olen skorppari, nousumerkki kaksonen

pimpelipom.

Minkälainen ihminen olen astrologisessa mielessä?

horoskooppi skorpioni
nousumerkki kaksosessa
aurinko skorpionissa
kuu vesimiehessä
merkurius jousimiehessä
venus skorpionissa
mars vaa'assa

kiitos viisaammille. :)

6

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skorppari-51

      en isommin ole perehtynyt noihin aurinkomerkkeihin ,siis nouseviin tai laskeviin ja oonko jossain "merkuriossa tai ,Ym Ym Ym :ssä??? tiedän vain että olen ylpeä että oon skorppari,meitä skorppareita mollataan ,mutta joskus tulee mieleen miksi?? onk nää "kalat" "leijonat" "oinaat" ja kaikki nää toisetkin eri "aurinkomerkeissä syntyneet" jotenkin kade meille skorppareille,,kun ette hyvä ihme pysty koskaan samaan kuin me,OLLAAN YLPEITÄ,,, Ja syystä,,tiedän kokemukseta,,-51

      • Mukava ihminen.

        Skorpioni on mainettaan parempi. Hänellä on jalat tiukasti maan pinnalla elämän realiteeteissa. Ote elämään on vahva ja eteenpäin menevä sekä pyrkivä. Vahvaa, hyvää elämää, jota Mars Vaa`assa tasapainoittaa. Kuu Vesimiehessä antaa pontta Marsille Vaa`assa. Hyvää tulosta opettajan työssä, joka voi olla yhdistystoiminnassa olemista, politiikassa, tai muu sellainen. Ei ku nuorisojaostoon asioita viemään eteenpäin.


      • CrystalFish

        että myös meitä kaloja mollataan joka välissä.Mollaus tulee yleensä ihmisiltä, jotka eivät meitä ymmärrä tai ovat saaneet meiltä takaisin omaa lääkettään.Meidän kalojen kohdalla kun on kyse oikein käsittelystä joita kaikki ei tietysti osaa.Sama koskee ymmärtääkseni myös teitä skorppiooneja.Olette kiehtovia ihmisiä joista löytää aina jotain uutta.


      • Tee valintaa.
        CrystalFish kirjoitti:

        että myös meitä kaloja mollataan joka välissä.Mollaus tulee yleensä ihmisiltä, jotka eivät meitä ymmärrä tai ovat saaneet meiltä takaisin omaa lääkettään.Meidän kalojen kohdalla kun on kyse oikein käsittelystä joita kaikki ei tietysti osaa.Sama koskee ymmärtääkseni myös teitä skorppiooneja.Olette kiehtovia ihmisiä joista löytää aina jotain uutta.

        Minusta tuntuu, että kaikki merkit saavat väärää kohtelua. Olemme jokainen yksilö. Kauneimmatkin kuviot kartallaan omistava ihminen pilaa karttansa antaman kauneuden nuorena aloittamallaan päihteidenkäytöllä. Aivosolut ovat tuhoutuneet ja tuo maailman kaunein ihminen onkin ihmisraunio.
        Astrologia opettaa jättämään ne ihmiset, jotka eivät ymmärrä Sinua, minua. Karsintaa on tehtävä, omaksi hyväksi. Älä ole yhteydessä tekoystäviin, etenkään heihin, jotka eivät ymmärrä Sinua. Minua sanotaan voimakkaaksi. Voiko se johtua vain siitä, että minua petettiin, jouduin petoksen uhriksi?


    • boiio

      Täällä pitäisi keskustella horoskoopeista, ei sinusta. Jos haluat oman astrologisen tulkinnan itsestäsi noiden merkkien perusteella niin painu pois täältä ja ota yhteys astrologiin joka niitä tulkitsee.

      Tulkintapyyntöjä alkaa olla taas pikkuisen liikaa täällä ja niitä ei täällä suvaita koska ne täyttävät palstan turhaan. Ilmoitan niitä poistettavaksi niinkuin olen aikaisemminkin tehnyt ja olkoon tämä tällä kertaa pelkkä varoitus.

      Ennuspyynnöille ja tulkintapyynnöille on oma palstansa jossa ei muuta keskustelua ole. Mene sinne ja toivo että vastaan tulee astrologi. On siellä niitäkin ollut energiahoitajien, näkijöiden ja muiden sellaisten joukossa.

      • Horoskooppi

        Horoskooppi on ympyrä, joka on jaettu kahteentoista osaan ja jokaista osaa kutsutaan huoneeksi. Ensimmäinen huone kuvaa minää, itseä. On hyvä, jos alkupään huoneet ovat kartallasi täynnä planeettoja, osaat olla hyvin esillä työssäsi ja toimessasi, rahanhankinta sujuu omalla työllä, leipää ja särvintä tulee pöytään. Jos Mars on Leijonan merkissä, esilläolo voi olla hyvinkin Sinun juttusi. Horoskoopin huone 4, on kodin huone ja voi olla niin, että teet työsi kotonasi. Jos MC , työn ja uran huone 10, on Oinaan-merkissä, voit syttyä hyvinkin helposti. Tämä ei ole tulkintaa, vain kerrontaa horoskoopista. Minulla on tulkintaa, kolmeltakymmeneltä vuodelta ja nyt vuodeksi eteenpäin ja astrologi lupaa, että saan rahani takaisin, jos en ole tyytyväinen.Sinulle voi sopia poliisiopistokoulutus ja aloittajaa odotan Skorpioni-merkin alla. Näemme siellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7060
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2741
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2313
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      87
      1996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1717
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1515
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1298
    Aihe