Kuinka usein haluatte rakastella nyt

Aviomies eikä seksiä

Kun olette raskaana?

Mikäli ette halua rakastella niin annatteko miehellenne suuseksiä vai hyväilettekö kädellä miehelle orgasmin?

Vai pidättekö miestänne puutteessa?

63

2002

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äijät ulos!!!

      ole isien sivusto. Kysele siellä näitä juttujasi. Jotenkin ällöttää, että tälläkin palstalla joku tulee kyselemään, annatko suuseksiä. Voi V.....ttu! Annatko ite raskaanaolevalle vaimollesi suuseksiä????!!!! Ja miten on yleensäkin haluaak hän edes sitä tai muutakaan seksiä isonmahansa kanssa.

    • LennaKa

      Kyllä odotusaika kuuluu myös miehille! Ja miksei seksistä voi keskustella odotus-palstalla? Kuuluuhan seksi ja seksuaalisuus myös odotusaikaan. Minua ainakin kiinnostaa naisena, että miten oikeasti petipuuhat sujuu raskausaikana. Ei näistä asioista kehtaa puhua neuvolassa tai kasvotusten muiden odottavien kanssa, koska ne ovat niin intiimejä asioita.
      Meidän kohdalla petipuuhat ovat hiljentyneet aikalailla. Syy on se, että olen ollut niin väsynyt alkuraskauden ajan. Ja nyt loppuvaiheessa mieheni ei halua, koska minulla on maha ja vauva saattaa potkia kesken puuhan. Ymmärrän täysin, koska kyllä se minustakin tuntuu hieman eriskummalliselta. Puutteessa olemme molemmat tällä hetkellä ja lapsen synnyttyä vielä enemmän. Kyllä minä olen antanut suuseksiä miehelleni, tottakai!

    • himokas.

      täällä ainakin seksiä harrastetaan edelleen usein,olen siis rv 36.seksiä tekee kokoajan mieli,johtunee hormoneista.suuseksiä myöskin annan sekä saan itsekin.maha kyllä rajottaa jonkun verran mutta löytyy niitä asentoja mahasta huolimatta:)

    • siisseli rv27

      No mulla tuo ainakin on pikkaisen vaihdellut tässä raskauden edetessä. Ihan alussa olin hyvinkin aktiivinen ja rakastelimme useita kertoja viikossa. No sitte oli hiljaisempi jakso, kun tuli tuota pahoinvointia ja muutkin raskauteen liittyvät oireet kiusasivat tuossa rv 8 - 15 paikkeilla. Ei siinä seksi kyllä tullut ekaksi mieleen ja oltiin ehken korkeintaan kerta viikossa, aina ei sitäkään.
      No nyt taas jostain tuosta rv 18 alkaen on seksi alkanut himottaa ja rakastelemme pari kertaa viikossa.
      Nyt olen viikolla 27 ja masusta johtuen tuo lusikka-asento alkaa tuntua kaikkein luontevimmalta.

      Suuseksiä en anna. En nyt, enkä muulloinkaan. Hyi hitto, mikä teitä miehiä riivaa? Sory vaan en tajua.
      Suuhan on musta kyllä ihan muuhun käyttöön tarkoitettu, kuin kikkelin imutukseen. Käsipeliä ollaan kyllä silloin tällöin harrastettu.
      Mulla ei ole muutamaan viikkoon ollut oikein minkäänlaisia muita pahempia oireita, kuin tuo ainainen väsyttäminen, niin seksikin kiinnostaa, mutta näähän on niin yksilöllisiä juttuja.

      Koeta ymmärtää vaimoasi, sillä ei tään kasvavan masun kanssa se seksi ole välttämäti se päällimmäinen ja kaikein tärkein asia.
      Hellittele vaimoasi, hiero, hyväile, silittele masusta ja ole kiinnostunut vaimostasi. Anna naisesi huomata, että hän ja se pikkuinen siellä masussa ovat sinulle tärkeitä ja että rakastat ja olet aivan uudella lailla hulluna tuohon hänen paisuvaan naiselliseen ulkomuotoonsa.
      Uskoisin, että miehinen lämpö ja läheisyys ja se että huomioit ja hemmottelet häntä on nyt erittäin tärkeää. Äläkä missään tapauksessa ala narista ja syytellä häntä pihtariksi, sillä se saa ainakin mulla reidet tiukasti yhteen.
      Minä ainakin, saadessani tämmöistä huomiota mieheltäni, saa minut tuntemaan itseni yhä halutuksi naisena ja usein se myös johtaa jonkinasteiseen seksiin, tai saatan tyydytää mieheni käsin.
      No tulihan näitä jo tähän, toivottavasti on apuja.

      • Meillä näin...

        Ekassa raskaudessa rakastelimme 2-3 krt viikossa ja vielä päivänä jolloin vedet meni. Ihan hyvin se onnistui ja haluja oli molemmilla. Minulla nyt on muutenkin mahaa, olin raskaana tai en :). Ja miestä ei vauvan potkut haitannut.

        Nyt toisessa raskaudessa seksiä on todellla vaihtelevasti, normi olisi ehkä 1krt/2vk. Ja ei oo varmaan haluja kummallakaan muulloin. Eipä siis ole noiden kertojen jälkeen mitään muuta, paitsi yhdyntöihin kuuluvat esileikit.


    • lkhlkjhlkjh

      Mun mielipiteeni on, että kyllä toisen tarpeista täytyy huolehtia tasavertaisesti. Jos olen pahoinvoiva, en anna suuseksiä, koska yökkörefleksi iskee väkisin, kun se tulee jo pelkästä hampaidenpesusta, mutta käsin hoidan kyllä miehentarpeet. Me keskustelemme näistä asioista ja en todellakaan halua pitää miestäni puutteessa missään vaiheessa suhteessa. Ei se meillä sitä tarkoita, että nyt päivittäin miehen hoitelisin, mutta niin ettei olo käy tukalaksi. Ja tässä toisessa raskaudessa seksiä on ollut tähän mennessä normaalia arkea enemmän, jostain syystä halut lisääntyneet molemmilla. Itsestäni olisi ainakin järkyttävää, jos mies yhtäkkiä kieltäytyisi kuukausiksi seksistä, en siis halua sitä tehdä toiselle, mitä en itsellenikään haluaisi. Tästä asiasta on juteltu jo ihan suhteen alussa, seksi on tärkeä osa elämää meille molemmille. Suhteessa on antamista ja saamista, tämä on toiminut hyvin myös toisinpäin, jos miehellä on ollut hiljaisempi kausi. Olen silti itse ollut aina hyvin tyydytetty. Emme odota toisen paineiden purkamisen johtavan seksiin, mutta useinhan siinä loppujen lopuksi käy niin.

      Minä olen ainakin iloinen kun voin tuottaa toiselle hyvän olon, ja läheisyyttä ja hellyyttä siinä jaetaan molemmin puolin aina. Mielestäni on todella itsekästä ajatella, kun itseä ei haluta, että toisen täytyisi vaan sietää tilanne. Tämä siis, kun on kyse pidemmän ajan puutteesta, en tarkoita että aina olisi valmis oltava toinen tyydyttämään. Meillä voi ilman muuta sanoa myös ei, ja usein on sanottukin. Mutta heti lähipäivinä asia aina hoidetaan kuntoon. Koskaan ei 10 vuoden yhteiselon aikana ole oltu kahta viikoa pidempään ilman minkäänlaista seksiä. Tarpeet ei aina kohtaa elämäntilanteissa, mutta asialle voi aina tehdä jotain, eikä jättää toista pulaan.

    • ....

      se on kyllä mies joka on haluton

    • tiiinuli

      Sanoin miehelle että ole hyvä ja runkkaa. 3 kk oksensin niin että välillä jouduin sairaalaan. Joten luuletko että oli seksi mielessä?? Loppuraskaudesta himot hyrräsi mutta joopa joo, miestä ei enää kiinnostanut valaan kokoinen nainen joka hytkyy kun vauva potkii...

      • ...

        meillä noin 4krt/vko
        vaikka itsellä ei aina mieli tekis, niin ei ne toisen halut mihinkäänm ole kadonnut..
        ihan normaalisti ollaan harrastettu seksiä, tosin asennot alkaa loppumaan kun maha niin iso, ja alkaa vähän toi lusikka kyllästyttämään :)
        nyt tosiaan rv 38 6
        ja välillä alkaa mahaan sattumaan, ni pakko ottaa vähän rauhallisemmin..ajatuksetkin lähtee vähän harhailemaan siinä jos vauva potkii :)


    • eräs vaan

      Meillä sekstaillaan noin kerran viikossa raskauden aikana (nyt vk18). Ennen raskautta hiuksan useammin. Sektailun yhdeydessä harrastetaan suuseksiä ja hyväillään käsin, puolin ja toisin. Sen sijaan tuntuisi aika oudolta sanoa kullalle: Ei nyt oikein kiinnosta, mutta hei anna mä vedän sultä käteen/otan poskeen, et pääset paineistasi.

      Tiedän, että mies harrastaa omin käsin onneen hommia satunnaisesti (ei viikottain, mutta kuukausittain) ja tämä ei minua häiritse. Samoin teen itse aina silloin tällöin.

    • odottaja...

      mut mies ei ole halukas kun pelkää että vahingoittaa vauvaa.

      aih kun saiskin miestä, on tää puuttees eläminen tylsää.

      haluatko hoitoon mun luo..?

      • M36...

        Missäs päin asustelet?


      • erfdf

        ihan turvallsita se on loppuvaiheessakin en ymmärrä miehii jotka hylkivät silloin kuin nainen tarvitsee eniten simeniä että vauva putkahtais ajoissa ja pääsis nainen painostaan


    • Muimui

      alkuraskaudesta olin haluton koska olin pahoinvoiva, väsynyt ja kävin läpi jotain henkistäkin muutosta...odotan ensimmäistä eli piti jotenkin omassa päässä yhdistää mustavalkoiset käsitykseni seksuaalisesta naisesta ja äitiydestä. Seksiä oli noin 1 x 2vko.

      Nyt keskiraskaudessa odottelin hurjia himoja joista olen kuullut - eipä kummempaa ole ainakaan toistaiseksi ilmennyt, mutta ne perushalut kylläkin palasi kun pahoinvointi hälveni eli seksiä n. 2-3 x vko. Miehen kyllä kannattaa pitää varansa ettei lykkää seksittelyä liian myöhäiseksi (jämähtämällä tietokoneensa ääreen), klo 22 jälkeen sammun kuin saunalyhty. Siinä ei auta vaikka mikä olisi!

      Nyt alkaa mahassa tuntua liikkeitä ja se on minusta tuntunut hieman hassulta; mies antaa suuseksiä ja minä kummastelen kun mahassani liikkuu joku. Niin siitä suuseksistä, on onneksi aina kuulunut seksielämäämme ja kuuluu edelleen. Ja meillä on jo ennen raskautta ollut niin, että toisen tarpeita voidaan tyydyttää vaikkei itse niin asiaan olisi lämmennytkään. Vastavuoroisuus on toiminut ennen raskautta ja raskauden aikana eli ei mene niin että jompikumpi aina joustaisi. Juttelimme asiasta jo suhteen alkuvaiheessa ja kumpikin haluamme että kumppani voi seksinkin suhteen saada nautintoa parisuhteessaan. Eli yritän kyllä kaikin keinoin välttää ettei mies puutteeseen joudu (siis viikkoja ilman mitään seksiä ts. suuseksi, hyväilyt, yhdyntä). Tosin tulikoe on vielä edessä eli synnytys, siitä toipuminen ja lapsiperhearki, mutta asioista on ainakin pyritty puhumaan, katsotaan sitten miten käy.

      Mielenkiintoinen aihe ja minusta kuuluu odotusaiheiselle palstalle kuin nenä päähän.

      • huhtikuun^äippä

        Miten niin ei ole isien sivusto?? Luepa tuolta ylhäältä: suomi24 --> keskustelu --> äidit ja ISÄT --> odotus


    • äläTuuRupeen

      joku pervopekka eksynyt kyselemään tyhmiä :D Ei jumalaut*!!!Vittuak0 mun ja mun miehen panemiset tai seksin harrastamiset sulle kuuluu O_o?!!!Siis WTF!Vai yritäks vertailla omaa seksin saantias tänne eli aika köyhä elämä siinä tapaukses pitää olla :D:D Näilläkään tiedoilla mitään vitun merkitystä edes ole koska jokainen ihminen on myös erilainen seksin suhteen mut joo minkäs sille voi jos joku äijä eksyy myös tänne jauhamaan jotain vitun tyhmää kysymystä siinä samalla sellailles porno sivustoja läpi...

      • 20+17

        *lol*


    • joopaliina

      rv 39 meneillään ja viime kerta oli aika outo. eli tossa pari pvää sitten. yleensä seksi onnistuu koska tahansa kun tykkään kun pannaan vaikken oo ees märkä.. En tiedä onko raju seksi hyväksi tässä tilassa. Mutta siis pari pvää sitten oli mielessä vaan vauva ja että syntyis nyt nopeemmin kun kerran seksi kuulemma auttaa avautumaan.. tai sitten se on sperma joka vaikuttaa.. Ja kaiken lisäksi olin keksinyt tyhmän vitsin että vauva potkaisee vastaan kun joku tulee reviirille.. se tais vähä vaikuttaa mieheenkin :/
      Toivottavasti tässä vielä ehtis naida kunnolla kun kuulemma synnytyksen jälkeen mies menee seksilakkoon kuukaudeksi..

      Raskausaikana ollaan harrastettu 2-3 kertaa viikossa seksiä. mikä on sama kuin ennen raskautta. Eroja on ollut vain siinä että nyt raskaana ollessa oon saanut elämäni ensimmäiset orgasmit. Ja että maha on tiellä ja muljahtelee miestä ja sänkyä vasten joskus ikävästi. ja joskus jälkeenpäin ajattelen että mitäs jos se vauva nyt kuolee kun jään puolitajuttomana mahalleni makaamaan. Ja tietenkin hengitysvaikeudet kun vauva potkii keuhkoihin mutta nekin saa mielikuvituksella kiihottavaksi jos ei nyt koko aikaa niin välissä.. En kyllä uskaltais varmaan miehelle mitään kovin vähästä valittaa kun on niin huomaavainen että saattais vaikka lopettaa:/

      Jos ei tekis mieli niin kyllä se on mies joka mua hyväilee ;)

    • ...............

      Minä haluaisin seksiä vaikka joka päivä. Mies taas lopetti petipuuhat sillä sekuntilla kun ilmoitin olevani raskaana (yritimme tulla raskaaksi). Hän pelkää, että vauvalle käy jotain tai että vauva näkee, tai muuta yhtä fiksua.

      Hän ei koskaan ehdota seksiä tai rakastelua, vaan hänen toiveenaan olisi se, että minä hieroisin häntä sellaiset tunnin verran ja antaisin vielä suuseksiä... kuitenkaan mies ei olisi samaa valmis minulle tekemään, ei hierontaa eikä suuseksiä.

      Olen hoikka ja kivannäköinen, eikä mahakaan vielä juuri näy. En ymmärrä mieheni aivoituksia. Pidän häntä sen sijaan itsekkäänä, kun vihjailee mitä kaikkea minä voisin hänelle tehdä, mutta vähemmästäkin kaikki halut mellyttämiseen katoaa, kun on selväksi tullut, ettei mieheni halua minulle vastineeksi mitään nautintoa syystä tai toisesta tuottaa., vaan haluaa kaiken itselleen. Ja minä jään täysin ilman.

      Osaatkos miehenä tällaiseen probleemaan ratkaisua kertoa? Sama oli esikoisen kanssa pari vuotta sitten. Ei seksiä tms koko raskausaikana ja vielä 5 kk synnytyksen (sektio) jälkeenkin mies pihtaili. Mitäs ihmettä?

    • asfhdfhsdghsdgh

      tuo häiritsee vähän tuo lause "vai pidättekö miestänne puutteessa?" Tuskin kukaan tahallaan ketään PITÄÄ puutteessa, jos itsellä ei tee mieli niin se on sitten voivoi. Itsetyydytys on keksitty. Kai sitä nyt voi toisen tunteita sen verran kunnioittaa että jos hän ei tahdo seksiä niin ei silloin häntä myöskään painostaisi?

      Meillä on menny silleen että ekassa raskaudessa miun teki koko ajan mieli, aina, miehen ei juuri ollenkaan koskaan. Nyt oon puolivälissä raskautta ja alussa teki hirveesti mieli, nyt ei yhtään. Eikä kyllä tee miehenkään mieli joten meillä se ei oo ongelma :) Ekassa raskaudessa kyllä kismitti että en saanu seksiä niin paljon kuin olisin halunnu, mutta en silti alkanu painostaa miestäni, koska jos hän sen "väkisin" tekee vaikkei itseä huvita niin ei se silloin kovin hyvää ole. Aina ei huvita, ja voin melkein luvata että kun vauva teillekkin syntyy niin ainakin aluks huvittaa ehkä vielä vähemmän tai vaikka huvittaisikin niin on vaikeampaa löytää sekä aikaa että energiaa.

      • Äippä...

        Kai sitä nyt voi toisen tunteita sen verran kunnioittaa et antaa miehelle suuseksiä tai kädellä hyväilee orgasmin. Ei kai se muutama minuutti ole sun elämästäsi liikaa pois?

        Mun äijän ei tarvii puutteessa elellä se sovittiin jo naimisiin mennessä eli puolin ja toisin ei tarvii puutetta kärsiä.

        Ihme nirppanokkia nuo ketkä eivät pysty/halua tyydyttää miestään seksuaalisesti.


      • Pikkumymmeli:)
        Äippä... kirjoitti:

        Kai sitä nyt voi toisen tunteita sen verran kunnioittaa et antaa miehelle suuseksiä tai kädellä hyväilee orgasmin. Ei kai se muutama minuutti ole sun elämästäsi liikaa pois?

        Mun äijän ei tarvii puutteessa elellä se sovittiin jo naimisiin mennessä eli puolin ja toisin ei tarvii puutetta kärsiä.

        Ihme nirppanokkia nuo ketkä eivät pysty/halua tyydyttää miestään seksuaalisesti.

        Joopa. Mulla on menossa rv 14 ja järkyttävän pahoinvoinnin takia olen ollut ihan alusta asti sairaslomalla. Ei tässä oksentamisen lomassa hirveästi ole seksi käynyt mielessä... Ehkä kerta viikkoon nyt jos sattuu olemaan vähän parempi olo.. Ja ennen olin aivan kyltymätön :D Eikä se tietenkään ole kiva jos kulta joutuu itsekseen olemaan halujensa kanssa, mutta kun ei pysty :( Eikä se johdu mistään nirppanokkaisuudesta herranjestas! Enkä todellakaan ole ottanut suihin, hyvä jos muutenkaan pysyy mikään sisällä, paino vaan tippuu...

        Mutta kyllä mun rakas on kuitenkin mun mielestä hirveän seksikäs etten näppejäni haluaisi pitää erossa..


      • ökjsfhgaskjfgkF
        Äippä... kirjoitti:

        Kai sitä nyt voi toisen tunteita sen verran kunnioittaa et antaa miehelle suuseksiä tai kädellä hyväilee orgasmin. Ei kai se muutama minuutti ole sun elämästäsi liikaa pois?

        Mun äijän ei tarvii puutteessa elellä se sovittiin jo naimisiin mennessä eli puolin ja toisin ei tarvii puutetta kärsiä.

        Ihme nirppanokkia nuo ketkä eivät pysty/halua tyydyttää miestään seksuaalisesti.

        ai nirppanokkia :D no huh huh, mikäs se sun MIEHES sitten on kun vatii sua tekemään asioita joita et haluu?

        Ei meillä ainakaan painosteta, jos toista ei huvita niin toisen kerran sitten. En itekkään tahtois "pakottaa" miestä seksiin.


      • mimmmmmmmmmmmm
        Äippä... kirjoitti:

        Kai sitä nyt voi toisen tunteita sen verran kunnioittaa et antaa miehelle suuseksiä tai kädellä hyväilee orgasmin. Ei kai se muutama minuutti ole sun elämästäsi liikaa pois?

        Mun äijän ei tarvii puutteessa elellä se sovittiin jo naimisiin mennessä eli puolin ja toisin ei tarvii puutetta kärsiä.

        Ihme nirppanokkia nuo ketkä eivät pysty/halua tyydyttää miestään seksuaalisesti.

        eikös se miehes ite osaa itteensä hyväillä?


      • rapu86
        ökjsfhgaskjfgkF kirjoitti:

        ai nirppanokkia :D no huh huh, mikäs se sun MIEHES sitten on kun vatii sua tekemään asioita joita et haluu?

        Ei meillä ainakaan painosteta, jos toista ei huvita niin toisen kerran sitten. En itekkään tahtois "pakottaa" miestä seksiin.

        Me ollaan aika normisti harrastettu seksiä, joskus useammin ja joskus harvemmin viikon aikana. Ja ollaan myös hyväilty toisiamme. Nyt ensimmäinen vk kun hiljaisempaa, mutta se on korvattu suukoilla ja halauksilla. Pysyy se läheisyys ja että välittää toisesta. Ja minusta on ihan ok jos ei koko ajan tartte tuulettaa peittoja. Voi sitä muutenkin kertoa miten toisesta välittää:) Olen nyt 27 3.


      • Miehesi kärsii sun..
        Pikkumymmeli:) kirjoitti:

        Joopa. Mulla on menossa rv 14 ja järkyttävän pahoinvoinnin takia olen ollut ihan alusta asti sairaslomalla. Ei tässä oksentamisen lomassa hirveästi ole seksi käynyt mielessä... Ehkä kerta viikkoon nyt jos sattuu olemaan vähän parempi olo.. Ja ennen olin aivan kyltymätön :D Eikä se tietenkään ole kiva jos kulta joutuu itsekseen olemaan halujensa kanssa, mutta kun ei pysty :( Eikä se johdu mistään nirppanokkaisuudesta herranjestas! Enkä todellakaan ole ottanut suihin, hyvä jos muutenkaan pysyy mikään sisällä, paino vaan tippuu...

        Mutta kyllä mun rakas on kuitenkin mun mielestä hirveän seksikäs etten näppejäni haluaisi pitää erossa..

        Onko liikaa vaadittu,jos hinkkaat pari minsaa äijäs penistä ja se saa orgut niin kaikki on tyytyväisiä eiks joo?

        Vittu et naurattaa nää teinipissikset mitkä ei ymmärrä todellisuuden päälle.....mennään naimisiin,mutta ei hoideta aviollisia velvollisuuksia!


      • Lapset nukkumaan
        mimmmmmmmmmmmm kirjoitti:

        eikös se miehes ite osaa itteensä hyväillä?

        Vitun teinipeelot :(


      • zdgnxfgn
        Lapset nukkumaan kirjoitti:

        Vitun teinipeelot :(

        enemmän tuo teinipelleilyltä kuulostaa että on pakko tyydyttää toisen tarpeet vaikkei itseä huvita. Huh huijakkaa, meillä ainakin avioliitto pysyny hyvin läjässä ilman tuollasia vaatimuksia. Kyllä mie miestäni osaan hyväillä, mutta jos miun ei tee mieli, niin ei hän kyllä siihen pakotakkaan! Enkä mie pakota häntä hyväilee minuu. Osataan tyydyttää MYÖS itsemme.


      • Isabella holm
        zdgnxfgn kirjoitti:

        enemmän tuo teinipelleilyltä kuulostaa että on pakko tyydyttää toisen tarpeet vaikkei itseä huvita. Huh huijakkaa, meillä ainakin avioliitto pysyny hyvin läjässä ilman tuollasia vaatimuksia. Kyllä mie miestäni osaan hyväillä, mutta jos miun ei tee mieli, niin ei hän kyllä siihen pakotakkaan! Enkä mie pakota häntä hyväilee minuu. Osataan tyydyttää MYÖS itsemme.

        Ukon ei oo tarvinnu olla puutteessa ikinä sillä kyllä mä ainakin hoitelen nuo aviollisetvelvollisuudet mielelläni ja pysyyhän ukkokin tyytyväisenä.

        Ei muakaan aina huvita rakastella,mut ei se multa nyt hirveest oo pois et annan suuseksiä tai kädellä hoitelen äijän.

        Ihme pihtareita tuntuu olevan joukossamme ei ihme et niin monet äijät valittaa olevansa puutteessa ja elävät parisuhteessa.


      • hihhiihhihihihih
        Isabella holm kirjoitti:

        Ukon ei oo tarvinnu olla puutteessa ikinä sillä kyllä mä ainakin hoitelen nuo aviollisetvelvollisuudet mielelläni ja pysyyhän ukkokin tyytyväisenä.

        Ei muakaan aina huvita rakastella,mut ei se multa nyt hirveest oo pois et annan suuseksiä tai kädellä hoitelen äijän.

        Ihme pihtareita tuntuu olevan joukossamme ei ihme et niin monet äijät valittaa olevansa puutteessa ja elävät parisuhteessa.

        En pysty ymmärtää. En mitenkään. Ei se ole toisen kunnioittamista jos vaatii tekemään jotain mitä ei ite haluu. Eikä se miultakaan paljoo pois olis jos kädellä hoitelisin, mutta saman tien ukko voi ite hoidella kädellä itsensä jos huvittaa. "Aviolliset velvollisuudet" , heh, kuulostaa ihan joltain muslimi liitolta jossa vaimolla on velvollisuus tyydyttää miehensä eikä siten oikeutta päättää itse itsestään ja teoistaan.

        Noh, hoidelkaa te toisianne minkä jaksatte, meillä ainakin seksi on VÄHÄN muutakin kuin "tarpeiden tyydyttämistä". Ja ne henkiset tarpeet ei kyllä tyydyty kummallakaan jos väkisin pannaan, kyllä sitä on molempien haluttava. Tahtositko ite, että miehes antais siulle suuseksiä vastoin omaa tahtoaan? Nauttisitko siitä silloin?

        Sitä paitsi Isabella Holm on tietääkseni eronnu akka, että sikäli :D Pitäskö miunkin laittaa nimim. vaikka Ulla Taalasmaa niin saan lisää uskottavuutta? xD

        Kyllä kypsä aikuinen ihminen kunnioittaa toista, niin ettei kummankaan tarvitse tehdä mitään ilman omaa tahtoa. Toisen haluttomuutta on kunnioitettava. Jos ruvetaan puhumaan vuosien selibaatista, on asia toinen, mutta nyt kyse on odotus ajasta, joka kestää 9 kuukautta, jos ei mies sitä aikaa voi mennä vaimon halujen mukaan niin niin menköön koko mies. Meillä ei kumpikaan painosta ja tyytyväisiä ollaan molemmat.

        Ja vielä sellanen pointti on, että jos minua ei joskus huvita, niin mieheni saa kyllä minut monesti oikealle tuulelle oikeanlaisella lämmittelyllä. Mutta jos ukko vaan tokasee että "nussitaanko? ai ei, no ota sit ainakin suihin!" niin aika hiljasta. Miehille vinkkinä, että jos osaatte vaan hommanne oikein,niin kyllä se vaimo innostuu :)


      • Tuleva isä
        hihhiihhihihihih kirjoitti:

        En pysty ymmärtää. En mitenkään. Ei se ole toisen kunnioittamista jos vaatii tekemään jotain mitä ei ite haluu. Eikä se miultakaan paljoo pois olis jos kädellä hoitelisin, mutta saman tien ukko voi ite hoidella kädellä itsensä jos huvittaa. "Aviolliset velvollisuudet" , heh, kuulostaa ihan joltain muslimi liitolta jossa vaimolla on velvollisuus tyydyttää miehensä eikä siten oikeutta päättää itse itsestään ja teoistaan.

        Noh, hoidelkaa te toisianne minkä jaksatte, meillä ainakin seksi on VÄHÄN muutakin kuin "tarpeiden tyydyttämistä". Ja ne henkiset tarpeet ei kyllä tyydyty kummallakaan jos väkisin pannaan, kyllä sitä on molempien haluttava. Tahtositko ite, että miehes antais siulle suuseksiä vastoin omaa tahtoaan? Nauttisitko siitä silloin?

        Sitä paitsi Isabella Holm on tietääkseni eronnu akka, että sikäli :D Pitäskö miunkin laittaa nimim. vaikka Ulla Taalasmaa niin saan lisää uskottavuutta? xD

        Kyllä kypsä aikuinen ihminen kunnioittaa toista, niin ettei kummankaan tarvitse tehdä mitään ilman omaa tahtoa. Toisen haluttomuutta on kunnioitettava. Jos ruvetaan puhumaan vuosien selibaatista, on asia toinen, mutta nyt kyse on odotus ajasta, joka kestää 9 kuukautta, jos ei mies sitä aikaa voi mennä vaimon halujen mukaan niin niin menköön koko mies. Meillä ei kumpikaan painosta ja tyytyväisiä ollaan molemmat.

        Ja vielä sellanen pointti on, että jos minua ei joskus huvita, niin mieheni saa kyllä minut monesti oikealle tuulelle oikeanlaisella lämmittelyllä. Mutta jos ukko vaan tokasee että "nussitaanko? ai ei, no ota sit ainakin suihin!" niin aika hiljasta. Miehille vinkkinä, että jos osaatte vaan hommanne oikein,niin kyllä se vaimo innostuu :)

        No huh huh ei tule kuuloonkaan ainakaan meidän perheessä ollaaan sitä raskaana tai ei.
        Kyllä mun muija antaa pesää ihan sen minkä mä haluun eli noin 2-3 kertaa vko.


      • sdhsdhsdhghsgd
        Tuleva isä kirjoitti:

        No huh huh ei tule kuuloonkaan ainakaan meidän perheessä ollaaan sitä raskaana tai ei.
        Kyllä mun muija antaa pesää ihan sen minkä mä haluun eli noin 2-3 kertaa vko.

        niinpä niin, hän ANTAA sinä OTAT. Have a nice life. Luojan kiitos itellä on kunnollinen mies. Aika häntäheikki olet jos et 9 kuukautta pysty vaimon takia puutteessa olemaan. Ja kuka sanoi että KOKO 9 kuukautta tarvii ilman olla? puhe oli siitä käsittääkseni että kun tekee harvemmin mieli kun normaalisti.

        Kunnon mies pistää raskaanaolevan vaimonsa tunteet ja tarpeet omiensa edelle, sellaisella miehellä on se vaimo vielä kymmenenkin vuoden päästä.


      • Kun antaa niin saa
        hihhiihhihihihih kirjoitti:

        En pysty ymmärtää. En mitenkään. Ei se ole toisen kunnioittamista jos vaatii tekemään jotain mitä ei ite haluu. Eikä se miultakaan paljoo pois olis jos kädellä hoitelisin, mutta saman tien ukko voi ite hoidella kädellä itsensä jos huvittaa. "Aviolliset velvollisuudet" , heh, kuulostaa ihan joltain muslimi liitolta jossa vaimolla on velvollisuus tyydyttää miehensä eikä siten oikeutta päättää itse itsestään ja teoistaan.

        Noh, hoidelkaa te toisianne minkä jaksatte, meillä ainakin seksi on VÄHÄN muutakin kuin "tarpeiden tyydyttämistä". Ja ne henkiset tarpeet ei kyllä tyydyty kummallakaan jos väkisin pannaan, kyllä sitä on molempien haluttava. Tahtositko ite, että miehes antais siulle suuseksiä vastoin omaa tahtoaan? Nauttisitko siitä silloin?

        Sitä paitsi Isabella Holm on tietääkseni eronnu akka, että sikäli :D Pitäskö miunkin laittaa nimim. vaikka Ulla Taalasmaa niin saan lisää uskottavuutta? xD

        Kyllä kypsä aikuinen ihminen kunnioittaa toista, niin ettei kummankaan tarvitse tehdä mitään ilman omaa tahtoa. Toisen haluttomuutta on kunnioitettava. Jos ruvetaan puhumaan vuosien selibaatista, on asia toinen, mutta nyt kyse on odotus ajasta, joka kestää 9 kuukautta, jos ei mies sitä aikaa voi mennä vaimon halujen mukaan niin niin menköön koko mies. Meillä ei kumpikaan painosta ja tyytyväisiä ollaan molemmat.

        Ja vielä sellanen pointti on, että jos minua ei joskus huvita, niin mieheni saa kyllä minut monesti oikealle tuulelle oikeanlaisella lämmittelyllä. Mutta jos ukko vaan tokasee että "nussitaanko? ai ei, no ota sit ainakin suihin!" niin aika hiljasta. Miehille vinkkinä, että jos osaatte vaan hommanne oikein,niin kyllä se vaimo innostuu :)

        Juuri tuon tyyppisten naisten miehet pettävät naisiaan kaikista eniten...

        Miksiköhän ;)


      • Onneksi..
        Miehesi kärsii sun.. kirjoitti:

        Onko liikaa vaadittu,jos hinkkaat pari minsaa äijäs penistä ja se saa orgut niin kaikki on tyytyväisiä eiks joo?

        Vittu et naurattaa nää teinipissikset mitkä ei ymmärrä todellisuuden päälle.....mennään naimisiin,mutta ei hoideta aviollisia velvollisuuksia!

        en ole mennyt koskaan naimisiin niin ei tarvi harrastaa seksiä vasten omaa tahtoa.


      • Aviopuoliso naaras
        Onneksi.. kirjoitti:

        en ole mennyt koskaan naimisiin niin ei tarvi harrastaa seksiä vasten omaa tahtoa.

        Niin et kiusaa aviopuolisoita,jotka haluavat rakastella sen rakkaan kumppaninsa kanssa ja tuntea sitä lämpöä ja läheisyyttä sekä helliä kosketuksia ja suudelmia juuri siltä rakkaalta AVIOPUOLISOLTA.


      • Herätkää joskus
        sdhsdhsdhghsgd kirjoitti:

        niinpä niin, hän ANTAA sinä OTAT. Have a nice life. Luojan kiitos itellä on kunnollinen mies. Aika häntäheikki olet jos et 9 kuukautta pysty vaimon takia puutteessa olemaan. Ja kuka sanoi että KOKO 9 kuukautta tarvii ilman olla? puhe oli siitä käsittääkseni että kun tekee harvemmin mieli kun normaalisti.

        Kunnon mies pistää raskaanaolevan vaimonsa tunteet ja tarpeet omiensa edelle, sellaisella miehellä on se vaimo vielä kymmenenkin vuoden päästä.

        Antaa seksiä aviomiehelleen niin paljon ettei sitä enää vieraisiin menot kiinnosta tämä vain vinkkinä niille, jotka mustasukkaisina pelkäävät miehensä menevän vieraisiin.

        Se on katsos sillä lailla et sitä mitä saa kotoa ei tarvii hakea muualta se on fakta se.


      • dhdsafhdfh
        Kun antaa niin saa kirjoitti:

        Juuri tuon tyyppisten naisten miehet pettävät naisiaan kaikista eniten...

        Miksiköhän ;)

        :) no jos teidän täytyy pelätä että ukko lähtee vieraisiin ellette oo römpsä levällään koko ajan niin antakaa sitä p*llua sitten. Onneks oma mies on sen verta hyvä ja kypsä että arvostaa rakastaa minuu ihteeni enemmän ku seksiä. Ehkä teissä on jotain vikaa jos seksi on se mikä miehet pitää kotona, eikä teidän persoonanne :) :) :) :) oikeesti kasvakaa muutama vuos ja tulkaa sitten sanomaan.


      • Siinäpä se
        dhdsafhdfh kirjoitti:

        :) no jos teidän täytyy pelätä että ukko lähtee vieraisiin ellette oo römpsä levällään koko ajan niin antakaa sitä p*llua sitten. Onneks oma mies on sen verta hyvä ja kypsä että arvostaa rakastaa minuu ihteeni enemmän ku seksiä. Ehkä teissä on jotain vikaa jos seksi on se mikä miehet pitää kotona, eikä teidän persoonanne :) :) :) :) oikeesti kasvakaa muutama vuos ja tulkaa sitten sanomaan.

        Rakastelu kuuluu parisuhteeseen


      • Llax
        dhdsafhdfh kirjoitti:

        :) no jos teidän täytyy pelätä että ukko lähtee vieraisiin ellette oo römpsä levällään koko ajan niin antakaa sitä p*llua sitten. Onneks oma mies on sen verta hyvä ja kypsä että arvostaa rakastaa minuu ihteeni enemmän ku seksiä. Ehkä teissä on jotain vikaa jos seksi on se mikä miehet pitää kotona, eikä teidän persoonanne :) :) :) :) oikeesti kasvakaa muutama vuos ja tulkaa sitten sanomaan.

        Tule sit kertomaan mikä on oikein ja mikä väärin.


      • Jessisica 75d
        Llax kirjoitti:

        Tule sit kertomaan mikä on oikein ja mikä väärin.

        Niinkuin moni sen tietää ja siksi myös harrastavat seksiä monta kertaa viikossa partnerinsa kanssa.


      • Jos ei..
        Herätkää joskus kirjoitti:

        Antaa seksiä aviomiehelleen niin paljon ettei sitä enää vieraisiin menot kiinnosta tämä vain vinkkinä niille, jotka mustasukkaisina pelkäävät miehensä menevän vieraisiin.

        Se on katsos sillä lailla et sitä mitä saa kotoa ei tarvii hakea muualta se on fakta se.

        vähäistä seksiä muutamia kuukausia kestä niin siinähän saa mennä, ei sellaista selkärangatonta miestä tarvita tätä lasta kasvattamaan..


      • dzxgjnxfgnx
        Jos ei.. kirjoitti:

        vähäistä seksiä muutamia kuukausia kestä niin siinähän saa mennä, ei sellaista selkärangatonta miestä tarvita tätä lasta kasvattamaan..

        Viimeinkin toinenkin nainen jolla on pikkasen itsekunnioitusta!! Jos äijä lähtee vieraisiin niin äijä vaihtoon, tekosyyksi EI RIITÄ että ei saa kotona tarpeeksi!


      • dghsdgjhsdg
        Siinäpä se kirjoitti:

        Rakastelu kuuluu parisuhteeseen

        Rakastelu kyllä kuuluu parisuhteeseen oon ihan samaa mieltä. Mutta toisen painostaminen siihen ei kuulu KUNNOLLISEEN parisuhteeseen. Vaan hölmö odottaa että himot säilyy samanlaisina aina vuodesta toiseen, välillä on hiljasempaa ja välillä taas rakastellaan useammin. Selkärangattomat paskiaiset vetoaa että kun kotona ei saa niin käyn vieraissa sitten. Kunnioitan itteeni sen verran että minuu ei painosteta mihinkään mitä en taho tehhä, olkoon vaan "aviovelvollisuus", toisen kunnioittaminen on nimittäin myös aviovelvollisuus!


      • stiiiiiiiiiiiiiiiiii
        Herätkää joskus kirjoitti:

        Antaa seksiä aviomiehelleen niin paljon ettei sitä enää vieraisiin menot kiinnosta tämä vain vinkkinä niille, jotka mustasukkaisina pelkäävät miehensä menevän vieraisiin.

        Se on katsos sillä lailla et sitä mitä saa kotoa ei tarvii hakea muualta se on fakta se.

        "Se on katsos sillä lailla et sitä mitä saa kotoa ei tarvii hakea muualta se on fakta se. "

        Tuosta saa sellasen kuvan että hyväksyt vieraissa käymisen jos kotoa ei irtoa. Lähtisitkö itse vieraaseen sänkyyn jos mies pihtaisi?

        En pelkää miehen juoksevan vieraissa vaikka en joka viikko "antaiskaan".


      • ...............
        Jessisica 75d kirjoitti:

        Niinkuin moni sen tietää ja siksi myös harrastavat seksiä monta kertaa viikossa partnerinsa kanssa.

        Onpas sulla parisuhteesta hieman yksinkertainen käsitys...jo nimimerkkisi vissiin sitten kertoo, miksi mies kanssasi on... ei se ainakaan normaali ja tasapuolinen parisuhde välttämättä ole.

        Ja on se kumma, että miehet rutisevat kun seksi tms vähenee raskausaikana. Kuinka vaikeata on ymmärtää, että raskaus ja hormonit vaikuttavat niin monella tavalla odottavaan äitiin ja kaikkiin hänen ympärillään? Niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kun mies kerran on aktiivisesti ollut mukana kasvattamassa perhettään, niin se on vain hyväksyttävä, että aina ei voi kaikkea saada. Ei seksiäkään. Ja kun vielä suurin osa miehistä muistaisi antaa vaimokkeellekin jotain kivaa takaisinpäin, eikä vaan poskeenottoja olisi koko ajan vikisemässä. Viimeisetkin halut menee tuollaisesta, jos ei mies raskaana olevaa puolisoaan halua miellyttää.

        Joo, seksi on kivaa, kun molemmat sille päälle sattuu, mutta onhan nyt herran jestas parisuhteessa muutakin ihanaa ja vieläkin tärkeämpää.


      • Pastori...
        dghsdgjhsdg kirjoitti:

        Rakastelu kyllä kuuluu parisuhteeseen oon ihan samaa mieltä. Mutta toisen painostaminen siihen ei kuulu KUNNOLLISEEN parisuhteeseen. Vaan hölmö odottaa että himot säilyy samanlaisina aina vuodesta toiseen, välillä on hiljasempaa ja välillä taas rakastellaan useammin. Selkärangattomat paskiaiset vetoaa että kun kotona ei saa niin käyn vieraissa sitten. Kunnioitan itteeni sen verran että minuu ei painosteta mihinkään mitä en taho tehhä, olkoon vaan "aviovelvollisuus", toisen kunnioittaminen on nimittäin myös aviovelvollisuus!

        Kuuluu rakasteleminen aviopuolison kanssa

        Pihtaaminen on rumaa


      • Onnellinen vaimo
        dzxgjnxfgnx kirjoitti:

        Viimeinkin toinenkin nainen jolla on pikkasen itsekunnioitusta!! Jos äijä lähtee vieraisiin niin äijä vaihtoon, tekosyyksi EI RIITÄ että ei saa kotona tarpeeksi!

        Vaivaako hormoonit vai missä kiristää???

        Ei mulla ainakaan ole mitään ongelmaa antaa miehelle seksiä vaik ei itseään nyt kauheesti huvittas otetaan silloin sellaiset pikaset joko rakasteluna tai suuseksiä ihan kummin mies haluaa.

        Ei mulla ainakaan tee pahaa tyydyttää miehen haluja tyydyttäähän mieskin mun halut eli puolin ja toisin.

        Toki meillä suhde kukoistaakin erinomaisesti eikä tarvitse jokapäivä riidellä niinkuin toisaalla kuulema.


      • Hormonit varmasti
        Onnellinen vaimo kirjoitti:

        Vaivaako hormoonit vai missä kiristää???

        Ei mulla ainakaan ole mitään ongelmaa antaa miehelle seksiä vaik ei itseään nyt kauheesti huvittas otetaan silloin sellaiset pikaset joko rakasteluna tai suuseksiä ihan kummin mies haluaa.

        Ei mulla ainakaan tee pahaa tyydyttää miehen haluja tyydyttäähän mieskin mun halut eli puolin ja toisin.

        Toki meillä suhde kukoistaakin erinomaisesti eikä tarvitse jokapäivä riidellä niinkuin toisaalla kuulema.

        ja vauvan potkut sekä jatkuva väsymys..

        Yksinkertaisesti ei vain kiinnosta ja jos "antaisi" vaikkei kiinnostaisikaan niin vauvan läsnäolo jatkuvilla potkuilla tekee siitä aika ikävää toimintaa. Ja iltaisin on sen lisäksi niin väsynyt ettei kyllä jaksa ajatella mitään muuta kuin nukkumista.. Ja mitä tuohon "puolin ja toisin" -asiaan tulee niin se ei oikein päde jos toisella ei niitä haluja kertakaikkiaan ole.

        Onneksi meillä on elämässä ja parisuhteessa muutakin kuin seksi, sitä ehditään harrastamaan sitten taas kunnolla kun vauva on maailmassa..


      • Pihtoojat
        Hormonit varmasti kirjoitti:

        ja vauvan potkut sekä jatkuva väsymys..

        Yksinkertaisesti ei vain kiinnosta ja jos "antaisi" vaikkei kiinnostaisikaan niin vauvan läsnäolo jatkuvilla potkuilla tekee siitä aika ikävää toimintaa. Ja iltaisin on sen lisäksi niin väsynyt ettei kyllä jaksa ajatella mitään muuta kuin nukkumista.. Ja mitä tuohon "puolin ja toisin" -asiaan tulee niin se ei oikein päde jos toisella ei niitä haluja kertakaikkiaan ole.

        Onneksi meillä on elämässä ja parisuhteessa muutakin kuin seksi, sitä ehditään harrastamaan sitten taas kunnolla kun vauva on maailmassa..

        Miksi miehen pitää tyydyttää naistaan sen raskauden jälkeen eihän nainenkaan tyydyttänyt miestään raskauden aikana?


      • Toimivassa
        Pihtoojat kirjoitti:

        Miksi miehen pitää tyydyttää naistaan sen raskauden jälkeen eihän nainenkaan tyydyttänyt miestään raskauden aikana?

        parisuhteessa kun se ei ole yksipuolista antamista ja saamista vaan molemminpuolista yhteistä toimintaa.

        Ajattelitko että raskauden aikana naisen kuuluu tyydyttää ainoastaan miestä ja synnytyksen jälkeen kuukausia miehen pelkästään naista??


      • Bar suhde
        Toimivassa kirjoitti:

        parisuhteessa kun se ei ole yksipuolista antamista ja saamista vaan molemminpuolista yhteistä toimintaa.

        Ajattelitko että raskauden aikana naisen kuuluu tyydyttää ainoastaan miestä ja synnytyksen jälkeen kuukausia miehen pelkästään naista??

        Tai sitten kävi se perinteinen eli et halunnut ymmärtää kysymystä .


    • mutta se vaihtelee

      Eka raskaudessa halusin koko ajan...
      Nyt toisella lapsella olemme tehneet kolme kertaa (viikkoja 18)...
      Näin ne halut muuttuu!!

    • Ritu29

      Näin meillä ja raskausviikkoja takana 25...

      Ja kaikki ok lekuri kertoi ei estettä rakastelulle mikä meille kyllä sopii vallan mainiosti

    • Murrikaani

      keskellä ukkoja kiinnostaa vain oma panetus!!!!

    • Raskaus vko 26+2

      Olisit kysnyt kuinka usein masturboit niin olisit saanut todellisia vastauksia monet naiset masturboivat,mutta pitävät miehiään puutteessa se onko siinä mitään järkeä onkin jo toinen kysymys.

      Miksi masturboida,jos ei halua antaa toiselle seksiä?

      Tuottaako pihtaaminen nautintoa?

      • Mahaa löytyy

        jos ukko puhuu vain nussimisesta ja mollaa tulleita raskauskiloja ja isoa mahaa. Sanoo vielä joka väliin, että ei tästä mitään tule, kun sulla on tuo maha etkä mihinkään taivu. Ja miksiköhän se maha sitten on oikein tullut??? Ottakaa suihin ja nuolkaa vaikka persereiätkin jos niin haluatte, mutta menkää pornoilemaan pornopalstalle. Ihan oikeasti oksettaa nämä jutut täällä äitien siis odottavien äitien palstalla!!!!


      • wethgrthrtg

        jos mies on sen verta huono sänkyhommissa ettei nainen saa siitä mitään tyydytystä niin sillon varmaan mieluummin ite hoitelee homman. Meillä ei onneksi näin :)


      • ehkä nuorempana
        Mahaa löytyy kirjoitti:

        jos ukko puhuu vain nussimisesta ja mollaa tulleita raskauskiloja ja isoa mahaa. Sanoo vielä joka väliin, että ei tästä mitään tule, kun sulla on tuo maha etkä mihinkään taivu. Ja miksiköhän se maha sitten on oikein tullut??? Ottakaa suihin ja nuolkaa vaikka persereiätkin jos niin haluatte, mutta menkää pornoilemaan pornopalstalle. Ihan oikeasti oksettaa nämä jutut täällä äitien siis odottavien äitien palstalla!!!!

        ajatellut vielä mustavalkoisesti. Ikäänkuin kaikki seksi olisi pornoa ja siitä puhuminen jotenkin väärin kun kerran on tulossa "pyhäksi" äidiksi.
        Kieltämättä vieläkin piti alkuraskaudessa pohtia kuinka yhdistän seksuaalisen naisen ja tulevan äidin roolit. Jos sulkevat toisensa kokonaan pois, ongelmia parisuhteeseen voisi ennustaa. Ainakin omaani.

        Jotkut on provosoituneet tästä ketjusta kovin ja olleet ajamassa miehiä & seksiaiheisia keskustelijoita pois odotus-palstalta. Tottakai jotkut ilmaisut kuten puutteessa pitäminen tai kärjistykset että täytyisi aina olla valmis seksiin, oli olo mikä hyvänsä, herättävät vastarintaa. Mutta älkää hukatko aihetta omien tunteidenne taustalle. Jos seksiasia on jollekin tosi selkeä (pidättäydytään seksistä odotusaikana ja tämä sopii molemmille suhteessa oleville) ei kannata ahdistua siitä että joillakin on seksiä tai jotkut haluavat suorastaan panostaa siihen odotusaikanakin.


      • Surusilmäinen tyttö
        wethgrthrtg kirjoitti:

        jos mies on sen verta huono sänkyhommissa ettei nainen saa siitä mitään tyydytystä niin sillon varmaan mieluummin ite hoitelee homman. Meillä ei onneksi näin :)

        Masturbointi on pois parisuhteen seksistä se on erittäin surullista.


      • Turbohuulet
        Surusilmäinen tyttö kirjoitti:

        Masturbointi on pois parisuhteen seksistä se on erittäin surullista.

        pelkkää seksiä??Jos näin, niin empä halua jatkaa.... Meillä seksi on vain osa suhdetta. Toisen tarpeet ja tarve olla seksistä irrallaan otetaan huomioon. Ei ole mitään pakko panoa. Seksi on yhteistä helyydenosoitusta toisilleen, ei mitään pakkosuoritusta tyyliin, että voi v..... kun tuo toinen kinuaa, otanpa pikaiset suihin niin pitää turpansa kiinni. Joo, mikäpä sen parempi alistamiskeino, kun pakottaa toinen tekemään asioita, joita ei oikeasti halua???? Raskaanaolevahan on siihen juuri hyvä kohde. Voi tietty pelotella, että jollet suostu menen vieraisiin... Jos mulle kävis näin, niin saisi kyllä ukko mennäkin, mutta takasin ei enää olisi tulemista.


      • Kun antaa niin saa
        Turbohuulet kirjoitti:

        pelkkää seksiä??Jos näin, niin empä halua jatkaa.... Meillä seksi on vain osa suhdetta. Toisen tarpeet ja tarve olla seksistä irrallaan otetaan huomioon. Ei ole mitään pakko panoa. Seksi on yhteistä helyydenosoitusta toisilleen, ei mitään pakkosuoritusta tyyliin, että voi v..... kun tuo toinen kinuaa, otanpa pikaiset suihin niin pitää turpansa kiinni. Joo, mikäpä sen parempi alistamiskeino, kun pakottaa toinen tekemään asioita, joita ei oikeasti halua???? Raskaanaolevahan on siihen juuri hyvä kohde. Voi tietty pelotella, että jollet suostu menen vieraisiin... Jos mulle kävis näin, niin saisi kyllä ukko mennäkin, mutta takasin ei enää olisi tulemista.

        Pitää miehen tyytyväisenä ja mies,kun on tyytyväinen niin parisuhdekkin kukoistaa paremmin.

        Ihme pihtaajia löytyy palstalta pelkäättekö te et värkki kuluu vai mistä kiikastaa.?


      • Oksetukset
        Kun antaa niin saa kirjoitti:

        Pitää miehen tyytyväisenä ja mies,kun on tyytyväinen niin parisuhdekkin kukoistaa paremmin.

        Ihme pihtaajia löytyy palstalta pelkäättekö te et värkki kuluu vai mistä kiikastaa.?

        oksettaa jo pelkkä ajatuskin!!! Kullin lutkuttajat!!! Hyi hitto!!!! Mahtaa olla nannaa. Odotahan kun tulet laitokselta ja valvot vauvasi kanssa yöt ja sitten vielä äijä on lutkutustasi haisevine munineen vailla.... Mutta otahan pikaisesti, kun kerran imuri oot!


    • helli-maija1

      en anna ukolleni pillua mutta muille miehille suorastaan jaan.nautin siitä kun sitä juoppoa runkkaria oikein vituttaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe