Pyhä Kirja

Tutki Tämä!

Raamattu on vanhempi teos kuin koraani ja Juutalaisten Tanakh joka on Kristittyjen Vanha Testamentti oli koossa n. 1000 vuotta ennen mahometia. mahomet syntyi n. 570 JKR. Vanha Testamentti on kirjoitettu 1400-400 EKR ( ennen Kristusta ).

http://fi.wikipedia.org/wiki/Vanha_testamentti

Tuosta Vanhasta Testamentista löytyvät Messias Profetiat jotka Jeesus sitten toteuttaa Uudessa Testamentissa.
Uusi Testamentti on kirjoitettu 50-150 JKR

http://gamma.nic.fi/~jlindell/messias.htm

Mikään Profetaalinen kirjoitus ei varmenna ja ennusta mahometin tuloa ja ilmestymistä, kuten Vanha Testamentti varmentaa Jeesuksen tulemisen ja ennustaa.

Kumpi on suurempi Jeesus vai mahomet. Jeesus teki suuria ennen näkemättömiä ihmeitä: herätti kuolleita, paransi sairaita, käveli veden päällä, ruokki tuhansia 2 kalalla ja 5 leivällä. mahomet ei tehnyt yhtään ihmettä.

Jeesus käskee rakastamaan vihamiehiään ja vihollisiaan ja kääntämään toisen posken. Jeesus ei halunnut väkivaltaista uskoa. koraani ja mahomet taas antoi luvan hävittää eri uskovaiset muut kuin islamiin alistetut.

Jeesus sanoi opetuslapsilleen että he ovat tulleet Elävän Jumalan Lapsiksi, mahomet taas opettaa että muslimi on allahin orja ei Jumalan lapsi.

allah sanoo olevansa kuun jumala ja Jeesus on vertauskuva auringosta. Raamatullisesti ajateltuna kuu on vertauskuva pahasta eli saatanasta. Aurinko taas hyvästä eli Jeesuksesta

mahomet ja baphomet nimi kuulostava samalta ja sointuvat samalla tavalla, annas kun katsotaan mitä sana baphomet sana tarkoittaa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Baphomet

Tässä on vielä lisää faktatietoa koraanista ja mahometista jos olet muslimi niin suosittelen vakavasti tutustumaan seuraavaan aineistoon:

http://www.answering-islam.org/suomi/index.html

Jeesus rakastaa sinua ja haluaa ottaa sinut armoliittoon kanssaan ja uskon ja parannuksen kautta tehdä sinusta Elävän Jumalan Lapsen.

Siunausta tiellesi eräs kaidan tien kulkija Jeesuksessa Kristuksessa

0

156

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

    Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
    Maailman menoa
    458
    2411
   2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

    Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
    Maailman menoa
    135
    1324
   3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

    En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
    Maailman menoa
    285
    1189
   4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

    Kun, et kerran lähesty?
    Ikävä
    182
    1106
   5. Parveketupakointi

    Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
    Maailman menoa
    137
    1046
   6. Mulla on ikävä sua

    Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
    Ikävä
    45
    966
   7. Olen pahoillani

    Ei ollut muuta vaihtoehtoa
    Ikävä
    46
    863
   8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

    Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    46
    847
   Aihe