Koneeni ilmoittaa joskus kun sitä on sulkemassa, että haluatko sammuttaa vaikka muut käyttävät konettasi? Voiko siis olla mahdollista että jollain on etäyhteys koneeseeni tms vai mistä tuo teksti johtuu?
Teksti koneen sulkemisen yhteydessä?
koneiljah
4140
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 4
Vanhimmat
Tai enemmän. Nimittäin jos menet toiselle tilille tyyliin vaihda käyttäjää niin silloin sammuttaessa tuo herja tuleekin koska molemmat tilit on päällä. Joten jos vaihtaa tilistä toiseen kannataaa mieluummin kirjautua ulos.
Koneellasi on siis toinen käyttäjä omalla käyttäjätilillään kirjautuneena, jos haluat sammuttaa tietokoneen siitä välittämättä, eli valitset "kyllä", toisen käyttäjän avoinna olevat tiedostot, joita ei ole tallennettu, voidaan menettää.
Voi olla luvaton vierailija koneellasi tai sitten ihan "normaalia" sekoilua. Et kerro käyttöjärjestelmää mutta osaa käyttöjärjestelmän palveluista ajetaan taustalla eri käyttäjätunnuksella, Unix pohjaiset osaavat yleensä sammutella nuo taustasysteemit ongelmitta mutta Windows sekoilee niissä välillä (varsinkin Vistassa törmännyt tuollaiseen ilmoitukseen, alkoi ilmetä muistaakseni jonkun .NET systeemin päivityksen jälkeen useamminkin ja myös silloin kun kone on irti verkosta eli mitään etäkäyttöä ei voi olla kyseessä).
Ei välttämättä liity mihinkään henkilöön vaan Nortonin prosessiin, jos siis ohjelma on asennettuna. Muussa tapauksessa syynä voi olla jokin toinen prosessi joka ei tottele käyttöjärjestlmän sammutuspyyntöä.
http://support.microsoft.com/kb/831431