Minulle ei aukea, mikä ero on Googlen web-albumin julkisuusvalinnoissa: ei luettelossa ja katselu vaatii kirjautumisen. Jos käännätän ohjeen google-kääntäjällä, asiassa sekoaa lopullisesti
Picasa-web-albumi
Picasaan ihastunut
2561
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
Olettaisin, että se on nimenomaan se, että jälkimmäinen vaatii kirjautumisen. Edellistä voidaan katsoa linkin kautta ilman kirjautumista.
"Ei luettelossa"
—vaihtoehdolla voi näyttää kuvan kenelle vaan ilman kirjautumista.
Sitä on käytännössä lähes mahdoton löytää ellei omistaja lähetä linkkiä.
"vaatii kirjautumisen"
—asetus jossa kukaan ei voi katsoa kuvaa kirjautumatta palveluun.
Näin voisi vaikka varmistaa, että kuvalinkkiä on vaikeampi lähettää eteenpäin niiden toimesta, joille on itse lähettänyt sen.