Mitä mieltä elisasta

noo eiiii

Pieni kaupunki savosta ja elisan 3G yhteys ei oo toiminnu kohta 4 viikkoon. Onkohan jo tarpeeks pitkä aika sopimuksien purkuun. Hyvä on mainos maan kattavin 3G verkko sama kuin söis kalakeittoo ilman kaloja.

5

472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • et ole roskapostirob

      "No emmä tiiä"

    • Skuuuuu

      Eipä ole mikään peruste purkaa sopimusta jos yhteys ei toimi. Ensin nimittäin pitää tehdä ilmoitus operaattorille toimimattomasta yhteydestä. Jos eivät kohtuullisessa ajassa pysty korjaamaan olet oikeutettu korvaukseen tai voit irtisanoa sopimuksen.

      MUTTA jos ei ole määräaikainen sopimus, niin toki voit irtisanoa vaikka heti liittymän.

      • gfds

        tehtiin koko kylä heti kun vika alko ja sen jälken monia monia ilmoituksia. 3 viikon soittelujen ja netissä lähetettyjen ilmotuksien jälkeen vasta tunnustivat et vikaa on. Sitä ennen valehtelivat ettei vikailmoituksia oo tullu.


      • Mrzbklkb
        gfds kirjoitti:

        tehtiin koko kylä heti kun vika alko ja sen jälken monia monia ilmoituksia. 3 viikon soittelujen ja netissä lähetettyjen ilmotuksien jälkeen vasta tunnustivat et vikaa on. Sitä ennen valehtelivat ettei vikailmoituksia oo tullu.

        Niiiiin tyypillistä Elisaa! Mäkin olen tehnyt 3 reklamaatiota parin kuukauden sisään. Muutettiin kahteen kertaan kun odotettiin oman talon valmistumista. Joka kerralla kun piti olla netti auki niin teknisen tuen tai asiakaspalvelun vastaus oli "ei täällä näy tilausta". Vitun mouhot joko valehtelee silmät suut täyteen tai sitten siellä ei yksinkertaisesti ole älyllä/ammattitaidolla viritettyjä ihmisiä. Mä olen vihannu elisaa siitä lähtien kun ne valtasi Kanetin Jklssä. Liittymät ryssittiin, asiakastiedot ryssittiin, hinnat nousi ja sokerina pohjalla kalliimman liittymän mukaan laskutettiin vaikka meillä oli hitaampi liittymä. Sain pari päivää kuunnella pelkkää paskanjauhantaa. Ja kaiken huipuksi, kun oltiin vihdoin päästy yhteisymmärrykseen meidän liittymästä, tuli perintätoimistolta lasku maksamattomasta nettiliittymästä.

        Nyt on pakko tilata Elisan kuraa kun niillä on aluevaltaus nykyisellä asuinpaikkakunnallamme. Ja tietysti edelleen odotan liittymän avaamista. On jo kolme päivää tullu tapeltua asiakaspalvelun kanssa. Sinä päivänä kun verkot aukee kaikille operaattoreille ei ole epäilystäkään keneltä EN liittymää tilaa:)


    • Elisa ei vaan osaa.

      Elisa on ollut kirosana siitä lähtien kun se valtasi Jklssä KaNetin. KaNetilta sai hyvää palvelua. Tuki toimi kirjaimellisesti HETI kun tuli ongelma. Ja parasta oli kun menin KaNetin shoppiin tilaamaan liittymän ja kun pääsin kotiin, niin se oli sillä välin kytkeytty. Ei paskempaa esimerkkiä näille isoille kankeille putiikeille.

      Noh, sitten kun KaNetista tuli Elisa niin alkoi välittömästi ongelmat. Meidän liittymä katkaistiin "maksamattomien laskujen" vuoksi. Silti joka kuukausi maksettiin laskut ajallaan. Ja kun mentiin nyrkit pystyssä Elisalle niin yllättäen mitään tilauksia, sopimuksia, yhteystietoja jne. ei löytynyt. Ei sitten kirveellääkään. Kun kysyin, että miten sitten katkaisette meidän liittymän jota ei ole ja miten lähetätte meille laskut osoitteeseen, jota teillä ei ole, niin vastaus oli se tavallainen "tässä on nyt joku erehdys täytynyt käydä". No shit Sherlock!

      Noh, sitten saatiin asia vihdoin kuntoon ja yhteys päälle. Noh, sitten katkesi taas yhteys ja nyt teimme jo reklamaation aiheettomasta katkaisemisesta. Sitten kaiken tän päälle tuli ylilaskutusta roimasti sekä myös perinnästä laskuja. Oltiin ihan et "mitä vlttua?" Asia selvisi, me emme olleet maksaneet tarpeeksi. Miten niin, jos kerran laskussa on 25 euroa, ja maksetaan se 25 euroa, niin miten niin ei olla maksettu tarpeeksi? Noh, meillä kun asiakaspalvelun mukaan on ollut kalliimpi liittymä ja olemme maksaneet halvemman mukaan. Sitten alkoi jo oikeasti vltutuskäyrä olla korkealla. Meillä oli se tietty liittymä, mikä jatkui KaNetin valtauksen jälkeen. Mitään ei oltu muutettu. Silti Elisa laskuttaa olemassaolevan liittymän mukaan, mutta kerääkin meidän tietämättä isoa pottia rahaa kalliimman liittymän perusteella. Sitten asiakassuhde kaikenkukkuraksi päättyi siihen, että yhteyssopimus purettiin maksamattomien laskujen takia.

      Koko homman kruunaa se, että Elisan pisteessä vlttumaista naamaa näyttävä asiakaspalvelija kutsui meitä aika kovaan ääneen valehtelijoiksi ja uhkaili vaikka millä. Se riitti mulle. Lähdin kotiin, keräsin modeemit ja johdot sekä kaiken mahdollisen paperisälän, ohjeet, laskut ym. ja kipaisin takaisin Elisan pisteeseen. Kun kyseinen kottarainen vapautui niin nakkasin koko läjän hänen päällensä ja kuittasin, että NYT on asiakassuhde päättynyt. Sen jälkeen pistin hänen nimellään varustetun reklamaation suoraan Elisan johtoon usealle henkilölle. Toivottavasti meni jotain perille, millaista palvelua Jyväskylässä saatiin.

      Sen jälkeen meidän taloudessa ei nähty pitkään aikaan Elisan liittymiä. Soneran kanssa mentiin hyvällä arvosanalla. Kun muutettiin toiselle paikkakunnalle, niin pettymys tietysti oli iso kun ei saanut kuin elisan liittymiä ko. asuinalueelle. Liittymän avaaminen kesti päivää vaille 4 viikkoa. Ja liittymä oli hitaampi kuin tilattu, mikä ei toisaalta yllättänyt. Nopeus 8 mb, tilattu 24 mb, mutta isoin vltutuksen aihe oli kun seinästä tuli vain 2-6 mb välillä! Noh, tukeen vain ilmoitusta. Sieltä tuli vastaus, että meille ei saa kuin maksimissaan 8 mb nopeuden. Ja just ennen tilausta kerrottiin, että maksimi on 24 mb ja todellinen 12-18 mb välillä. Että näin taas kerran Elisan kanssa. Vähitellen sitten alkoi Elisallakin syttymään valot ja saatiin liittymä toimimaan oikealla nopeudella, eli km. n 6-7 mb nopeudella. Meni siinä about 2 kuukautta. Saatiin jopa yksi kuukausi maksutta korvaukseksi. Halleluja!

      Sitten muutimme taas, viime keväänä, ja onneksi täällä on Soneralla johtoa. Tilattiin se ja se aukesi 4ssä päivässä ja nyt mennään sillä eikä toiseen vaihdeta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10250
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4543
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3084
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2704
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1874
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe