olen skorppari, nousumerkki kaksonen

pimpelipom.

Minkälainen ihminen olen astrologisessa mielessä?

horoskooppi skorpioni
nousumerkki kaksosessa
aurinko skorpionissa
kuu vesimiehessä
merkurius jousimiehessä
venus skorpionissa
mars vaa'assa

kiitos viisaammille. :)

6

575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skorppari-51

      en isommin ole perehtynyt noihin aurinkomerkkeihin ,siis nouseviin tai laskeviin ja oonko jossain "merkuriossa tai ,Ym Ym Ym :ssä??? tiedän vain että olen ylpeä että oon skorppari,meitä skorppareita mollataan ,mutta joskus tulee mieleen miksi?? onk nää "kalat" "leijonat" "oinaat" ja kaikki nää toisetkin eri "aurinkomerkeissä syntyneet" jotenkin kade meille skorppareille,,kun ette hyvä ihme pysty koskaan samaan kuin me,OLLAAN YLPEITÄ,,, Ja syystä,,tiedän kokemukseta,,-51

      • Mukava ihminen.

        Skorpioni on mainettaan parempi. Hänellä on jalat tiukasti maan pinnalla elämän realiteeteissa. Ote elämään on vahva ja eteenpäin menevä sekä pyrkivä. Vahvaa, hyvää elämää, jota Mars Vaa`assa tasapainoittaa. Kuu Vesimiehessä antaa pontta Marsille Vaa`assa. Hyvää tulosta opettajan työssä, joka voi olla yhdistystoiminnassa olemista, politiikassa, tai muu sellainen. Ei ku nuorisojaostoon asioita viemään eteenpäin.


      • CrystalFish

        että myös meitä kaloja mollataan joka välissä.Mollaus tulee yleensä ihmisiltä, jotka eivät meitä ymmärrä tai ovat saaneet meiltä takaisin omaa lääkettään.Meidän kalojen kohdalla kun on kyse oikein käsittelystä joita kaikki ei tietysti osaa.Sama koskee ymmärtääkseni myös teitä skorppiooneja.Olette kiehtovia ihmisiä joista löytää aina jotain uutta.


      • Tee valintaa.
        CrystalFish kirjoitti:

        että myös meitä kaloja mollataan joka välissä.Mollaus tulee yleensä ihmisiltä, jotka eivät meitä ymmärrä tai ovat saaneet meiltä takaisin omaa lääkettään.Meidän kalojen kohdalla kun on kyse oikein käsittelystä joita kaikki ei tietysti osaa.Sama koskee ymmärtääkseni myös teitä skorppiooneja.Olette kiehtovia ihmisiä joista löytää aina jotain uutta.

        Minusta tuntuu, että kaikki merkit saavat väärää kohtelua. Olemme jokainen yksilö. Kauneimmatkin kuviot kartallaan omistava ihminen pilaa karttansa antaman kauneuden nuorena aloittamallaan päihteidenkäytöllä. Aivosolut ovat tuhoutuneet ja tuo maailman kaunein ihminen onkin ihmisraunio.
        Astrologia opettaa jättämään ne ihmiset, jotka eivät ymmärrä Sinua, minua. Karsintaa on tehtävä, omaksi hyväksi. Älä ole yhteydessä tekoystäviin, etenkään heihin, jotka eivät ymmärrä Sinua. Minua sanotaan voimakkaaksi. Voiko se johtua vain siitä, että minua petettiin, jouduin petoksen uhriksi?


    • boiio

      Täällä pitäisi keskustella horoskoopeista, ei sinusta. Jos haluat oman astrologisen tulkinnan itsestäsi noiden merkkien perusteella niin painu pois täältä ja ota yhteys astrologiin joka niitä tulkitsee.

      Tulkintapyyntöjä alkaa olla taas pikkuisen liikaa täällä ja niitä ei täällä suvaita koska ne täyttävät palstan turhaan. Ilmoitan niitä poistettavaksi niinkuin olen aikaisemminkin tehnyt ja olkoon tämä tällä kertaa pelkkä varoitus.

      Ennuspyynnöille ja tulkintapyynnöille on oma palstansa jossa ei muuta keskustelua ole. Mene sinne ja toivo että vastaan tulee astrologi. On siellä niitäkin ollut energiahoitajien, näkijöiden ja muiden sellaisten joukossa.

      • Horoskooppi

        Horoskooppi on ympyrä, joka on jaettu kahteentoista osaan ja jokaista osaa kutsutaan huoneeksi. Ensimmäinen huone kuvaa minää, itseä. On hyvä, jos alkupään huoneet ovat kartallasi täynnä planeettoja, osaat olla hyvin esillä työssäsi ja toimessasi, rahanhankinta sujuu omalla työllä, leipää ja särvintä tulee pöytään. Jos Mars on Leijonan merkissä, esilläolo voi olla hyvinkin Sinun juttusi. Horoskoopin huone 4, on kodin huone ja voi olla niin, että teet työsi kotonasi. Jos MC , työn ja uran huone 10, on Oinaan-merkissä, voit syttyä hyvinkin helposti. Tämä ei ole tulkintaa, vain kerrontaa horoskoopista. Minulla on tulkintaa, kolmeltakymmeneltä vuodelta ja nyt vuodeksi eteenpäin ja astrologi lupaa, että saan rahani takaisin, jos en ole tyytyväinen.Sinulle voi sopia poliisiopistokoulutus ja aloittajaa odotan Skorpioni-merkin alla. Näemme siellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe