Huono armeija...

.-.-.-.-

Suomen armeija ei riittäisi puolustamaan Suomea, jos tänne hyökättäisiin.
Siksi armeijan pitäisi painottaa tätä "taistelukoulutusta" enemmän niin sanottuun "Guerrilla"-suuntaan.
Eli pitäisi opettaa enemmän sissitaktiikoita ja vastaavaa sodankäyntiä, silloin suomella voisi olla edes pieni mahdollisuus miehittäjiä vastaan.

9

1437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielipidekysymys

      Se on yhdentekevää, onko siellä ampumassa suomalainen isipappa vai verenhimoinen guerrilla, kun isohko naapurivaltiomme päättää, että nyt loppu niin se loppu, tarvittaessa ohjuksilla. Sen jälkeen ei ole miehiä millä eikä maastoa jossa taktikoida.

      • juupajuu.

        Ja mikähän järki tuollaisessa liikussa olisi? Mitä iso naapurimme tavoittelisi?

        Tuollainen hyökkäys pienemmän kimppuun pistäisi varmasti länsieuroopan muutkin maat liikkeelle. Ja toisekseen ydinaseita käytettäessä alue tulisi käyttökelvottomaksi vuosikausiksi. Ja mitä Venäjä haluasi meistä? Ei köyhällä itänaapurillamme ole tällä hetkellä edes varaa isompaan tai pitempään sotaan tällä suunnalla.


    • reservin vääpeli

      tarkoitit varmaan painottaa "taistelukoulutusta" enemmän niin sanottuun "Rambo"-suuntaan.

      • jooool

        mitä ne täältä halauais kun niillä on itellä niin perkeleesti kaikkee mitä täälläkin. ja mitä ne tekee maalla jonka kaikki miehet on taistellu loppuun saakka? Ainii sivareita orjuuttamaan


    • dfgf g

      jos Venäjä nyt päättäisi hyökätä Suomeen, niin SUomi olisi Venäjän hallussa kuulemma muutamassa tunnissa.

    • jemiwa

      Olen kyllä samaa mieltä. Suomen metsät tarjoavat hyvän puolustus edun vaikka naapuri pommittaisikin kaikki kaupungit tohjoksi. Suomen maasto ei tarjoa edelleenkään hyvää hyökkäysrintamaa ns. suurvaltasotimiselle. Metsässä ei pysty kunnolla vyöryttämään eikä kuljettamaan eturintaman vaatimassa nopeudessa huoltotarvikkeita. Väitän, että jos Suomen johto ei hyökkäyksen tultua antaudu niin se venyy pitkäksi taisteluksi.

    • fhsdgfdhdhd

      Siis suomen PUOLUSTUSVOIMAT ovat siksi, että ne tekisivät hyökkääjälle niin isot tappiot, että hyökkääjä menettäisi rahaa ja sotilaitaan enemmän, kuin mitä saisivat tästä maasta hyötyä! Täällä on vain metsää, peltoa pari pikkukaupunkia ja vaihteluvuoksi metsää! En muuten pidä armeija sanasta, tulee jokin jenkkiskeida mieleen!! Onko se NIIIN vaikea tajuta? En nyt tarkoita aloittajaa tyhmäksi, menee nuoruuden piikkin(?), mutta aikuiset miehet valittaa samasta?

      ELI RAUTALANGASTA: SAA OLLA AIKA P*LLUN PUUTTEESSA, JOS RAISKAA VAIKKA KUPPAISEN NAISEN TIETENTAHTOEN; TÄMÄ ON NYT VÄHÄN SAMA HOMMELI!

      TERV. suhte realisti (tässäasiassa) oleva 20vuotias nuormies

      • -

        Sinua on vedetty retkuun edestä ja takaa, niin kuin muutamaa muutakin lapsukaista, jotka täällä kirjoittelevat sissisodasta, vyörytyksistä ja muusta. Hyvin on mennyt propaganda päähän, sitä harjoitetaan siksi että saadaan tuollaiset menemään armeijaan nöyränä ja päät pulittua..

        Ei sota ole samanlaista kuin se oli 70, tai 100 vuotta sitten, mitä niillä miehillä tekee metsässä, kun valtionjohto saadaan polvilleen muutenkin, Irak, Afganistan... ja muut, näissä maissa on käynyt juuri siten, mikä olisi suomenkin kohtalo 2010 luvun sodassa. Halonen ja muu valtionjohto vetäisi valkoisen lipun salkoon ennen kuin kaupungit ja muut elämän edellytykset olisi tuhottu kivikauden tasolle ja suomen OMAA armeijaa käytettäisiin sissien puhdistamiseen metsistä, näin se nykyään menee.

        Suomessa on miehillä asevelvollisuuspakko vain siksi että halosen kaltaisista feministeistä on hauskaa kun sinua pientä poikaa nöyryytetään armeijassa ja upseerit hoonaavat sinun takapuolta hyvinkin innokkaasti ja haluavat sinut armeijaan homo-orjaksi.
        http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1823218


    • juu.

      Mihin ihmeeseen sinun tiedot oikein perustuu? Ja millä luulet että viime sodissa pärjättiin, vaikka tänäpäivänä osattaisiin alaa vieläkin enempi?

      Suomen armejassa nimenomaan harjoitetaan sissi tyylistä taistelukoulutusta ja kun oikeaan paikkaan menet, ei mitään muuta olekkaan!

      Eikä armejaa ainoastaan siksi pidetä yllä, että siitä on hyötyä mahdollisessa sodassa. Maa jolla on hyvä armeja, ei ole sellainen jonne joku haluaa hyökätä. Eli armejan olemassa olo on pelote itsessään.

      Toinen juttu on se, että onko Suomessa jotain mitä joku erityisen paljon haluaa? Strategisesti sijainti on tärkeä, mutta siinäpä se onkin. Pitää tuntea vastustaja hyvin, jotta tiedetään miten puolustautua.

      Kyllä Suomella on maan koko huomioiden aika hyvä armeja ja kansalaisilla verrattain suuri maanpuolustushalu. Jos Suomen nykyistäkin huonommin varusteltu armeja ei 70 vuotta sitten olisi toiminut, oltaisiin nyt venäjän kansalaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9194
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2698
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      150
      2484
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1458
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1320
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    Aihe