Mohammed ja toiminta

allabi

Prof. Mohammed oli vekkuli kaveri. Ensin tuli 19 vuotiaana kauppiaan lesken työmieheksi, leski ainakin 10 vuotta vanhempi. Sitten nousi lesken petikaveriksi, syntyi lapsia, näistä jäi Mohammedin jälkeen elämään ainoastaan tytär Fatima.
Mohammed sai aina Jumalan ilmoituksia, jotka ilmenivät niin, että Mohammed resipitoi ts. kertoi asiaa täysin tasaisella tekstillä ympäristöä huomioimatta ja keskittyen itseensä, jossa kertoi mielipiteen miten asia pitäisi hoitaa. Ilmoituksen hän sai aikalaiskuvauksen mukaan niin, että hän alkoi puhua täysin keskityen itseensä ja ei huomioinut ympäristöä, silmät saatoivat välillä olla kiinni,
Mohammed nousi pikkuiseksi uskonnolliseksi johtajaksi, hänellä ei koskaan olisi ollut tulevaisuutta, ellei olisi ollut sotatila ja paikallisten sotapäälliköiden suunnitelmiin kävi Muhammedin tukeminen.

Ilmoitukset olivat liittyviä pääosin miten yhteisössä ollaan yhdessä ja vältetään erimielisyyksiä.

Kun leski kuoli, Mohammediin iski " vapaus", hän hankki uusia naisia, vähitellen niitä oli kokonainen haaremi, hän oli kyltymän vanha pieru, jolla oli neljäkymmentä vuotta nuorempia morsiamia.Hänen irstaus ei sopinut siihen aikaankaan ja tuloksena oli sota.

Kun Mohamed oli leski ja haareminsa keskellä, hän alkoi saada aina tilanteen mukaan ilmoituksen Allahilta miten suhteet naisiin pitäisi järjestää. Kun hän yhtyi ottopoikansa vaimoon, hän sen jälkeen julisti, ettei ottolapsisuhde ole pätevä
Mohammedin sanoma jäi vain elämään myöhempien sotaherrojen ansiosta, he vetosivat tähän.

3

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • allabi

      Mohamedin siirtyminen naisalistukseen ja moniavioisuuteen liittyivät Fatiman kuolemaan

    • Tutkimisen arvoinen

      Jumala on sen ilmoittanut puhtaassa ja pyhässä Evankeliumissaan, erehtymättömässä Jumalan sanassa, Raamatussa. Tässäpä vielä Kristinuskon ja islamin vertailua... Ihan totuuden valossa:

      Raamattu on vanhempi teos kuin koraani ja Juutalaisten Tanakh joka on Kristittyjen Vanha Testamentti oli koossa n. 1000 vuotta ennen mahometia. mahomet syntyi n. 570 JKR. Vanha Testamentti on kirjoitettu 1400-400 EKR ( ennen Kristusta ).

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Vanha_testamentti

      Tuosta Vanhasta Testamentista löytyvät Messias Profetiat ja ennustukset, jotka Jeesus sitten toteuttaa Uudessa Testamentissa. Uusi Testamentti on kirjoitettu 50-150 JKR

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Uusi_testamentti

      Jeesuksen täyttämät Messias ennustukset ja profetiat:

      http://gamma.nic.fi/~jlindell/messias.htm

      Mikään Profetaalinen kirjoitus ei varmenna ja ennusta mahometin tuloa ja ilmestymistä, kuten Vanha Testamentti varmentaa Jeesuksen tulemisen ja ennustaa.

      Kumpi on suurempi Jeesus vai mahomet. Jeesus teki suuria ennen näkemättömiä ihmeitä: herätti kuolleita, paransi sairaita, käveli veden päällä, ruokki tuhansia 2 kalalla ja 5 leivällä. Jeesus nousi kuolleista. mahomet ei tehnyt yhtään ihmettä.

      Jeesus käskee rakastamaan vihamiehiään ja vihollisiaan ja kääntämään toisen posken. Jeesus ei halunnut väkivaltaista uskoa. koraani ja mahomet taas antoi luvan hävittää ja ryöstää eri uskon edustajia, myös Kristittyjä.

      Jeesus sanoi opetuslapsilleen että he ovat tulleet Elävän Jumalan Lapsiksi, mahomet taas opettaa että muslimi on allahin orja ei Jumalan lapsi.

      ma(homet) ja bap(homet) nimet kuulostavat samalta ja sointuvat samalla tavalla, annas kun katsotaan mitä sana baphomet tarkoittaa:

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Baphomet

      Tässä on vielä lisää faktatietoa koraanista ja mahometista jos olet muslimi niin suosittelen vakavasti tutustumaan seuraavaan aineistoon:

      http://www.answering-islam.org/suomi/index.html

      Jeesus rakastaa sinua ja haluaa ottaa sinut armoliittoon kanssaan. Hän on maailman todellinen valo ja toivo. Jeesus odottaa että otat hänet vapahtajanasi ja Herrana vastaan. Lähdet seuraamaan häntä totuudessa ja puhtaudessa. Tehden parannuksen kaikesta siitä minkä tiedät vääräksi tai synniksi elämässäsi. Evankeliumi on Jumalan lahja ja pelastus Jeesuksen veressä on elämäsi tärkein asia. Jumalan sanan Raamatun julistajat ja evankeliumin eteenpäin viejät ovat Jumalan erityisessä mielisuosiossa ja Jeesus on kerran maksava heille korvaamattoman arvokkaan armopalkan viimeisellä tuomiolla. Suosittelen, liity Jumalan sotajoukkoon ja taistele jalo taistelu Evankeliumin puolesta....

    • Jumalan Soturi

      Vielä muutoma vertauskuva siitä että maailmankaikkeudella on luoja eli Jumala:

      Maailmankaikkeuden synty


      Jotkut väittävät että maailmankaikkeus olisi syntynyt sattumalta, suuressa alkuräjähdyksessä. Jotkut väittävät myös, että ihminen olisi kehittynyt alkueliöstä apinavaiheen kautta ihmiseksi. Esitän lyhyehkön vertauskuvan siitä, miten epäloogiselta tuollainen väite kuulostaa.

      Vertauskuva:

      Ajatellaan vaikka että olemme lentokentällä. Meillä on kaikki lentokoneen osat valmiina laatikoissa: moottorit, siivet, pellit, mittaristot, ohjaimet, penkit, sylinterit, jarrut ja jopa pienet mutterit. Kaikki osat ovat kasaamista vaille valmiina. Saadaksemme osista lentokoneen, jonkun täytyy kasata osat lentokoneeksi. Vai mitä?

      Jos siis ajattelemme että maailmankaikkeus olisi syntynyt sattumalta, olisi aivan sama väittää, että kun kaikki lentokoneen osat olivat laatikoissa, tuli suuri hurrikaani, joka asetti kuin ihmeen kautta kaikki osat loogisesti paikoilleen aivan viimeistä mutteria myöten. Yhtä epäloogista on väittää, että luomakunta ja ihminen olisivat syntyneet sattumalta. Koko maailmankaikkeus on toimiva kokonaisuus: aurinko on juuri sopivalla etäisyydellä maasta, tähdet kiertävät radoillaan, painovoima ym. fysiikan ja kemian lait toimivat loogisten lainalaisuuksien mukaan. Onko tämä kaikki pelkkää sattumaa?

      Tyhjästä tai sattuman kautta ei tämänkaltaista todellisuutta voi syntyä. Tarvitseehan talokin rakentajan, auto valmistajan ja kello suunnittelijan.

      Joidenkin tiedemiesten kehittelemät teoriat ”alkuräjähdys” ja ”evoluutio” perustuvat oletuksiin, eivätkä ole absoluuttisia totuuksia.

      Luomakunnalla ja ihmisellä on luoja, Jumala, josta Raamattu kertoo.

      Raamattu on Jumalan ilmoitus ihmisille: maailmankaikkeuden synnystä, siitä miten ihminen voi löytää yhteyden Jumalaan, millainen Jumala on ja mitä Jumala odottaa ihmiseltä

      *** Luominen ***

      1.Mooses 1 - 31: ”Alussa loi Jumala taivaan ja maan…”

      Johanneksen evankeliumi 1. 1-5 ”Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus. Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.”

      Kolossalaiskirje 1. 1:16 ”Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on…”

      *** Jeesus, Jumalan Poika, on syntien sovittaja ja ainut tie Jumalan luo ***

      Johanneksen evankeliumissa Jeesus sanoo 14:6 ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”

      Johanneksen evankeliumi 3:16 ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.”

      *** Mitä Jumala odottaa sinulta ***

      Jumala rakastaa sinua ylenpalttisesti. Hän haluaa kaikesta sydämestään asettaa sinut Jumalan lapsen asemaan ja pelastaa sinut iankaikkiselta kadotukselta, Poikansa Jeesuksen ristin sovitustyön kautta. Jumala myös odottaa, että teet parannuksen tavassasi elää.

      Markuksen evankeliumi: 16:16 ”Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.”

      Jesajan kirja: 55:7 ”Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta.”

      Raamatun sanomaa opetetaan kristillisissä seurakunnissa

      ” Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi. ”


      Ps. Raamatun lukeminen kannattaa aloittaa Uudesta Testamentista....

      Terveisin: Eräs kaidan tien kulkija Jeesuksessa Kristuksessa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe