keskeytynyt keskenmeno

pelottaa

mulla alko vuoto maanantaina lääkkeellisen keskeytysen johdosta. Siis maanantaina verta tuli todella paljon ja isoja hyytymiä. Sen jälkeen vuoto on ollut samanlaista ku olis menkat. Nyt tän päivää on vaan tullu sellast ruskeet vuotoo, ja seki tosi niukkaa suurimmaks osin, ei siis yhtään punaista vuotoa. Onkohan tää ihan normaalia, vai voikohan tää viitata siihen et kohtuun on vielä jääny osa tavarasta. mua niin pelottaa se ajatus et joudun kaavintaan. Maanantaina verta tuli todella paljon sen hetken. Ja omituiselt tuntuu et oon koko tän viikon pärjänny kahella 500 panadolil. olin siis viikoilla 12, ja vauva kuollu viikol 6-7.

2

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • km kokenut

      Tuossa oli hieman termit sekaisin. Lääkkeellinen keskeytys = abortti, lääkkeellinen tyhjennys (yhtenä vaihtoehtona) tehdään kun keskenmeno on jo todettu.

      Onko sinulle annettu jälkitarkastukseen aika? Kaikiallahan sitä ei tehdä automaattisesti, jollei ole mitään jälkioireita, vaikka hoitosuosituksessa on käydä jälkitarkastuksessa ok joka tapauksessa.

      Itselläni on ollut kaksi keskenmenoa, toisessa vuotoa kesti viikkoja ja saatiin loppumaan vasta keltrauhashormonilla, toisessa vuoto oli pari päivää aika reipasta ja hyytymiä yms tuli paljon, siitä vuoto väheni ja loppui 10 päivässä.

      Ensimmäisellä kerralla otin sairaalasta saatua särkylääkettä vasta kun olin jo oksentanut kaksi kertaa, pelkäsin että kivut tulevat niin hurjiksi, että buranat eivät auta ja siksi "säästelin" lääkkeitä pahempia kipuja varten. Lääke auttoikin niin hyvin, että nukahdin ja herättyäni kipuja ei ollut, joten toinen sairaalasta saamani lääke jäi ottamatta.

      Toisella kerralla lääkkeellinen tyhjennys aloitettiin sairaalassa, siellä sain heti lääkkeet ja kävin pyytämässä vielä lisää, kun tuli huono olo. Kotimatkalla viellä kouristeli ja oksetti, mutta iltaaan mennessä kivut olivat enää jomotusta enkä seuraavana päivänä tarvinnut enää buranaakaan.

      Kivut ja niiden kestäminen ovat hyvin yksilöllisiä, joten kipujen määrästä ei voi vielä sanoa mitään. Jos nyt tulee yht'äkkiä kipuja ja/tai kuumetta, soita päivystykseen.

    • -82

      terve!
      mulla myös ekan km:n jälkeen kokeiltiin lääkkeellistä tyhjennystä kahteen kertaan mikä ei loppujen lopuksi onnistunut,hyvä jos sulla vuotanut paljon ja hyytymiä tullut,se on hyvä, on toki voinut tulla kaikki raskausmateriaali ulos!tiedän myös monia kellä näin käynyt ja se onnistunut hyvin, mulla oli samalla lailla yksi päivä rajua vuotoa ja sen jälkeen tulikin vain enään vähän ,siittä 2viikon päästä kävin ultrassa koska lämpöä oli joka päivä n.37,5 sekä selkää särki päivittäin sekä yht äkkiä alkoi rajut vuodot, ultrassa näkyi ettei ole tyhjentynyt ja jouduin kaavintaan,kaavintaa ei kannata pelätä,tänään mulle tehtiin jo toinen kaavinta ja kaikki meni todella hyvin,edellisestä paranin todella nopeasti, ei kipuja eikä vuotoja!se on kivuttomampi vaihtoehto ja ohi hetkessä ennen kuin huomakaan kun se tehdään nukutuksessa,toki raskaampi vaihtoehto kohdulle!kannattaa ihmeessä käydä ultraamassa jos asia askarruttaa mieltä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe