Tammikuussa lämpimään

Mammax3pian

Meitä olisi lähdössä kaksi aikuista (minä raskaana) ja 3- ja 4-vuotiaat vilkkaat pojat ensimmäistä kertaa elämässä etelään tammikuussa. Olen lueskellut tätä palstaa ja ymmärtänyt niin, että kohde olisi viikon matkalla käytännössä Kanarian saaret, Madeira ja Azorit (?) Minkä verran tällä sakilla joutuisi maksamaan suht normi lomasta noissa kohteissa? Löytyykö paikoista minkäänlaista lastenhoitopalvelua, että aikuiset pääsisivät esim syömään tai ostoksille rauhassa?

Jos voisimme käyttää kaksi viikkoa, niin ilmeisesti Thaimaa voisi olla siinä tapauksessa sopiva kohde? Mitä Thaimaan matkat maksavat suunnilleen, edelleen normivaatimuksilla?

4

2024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elwiira81

      Heippa, me oltiin viikko kanarialla 2 aikuista ja kaksi lasta ja matka maksoi noin 3500 euroa plus sitten mitä siellä käyttää päivittäin. Hintataso verrattavissa suomeen ruoan yms. suhteen. Jos viikko on maksimi ni teneriffa tai turkki on ihan hyvä kohde kun lennot ei kestä kauaa. Itse ollaan suuntaamassa kolmeksi viikoksi thaimaaseen, koska suhteessa se eläminen siellä sitten halvempaa ja halutaan olla useampi viikko lomalla. Thaimaan matkalle meitäkin lähtee sit 3 lasta ja 2 aikuista, mut pienimmästähän ei tarvitse maksaa.
      Suurinpiirtein thaimaan matkaan täytyy varata sellanen 5-6000 euroa meidän kokoselta perheeltä.
      Toinen vaihtoehto meillä on dominikaaniset, koska sama lentoaika, melkeen sama hinta ja all inclusive hotelleja melkein kaikki. Karibialla ollaan käyty mut ei lasten kanssa ni se on yhtä hyvä vahtoehto ku thaimaakin.

      • ei ikinä enää

        se on jo selvää että Kanarian saarten 2 viikon matka maksaa saman kuin Thaimaassa. Vaikka matka on kalliimpi niin siellä eläminen on 1/5 Kanarian hinnoista. 2 aikuista lasta pääsee Thaimaahan n. 3000 eurolla.
        Eikä tammikuussa ole Kanarialla lämmintä. Meressä uinti on vain haave.


      • lepo-lassi8

        Kanarialla tammikuussa tosi epävakaista, viltti päällä voi parvekkeella olla ja rannalle meno vain haaveissa. Jos siis haluatte aurinkovarmaa lomaa, Egypti vois olla parempi tai sitten Thaimaa. Mutta 3500e viikon lomasta Kanarialla kuulostaa kalliilta. Me ollaan lähössä sinne maaliskuussa ja juuri varaamamme matka maksoi (2 aik 2 lasta 8ja 11v) 1800e Blue star koala hotelli Gran canarialla. Jos voitte siirtää lomaa niin siirtäkää helmi-maaliskuulle ja sit kanarialle.


      • Tuovikki
        ei ikinä enää kirjoitti:

        se on jo selvää että Kanarian saarten 2 viikon matka maksaa saman kuin Thaimaassa. Vaikka matka on kalliimpi niin siellä eläminen on 1/5 Kanarian hinnoista. 2 aikuista lasta pääsee Thaimaahan n. 3000 eurolla.
        Eikä tammikuussa ole Kanarialla lämmintä. Meressä uinti on vain haave.

        Kanarialla on tammikuussa lampimampaa kuin Suomen kesassa keskumaarin. Meressa voi uida jos voi uida kesalla Suomen jarvissa. Pakettimatkat on kalliita misse vain. Kannattaa ottaa lennot ja vuokrata asunto suoraan netista. Pariksi viikoksi saa Gran Canarialta 2 makuuhuoneen asunnon reilulla tonnilla. Googlessa hakuun vuokra-asunnot Gran Canrialla tms. ja valittajia loytyy, myos suomalaisa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe