naurattaa jätevesimaksu

3kWh läpivirtaus

Meillä on vihreästä pressusta niitattu 1x2m koju pihalla koivujen alla ja siinä 3 Kwh läpivirtaus-pikakuumennin suikukylpyjä varten pumpun avulla. Lattiana kyllästetyt rautakaupasta ostetut puulevyt.
-Jätevesiasetus ei koske meitä. Helvetin rahastajat sitä vaan että hahhaaahaaa....
Itse mökki on kannnettavan veden varassa.

6

1477

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eino Toiviainen

      "Itse mökki on kannnettavan veden varassa."
      -
      Parempi ja pidemmällä aikavälillä kestävämpi ratkaisu olisi kuitenkin harkkoperustus tai ehkä joku muu hieman tukevammasta materiaalista tehty.
      -
      Miten muuten toimii tuollainen "3 Kwh läpivirtaus-pikakuumennin suikukylpyjä varten "? Onko siinä sama periaate kuin infrapunasaunassa? Lämpökylpyjä? Vai suikukylpyjä?

    • äijähommaa

      Taasen yksi sissi ja korpisoturi kertoo sankaruudestaan. Yksinäinen juputtaja koko yhteiskuntaa vastaan ja viivytys tai vastarinta jokaisen lain, säädöksen, suosituksen tai hyvän tavan kohdalla. Jokainen pienikin karkuunpääsy, väistö tai vilunki lasketaan voitoksi ja retostetaan täällä julki: "Buahhaahhaa... siitä saitte byrokraatit ja mielistelijät, myötäjuoksijat, saamattomat - meikä rulettaa ... "

      En jaksa myötäelää, laimeasti otan osaa. Tunnustaudun suosiolla vesien- ja maisemansuojelijaksi ja perheelliseksi. On alunperin rakennettu säädösten mukaan, on laskeutusta, suodatusta ja imeytystä ja kierrätystä. Olen myös antanut perheelle periksi ja laittanut sähköä ja sisävessaa ja vedenlämmittäjää, ulkovalaistusta ja muita naisväen juttuja. Jopa lapsia voi mökille tulla ja miniäkin viihtyy: äijäsota viranomaisia ja naisia vastaan on hävitty kaikilla rintamilla. On mukavaa, lämmintä, valoisaa - ja viihdyn. Kun infra tekee muidenkin elämän helpoksi, voin huoletta lähteä vesille ja nauttia kalastuksesta.

      Saa irvailla, en vastaa...

    • Voin taata, että pesu on paljon miellyttävämpää saunassa kantovettä ja pesuvatia käyttämällä. Eikä tule jätevesimaksuja.

      Hiukan hölmö on tuo ideasi.

    • 13

      Heh, kaikkea sitä ollaan valiita sietämään ja näkemään vaivaa, jotta saadaan jokin pykälä kierrettyä. Tuossa mulla kiinnostaa, että millä se paine tuolle suihkulle saadaan ja mistä siihen oikein vesi tulee? Vedenhän pitää kuitenkin virrata tuon lämmittemen läpi? Jos sulla on kerta kantovesi muuten, niin äkkiseltään voisi kuvitella että todella paljon mukavampi ratkaisu olisi ollut ihan vaan sauna, jossa on joko kiukaalla tai erillisellä padalla lämmitettävä vesi. Se kun lämpiäisi samalla vaivalla kuin se saunakin. Ei tuollaiseen kantoveden varassa olevaan saunaan mitään jätevesisysteemejä tarvi tehdä. Ja jos tuohon telttaan tulee vesi esim. uppopumpulla, niin ihan yhtä laillinen/laiton viritys olisi vetää se letku sinne saunaan aina tarvittaessa ja vaikka sijoittaa se läpivirtauslämmitin sinne saunaan. Jos tuommonen viritys kerran on, niin tuskin sitä rakennustarkastajaa kiinnostaa onko se pihalla teltassa vai ihan vaikka hirsisaunassa. Luulisin, että esteettisistä syistä se näkisi tuon virityksen mieluummin siellä saunan sisällä kuin jonkin pressuvirityksen siinä pihalla. Jätevesien kannaltahan sillä ei ole yhtään mitään merkitystä samat vedet siihen pihalle laskee kuitenkin. Kyllä ne rakennustarkastajatkin ihan järkeviä ihmisiä ovat.

      Makuasioita. Toiset kylpee mieluummin saunan lämmössä ja toiset sitten tykkää eksotiikasta ja suihkuttelee pressuteltassa. Hinnaltaan tuo läpivirtauslämmitin on luultavasti kaallimpi kuin säiliöllinen kiuas. Mutta eksotiikkahan maksaa aina.

      Jos sitä saunaa ei sitten ole, niin se on toinen juttu. Mutta silloin tuolla pressuteltan tekemisellä on säästetty saunan tekemisessä, ei jätevesiratkaisussa.

      • honkongissa

        kyseinen 3 kWh pikakuumennin makoi Honkongissa tarjouksessa (halpamyymälä Suomessa) siihen aikaan 1995 999,95 mummonmarkkaa.(kuitti on tallessa).
        Ja on toiminut hyvin kaikki nämä vuodet. Lämmintä vettä tulee suihkusta ja minimivaatimus pumpun teholle on vai 1 bar. Sen voi tuottaa vaikkapa porakonepumpulla.


    • Anonyymi

      Olen Eikka87 laitan banaania pyllyyn joka yö ku ei sitä naista mulle koskaan löydy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2570
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      207
      1682
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1630
    4. 79
      1301
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1035
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      966
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      47
      934
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      850
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      833
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      808
    Aihe