Lanzarotesta kysymyksiä

lomillelops

Moi. Ollaan lähdössä perhen kanssa Puerto Del Carmeniin ja siellä ois hotellina Blue Star Cinco Plazas. Oisko kellään tietoo ko. hotellista onko minkätasoinen aamupala ja muutenkin hintatasosta paljonko siellä maksaa ruoka, juoma ja ehkäpä vois kiinnostaa elektroniikka.Mitenkä on muuten ollut noi lämpötilat näin Marras/Joulukuun vaihteessa. Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista

3

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sydän kanarialla :o)

      Hei!
      Olimme vuosi sitten loka-marraskuun vaihteessa Lanzarotella (Playa Blancassa).Tuolla Blue star cinco Plazassa olemme olleet vuonna -05 hotellissa.
      Ilmat oli eka viikolla (42 vko) ihanan lämpimät ja aurinkoiset, toisella viikolla (43 vko) olikin sitten viileämpää ja sadettakin saatiin, lähinnä iltapäivä kuuroja mutta ei ollut kiva kun kastui.
      Hotelli oli ihan mukava, silloin kun olimme oli remontti hieman kesken mutta ei asumista haitannut. Aamupala ei ollut ihan samaa tasoa kuin Blue Village hotelleissa olemme tottuneet, Cincossa tuore tuotteita oli vain vähän ja nekin säilykkeitä -lukuun ottamatta tomaatti, kurkki,paprika. Muuten kyllä pitkälle päivään pärjäsi niin aikuiset kuin lapsetkin.
      Muuten emme hotellilla ruokailleet joten tasosta ja hinnasta en voi kertoa. Kaupungilla kävimme jonkin kerran syömässä ja se on halvempaa kuin suomessa, vaikka monena vuonna olemme kanarian saarilla lomailleet ei nuo hinnat ole jääneet mieleen. Olemme joskus ostaneet kameran noilta reissuilta ja se oli halvempi kuin suomessa, en sitten tiedä onko aito( ainakin pakkaus ja paperit vaikuttivat oikeilta vaan tiedä häntä kiinalaiset kun tekevät loistavia kopiota) emme ole asiaa surreet kamera on jo kestänyt monta vuotta ja asiansa ajanut.
      Jos ostaa PS2 pelejä kannattaa olla tarkkana että maakoodi vastaa suomessa toimivaa tulee muuten kieli yllätyksiä :o)
      Ihanaa matkaa teille
      Tuossa linkki josta löydät kuvia ja arvosteluja hotellista
      http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g662290-d291486-Reviews-Cinco_Plazas-Puerto_Del_Carmen_Lanzarote_Canary_Islands.html

    • Lanza-amiga

      Hola! Itse en ole asunut kyseisessä hotellissa, mutta on brittituttuja, jotka ovat kehuneet paikkaa ja briteillä on vaatimustaso suurempi kuin meillä.

      Ruokapaikkoja on hintatasoltaan monenlaisia, rantakadulla kävellessä voi katsastella eri ravintoloiden, joita on tosi paljon, tarjontaa ja hintoja kadulla olevista ruokalistoista. Vanhasta kaupungista löytyy parhaat kalaravintolat.

      Elektroniikkaa ostaessa kannattaa olla tarkkana, Visanta on luotettava ja hyvässä maineessa, löytyy myös rantakadun varrelta.

      Mekin olemme tuohon aikaan saarella ja toivon, että kelit jatkuvat, siellä on ollut nyt syksyllä viikosta toiseen hellettä 31 - 35 astetta, eilenkin 34. Olen ollut useasti siellä tuossa marras- joulukuun vaihteessa ja aina on ollut aurinkoista ja lämmintä, joskus tosi harvoin pieni ripaus vettä. Illoiksi saa varata
      lämpimämpää vaatetta.

      Mukavaa matkaa sinulle ja perheellesi!

      • Lomille lops

        Moi vaan ja kiitos vastanneille. Saasnähdä peruuntuuko meidän matka, perheessä riehuu jotain fulnnssan tapaista kuumeilua ja kurkkukipua. Ei ole varmaa tietoa olisko jo sikaflunssaa oireet lievempiä kuin mitä olemme kuulleet, mutta jokapuolella tuntuu olevan sitten oikein kunnon kuumetautia joten se on ajan kysymys milloin se sattuu omallekohdalle, Harmittaa jos joutuu jäämään pois mutta eipä sille sitten voi mitään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3554
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2166
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1702
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1597
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1434
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1305
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1145
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    9. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1139
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      976
    Aihe