Erikoisemmat linssit Bangkokista?

jajaj

Olen lähdössä tammikuussa Bangkokiin reissuun. Tarvetta olisi hankkia uudet silmälasit anti-fatigue - tai vastaavasti Hoyan Nulux active -linsseillä, mutta Suomessa hinnat ovat todella korkeat. Kyseinen linssi on kaukonäköön, mutta sen alaosa toimii myös lukuetäisyydelle. Kyseessä on siis periaatteessa moniteho ja käsittääkseni aika uusi juttu. Mietityttää vain, että onkohan noita saatavilla Thaimaasta? Onko kenelläkään kokemusta? Edelliset lasit hankin Phuketista, mutta ne olivat peruskaukolinsseillä.

4

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Linssisilmä

      Hankin vajaat kaksi vuotta sitten Hua Hinistä kaksiteholinssit, jotka tummuvat päivänvalossa eli käyvät aurinkolaistakin. Resepti oli suomalaiselta silmälääkäriltä. Linssien erikoinen hionta ei tuottanut ongelmia, sillä' niitä ei valmisteta Thaimaassa vaan esimerkiksi Japanissa. Aikaa meni viisi työpäivää.

    • Vaniljanna

      Ystävä thaimaalaisesta optikkoliikkeestä kertoi, että se active kulkee Thaimaassa nimellä Remark ja on ollut markkinoilla parisen vuotta. Melko kallis linssi, mutta löytyy. Eli periaatteessa yksiteho, mutta alareunassa lukuosuus.

      • jajaj

        kiitos vastauksista!

        Vaniljanna: kyseessä on varmasti samainen linssi, josta kyselin. Osaatko yhtään minkähintainen linssi on? Suomessa se maksaa 160 e/kpl, joten varmasti kuitenkin reilusti sen alle?


      • linssit hankkinut
        jajaj kirjoitti:

        kiitos vastauksista!

        Vaniljanna: kyseessä on varmasti samainen linssi, josta kyselin. Osaatko yhtään minkähintainen linssi on? Suomessa se maksaa 160 e/kpl, joten varmasti kuitenkin reilusti sen alle?

        Niin, miellä kyllä oli eri linssit, joten onkohan tästä tiedosta sulle hyötyä ... lähtiessä kysyin hintaa Suomesta optikolta, jos olisi vaihtanut linssit vanhoihin kehyksiin, se olisi maksanut tuplaohennuksilla ja kovapinnalla n. 200 euroa. Otin vanhat lasit mukaan Bangkokiin ja keskustan optikkoliikkeessä teettivät niihin uudet linssit samoilla tuplaohennuksilla ja kovapinnalla muutamassa päivässä n. 100 eurolla. Myös piilolinssit ovat Bangkokissa puolet halvempia kuin Suomessa, ja aivan samoja merkkejä ovat.

        Sanoisin, että jos olet menossa niin ota se optikon paperi mukaan ja kysy paikan päältä paljonko ne tulee maksamaan. Aktiivilinssejä saa sieltä myös, siis ihan kaikkea saa ja palvelu on osaavaa. Merkkikehykset eivät ole siellä yhtään halvempia kuin Suomessa, mutta linssit ovat paljonkin halvempia. Esimerkiksi Siam Optical on hyvä optikkoliikeketju: http://www.siamoptic.com/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe