Uutta Tahkolla kaudella 2009-2010

bilettäjä 71

Tahko on valmistautunut talveen 2009-2010 yhä paremmin kaikkia Tahko vieraita huomioon ottavalla kokonaisuudella. Uudistuksia on tehty runsaasti rinteillä kuin niiden ulkopuolella. Mm. perheille ja lapsille kohdistettuihin palveluihin on panostettu paljon.

Lumilauta- ja temppusuksifanit saavat haastetta uudesta Tahko Parkin mm. kahdeksan metrin megahyppyreistä, johon pääsee suoraan uusimmalta tuolihissiltä.Valaistun lastenrinteen yläosaan on tehty lapsille uusi mattohissi ja rinteen alapuolelle on rakennettu uusi laavu. Laskutaitojaan lapset pääsevät hiomaan Tahkon kasvatin Sanni Leinosen ratalaskukoulussa! Lisäksi Lumilaakson parkkipaikkaa on laajennettu huomattavasti, mikä palvelee Länsirinteiden kautta rinteille tulevia laskettelijoita entistä paremmin.

Tulevan talven uutuuksiin kuuluu myös perheille suunnatut vkoilla 2-7 voimassa olevat edulliset Werneri-paketit. Pakettiin kuuluu hiihtokoulu lapsille, suksivuokraus ja rinneliput, jotka voi varata kaikki samalla kertaa. Myös edullinen majoitus kuuluu halutessa pakettiin!

Laduilla liikkuvaa suksikansaa on myös muistettu. Murtomaahiihtäjät pääsevät nauttimaan entistäkin paremmista laduista, joiden pohjustusta on parannettu sekä levennetty useista eri kohdista.

Myös ravintolatarjonnassa on tulevalle talvelle paljon uutta. Rinneravintola Tirol on uusiutunut täysin ja sen uusien vetäjien mukaan tapahtumaravintolaksi muuntautunut ravintola ottaa entistä paremmin huomioon lapsiperheet tarjoten lisäksi mukavaa after ski –tunnelmaa.

Täysin uusi ravintola aivan Tahkon ytimessä, entisen asuntovaunualueen laidalla on Ravintola Karhu. Karhu on tyyliltään perinteinen pub, josta saa myös konstailematonta ruokaa. Sokos Hotel Tahkovuoren yhteyteen avataan joulukuun aikana MiniHesburger, jonka valikoimaan tulee Hesburgerin kestosuosikkeja ja vaihtuvia kampanjatuotteita. Samoin K-kauppa Tahkon Tähden vastapäätä avataan uusi Pizza Tahko. Myös perinteinen, legendaarinen Ravintola Pehku uusiutuu tulevalle talvelle. Perinteinen afterski Pehkussa jatkuu mutta hivenen miedommalla volyymilla kuin aikaisempina talvina.

Yksi alueen merkittävä parannus on uusi kevyenliikenteenväylä, joka nyt jatkaa entistä kevyenliikenteen väylää ratsastuskeskus Tahko Areenalta aina Varpaisjärventien risteykseen saakka. Liikkuminen on helpompaa uusien liikennejärjestelyjen myötä myös hiihtäjillä sekä moottorikelkkailijoille, kun reitit risteävät Sääskiniementien turvallisesti alikulkutunnelien kautta.

Tervetuloa Tahkon talveen!

1

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Free skier

      Kokeillu sitä uutta Tahko parkkia? Millainen mahtaa olla? Aika hulppeelta ainaki kuullostaa! Tossa helmikuussa olis tarkotus tulla taas sinne. Toivottavasti aukee loputkin rinteet..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe