Mistä aloittaa nettipokeri?

Pokeria

Mistä kannattaa aloittaa nettipokeri? Oon hieman kartoitellut ja vertaillut eri pokerihuoneita. http://www.internetpokeri.net/ - http://nettikasinot.blogspot.com/2008/02/parhaat-pokerihuoneet-aloittaa.html

Mitkään liittymisbonukset ei sinänsä kiinnosta vaan luotettava pelipaikka mikä toimii suomenkielellä. Oisko suosituksia ja oisko esim. Party poker tai Ladbrokes hyvä? Olis kiva kuulla oikeasti kokeneitten pelaajien vinkit. Pystyykö verkkopankin tilisiirrolla siirtämään pelirahaa vai pitääkö olla luottokortti?

3

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pokerikeijo
    • Teutates

      http://www.pokerstrategy.com/uIQFB3

      http://www.pokerspace.com/?u=Teutates78

      Suosittelen käymään nuo läpi, molemmissa pitää läpäistä kurssi jonka jälkeen saa ilmaisen aloituskassan pokeriin sekä rakeback-dealin. Henk. koht. pidän Pokerspacen kurssia parempana, mutta suosittelen käymään molemmat läpi, molemmissa on pokerin pelaajalle elintärkeitä ohjeita esim. bankroll managementista. Sen jälkeen voi valita huoneen mille rahat saa. Itse suosittelen Full Tilt pokeria tai Titan pokeria.

    • valinta itsensä muka

      Liittymäbonukset kannattaa usein huomioida koska niiden painoarvo voitollisen pelaamisen kannalta on erittäin iso. Luotettavia saitteja on todella paljon ja iso osa myös toimii suomenkielellä. Toisaalta ei siinä tarvitse hirveän montaa juttua tietää että pärjää myös englannillakin. Deposit = tallettaa, Withdraw = nostaa rahaa.

      Valtaosa pelaajista käyttää netin rahoitusliikennettä hoitavien "kortteja" Netelleriä / Moneybookers. Toki Luottokortillakin voi tallettaa. Pankkikortillakin talletus onnistuu, mutta voi olla mutkikkaampaa joihinkin paikkoihin.

      Itse olen liittynyt esim. Netelleriin ja tilannut sielä "luottokortin", jolla voi nostaa rahaa/maksaa ostoksiaan samaan tapaan kuin Visalla jne.


      Luotettavia pokerisaitteja on paljon joten ainoa tapaa löytää itselle sopiva on kokeilla erilaisia.


      Bonukset on syytä huomioida heti kättelyssä ja usein pelipaikka kannattaakin jossakin määrin valita sen mukaan mistä saa parhaat bonukset. Eri pelipaikoissa myös pelaajien taso pelityyli vaihtelee, joten usein onkin parasta kokeilla useampaa saittia että löytää "mieleisensä". Tietysti pelaamaan voi opiskella aluksi yhdelläkin saitilla ja sitten kokeilla muita.


      Suositeltavin tapa kokeilla eri saitteja on esim. Pokersavvyn kautta rekisteröityminen.

      Mitä hyötyä on Pokersavvysta?


      Saat normaalien talletusbonuksien päälle ns. lisäbonuksen joka usein vastaa jopa yli 100% rakebackia esim. 50-100€:n talletussummalle ja sen lisäksi normaali tallennusbonus (tai rakeback). Tämä on iso etu kaikille pelaajille ja jos vähääkään välität ns. "voitollisesta pelaamisesta" heti alusta lähtien niin kannattaa bonukset hyödyntää. Pokerista kuiteskin voittaminen ilman bonuksia/rakebackia on paljon vaikeampaa kuin niiden kanssa. Monet eivät saata voittaakkaan pelaamisella mutta hyvän bonuksen rakebackin ansiosta voittoa usein tuleekin.

      Itse olen pelannut n. parilla kymmennellä saitilla ja kaikki ovat osoittautuneet luotettaviksi. Pokeriverkoilla on paljon eroa joten eri pokerisaitit eroavat toistaan valtavasti.


      Pokeriverkon valinta nyt on pelaajsta riippuvaa. Parasta onkin tehdä vain kokeeksi johonkin tili. Everest Poker voisi olla yksi hyvä valinta. Kyseiset saitit saattavat olla myös ihan "hyviä valintoja". Se riippuu oikeastaan pelaajasta että mikä saitti sopii kenellekin ja niistä pääsee paremmin perille vain kokeilemalla pelejä itse.

      Pokersavvyn kautta voit lukea myös englanniksi informaatiota eri pokerisaiteista ja käyttäjäkokemuksia. Suomalainenkin tukihenkilö löytyy... juha at pokersavvy.com

      http://www.pokersavvy.com/r/31731

      http://www.pokersource.com/?rc=icedz

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe