Kuukauden interrailin budjetti

niccc

Olen frendin kanssa lähdössä kesällä reilaamaan kuukaudeksi ja mietittiin vain, että kuinka paljon rahaa siihen noin about menee. Alustava matkasuunnitelma olisi lentää Espanjaan Madridiin, sieltä reilaten Barcelona - Bordeaux - Pariisi - Bryssel - Berliini - Tukholma - Helsinki.
Olemme molemmat opiskelijoita ja matkan ainoa este näillä näkymin on rahan puute :) Olen muutamasta paikasta jo lukenut, että ihmiset ovat selvinneet noin 1000 eurolla, mutta sisältyykö tuohon kyseiseen summaan kaikki matkan kulut?
Eli kysyisin kuinka paljon teillä on mennyt? Including junaliput, ennen matkaa tehdyt tarivttavat ostokset ym. Ja esimerkiksi jos olette käyttäneet lentokonetta/lauttaa, paljon olette niistä maksaneet?

2

923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Comapur

      Jos Tukholman haluaa jättää väliin ja kiertää jossain muualla niin suosittelen menemään lautalla Rostockista Helsinkiin. Liput jotain 70 euron luokkaa. Mutta taitaa olla hieman halvempi jos Tukholmasta risteilee Helsinkiin?

      Luulisi että tonni riittää matkaan ihan hyvin, jos ei ohjelmassa ole kauheasti ns. turhaa shoppailua ja maksullisia nähtävyyksiä tai baareilua. Itselläni meni kuukauden matkaan n. 1300 euroa sisältäen reililipun, lautan Rostockista Helsinkiin, bussin Tallinnasta Varsovaan, matkavakuutuksen, hostellit, ruuat ja kaikki. Kannattaa varautua siihen että joutuu vähän kalliimpaan hostelliin menemään, tai maksamaan kahden hengen huoneesta enemmän koska sesonkiaikoina halvimmat hostellit ja dormit ovat aika täynnä. Varaaminen etukäteen auttaa asiaa ja siinä säästää jokusen eunukin. Kannattaa katsoa kuukausi-pari ennen matkaa hostellien sivuilta majoitustilannetta ja arvioida sitä varausjuttua!

    • hemo

      Itselläni meni n. 1500e lennot kuukauden reilillä Länsi-euroopassa viime kesänä. Vähemmälläkin olisin päässyt jos olisi ollut tiukkaa (mm. vähentämällä ostoksia ja ulkona syömisiä)..Lesin siis ensin Helsingistä Pariisiin, josta reitti Pariisi-Barcelona-Nizza-Firenze-Siena-Venetsia-Trento-Innsbruck-München-Heidelberg-Hampuri-Kööpenhamina ja lento Helsinkiin.

      Halpalentoja kannattaa metsästää, ja joistain lautoista saattaa saada alennusta interrail Global passilla..Länsi-Eurooppa nyt on kalliimpi kuin itä.
      Suosituissa paikoissa kannattaa tosiaan hostellit varata etukäteen, jotta saa sängyn halvimmasta dormista..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe