Homo Romanit

GayJeeno

Hei!
Olen parikymppinen romanikundi uudeltamaalta ja haluaisin tietää että onko paljon muita romanimiehiä jotka on homoja.. Ja kaapissa tietenkin, ku muutenhan meidät potkittais ulos kultturista.
Oon aika kokematon ja olis kiva päästä kokeileen miestä mut mielummin toista mustalaista mutta onko toisiin luottamista? Varmaan luotto katkee heti siihen jos haluu lopettaa tai jotakii sinnepäi.. Ja paneeko mustalaismiehet ihan samalla tavalla kuin muutkin.. Nuoleskelut, suutelu, imut, panot ym..

Onko kellään kokemuksia romanimiehistä, millaisia?

25

7504

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ippe-80

   en tunne yhtään homoa mustalaista mutta oon monesti kyl aatellu että jos jostain sellaisen löydän kaveriksi...miksei suhteeseenkin niin ois tosi nastaa,tunnen kyllä monta hyvännäköistä romania mutta alotetta en ole uskaltanut tehdä mut jos sua kiinnostaa tutustua niin ois mukava vaihtaa ajatuksia jne

  • romano top

   moro !
   kyllä on ja kaikenlainen sextailu käy mä olen romani mies ja bi tykkän kyllä sextailla miesten kanssa ja toisen mustalaisen kanssa parasta !

  • sekavaa tietoa

   Ihan aluksi, olen valkolainen ja en tietenkään tunne tapojanne ko. asia suteen, mutta kai romanien keskuudessa tiedätte aika helposti "sisäiset suhdanteet homojenkin osalta" koska homoja romaneja on, tietänette paljonko niitä suunnilleen on populaatiossanne voi ola. Kysyt vielä, ilmeisesti meiltä valkolaisilta omistasi; "" mutta onko toisiin luottamistaa Varmaan luotto katkeaa heti siihen jos haluu lopettaa tai jotakin sinnepäin...ja paneeko...samalla lailla kun valkolaiset...Alussa esiinnyt kuin olisit romani, lopussa kuin olisitkin valkolainen,,,siis kallistun tuohon jälkimmäissen. Kai romani tuntee heimonsa säännöt, mitä ne kertoo miesten homosuhteista ja mitä niistä suhteista voi seurata. Ongelma on vain siinä, ettei kukaan romani ole niistä ainakaan näillä sivuila rehellisesti kertonut. RAKKAAT ROMANIT, KERTOKAA MEILLE VALKOLAISILLEKIN, ONKO JA MILLAISET HOMOSUHTEET YLENSÄ SALLITTUJA OMIENNE KESKUUDESSA, TAI EDES MAHDOLLISIAKAAN VALKOLAISEN KANSSA.

  • hylätty roska

   joo mie seurustelin noin 2 kuukautta yhen romanin kaa. se esitti rakastavansa minua, varasti kaikki rahat ja sit karkas sanomatta sanaakaan.

   en enää koskaan seurustele kenenkään kanssa.

   • freegay

    jos nyt sattuis oZoni lukemaan tätä sivua. niin puoliromanina vois ehkä vastata, epäilen kyllä, että romaanit ovat "vanhoillisimpia" näissä homojutuissa kuin nykyään valkolaiset...muutenkin tiukat heimo- ja perhesuhteet...samalla paikkakunnalla voi ja saa vaikuttaa samaan sukuun kuuluvat tai suvun vanhimman lupa oltava jos haluaa asettua paikkakunnalle...muitakin meille valkolaisille käsittämättömiä sääntöjä ja tapoja on, joten homouteen tuskin ihan kepeästi suhtautuvat...jos ei sitten "suvun sisäisinä asioina"...nuorten tyttöjen ja poikien keskinäinen seurustelu lienee yhä kiellettyjen listalla...siis jossain ja jotenkin esim pojat toteuttanee seksuaalisia paineitaan


   • Pippelidzuuli
    freegay kirjoitti:

    jos nyt sattuis oZoni lukemaan tätä sivua. niin puoliromanina vois ehkä vastata, epäilen kyllä, että romaanit ovat "vanhoillisimpia" näissä homojutuissa kuin nykyään valkolaiset...muutenkin tiukat heimo- ja perhesuhteet...samalla paikkakunnalla voi ja saa vaikuttaa samaan sukuun kuuluvat tai suvun vanhimman lupa oltava jos haluaa asettua paikkakunnalle...muitakin meille valkolaisille käsittämättömiä sääntöjä ja tapoja on, joten homouteen tuskin ihan kepeästi suhtautuvat...jos ei sitten "suvun sisäisinä asioina"...nuorten tyttöjen ja poikien keskinäinen seurustelu lienee yhä kiellettyjen listalla...siis jossain ja jotenkin esim pojat toteuttanee seksuaalisia paineitaan

    aika moni sortuu nuarena miästenväliseen..


  • blääh

   Tietenkin romaneissa on homoja ja lesboja ja kaikkea muutakin, ihan niinkuin valkolaisissakin. Hyvänenaika ihmisiähän me kaikki ollaan.
   Uskoakseni romanit harrastavat ihan samanlaista seksiä kuin kaikki muutkin, se semmonen symboolinen puhtaus ja tavat on pelkkää ulkokultaista ja opeteltua teeskentelyä. Seksi on seksiä, ei siinä paljon käyttäytymiskoodeja kukaan ehdi miettiä.

  • pakkokorjata

   Romaani on kirjallinen teos. Romani on ihminen.

  • epätoivoista touhua

   En sekaannu romaneihin, on sen verta huono kokemus eräästä jeenosta.
   Hänellä oli ilmeisesti pahoja mielenterveydellisiä probleemia...
   Ei jättänyt minua milään rauhaan soitteli vuositolkulla, vaikka kerroin selvällä suomenkielellä että en ole kiinnostunut.
   Lopulta alkoi uhkailemaan.

   Ei kai ollut ihan sinut oman homoutensa kanssa, en tiä outo kaveri kaikenkaikkiaan.

   • zani.l

    no tollasii nuo tahtoo olla rauhaa ei anna ja sit alkavat meuhkaan ihan ku se auttas


  • itsestään selvyys!

   ei uikkareita saunaan, eikä pesuhuoneeseen - niitä pidetään vain, altaalla. Ja sitä ennen kunnon pesu. Jos tämä ei sovi tesomalle tai muuallekaan, paras pysyä pois koko laitoksesta olipa sitten minkä ryhmän edustaja tahansa.

  • zani.l

   hmm...

   kulttuuri asiat niitä kun pakostakin joutuu pitään yllä ja mä kun en niit välillä jaksaisi.
   nyt toisinaan on helpompaa kun asun sielä mihnä ei muita ihmisiä juurikaan oo ja voi mennä talonpoikien vaattehis kadulla ja eipä ainakaan tulla kyseleen ketäs soot ? ja varsinkin kun voi elää suhkohta normaalia elämää ilman mitää hulluuksia ni miksi en nauttisi siittä.mutta matalaa profiilia silti pidän ku aina sitä ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan ja varsinkin kun toiselta puolelta porukat kaaleita ja toiselt valkolaasii ni eipä oo kehumista mutta ohan sitä näinkin pärjännyt.onko täällä muita puolikkaita vaiko oonko mä ainua tälä keskustelu pätkällä?

   • heko123

    mä oon myös. puolikas, sulla ihan mun aatteet,tuossa asiassa, näillä eväillä mennään, terv heko


  • Romanihomo

   Kaaleissa on yllättävän paljon samaa sukupuolta kinnostavaa ihmistä. Yleensö he tahtovat suhteen toiseen romaniin. Valitettavasti se on lähes poikkeuksia lukuunottamatta lähes mahdoton.
   Jos tahtoo elää parina, on pakko vaihtaa kulttuuria. Tällainen henkinen ja fyysinen väkivalta ei rakenna ketään, eikä ole eduksi romaniväestölle moraaliseettisestä näkökulmasta katsottuna.

   terv. romanihomo

  • TIETÄVÄ

   Yksinkertainen vastaus edellä esitettyihin kysymyksiin: KYLLÄ

  • HOMOUS EI OLE SYNTI

   "Oon aika kokematon ja olis kiva päästä kokeileen miestä mut mielummin toista mustalaista mutta onko toisiin luottamista? Varmaan luotto katkee heti siihen jos haluu lopettaa tai jotakii sinnepäi.. Ja paneeko mustalaismiehet ihan samalla tavalla kuin muutkin.. Nuoleskelut, suutelu, imut, panot ym.."

   Hyvä Gayjeeno
   Kysymyksesi ovat hyviä ja äärimmäisen tärkeitä. mitä tulee luottamuksellisuuteen. Luotettavia on vähän... liian vähän.

   Itse seurustelin yhden jeenon kanssa. Kyllä me suudeltiin, imettiin , mutta kunpikaan meistä ei tykänny peppuseksistä. Suhteemme on pysynyt salassa. Muistan sen ajan olleen elämi parasta aikaa. Tuona aikana ymmärsin, ettei ihminen luonnolleen voi mitään.
   Joku täällä keskusteluketjussa uskoo homuden lähtevän hakkammisella. Jos näin olisi minä hakkaisin kaikki kaaleet valkolaiseksi. Silloin meillä homokaaleillakin olisi helpompi elää.
   Vanhassa ja uudessa testamentissa mainitaan kahdesti homoseksuaalisuuteen liittyvää. Kuinka monta kertaa Raamatussa mainitaan, rakkaudettomuudesta,vihanpidosta,toisten tuomitsemisesta?
   Jumala sanoo selvästi Raamatussa, että rakkaudettomuus on suurin synti, koska se saa aikaan sotia, vallan väärinkäyttöä ym.
   Paavali mainitsi ja tuomitsi uudessa testamentissa kerran, että ne ihmiset, jotka ovat vaihtaneet luonnollisen seksuaalisuuden homoseksuaalisuuteen.
   Avaunsana Paavalin mielipiteestä on: JOTKA OVAT VAIHTANEET jne...
   Tiedän monia kaaleenjeenoja jotka ovat ottaneet akan, vaikka tietävät olevansa homoja. Heidän mielenterveytensä on niin repaleinen vain siksi, koska he obvat vaihtaneet luonnollisen seksuaalikäyttäytymisensä luonnottomaan.
   Heteroille ovat naiset luonollisia seksuaalisuuden kohteita. Homoille luonnollinen seksuaalinen kohde on toinen mies.

   Gayjeeno , pidä pääsi pystyssä ja ole sitä mitä olet. Et sinä ole valinnut homoutta elämääsi. Homouden syntyä on tutkittu paljon. Vastauksia ei löydy... tarkoitan tällä, että vastaukset ovat enemmän tai vähemmän hataralla pohjalla.
   Minulla on vakaa käsitys romanikulttuurin erityispiirteiden olevan osasyy homouden syntyyn.

   • kaaleen ajasaavo bi

    moi
    kerrankin joku järkevä kaalo mikä ei katso homoutta synnikis. niin paljon on kaaleissa ajasaavoja jotka on uskossa, mutta salaavat sen. niin minäkin teen olen salannut homouteni vuosikymmeniä ja viettänyt kaksoiselämää ilman että siitä tiedetään.
    Jos voit ota minuun yhteyttä olisi kiva jutella kanssasi
    nimimerkki järkikäteen


  • Kiinnostunutvalkolainen

   Käykö Voguessa lauantaisin paljon romaneja? Kuulin että olisi välillä lauteet täynnä kaaloja.

   • Yesgay

    Kyllä käy!


  • PuolikasPohjanmaalta

   Joo o itellä takana noin kahden vuoden suhde ja onhan se helpompaa kaikella tapaa kun kulttuuri asiat yms on molempien tiedossa kun taas käydä opettaa ja viisaamaa toista elä tee näin tai noin. Ja toki molemmissa on omat vaara puolensa toki niinkui kaikissa suhteisaa riski paljastumiselle jne jne.

  • whynotroman

   Ei taida ehta romani olla viestin aloittaja, koska noin sujuvasti kirjoittaa sekä mustalaisista puhuu... Mutta jos uutta kantaa väestöstä on, niin sitten ok. Kyllähän mustalaismiehen kans olis kivaa touhuilla. Mun näkemän perusteella niillä usein on komeet pullotukset suorissa housuissa, joita olis kiva kaivaa esiin ja maistella.

  • tinomertssi

   Joni Virtanen on Suomen tunnetuin homo kaalee.

  • Gayroma

   Koodichatistä löytyy välillä romaniseuraa :)

  • infooooo8888888888

   Homoja löytyy kaikista kansoista sillä seksuaalisuus on osa jokaista elollista olentoa tässä maailmassa.

   Ihmiset ovat ainoita elollisia olentoja jotka vain ns. "lokeroivat" ihmiset joko homoihin, heteroihin bi-seksuaaleihin ja transsukupuolisiin vaikka todellisuudessa kaikki edellä mainitut ovat ihmisiä

  • Moi

  Ketjusta on poistettu 65 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   265
   6811
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   3862
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   105
   3051
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   61
   1528
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1514
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1473
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   5
   941
  8. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   904
  9. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   92
   844
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   37
   806
  Aihe