PENIS EI MAHDU, mikä neuvoksi ?!?!

Missävika

Elikkäs.. Nyt paripäivää sitten päätettiin poikaystäväni kanssa harrastaa seksiä.. (Olin neitsyt)
Hän tuli hitaasti sisääni mutta penis ei mennytkään tarpeeksi syvälle.. Muutaman minuutin ajan yritimme kovastikkin mutta minuun sattui todella paljon.. Tuntu ihan niinku joku siellä emättimen perällä ois ottanu vastaan tai ihan niinku siellä ois seinä josta se vaan ei yksinkertasesti mene! Mutta siis peniksestä meni ehkä about sentti tai kaks sisälle emättimeen ja se teki todella kipeää.. Tää siis oli mun eka kerta, vaikka poikaystäväni on harrastanut seksiä monesti ennenkin ennen meidän suhdetta.

Nyt mua vaivaa että eikö poikakaverini penis koskaan tule mahtumaan pilluuni.. Pelkään aiheuttaneeni poikaystävälleni pettymyksen kun hän ei kyennyt laukeamaan.. Paikkani taisivat jopa hieman revetä sillä käydessäni vessassa huomasin vuotavani verta.. Pahoitin mieleni kovin sillä koen nyt etten ole tarpeeksi hyvä poikaystävälleni kun en pysty tyydyttämään häntä, ku emme saa penistä mahtumaan perille asti.. En ole varma menikö se juurikaan edes sisään.. Jouduimme siis lopettamaan kivun vuoksi homman kesken..

Siispä, mistä johtuu että emme saaneet penistä syvemmälle? Ja mitä meidän tulisi tehdä toisin jotta saisimme peniksen mahtumaan ja minä saisin poikaystäväni tyydytettyä..

22

15450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17/4,5

      ja ensiksi poika voisi tehdä penikselleen tilaa sormilla, eli sormet vain niin syvälle kuin menee, ensin yksi sormi ja sitten kaksi. Liukuvoide teidän kannattaa ostaa näihin leikkeihinne heti aluksi. Siitä on paljon iloa hyväilyleikeisse ja sormetuksessa sekä myös yhdynnässä. Liukkarin avulla penis todennäköisesti muljahtaa sisään kuin itsestään ja alkaa tehdä todella nannaa!

    • 17/4,5

      siis immenkalvon puhkeaminen. Sehän siellä panee hanttiin. Vähän voi tulla verta ja kipua aluksi, mutta sen jälkeen taivas aukenee!

    • yhjghj

      Kylläpäs on tiukan oloinen pillu, olettehan tarpeeksi vanhoja aloittamaan seksielämän? jos tuntuu että ei ole valmis niin ei ole pakko suostua, no joka tapauksessa liukuvoide auttaa aika paljon tuohon ongelmaan ja asento voisi olla vaikka että nainen on kontillaan ja mies takaa päin voi itsekin avata pillua sormilla ja hitaasti työntyä sisään, ei kannata säästellä liukuvoidetta yhtään, parin kerran jälkeen se vasrmasti onnistuu jo paremmin.

    • gdfklök,ömn

      ihan sama juttu. ekalla kerralla ei onnistunut. toisella kerralla purin hammasta vaikka koski ihan saakelisti. Ja siitä eteenpäin ei ole ollut mitään.

      Poikkiksen kanssa puhuttiin jutusta ennakkoon kerroin hänelle että sattuu ja hän ymmärsi ja se helpottikin koska siten tiesin hänen ymmärtävän, tiesi myös minun olevan neitsyt. Ja ei minua edes paljoa jännittänyt koska halusin seksiä yhtä lailla kuin hänkin ja tiesin myös itseni olevan valmis.

    • ????

      Usein ajatellaan että naisen sukupuolielimet antavat periksi missä ja milloin vain koska "kyllähän vauvatkin sieltä mahtuu". Valitettavasti se liukuvoiteen ostaminen ja asennon vaihtaminen ei aina riitä. Kerron tässä lyhyesti omasta ongelmastani ja sen ratkeamisesta, koska 1990-luvun alussa kun itse "aloittelin", ei näistä asioista puhuttu yhtään missään ja olin todella ahdistunut. Uskoin kuolevani neitsyenä.

      Aloin seurustella 16-vuotiaana 18-vuotiaan pojan kanssa, ja suhteemme oli kaikin puolin toimiva (no niin toimiva kun vaikeissa perheoloissa kasvavilla nuorilla ihmisillä voi olla). Seksi tarkoitti pitkään suu- ja käsipeliä, mutta kun yhdyntä tuli ajankohtaiseksi, alkoivat ongelmat. Poikaystäväni ei yksinkertaisesti mahtunut sisääni, lukuisista yrityksistä huolimatta. Kävin gynekologin vastaanotolla 17-vuotiaana ja hän ehdotti pientä annosta alkoholia rentoutumiseksi sekä kehotti myös harjoittelemaan työntämällä ensin jotakin kapeampaa, kuten sormen, sisälle. Nämä keinot eivät auttaneet, ja kahden ja puolen vuoden seurustelun jälkeen erosimme. Seksi tuskin oli ainoa tai edes pääasiallinen syy, mutta se varmasti vaikutti asiaan.

