Keskeytetty yhdyntä = raskaus?

j_en_na

Muutama viikko sitten päädyimme miesystäväni kanssa keskeytettyyn yhdyntään, koska kondomit olivat loppu, mutta silti teki mieli rakastella emmekä sitten malttaneet lähteä jonnekkin huoltoasemalle niitä keskellä yötä ostamaan.. Mies veti peniksen ajoissa pois, eli spermaa ei ainaskaan pitänyt ehtiä sisään.. Noh siis kuitenkin ns. touhutipoissahan ainaskin yleisen tiedon mukaan on siittiöitä (tosin nyt kun etsin tietoa niin netissä lukikin että uusimpien tutkimusten mukaan niissä ei olisi..?) ja spermankin sisäänmenosta en voi olla satavarma..reisillä sitä kyllä tunsin mutta en muualla. Nyt on alkanut olla ihan selittämätöntä väsymystä, etenkin aamupäivisin/alkuiltapäivästä ja samoihin aikoihin tulee kuvottava olo.. lauantainakin serkun juhlissa en voinut syödä yleensä niin herkullisina pitämiäni tarjottavia (esim. täytekakkua) koska tuntui että milloin vaan vois tulla oksennus. Samoin pääkipuilua, vatsan nipistelyä ja outoja vilunväreitä iltaisin on ollut. Mietin tässä nyt vaan yön tunteita että josko sittenkin ois tapahtunut vahinko ja oisin raskaana..? Menkkojen pitäis alkaa suurinpiirtein näinä päivinä, aina ollut vähän "joustovaraa" suuntaan tai toiseen muutamalla päivällä, joten en oikeen tiijä kannattaisko vielä käydä ostamassa testi?

10

1276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaan lähteä

      sinne huoltoasemalle...jos ei sinne jaksa vaivautua, vaivaudutko ottamaan vastuun vauvasta?

      • j_en_na

        Jooh käyn lähipäivinä tekemässä testin, ja jos se on plussalla niin sitten antaa olla, lapsi saa tulla. Suunniteltuhan se mahdollinen raskaus ei olisi, mutta en näe tarvetta aborttiinkaan, sillä meillä molemmilla on kuitenkin ikää reilu parikymmentä vuotta ja työpaikatkin löytyy, elikkä mitään varsinaista estettä lapsen saannille ei ole (nuori ikä, koulut kesken, ei työtä jne..). Ollaan ajateltu, että joskus kolmikymppisinä olisi sitten lapsenteon vuoro, mutta jos elämä järjestää tämän asian niin että olenkin nyt raskaana niin nou hätä. Ja e-pillereitä en käytä terveydellisistä syistä.. Katsotaan mitä tuleman pitää:)


    • huhtimama2010

      oli yhdyntä miten keskeytettyä tahansa, on mahdollisuus silti tulla raskaaksi.
      kun penis on emättimen sisässä edes hetken, on sekin mahdollisuus itsessään.
      suosittelisin käymässä ostamassa raskaustestin, pääsisit sinäkin tuosta tietämöttömyydestäsi.
      ja on huono syy ettei jaksanut lähteä ostamaan kondomeja, koska jos ei ole valmis lapseen, ei pitäisi olla valmis harrastamaan suojaamatonta seksiä (joo tiedän, voihan suojatussa seksissä tulla myös raskaaksi).

      • .......

        meillä tämä keskeytetty on jostain syystä toiminut aika hyvin. vuosi käytetty sitä, eikä raskauksia. kun siirryttiin normaaliin, raskaus alkoi melkein heti. toisaalta olemme käyttäneet tätä emnetelmää vain ns. varmoina päivinä (itsellä tosi säännöllinen kierto). mutta tottakai voit olla raskaana. eihän toi nyt mikään ehkäisykeino ole. me aloimme käyttää kyseistä keinoa kun lapsi oli periaatteessa tervetullut, koska tiesimme suuren riskin raskauteen.


    • Niin tai näin

      Tuosta asiasta on varmaan yhtä sun toista mielipidettä, mutta meillä se on ollu aina ainut "ehkäsy" käytössä. Ja en ole koskaan tullut raskaaksi sillä. Hormonaalinen ehkäsy kun ei sovi minulle ja kumista ei tykätä. Toki kyllä ollaan koko aika oltu valmiita lapsen tuloon jos niin käy joten olemme sopineet että se on hyvä meille.
      Sitte kun alettiin yrittämään lasta niin annoimme mennä loppuun asti ja tulin helposti raskaaksi. Toinen lapsista sai alkunsa heti eka kerrasta ja kolmaskin samoten. Lasten välillä ollaan käytetty juuri keskeytettyä ehkäisynä ja ainakin meillä se on toiminut.
      Nyt kuitekin meillä on tämän kolmannen jälkeen varmaankin lapsiluku täynnä joten emme varmaan uskalla kuitekaan jatkaa pelkällä keskeytetyllä yhdynnällä joten täytyy miettiä vaihtoehtoja uudelleen.
      Kerroin vain meidän kokemuksen..jos olet raskaana niin onnea odotukseen, mutta voihan se olla pelkkää kehon oikutteluakin.

    • -----------.........

      touhutipoissa ei siittiöitä ole, mutta muutoin keskeytetty yhdyntä ei ole mikään varma ehkäisykeino.
      Itse aikoinaan pärjäsin sillä kaksikin vuotta, mutta uuden miehen kanssa napsahti kerrasta juuri kyseistä menetelmää käyttäen. Hyvä niin, nyt onnellisina odotamme esikoistamme :)
      Jos lapsi olisi katastrofi, on ko. ehkäisymenetelmä kyllä täysin tuhoon tuomittu.

      • Henna-Annika

        Me käytimme mieheni kanssa yhden ainoan kerran keskeytettyä yhdyntää ja nyt olen viidennellä kuulla raskaana.. :) Olihan se melko shokki mutta silti iloinen yllätys.. Eipä kai tuo niin yleistä ole mutta mahdollista, kyllä.


    • geelitukka

      tee vaan testi ja kato mitä se näyttää, ei meinaan ollenkaa mahotonta tulla tuolla keinoin paksuks.. oma äiti sai minut sitä kautta.

    • terkka...

      kyllä mäki suosittelen tekeen sen testin :):)
      ja mitään ns. varmoja päiviä EI ole, koska ovulaatio saattaa poiketa... ja siittiöthän elää useita päiviä...
      mutta ei kai siinä mitään! onnea, jos raskaana olet!
      ja on muitakin vaihtoehtoja ku kumet tai pillerit... oletteko ikään kokeilleet ehkäisypuikkoja? apteekista saa, ovat hiukan kalliimpia kuin kumet, mutta samallalailla toimivia!! :)

    • Anonyymi

      mitään täysin varmoja päiviä ei ole

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe