Kihlajaislahja

helppiiii

Eli poikaystäväni veli ja tyttöystävä ovat menossa kihloihin, eikä minkään näiköistä lahjaideaa mielessä. n.25v ja asuvat yhdessä. Mikä olisi sopiva/hauska kihlajaislahja, jonka kehtaa antaa myös sukulaisten ollessa paikalla? En halua mitään suurta ja näyttävää lahjaa, mutta jotain pientä ja käytännöllisä max. 60€. Kaikki ideat otetaan vastaan =)

7

3108

  Vastaukset

  • Lahja tuliso olla sulhasen veljen hankkima ei sinun - sulhasen veljen tyttöystävä.
   Jos nyt kummiskin sinun pitää se poikaystäväsi puolesta hankkia, niin miten ois:
   - Pullo laadukasta viiniä/kuoharia EI ALLE 40 e.
   - Pullo vähän halvempaa kuoharia (n. 30) ja kaksi kaunista kuoharilasia (vaikka kaiverruksinkin, kultasepät kaivertaa)
   - Kaunis (hopeinen) valokuvakehehys - kihlajaiskuvaa varten
   - jokin erikoisempi lisäosa entiseen astiastoon / lasistoon / ateriaimiin (kastikekulho, murokulhot viinikarahvi, snapsilasit, rapuveitset, kalaveitset...)
   - romanttinen pussilakanasetti molemmille (tosin hinta tullee tässä esteeksi)
   - valkeat romanttiset tyynyliinat 4 kpl (vuoteeseen, valkonen yleensä sopii kaikkeen)

   OSTA mieluummin VÄHÄN ja hyvää, kun suurta/halpaa ja mautonta - oma sulhasesi luultavasti tietää veljensä ja tämän morsiammen harrastukset, sitäkauttakin voi löytyä kivaa lahjaideaa.

   • Itse en täysin yhdy siihen, että kaiverretut lasit tai valokuvakehykset olisivat mieluisia tai persoonallisia lahjoja. Uskon etteivät pari-kolmekymppiset halua turhia tavaroita kaappeja täyttämään. Hyviä lahjaideoita voisi minun mielestäni olla:

    -Lahjakortti johonkin tavarataloon/kauppaan
    -Lahjakortti johonkin ravintolaan
    -Lahjakortti esim. hierontaan

    Tällöin pari saisi viettää aikaa yhdessä.
    Myös raha on aina hyvä lahja, tällöin pari saa ostaa mitä tahtoo.


   • Kokemuksen äänellä kirjoitti:

    Itse en täysin yhdy siihen, että kaiverretut lasit tai valokuvakehykset olisivat mieluisia tai persoonallisia lahjoja. Uskon etteivät pari-kolmekymppiset halua turhia tavaroita kaappeja täyttämään. Hyviä lahjaideoita voisi minun mielestäni olla:

    -Lahjakortti johonkin tavarataloon/kauppaan
    -Lahjakortti johonkin ravintolaan
    -Lahjakortti esim. hierontaan

    Tällöin pari saisi viettää aikaa yhdessä.
    Myös raha on aina hyvä lahja, tällöin pari saa ostaa mitä tahtoo.

    En ymmärrä mitä väliä sillä on, kumpi sen ostaa, jos se annetaan kuitenkin yhdessä, tai kortissa on molempien nimet, eiväthän saajat sitä tiedä kuka sen on hankkinut. Omasta mielestäni raha on hyvä lahja aina, vaikka sitä on tylsä antaa niin sitä on kiva saada.


   • Kultasepänliikkeistä (esim. kultajousi) löytyy hienoja laadukkaita lahjavaihtoehtoja, kuten valokuvakehyksiä tai vaikka kakkulapio.


  • Onko 50 € liian vähän lähisukulaiselle , siis kihlaparille?

  • Jos tarvitsee inspiraatiota kihlajaislahjan ostoon, niin oon katellut https://www.annalahja.fi/kihlajaislahja vähän jotain ideoita. Riippuu tietty kihlaparista että minkälaista lahjaa niille sit voikaan ostaa. Jotenkin pelkkä raha varsinkin läheisimmille pareille tuntuu jotenkin tylsältä, ellei ne sitten oo juuri sitä pyytänyt,

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   1724
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   65
   1664
  3. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   113
   1381