Mitä mieltä elisasta

noo eiiii

Pieni kaupunki savosta ja elisan 3G yhteys ei oo toiminnu kohta 4 viikkoon. Onkohan jo tarpeeks pitkä aika sopimuksien purkuun. Hyvä on mainos maan kattavin 3G verkko sama kuin söis kalakeittoo ilman kaloja.

5

528

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • et ole roskapostirob

   "No emmä tiiä"

  • Skuuuuu

   Eipä ole mikään peruste purkaa sopimusta jos yhteys ei toimi. Ensin nimittäin pitää tehdä ilmoitus operaattorille toimimattomasta yhteydestä. Jos eivät kohtuullisessa ajassa pysty korjaamaan olet oikeutettu korvaukseen tai voit irtisanoa sopimuksen.

   MUTTA jos ei ole määräaikainen sopimus, niin toki voit irtisanoa vaikka heti liittymän.

   • gfds

    tehtiin koko kylä heti kun vika alko ja sen jälken monia monia ilmoituksia. 3 viikon soittelujen ja netissä lähetettyjen ilmotuksien jälkeen vasta tunnustivat et vikaa on. Sitä ennen valehtelivat ettei vikailmoituksia oo tullu.


   • Mrzbklkb
    gfds kirjoitti:

    tehtiin koko kylä heti kun vika alko ja sen jälken monia monia ilmoituksia. 3 viikon soittelujen ja netissä lähetettyjen ilmotuksien jälkeen vasta tunnustivat et vikaa on. Sitä ennen valehtelivat ettei vikailmoituksia oo tullu.

    Niiiiin tyypillistä Elisaa! Mäkin olen tehnyt 3 reklamaatiota parin kuukauden sisään. Muutettiin kahteen kertaan kun odotettiin oman talon valmistumista. Joka kerralla kun piti olla netti auki niin teknisen tuen tai asiakaspalvelun vastaus oli "ei täällä näy tilausta". Vitun mouhot joko valehtelee silmät suut täyteen tai sitten siellä ei yksinkertaisesti ole älyllä/ammattitaidolla viritettyjä ihmisiä. Mä olen vihannu elisaa siitä lähtien kun ne valtasi Kanetin Jklssä. Liittymät ryssittiin, asiakastiedot ryssittiin, hinnat nousi ja sokerina pohjalla kalliimman liittymän mukaan laskutettiin vaikka meillä oli hitaampi liittymä. Sain pari päivää kuunnella pelkkää paskanjauhantaa. Ja kaiken huipuksi, kun oltiin vihdoin päästy yhteisymmärrykseen meidän liittymästä, tuli perintätoimistolta lasku maksamattomasta nettiliittymästä.

    Nyt on pakko tilata Elisan kuraa kun niillä on aluevaltaus nykyisellä asuinpaikkakunnallamme. Ja tietysti edelleen odotan liittymän avaamista. On jo kolme päivää tullu tapeltua asiakaspalvelun kanssa. Sinä päivänä kun verkot aukee kaikille operaattoreille ei ole epäilystäkään keneltä EN liittymää tilaa:)


  • Elisa ei vaan osaa.

   Elisa on ollut kirosana siitä lähtien kun se valtasi Jklssä KaNetin. KaNetilta sai hyvää palvelua. Tuki toimi kirjaimellisesti HETI kun tuli ongelma. Ja parasta oli kun menin KaNetin shoppiin tilaamaan liittymän ja kun pääsin kotiin, niin se oli sillä välin kytkeytty. Ei paskempaa esimerkkiä näille isoille kankeille putiikeille.

   Noh, sitten kun KaNetista tuli Elisa niin alkoi välittömästi ongelmat. Meidän liittymä katkaistiin "maksamattomien laskujen" vuoksi. Silti joka kuukausi maksettiin laskut ajallaan. Ja kun mentiin nyrkit pystyssä Elisalle niin yllättäen mitään tilauksia, sopimuksia, yhteystietoja jne. ei löytynyt. Ei sitten kirveellääkään. Kun kysyin, että miten sitten katkaisette meidän liittymän jota ei ole ja miten lähetätte meille laskut osoitteeseen, jota teillä ei ole, niin vastaus oli se tavallainen "tässä on nyt joku erehdys täytynyt käydä". No shit Sherlock!

   Noh, sitten saatiin asia vihdoin kuntoon ja yhteys päälle. Noh, sitten katkesi taas yhteys ja nyt teimme jo reklamaation aiheettomasta katkaisemisesta. Sitten kaiken tän päälle tuli ylilaskutusta roimasti sekä myös perinnästä laskuja. Oltiin ihan et "mitä vlttua?" Asia selvisi, me emme olleet maksaneet tarpeeksi. Miten niin, jos kerran laskussa on 25 euroa, ja maksetaan se 25 euroa, niin miten niin ei olla maksettu tarpeeksi? Noh, meillä kun asiakaspalvelun mukaan on ollut kalliimpi liittymä ja olemme maksaneet halvemman mukaan. Sitten alkoi jo oikeasti vltutuskäyrä olla korkealla. Meillä oli se tietty liittymä, mikä jatkui KaNetin valtauksen jälkeen. Mitään ei oltu muutettu. Silti Elisa laskuttaa olemassaolevan liittymän mukaan, mutta kerääkin meidän tietämättä isoa pottia rahaa kalliimman liittymän perusteella. Sitten asiakassuhde kaikenkukkuraksi päättyi siihen, että yhteyssopimus purettiin maksamattomien laskujen takia.

   Koko homman kruunaa se, että Elisan pisteessä vlttumaista naamaa näyttävä asiakaspalvelija kutsui meitä aika kovaan ääneen valehtelijoiksi ja uhkaili vaikka millä. Se riitti mulle. Lähdin kotiin, keräsin modeemit ja johdot sekä kaiken mahdollisen paperisälän, ohjeet, laskut ym. ja kipaisin takaisin Elisan pisteeseen. Kun kyseinen kottarainen vapautui niin nakkasin koko läjän hänen päällensä ja kuittasin, että NYT on asiakassuhde päättynyt. Sen jälkeen pistin hänen nimellään varustetun reklamaation suoraan Elisan johtoon usealle henkilölle. Toivottavasti meni jotain perille, millaista palvelua Jyväskylässä saatiin.

   Sen jälkeen meidän taloudessa ei nähty pitkään aikaan Elisan liittymiä. Soneran kanssa mentiin hyvällä arvosanalla. Kun muutettiin toiselle paikkakunnalle, niin pettymys tietysti oli iso kun ei saanut kuin elisan liittymiä ko. asuinalueelle. Liittymän avaaminen kesti päivää vaille 4 viikkoa. Ja liittymä oli hitaampi kuin tilattu, mikä ei toisaalta yllättänyt. Nopeus 8 mb, tilattu 24 mb, mutta isoin vltutuksen aihe oli kun seinästä tuli vain 2-6 mb välillä! Noh, tukeen vain ilmoitusta. Sieltä tuli vastaus, että meille ei saa kuin maksimissaan 8 mb nopeuden. Ja just ennen tilausta kerrottiin, että maksimi on 24 mb ja todellinen 12-18 mb välillä. Että näin taas kerran Elisan kanssa. Vähitellen sitten alkoi Elisallakin syttymään valot ja saatiin liittymä toimimaan oikealla nopeudella, eli km. n 6-7 mb nopeudella. Meni siinä about 2 kuukautta. Saatiin jopa yksi kuukausi maksutta korvaukseksi. Halleluja!

   Sitten muutimme taas, viime keväänä, ja onneksi täällä on Soneralla johtoa. Tilattiin se ja se aukesi 4ssä päivässä ja nyt mennään sillä eikä toiseen vaihdeta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   315
   2487
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   30
   2119
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   217
   833
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   312
   751
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   41
   735
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   690
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   44
   657
  Aihe