Mitä tapahtuu kun palauttaa Windowsin aiemman version? En ole ikinä aiemmin tehnyt tätä ja haluaisin tietää pitääkö minun ottaa jotakin huomioon ennen kuin teen palautuksen? Katoaako koneelta tallentamiani tiedostoja (kuvat, musiikki jne) tai poistaako palautus asentamiani ohjelmia?
Käyttikseni on englanninkielinen ja tarkoitus on siis "Restore your entire computer from Windows Complete PC Backup and Restore image".
Käyttikseni on englanninkielinen ja tarkoitus on siis "Restore your entire computer from Windows Complete PC Backup and Restore image".
Vastaukset 2
Vanhimmat
Palautus palauttaa järjestelmän alkuperäiseen tilaan, jossa se oli käyttöönotettaessa, toisin sanoen palautettavan osion kaikki nykyiset tiedot korvataan alkuperäisellä sisällöllä.
Jos olet tallentanut c-asemaan tärkeitä tietoja, kopioi ko. tiedostot jonnekin ulkoiseen mediaan ennen palauttamista.
Pitääkö kaikki asennetut ohjelmat asentaa uudestaan palautuksen jälkeen?