Uretaanipuslat museoautoon?

GXL

Mitä mieltä? Ei huvittaisi asentaa löysiä kumisia kun autokin täysi puslahelvetti (Taunus -75) ja markkinoilla paljon huonolaatuista tarvikekamaa. Jääkö museokatsastus tästä kiinni?

3

674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fix or repair daily

      voithan toki laittaa uretaanit tai vaikka nailoniset ynnä alumiinistakin olevat, mutta kuule kyyti on sitten tosi kovaa ja epämukavaa sekä itselle että muulle autolle..kumiset ihan ok ja niitäkin sitten eri laatusia tai kovuuksisia toki.kumijututkin kehittyneet 35vuodessa.uudet on aina uudet ja kestää varmasti sinun elinaikasi tai ajosi taunuksella harrastekilometreillä.kysy autotarvikeliikkeistä tai ford-varaosaliikkeestä josko saa alkuperäisiä.oletan kuitenkin että et ole tekemässä tuhnusta kilpa tai rata-autoa.niissä noilla erikoisosilla enempi käyttöä.ei vaikuttane museointiin,jäävät piiloon.

    • kapa

      Uretaanipuslat kestävät moninkertaisesti verrattuna kumisiin, ja etenkin Taunuksen tyyppisessä laitteessa jossa noita puslia on melko paljon, niin hyöty ajettavuudessa on merkittävä. Etua tulee myös renkaiden kestävyydessä sekä turvallisuudessa - pyöränkulmat kun pysyvät kurissa myös äkkijarrutuksissa tai nopeassa väistötilanteessa.

      Moni valmistaja toimittaa normaalisti värikkäitä puslia tilauksesta mustina, jolloin ero kumipuslaan ei ole silmiinpistävä ja museoleimalla ei pitäisi olla ongelmia.

      Uretaanipuslan positiiviset ominaisuudet eivät liity kovuuteen, vaan materiaalin parempaan käytökseen verrattuna kumiin. Jos tilaa kisakäyttöön tarkoitetut puslat, niin silloin toki ajomukavuus ja sisämelu kärsivät, mutta laadukkaat katukäyttöön tarkoitetut osat toimivat aivan loistavasti kaikin puolin. Valmistajat ilmoittavat pääsääntöisesti puslan kovuuden, joten vertailemalla löytää helposti juuri ne tuotteet jotka omaan käyttöön sopivat.

      • fix or repair daily

        kuten kirjoitinkin niin taunuksen todennäköisellä ajomäärällä,tehoilla ja käytöllä kumiset ok.tokihan ne uretaanit kestää ja alumiiniset ym vielä paremmin=).saa ottaa puslat talteen purkaamolta ja uusiokäyttöön seuraavaan taunukseen..mistäpä sen kovuusasteen ja itselle sopivan sitten tietää?renkaiden kestävyys taitaa tälläisessä museovehkeessä johtuu,ei kulumisesta tai nopeusluokista ym, vaan kumin kovettumisesta ja vanhenemisesta johtuvaa...pyöränkulmat pysyy kumisillakin puslilla paikoillaan ainakin muissa merkeissä ,jos osaa säätää ok, eikä puki kivetyksiin..kyllä uretaanikin antautuu kiviin kolhittaessa.jos äkkijarrutuksia tai paniikkiväistöjä tulee museo-taunukselle,niin kuskin kunto,jarrut,itse renkaat eli todennäköisesti norm.profiiliset ja aikansa tyyliset peruskumit sekä järkevä nopeus auttanevat.oletan että ei talviajoa,ei liukkautta tai rallitautia, vaan rauhallista ajelua hyvillä kesäkeleillä...mitenkähän taunuksella lienee sitten aikoinaan uutena pärjännyt kumipuslin kesää ,talvea?kertokoon kellä kokemusta.mutta jokaisellahan on oma mielipiteensä ja omistaja päättäköön mitä alustaansa laittaa.pääasia lienee ettei alusta väljä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2890
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1870
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1532
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1310
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      258
      1144
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      79
      930
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      794
    Aihe