      Seuraavat pari vuotta olin ihan hajalla; tapasin paljon ihania poikia, joista kenenkään kanssa en uskaltanut alkaa seurustella ettei vajavaisuuteni paljastuisi. Sitten parikymppisenä löysin ikäiseni nuoren miehen, jolle yhdyntäkyvyttömyyteni ei ollut ongelma. Meillä oli mielettömät kemiat ja teimme kaikkea muuta mitä nyt kuvitella saattaa. Niihin aikoihin löysin jostakin kirjoituksen jossa käsiteltiin ongelmaani. Erittäin kiinnostava ja aivan uusi vinkki löytyi: samalla kun mies on työntymässä sinuun, kuvittele että olet työntämässä jotakin ulos vaginastasi. Tämä harjoittelua vaativa temppu auttoi minua "avautumaan" ja rentoutumaan siten, että mies mahtui sisääni ongelmitta ja ensimmäinen oikea yhdyntäni tuntui mielettömän hyvältä (immenkalvo kun oli jo mennyt "sormiharjoituksissa"). Siihen loppuivat yhdyntäongelmani moneksi vuodeksi; palaavat joskus stressin yhteydessä, enkä edelleenkään pysty itse työntämään mitään sisääni.

      Kun seuraavan kerran yritätte yhdyntää, tehkää se vasta sitten kun poikaystäväsi on antanut sinulle ainakin yhden orgasmin suullaan ja/tai käsillään. Olet silloin valmiiksi märkä ja paikkasi ovat rentoutuneet (kovimpien orgasmin aikaisten ja jälkeisten supistusten jälkeen, tietysti...). Toinenkaan orgasmi ennen yritystä ei haittaisi, tietenkään, mutta miten poikaystävälläsi kestää kunto katsella laukeamisiasi ja samalla pitää itsensä "toimintakykyisenä" on tietty toinen asia... Sitten kun tunnet olevasi valmis, mene ihan rennosti selällesi ja pyydä poikaa työntymään sisällesi hitaasti ja varovaisesti. Lähetyssaarnaaja on hyvä asento siksi, että koko alavartalosi on täysin rento (toisin kuin jos olisit itse päällä tai yrittäisit takaapäin kontillasi); myös lusikka voi toimia, jos saat levättyä rentona. Kun tunnet että kalu on tulossa sisääsi, kuvittele työntäväsi voimakkaasti jotakin ulos vaginastasi - pian osaat tehdä tämän niin ettei sinun tarvitse kirjaimellisesti ajatella minkään asian ulostyöntämistä, vaan opit vain hallitsemaan lihaksesi.

      Lopuksi vielä sanoisin, että ole iloinen tiukoista paikoistasi ja napakoista lihaksistasi. Olen itse nyt kolmekymppinen nainen ja vaikka vieläkin ajoittain yhdyntä meinaa tuottaa ongelmia, orgasmini (ja nykyisen mieheni orgasmit) ovat aika säväyttäviä lihastoimintani vuoksi :)

      • seIsukki32

        "Lopuksi vielä sanoisin, että ole iloinen tiukoista paikoistasi ja napakoista lihaksistasi. Olen itse nyt kolmekymppinen nainen ja vaikka vieläkin ajoittain yhdyntä meinaa tuottaa ongelmia, orgasmini (ja nykyisen mieheni orgasmit) ovat aika säväyttäviä lihastoimintani vuoksi :) "

        Olisi mielenkiintoista tietää, voiko tuollainen ylikireys jatkua, kun lapsi on pukattu alakautta.


      • ????
        seIsukki32 kirjoitti:

        "Lopuksi vielä sanoisin, että ole iloinen tiukoista paikoistasi ja napakoista lihaksistasi. Olen itse nyt kolmekymppinen nainen ja vaikka vieläkin ajoittain yhdyntä meinaa tuottaa ongelmia, orgasmini (ja nykyisen mieheni orgasmit) ovat aika säväyttäviä lihastoimintani vuoksi :) "

        Olisi mielenkiintoista tietää, voiko tuollainen ylikireys jatkua, kun lapsi on pukattu alakautta.

        En ole synnyttänyt, eli en osaa tuohon vastata omien kokemuksieni pohjalta. Gynekologini mukaan tällainen vaiva ei "korjaannu" välttämättä koskaan. Jos lantionpohjan lihaksisto ei synnytyksessä pahasti vaurioidu, se käyttäytyy samalla tavalla synnytysten jälkeenkin. Gynekologi havaitsee tämän esim. siitä että instrumentit eivät tahdo mennä sisään. Tässä mielessä synnyttäneet naiset eivät ole yhtään sen "löysempiä" kuin synnyttämättömätkään.


      • Aviomiesx
        ???? kirjoitti:

        En ole synnyttänyt, eli en osaa tuohon vastata omien kokemuksieni pohjalta. Gynekologini mukaan tällainen vaiva ei "korjaannu" välttämättä koskaan. Jos lantionpohjan lihaksisto ei synnytyksessä pahasti vaurioidu, se käyttäytyy samalla tavalla synnytysten jälkeenkin. Gynekologi havaitsee tämän esim. siitä että instrumentit eivät tahdo mennä sisään. Tässä mielessä synnyttäneet naiset eivät ole yhtään sen "löysempiä" kuin synnyttämättömätkään.

        Silikoniliukaste,jota saa seksikaupasta auttaa varmasti ja sisään menee eikä tee kipeätäkään.Tiedän sen omasta kokemuksesta ja kyllä siinä nainen tuntee syvät tunteet kun kulli ujeltaa edestakaisin ja spermat painuu uumeniin. Se on nautintoa vaan!


    • Hmppakuupano

      Jos pillun suulla on vähänkin vastusta niin klinkkuun menee.
      Pitääs enempi treenata ja saada sitä kovemmaksi. Harjoitusta pitää lisätä runkkaamalla. Siinä se alkaa tulla kovemmaksi ja piteneekin aika lailla, paksuutta ei tuu lisää.
      Kattokaa netistä pornosivuilta Gay- miehiä joka on homojen tehokkain rotu.Kattokaa kuinka mahtavat ja pitkät sapelit heillä on. He mittailevat ja treenaavat ahkerasti kalujaan päivittäin. Käske poikakaverisi tekemään samoin ilta-illan jälkeen, niin alkaa tapahtumaan.

    • ????

      Alkuperäisen kirjoittajan vaivana saattaa olla ensimmäisiin yhdyntäkertoihin liittyvä normaali kipu, johon yksi vastaajista viittasikin. Tämä ongelma poistuu itsestään, kun halua ja aktiivisuutta riittää:)

      Kirjoitan nyt vielä niille toisille naisille, jotka mahdollisesti lukevat tätä viestiketjua, ja jotka ovat kärsineet mahtumisongelmasta pidempään. Googlatkaa "vaginismi", joka tarkoittaa tahdosta riippumatonta lantionpohjan lihaksiston supistumista. Vaiva on yleisempi kuin moni uskoisi, ja siihen on olemassa monia erilaisia hoitomuotoja. Tarkoitukseni ei ole mainostaa tai pelotella. Asian kanssa ja tietopimennossa koko nuoruuteni eläneenä haluan vain auttaa kaikkia naisia joilla on sama helvetillinen, itsetuntoa syövä vaiva.

      • Jesse-James'

        jos mies on niin vetelä sohvaperuna, joka ei saa kaluaan sisään vaikka likka "antaas".
        Pitääs likan valita sellainen tukkipoijan tyyppinen jolla seisoo ja on halukas naimahan.


    • Anonyymi

      Nyt pari päivää sitten päätettiin poika ystäväni kanssa harrastaa seksiä olin neitsyt

      • Anonyymi

        Diibadaaba liibalaaba trallallaa ja uffafaa buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Diibadaaba liibalaaba trallallaa ja uffafaa buaahaa

        Aah kun tuntuu ihanalta kun runkkaat pimppiä suullasi ja työnnä koko käsi pimppiin syvälle ja


    • Anonyymi

      Haluan poika kaverini voisi tehdä penikselleen tilaa sormilla, eli sormet vain niin syvälle kuin menee ensin yksi sormi ja sitten kaksi liukuvoide teidän kannattaa ostaa näihin leikkeihinne heti aluksi .siitä on paljon iloa hyväily leikeissä ja sormetuksessa sekä myös yhdynnässä. Liukkarin avulla penis muljahtaa sisään kuin itsestään ja alkaa tehdä todella nannaa .

      • Anonyymi

        Hyi saatana


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyi saatana

        Miun poikakaverini penis on se on 15cm pitkä että mahtuu mun pimppiin syvälle runkkaa mua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyi saatana

        Juuri nyt poika kaverini panee mua takaa päin ja runkkaa sitä


    • Anonyymi

      Miun poikakaverini penis on se on 15cm pitkä että mahtuu mun pimppiin syvälle ja hän runkkaa pimppiäni

    • Anonyymi

      Poikakaverini juho hänen penistä ja haluan ottaa poikakaverilta suihin imenkö minä vai otanko käteen

    • Anonyymi

      Juuri nyt poika kaverini kanssa nussitaan sängyssä ja rakastellaan

    • Anonyymi

      Haluan että poikakaverini laittaa kolme sormea syvälle pimppiin ja runkkaa niin paljon että immenkalvo irtoaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe