Kondomin käyttö runkkauksessa? Gallup!

Kysyjänainen999

Vastatkaahan please mahdollisimman moni mies tähän! Haluan selvittää kuinka yleistä on että miehet käyttävät kondomia runkatessaan?
Itse olen parisuhteessa elävä nainen ja olen pari kertaa huomannut että meillä kaapissa pillerien unohtamisen varalta olevasta kortsupaketista on hävinnyt yksi kumi. Ensimmäisellä kerralla otin asian miehen kanssa puheeksi ja epäilin hänen pettävän minua mutta hän vaikutti rehelliseltä ja sanoi että välillä harrastaa tällaisia itsetyydytysleikkejä jolloin tykkää pitää myös kumia. Näillä väitetyillä runkkauskerroilla käytetyn kumin ja sen kuoret hän on kuitenkin aina hävittänyt niin etten ole niitä missään roskiksessa nähnyt.
Kun ajattelin asiaa niin onhan se runkkaaminen lopulta paljon siistimpi homma kumin kanssa, eihän mies oikeastaan voisi tyydyttää itseään muuten kuin suihkussa ilman että lakanat ja vaatteet tahriintuvat. Paljon suurempi epäilys pettämisestä heräisi jos mies vaihtelisi lakanoita turhan tiuhaan tahtiin. Olen siis niellyt nuo puheet kumin käytöstä runkatessa, mutta silti minulla on vähän epätietoinen olo kun kumeja häviää tai ilmestyy uusi paketti josta puuttuu yksi.
Kertokaahan käytättekö siisteyden ja mukavuuden tms. takia kumia runkatessa ..?

108

13809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysyjänainen999

      joten myös naiset jotka olette miettineet näitä asioita parisuhteissanne, vastatkaa!

      • vieraissako ?

        Joskus käytän kumia runkatessa, siistimpää ja liukkaampaa.
        Mutta voi miehesi sitä muihinkin käyttää, kumin käyttö runkatessa ei liene kovin yleistä. Miehesi pitää Sinusta kun suojautuu taudeilta ;)


    • vm71

      Olen mies ja harrastanut runkkausta sekä sinkkuaikana että nyt parisuhteessa. Käytin kondomia ennen parisuhdetta seksitautien pelossa ja nyt parisuhteessa ehkäisynä. Runkatessa olen käyttänyt melkein aina kondomia.

      Syy kondomin käyttöön on hieman vaihdellut. Sinkkuaikana halusin varmistella kondomin sopivuutta jotta se olisi toiminut oikeissa yhdynnöissä joita oli melko harvoin. Siemensyöksyä ei tarvitse kondomin kanssa runkatessa pohtia sen kummemmin vaan voi antaa tulla kun on tullakseen. Sperma ei roiskahda minne sattuu vaan jää siististi kondomiin. Ilman kondomia runkatessa onnistuin roiskauttamaan spermani joskus jopa keskelle näppäimistöä. Joskus jäi epäselväksi minne sperma oli roiskahtanut ja tuliko kaikki varmasti siivottua. Aika paljon runkkasin myös seisaaltaan ilman kondomia lavuaarin edessä jossa sperman sai roiskitttua lavuaariin ja huuhdottua pois.

      Naisten ei kannattaisi vetää herneitä miesten runkkauksesta koska runkkaamalla peniksen verenkierto pysyy hyvänä ja erektio onnistuu oikeissa yhdynnöissä. Kondomi runkkauksessa mahdollistaa runkkauksen siististi missä tahansa. Ainakin itselläni siemensyöksyn kohdistelu paperiin vei osan fiiliksestä.

      • Kysyjänainen999

        En vedäkään herneitä nenään runkkauksesta, runkkaus on minulle ihan ok. Teenhän sitä joskus itsekin. Mietin vaan että onkohan tuo kondomin käyttö runkkauksessa kovin yleistä. Ja sitä että tuota selitystähän voisi joku käyttää vaikka oikea syy kondomin häviämiseen olisikin vieras nainen. :(
        Vaikka luulisi että silloin sen hupenevan kortsupaketinkin yrittäisi jotenkin pitää piilossa ja hoitaisi mielellään kaiken asiaan liittyvän jossain muualla kuin omassa kodissaan josta helposti voisi tunnistaa merkkejä moisesta touhusta.
        Itse ehkä saattaisin suosia kumia runkatessa, jos olisin mies. Ihan siisteyden takia. Uskoisin ja haluaisin uskoa että kumppanini puhuu totta...


      • Anonyymi

        Moi! Tuostapa tulikin mieleen, että alan taas käyttämään kumia runkatessa. Se on siistiäkin! Olen jo iällä oleva Ukm, eikä akkani ole lainkaan nuorempi. Sexi keskenään on vain jäänyt vähälle, koska 70'n vaimo ei siitä enää juurikaan välitä, mm. kuivuusongelmat. Tapailen toista ukm silloin tällöin, vakisuhde ollut jo pari vuotta. Imuttelemme 69 asennossa ja päästämme spermat yhteisestä sopimuksesta toistemme suuhun. Miehen suu on parempi kuin naisen, koska hän tietää miten se parasta tekee.
        Toki runkkaankin aina kun mahdollista, se on hyvää voimistelua. Mutta kokeilen kortsua heti huomenna runkatessa!!! t. Rami


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi! Tuostapa tulikin mieleen, että alan taas käyttämään kumia runkatessa. Se on siistiäkin! Olen jo iällä oleva Ukm, eikä akkani ole lainkaan nuorempi. Sexi keskenään on vain jäänyt vähälle, koska 70'n vaimo ei siitä enää juurikaan välitä, mm. kuivuusongelmat. Tapailen toista ukm silloin tällöin, vakisuhde ollut jo pari vuotta. Imuttelemme 69 asennossa ja päästämme spermat yhteisestä sopimuksesta toistemme suuhun. Miehen suu on parempi kuin naisen, koska hän tietää miten se parasta tekee.
        Toki runkkaankin aina kun mahdollista, se on hyvää voimistelua. Mutta kokeilen kortsua heti huomenna runkatessa!!! t. Rami

        Voisin tulla mukaan runkuille ja omille...... ukm pk-seudulta


    • eki-bi

      käytän kortsua silloin tällöin. Juuri siisteyden takia ja onhan se vähän eri tuntoinen kortsun kans. Vaihtelu virkistää.

      • jkfjis989

        Onko teillä siis kondomit oikein paperiin kirjattu??? Huh huh!!!


    • Aina panettaa

      On sitä muutamaan otteeseen tullut kokeiltua runkkausta kondomin kanssa. Se on yksi kokemus, eikä ollenkaan huono. Vähän sama, kuin heittäisi käsirasvaa kouraan ja antaisi mennä. Sitäpaitsi, kondomi on kostutettu sisältä, joten se on senkin takia mukavampi. Ei ole kikkeli heti nilellä.

      Ja minä runkkaan yleensä vessassa istuen tai joskus suihkussa. (harvoin).

    • Mikko4

      Katselen usein pornoa sohvalla ilman housuja ja runkkaan siinä sitten kondomin kanssa. Helpompaa, kun ei tarvitse huolehtia sotkeutuuko sohva.

    • moiaa

      Ootko miettyny, miksi miehesi ylipäätänsä runkaa? Anna hänelle useammin..

      • Kysyjänainen999

        En usko että siitä on kysymys, minuahan panettaa aina... minuahan panettaa paljon useammin!


    • varma fakta.

      en oikeasti usko että kukaan käyttää kumia runkatessa, onhan se jo niin vittumaisen tuntuinen käsitelläkin ja haisee etovalle. kyllä se sun ukkos käy ihan vain vieraissa.

      • Anonyymi

        Aika moni mies tuntuu myöntävän että käyttää kortsua runkatessa. Sitten jos kiimalimaa tulee vielä runsaasti niin eihän sen parempaa roiskesuojaa ole olemassakaan kuin kortsu! Lastin voi laskea ulos silloin kun sopivalta tuntuu, eikä tarvitse miettiä roiskeiden siivousta. Kaikki tulee siististi kumipussiin. 100:n kortsun laatikon saa 20€:llä ja jos pari kertaa päivässä hoitaa homman niin kulut 40 centtiä päivässä. Itse käytän lähes joka kerta. Nykyisin ei edes huvita vetää ilman. Kumi ja sen asettelu paikalleen tuo myös oman fiiliksensä hommaan.


    • Ukkosi

      >Paljon suurempi epäilys pettämisestä heräisi jos mies vaihtelisi lakanoita turhan tiuhaan tahtiin.<

      Kumit ostetaan kaupasta kun mennään vieraisille! Keskity siis vain pyykkikorin vahtimiseen.

      • tilipussi

        Olen käyttänyt kortsua joskus ihan vaan kokeilunvuoksi. Kyllä ukkos olis varmaan varannut eri kortsut
        vieraiden varalle jos tietää sinun pitävän kirjaa kortsuista. Jospa kuitenkin olet unohtanut että veditte
        kortonkin esim. kotitekoisen dildon (kurkku tms.)suojaksi ja unohdit asian ja ukkosi saa aiheettomat epäilyt
        niskaansa? ;)


    • Alexanderrr

      Kuullostaa melko omituiselle. Kumi ei sinänsä lisää mitää mukavuutta. Mies voi tyydyttää itsensä ihan missä vain. Miksi ihmeessä tarvisi laueta johonkin tyynylle tai persialaiselle matolle? Kumista pikemminkin jää koko vehje tahmaiseksi mikä sinänsä ei ole kovin mukavaa.

      • Anonyymi

        Mä pesen kullini runkunkin jälkeen! Etkö sinä??
        Naisetkin pesee pimpan kun vetävät handuun :D


    • Runkkuspesialisti

      Tavallisessa käsirunkkauksessa en juurikaan käytä, vaan losautan nenäliinaan, mutta harrastan toisinaan monenlaisia mielikuvituksellisia juttuja, joissa kumi on tarpeen juuri puhtauden säilyttämiseksi. Esim. erilaisia omatekoisia runkkauskoneita käytellessä on mukavaa, että nesteet eivät jää sinne sisälle happanemaan.

    • sinkkuM50keski-suomi

      Jos kumissa toisen mällit sisällä... kiihottavaa runkata sellaiseen. Tai kimppasex kaverin rouvan liukkaille. Löytyisikin joku pariskunta pitkäaik ystävyyteen! Mökille ja retkille ym.

    • Kortsurunkkari

      Aika usein, varsinkin kun olen ajamassa autoa. Senkun vain pysäyttää ja vetää kätee, tai no, kortsuun. Ei sotke housuja tms. Voi hoidella myös kun näkee mukavan näköien muijan.

      • Runksista

        Oletkos koskaan runkannut autolla ajaessa? Siis vauhdissa. Itse olen pari kertaa kokeillut. Maantieajossa onnistuu ihan hyvin.


      • karirunk
        Runksista kirjoitti:

        Oletkos koskaan runkannut autolla ajaessa? Siis vauhdissa. Itse olen pari kertaa kokeillut. Maantieajossa onnistuu ihan hyvin.

        Ulosajoja tulee nuorilla miehillä niin paljon kun runkataan ajaessa. Mutta tuohon kysymykseen niin en runkkaa kortsuun vaan kertakäyttöiseen vinyylikäsineeseen johon loraus öljyä ja voi vaikka housun sisällä runkata spermat hanskaan. Ps. tuolla odottaa 100kpl paketti.


    • ry6jrsyj

      Joskus tulee vaihtelun vuoksi kokeiltua, ehkä muutaman kerran vuodessa, mut ei se tunnu yhtä hyvältä kuin ilman... Yhdyntäkin ilman kumia tuntuu paremmalta, mut oikeastaan runkkaaminen kortsun kanssa tuntuu suhteessa vielä vähemmän hyvältä kuin yhdyntä kortsun kanssa...

    • Kortonkimies

      Mulla on omatekoinen vaahtomuovinen tekopillu, jota pökin kortsun kanssa. Ilman kortsua siinä on liikaa kitkaa ja pysyy se toosa kortsun kanssa paremmin puhtaanakin.

      • Lubilelu

        Ihan mahdoton tarinatäti taas, omatekopillu? Häh? Vaahtomuovia?


      • Kokeiles
        Lubilelu kirjoitti:

        Ihan mahdoton tarinatäti taas, omatekopillu? Häh? Vaahtomuovia?

        Totuus voi olla joskus tarua ihmeellisempi :)


    • Keksijärunkku
      • aegtfbadeg

        Mielenkiintoista :) Ei tuo kyl taida reisilihaksia juuri kehittää, mut eiköhän orgasmikin riitä :)


    • tulee...

      Joskus ja joskus flesun kanssa, kun ei halua paljon "siivottavaa".
      Haittapuolena kumin haju kädessä, vaikka pesisi...

    • kumimies...

      Käytän kumia joskus ihan vaan huvikseen runkatessa. Saan siitä kiksit riittävän harvoin käytettynä. On jotenkin kiihottavan irstasta, kun spermat valahtaa kumin sisään. Käytän kumia samasta syystä joskus vaimoni kanssa vaikka mitään tarvetta ei ole.

    • hubaa !

      mut pitää vissiin kokeilla. tai olen kai joskus kokeillutkin. ei tainnut niin hääviä olla kun ei tavaksi ole jääny. lateksi hanskaan kyllä vedän joskus. toimii!!! liukkaria vaan sisään ja sängylle pornoo tsiigaan niin jo on kivaa!!! kulli on siis hanskan sisällä hyvin luikastettuna, vatsan ja patjan välissä. vähän kuin lähetyssaarnaaja asennos panis.

      kyllä ihan uskottavaa on että mies käyttää kumia leikkiessään. tekipä sen sit miten tahansa. vetääpä sen sit vaikka päähänsä. se mahtuu muuten juuri ja juuri. on vaan tekniikka laji ettei hajoo asettaes. mut älkää tukehduttako itteenne!!! =)

      • adonis1

        Laita rasvaa korsun sisälle , luistaa ihanasti kalun ympärillä ja tulee kiukkuinen sperman roiskahdus.On ehkä parempi kuin oikea väljä pillu.


    • Ii sakki

      Eilen viimeksi käytin. Kortsu on juuri sen takia hyvä, kun kaikki tavara jää nätisti pakettiin.

    • P8989989

      Moro,

      kyllä mä käytän aika useinkin, se tuntuu jotenkin kiihottavalta kun on kortsu. Ja sitten se on helppo vaan nykäistä pois ja pistää roskiin. Taisi viime talvena mennä pari pakettia kortusa runkatessa.

    • M28cd

      kun ollaan harrastettu tyttöystävän kanssa sitomisleikkejä siten että se on sitonut mut ja jättänyt yksikseni niin silloin olen käyttänyt kondomia ettei lakanat tuhriudu jos satun laukeamaan. Halvemmaksi tosin tuli myöhemmin kun hankittiin kumiset "vaippahousut" niin säästyy kumeja ihan muuhun käyttöön :)

      Joskus käytin kondomia itseäni hyväillessä sillä se vain tuntui hyvälle lisälle siinä touhussa enkä niinkään ajatellut että säästäisin sillä paikat sotkuilta.

    • Anonyymi

      Kondomia käytän runkkauksessa kun vetelen Fleshlightin kanssa niin ei tule sotkua niin paljoa kun mälli jää kortsuun, pitää välillä aina tilata tukkupakkaus halpoja kortsuja

    • Anonyymi

      Kyllä mä ja käytän melkein aina loraus ruokaöljyä sinne siemenpussiin ja kalun päälle niin hyvin litisee ,eikä tarvii kattoo minne spermat lentää sit viskaan kortsun millo minnekkii. Taidanpa nytkii käydä litisyttelee on se niin mukavaa ,et sillai

    • Kyllä käytän runkatessa!!

      • Anonyymi

        Käytätkö koskaan useammin samaa kortsua ?


    • Anonyymi

      Joskus käytän kondomia runkun yhteydessä. Kiihottavaa katsoa kun kondomi asettuu kalun päälle ja sen jälkeen runkata jo lopulta laueta kollareihin sisälle.

    • Anonyymi

      Jep. Kumin kanssa itsensä hyväily on ihanaa. Laitan liukkaria kumin sisään ja rullaan sen kalun päälle. Kumi halaa kalua juuri sopivasti ja liukuu silkkisesti terskan nupin päällä. Tuntuu todella hyvältä. Nuppia kämmenessä kun pyörittelee niin täytyy olla varovainen ettei laukea liian nopeasti. Kun tauottaa sopivasti niin voi pitää pitkän session kalunsa kanssa kattomalla mitä erilaisempia pornovideoita netistä. Sitten kun on päättänyt laueta niin ei tarvitse katsoa minne mälli lentää vaan voi antaa vapaasti tulla.
      Kondomit mulla on vaimolta piilossa. En halua että hän tietäisi kaikki minun runkkusessioni vaikka osan hän kyllä tietääkin- mutta se ikuisuus kysymys on se mustasukkaisuus nettipornolle. Tietää hän myös sen kiinnostukseni kondomeihinkin koska ulkomailla ostelen aina erilaisia kumeja ja sitten hotellissa niitä yhdessä kokeilemme ( erimaissa on eri kokostandardit ").

      • Anonyymi

        Tuo kuulostaa hyvältä idealta laittaa runkkausta varten liukuria myös kortsun sisäpuolelle. Kokeilen.


    • Anonyymi

      Nuorempana käytin kortsua kun runkkasin mutta en enää näin kuusikymppisenä.

    • Anonyymi

      Itse käytän kumia runkatessa, nystyräpintaista ja samalla katson naisten pyllyn kuvia kännykästä. On paljon siistimpää kumin kanssa, n. kerran viikossa. Ahh alkaa seisomaa, pitääkin lähteä runkulle.

    • Anonyymi

      Ehdottomasti käytän aina runkatessa kortsua. Pääsee paljon vähemmällä jälkisiivoamisella, kun tavarat menee kumiin talteen. Ei tarvitse pestä lakanoita, sohvaa, mattoja, näppäimistöä ym. Kortsuun kun on tottunut, niin eihän sitä osaa enää ilman ollakkaan. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

    • Anonyymi

      Tietysti käytän! Helppokäyttöinen, halpa suoja. ja kortsun paikalleen laittaminen tuntuu ihanalta! Sisäpuolelle vain liukkaria vähän niin käsityö sujuu kivuttomasti. Ainoastaan suihkussa en käytä, mutta muuten lähes aina sisätiloissa.

      Toisinaan on työmatkoja jossa joudun yöpymään hotelleissa. Olisihan se hieman rumaa jos roiskeet lentäisi kokolattiamatolle tai lakanoille...

    • Anonyymi

      Kyl on melkein pakko käyttöö aina. Kiimatippoja valuu melko runsaasti ja kangassohvan putsaus ei ole lempipuuhaa. Käytän kortsua helppuden sekä siisteyden takia. Vessapaperin kanssa leikkiminen on kivikautista hommaa!

    • Anonyymi

      Aion kokeilla.

    • Anonyymi

      Olen hamerunkkari ja käytän kumia hienompien hameiden ja mekkojen kansa sillä ne on hankala siistiä spermasta ja silittää. Muiden kanssa alushame tai spermaan asun.

    • Anonyymi

      Lähes aina käytän. Liukkaria vähän kortsun sisälle ja antaa lastin tulla vapaasti. Lasti ei leviä ympäriinsä ja eipä tule sotkua. Kortsun rullaus tuntuu jopa kiihottavalta. Kannattaa kokeilla, siihen jää koukkuun.

    • Anonyymi

      Jos kortsut olisi ilmaisia ja niitä muistaisi hankkia niin varmasti tulisi joka kerta niihin rankattu. Optimi kokoisen ja sopivan jäykän kumin kanssa runkkaaminen tuntuu jopa paremmalta kuin paneminen

    • Anonyymi

      rullaatko jo paikoilleen kumi..................

    • Anonyymi

      Tuota pitäisi joskus kokeilla kun olen pesemässä pyykkiä pulsaatorikoneella. Tuntuisi tosi mielenkiitoselta kokeilla.

    • Anonyymi

      Yläasteaikoina saatiin koulusta kortsut koulun seksiopetustunnin päätteeksi.
      Mentiin iltapäivällä kotiin kaksoisveljeni kanssa ja siinä iltapäivän aikana päätettiin kokeilla kortsua kyrvän päälle. Lopuksi molemmat runkattiin siihen samaan kortsuun vuorotellen ja myöhemmin illalla vielä uudestaan. Aamulla ennen kouluun lähtöä vedettiin sitten se kortsu vessasta alas ettei vanhemmat vain löydä sitä päivän aikana meidän huoneesta. Aamulla huoneessa tuoksui aika voimakkaasti spermalle kun kortsussa oli ollut koko yön ajan iso lasti sisällä.

      • Anonyymi

        Kaksoset, nuo mittatilaustyönä tehdyt parhaat kaverit. Luotettava ja ehdottomasti paras ystävä aina vierellä kokemassa ja kokeilemassa samoja nuoruuden kokemuksia sinun kanssa.
        Kunpa minullakin olisi kaksoisveli. Maailma näyttäisi niin paljon paremmalta ja hauskemmalta kun sen saisi jakaa jonkun kanssa joka tuntisi minut täydellisesti ja minä tuntisin hänet paremmin kuin kukaan muu. Sataprosenttinen luottamus ja ehdoton rakkaus jota kaksoset osoittavat tosilleen, antaisi niin paljon paremmat mahdollisuudet kokeilla kaikkea uutta ja jännää nuorena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaksoset, nuo mittatilaustyönä tehdyt parhaat kaverit. Luotettava ja ehdottomasti paras ystävä aina vierellä kokemassa ja kokeilemassa samoja nuoruuden kokemuksia sinun kanssa.
        Kunpa minullakin olisi kaksoisveli. Maailma näyttäisi niin paljon paremmalta ja hauskemmalta kun sen saisi jakaa jonkun kanssa joka tuntisi minut täydellisesti ja minä tuntisin hänet paremmin kuin kukaan muu. Sataprosenttinen luottamus ja ehdoton rakkaus jota kaksoset osoittavat tosilleen, antaisi niin paljon paremmat mahdollisuudet kokeilla kaikkea uutta ja jännää nuorena.

        Kaksosena syntyneet ovat saanet erityisen kultakortin elämään.🥰 Niin paljon paremmat asetelmat kaikkeen mitä elämä eteen heittää, kuin mitä niin sanotut "yksöset" koskaan pääsevät kokemaan.😢


    • Anonyymi

      Itse käytän kortsua kun surruutan persettä vaimon dildolla.

    • Anonyymi

      Minä käytän kondomia, kun tyydytän itseäni. Laitan sukkahousut ja hameellisen uimapuvun päälleni, joskus myös korkokengät tai saappaat ja sitten, kun tulee, niin ei tarvitse pohtia pitääkö vaatteet siivota ja voi harrastaa tyydyttämistä pitkäänkin.
      Myös korsettia tai bodya,sekä mekkoa voi käyttää ja tulla sitten, eikä tarvitse varoa sotkemasta.

    • Anonyymi

      Käytän silloin tällöin. Esimerkiksi tällä hetkellä on yli viisi vuotta sitten vanhentuneita merkittömiä kortsuja joita on tullut ostettua nettikaupasta pari sataa kipaletta joskus. Näissä on se kiihottava puoli että nämä hajoaa aika helposti. Fantasioihin saa mukavasti lisäpontta. Välillä olen näitä laittanut pari päällekäin riippuen fantasiasta.

    • Anonyymi

      Haluan käyttö kumi runkku kuvia whatsapp 0401710296 ja web Sex käytän itsekin

    • Anonyymi

      Joka aamu kumi kulliin ja lasti kumiin. Aamuisin vaimolla ei ole aikaa paneskella. Illalla lasti ihanan vaimoni pilluun.

      Viriili herra 59.

    • Anonyymi

      Käytän aika useasti. 9 kerralla kymmenestä. Kumin päälle asettelu tuntuu kiihottavalta mutta suurin syy käytölle on siisteys. Niitä roiskeita kun on hyvin ikävä siivoilla. Kumin kanssa voi myös pitkittää sessiota, joskus tulee otettua kaksikin laukeamista samaan kumiin. Taskubiljardia voi myös harrastaa vapaasti, ilman pelkoa siitä että paljastuisi muille. Ei kastu housut ja tulee pyykkiäkin vähemmän. Ilman kumia joskus harvoin kun vetelee hanskaan, niin tuntuu siltä, että ikäänkuin jotain puuttuisi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloitus on jo vanha, mutta itse sain todella hyvät kiksit, kun käytin lateksista kertakäyttöhanskaa autossa masturboidessani.
      Kokeilkaa.
      ps silikonipimppi (tuotenimi herutin) liukkarin kanssa on the best

    • Anonyymi

      Silloin kun tavoitteena on hoitaa homma siististi, niin silloin tulee käytettyä kumia. Ei kortsua helpompaa roiskesuojaa ole olemassakaan. Halpoja ja helppoja käyttää.

      • Anonyymi

        Hei kortsut sit kiikkumaan näkyville, meitä on jotka niitä käyttää ja saa niistä vielä kiihoketta vetäessään spermasen omaan kyrpään.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vanha aloitus, mutta kuitenkin.
      Olen joskus kokeillut kumia runkatessa, mutta en muuten käytä.
      Ja tuolloin tosiaan kokeilin että miltä se tuntuu kumin kanssa, enkä tykännyt.
      Jotkut tietysti voivat käyttää syystä tai toisesta, siisteyden vuoksikin mm tai ehkä se voi tuntua jonkun mielestä hyvältä.
      Tuota käytettyjen kortsujen hävittämistä salassa vähän ihmettelen, mutta jos kokee asian jotenkin nolona, että suhteessa oleva ihminen masturboi...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Käytän samaa kortsua pari kolme kertaa. Edellisen runkkauksen jälkeen tosi liukas keli myös töissä työtuolissa olen hoitanut sperman kortsuun. Hienoa kun porukkaa kävelee ohi ja ei tiedä että olen juuri laukeamassa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä käytän välillä kortsua runkatessa. Ihan mukava kokemus. Siemensyöksy tulee hieman myöhemmin. Ei jää jälkiä pussilakanaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kumin käyttö runkatessa on ihanaa! Lelujen kanssa
      kumi on jopa lähes pakollinen. Pääasia miksi käytän on siisteys. Ei tule roiskeita lakanoille, sohvalle tai matolle.

    • Anonyymi

      Käytetään täälläkin. Kortsun kanssa voi pelata vaikka "taskubiljardia" salaa, eikä kukaan huomaa mitään. Kokeiltu useita kertoja bussin takapenkillä istuskellen, jos bussissa on ollut vähän matkustajia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mulla menee paketti viikossa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä tulee käytettyä. Olen työvaatefetisisti, ja mikään ei tunnu niin hyvältä kuin laittaa kumi työhaalarin alle ja antaa lastin tulla haalarin sisään.

    • Anonyymi

      Olen hamerunkkari ja jos en halua spermata mekkoa/hametta käytän alushametta suojana tai kondomia.

    • Anonyymi

      Käytän usein shortseja ja verkkareita. Silloin kun en halua sotkea niitä spermalla, niin käytän kortsua.

    • Anonyymi

      Itsekin tykkään monesti käyttää kumia "käsijutuissa" monistakin syistä, mm. ei tarvitse miettiä minne laukeaa, voi kokeilla mahdollisia tulevia yhdyntöjä varten ":D" sopivaa kumia hintalaatu-suhteeltaan, kumi puristaa kivasti joka paikasta ja muodostaa peniksen juureen sellaisen mukavan renkaan, joka siis melko kirjaimellisesti toimii ja tuntuu ihan penisrenkaalta ja sitten myös sellainen mielleyhtymä kun joskus tuli harrastettua seksiä eksän kanssa ja kumin kanssa pystyin hivenen kauemmin puuhailemaan, joka tietty häntäkin miellytti :) ja tämä sama mielleyhtymä kun tekee mieli purkaa paineita ja laitan kondomin "ylleni", saatan tulla hyvinkin nopeasti kun mieleen vilahtaa vähänkään näitä vanhoja juttuja. Kondomin liukkaus ja "seksilelumaisuus" eli se kumisuus kiihottaa jotenkin kanssa. Suurimman osan yhdynnöistä olen kuitenkin suorittanut ilman kumia ns. vakisuhteissa mutta ekat ja monet muut panot niissäkin oli ilman kumia... :D paljaalla paras, kumilla vähän pidempää kestoa ja käsijutuissa se mielleyhtymä. Tätä kirjoittaessakin tulee selkää pitkin ne voimakkaat tuntemukset koska itsensä ja etenkin naisensa tyydyttäminen on addiktoivaa ja ihan parasta..!

    • Anonyymi

      Joo kyllä kortsuun tulee mällit laskettua aika usein. Se puristaa mukavasti mutta suurin syy miksi käytän on siisteys. Voi keskittyä itse tapahtumaan eikä tarvi miettiä että minne spermat lentäisi. Näin ne tulee siististi kumiin. Olen koukussa kumien käytön suhteen. Ei edes kiinnosta vetää enää ilman kumia. Neljä kertaa viidestä kortsuun ja 1 kerta ilman.

    • Anonyymi

      Kyllå tulee käytettyä ja usein samaa kortsua useaman kerran, spermanen luistaa mukavasti. Kiihottavaa se jos on jonkun toisen käyttämä.

    • Anonyymi

      Käytetään täälläkin aika usein ja samasta syystä kuin useimmat muutkin eli siisteyden takia. Voi laukoa vapaasti vaikka useammankin satsin ja kiimalimaakin tulee kohtuu paljon niin onko vaihtoehtoja? Minun mielestäni ei.

    • Anonyymi

      Yleensä pari kertaa samaan kortsuun. Toisella kertaa luisto on mahtava ja muutenkin siistiä hommaa ei sotke turhaan paikkoja. Toisinaan myös tässä toimistotuolissa kortsu paikoillen ja poke pyöriin puhelimesta. Siinä sitten rauhallisesti laukean ja annan sperman hitaasti valua kortsuun

    • Anonyymi

      Paljon halvemmaksi tulee ohut muovinen kertakäyttöhanska ja nimenomaan sen peukalo, jonka leikkaan saksilla irti muusta hanskasta. Liraus käsivoidetta sisään ja menoksi.

    • Anonyymi

      Olen muutaman kerran runkannut kondomi päällä, eikä se oikein ole mun juttu
      Eriasia on , kun kokeilin juuri kondomia , jossa oli tärinäkiihotin .
      Tärinäosa siis kalun juuressa kun kortsu rullattu päälle.
      Huhhhuhh mikä tunne ja voimakas orgasmi.
      Kiihotun nytkin ja taidankin ....

    • Anonyymi

      Tärinäkiihottimia on kokeiltu, tuntuu että ne vaan voimistavat orgasmia. Silloin aina kortsu päälle, muuten lastit lentää minne sattuu. Käsitöitä sitten yleensä ilman kortsua.

    • Anonyymi

      Yläasteella saatiin aikoinaan kortsuja näytekappaleina ja tulihan sitä illalla kokeiltua oman kullin päälle.
      Ja toinen näytekortsu tuli käytettyä kaksoisveljen kanssa runkatessa illalla nettipornoa katsoen. Vaihdettiin kortsua ja kumpikin roiski lastinsa samaan kortsuun.

      • Anonyymi

        Kaksoset ovat niin onnekkaita kun pääsevät yhdessä kokeilemaan kaikkea kivaa. 🥰

        Muiden täytyy löytää halukas kaveri tuollaisiin leikkeihin ja ne ovat harvassa. 😌


    • Anonyymi

      Usein runkkaan kortsuun ja vien sen runkkupaikoille, niille on aina ottajia.

      • Anonyymi

        Saisi olla enemmäm käytettyjä kortsuja P- paikkoilla oksiin laitettuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saisi olla enemmäm käytettyjä kortsuja P- paikkoilla oksiin laitettuna.

        Kyllä, samaa mieltä. Mikä kiihottavampaa kuin vetää lastikumi omaan kaluun ja nauttia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, samaa mieltä. Mikä kiihottavampaa kuin vetää lastikumi omaan kaluun ja nauttia.

        Samoin teen jos sperma vielä vaaleata, pitkään ollut oksalla sperma pelkää vettä.


    • Anonyymi

      Joskus saanut lähes tuoreen lastikorsun, voi sitä ihanaa makua.

      • Anonyymi

        Pari päivää sitten Hml: nan motarin P- paikalla, menin metsään kortsu oksalla, otin käteeni aivan lämmin. Menin autooni vedin kaluni päälle mikä upee tunne, aloin runkkaa tulin nopsaan. Vedin kortsun kullista pois, jatkoin runkkausta laitoin kortsun suuhun imin omat ja vieraan sermat nielin myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pari päivää sitten Hml: nan motarin P- paikalla, menin metsään kortsu oksalla, otin käteeni aivan lämmin. Menin autooni vedin kaluni päälle mikä upee tunne, aloin runkkaa tulin nopsaan. Vedin kortsun kullista pois, jatkoin runkkausta laitoin kortsun suuhun imin omat ja vieraan sermat nielin myös.

        Aivan parasta tuo, kun vieraan sperma hyväilee omaa terskaa, oon koukussa kortsuihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan parasta tuo, kun vieraan sperma hyväilee omaa terskaa, oon koukussa kortsuihin.

        Itsellä alkaa seisoo heti kun löydän spermatun kortsun.


    • Anonyymi

      No en perkele käytä jos ei oo pakko.
      T.seppo räty

      • Anonyymi

        Pakko ei oo käyttää milloinkaan, mutta jos haluu käyttää niin saa käyttää.


    • Anonyymi

      Useasti käytän silloin, kun en halua sotkea paikkoja.

    Ketjusta on poistettu 124 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe