Farkkujen ostelua MBKssa?

FarkkuFani

Jossain luin että Bangkokissa olevassa MBKn ostoskeskuksessa olisi hyvä valikoima todella halpoja farkkuja. Ilmeisesti löytyy Dieseliä.

Osaako joku kertoa tarkemmin? Eli mitä hintaa ovat? Ja tingitäänkö vai onko hinta kiinteä?
Ja onko sovituskoppeja vai onko meno kuin torilla (eli koitetaan silmällä päätellä mahtuuko vai ei)?

FarkkuFani ekaa kertaa Bangkokkiin shoppis shoppis ;)

29

1465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tinkiminen on tärkeä

      Hinnat ovat kiinteät, toreilla voit tinkiä. Farkkujen takia ei kannata matkustaa Thaimaahan. Huom! väärennyksiä löytyy vaikka kuinka paljon, laatueroa tuskin löydät, pääsääntöisesti kaikki merkkivaatteet tehdään aasiassa.

    • mieeees

      esim silomlta Robinson tavarataloista saat erittäin laadukkaita ja muodinmukaisia vaatteita sikahalvalla ,ei kannata kammeta turhaan mihinkään halpahallimyymälöihin niinkuin MBK.Ja jos perse kestää Erawanin lähellä olevat supersuuret merkkitavaratalot ,siellä löytyy sitten kaikki,osaan liikeistä on tavallisen ihmisen vaikea edes päästä,on meinaan pyssymies ovella vahtimassa järjestystä ja laatu on maailmanhuippua.Kerran katseltiin kun eräs kuulu muusikko osteli kelloa about 20000egee ,siellä sattaa nähdä vaikka ketä julkkiksia ostoksilla.

      • kiva kiva

        Thaimaassa maksetaan €uroilla vai ?????Koska valuutta vaihtunut?? Pari kuukautta sitten valuutta oli vielä THB eli Thaimaan baht. No eipä ole Tammikuussa valuutan vaihtoa jos iellä euro nykyään. Onko Thaimaa EU:n jäsen?


    • ja tinkimisestä

      Farkkuja löytyy todella paljon ja hinta pyörii tingittynä siinä 600 batin tienoilla. MBK:ssa pitää ja kuuluu tinkiä, sillä se ei ole sellainen normi tavaratalo. Sen yhteydessä on tosin sellainen TOKYO tavaratalo missä taasen on kiinteät hinnat. Samoin esim. Nokia Shop ja muutamia muita, mutta osaat kyllä erottaa nämä. Farkkujen hintapyynnit vaihtelee liikkeittäin jonkin verran ja kovin paljoa ne ei farkuista tinkaa. Juuri lokakuussa ostamistani farkuista pyydettiin 690 batia ja maksoin 600 batia. Olen useana vuonna ostanut monet farkut MBK:sta ja laatu on hyvä. Löytyy esim. Dieseliä, Victoria Beckhamia, Levistä jne. En mä farkkuja osta täältä enää ollenkaan sillä käyn vuosittain Bangkokissa ja sitten tuleekin ostettua useammat. Muista tuotteista ne tinkaa paljon enemmän, jopa yli puolet jos olet tiukkana. Kun kysyt jonkin tuotteen hintaa ja he sanovat hinnan, ei kannata esittää laisinkaan kiinnostunutta tuotteesta, silloin voit saada sen todella halvalla. Mutta jos heti olet tosi kiinnostunut ja he huomaavat että haluat juuri sen tuotteen, hinta on myös sen mukainen :) Välinpitämättömyys, mutta ystävällisyys on valttia Thaimaassa tinkimisessä. Varaa myös aikaa tinkimiseen, siinä voi vierähtää tovi. Toki pyydetynkin hinnan saa maksaa jos haluaa. "Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa." Sovituskopeista vielä, joissakin voi olla kopit (kuten siinä putiikissa josta itse ostan), joissakin pikku nurkkaus johon saa verhon eteen, joissakin taas kokeillaan hyllyjen välissä. Useimmiten joku lakana löytyy jostain, jota myyjä tai matkaseuralainen voi pitää edessä. Itse koitan vaikka ihan ihmisten ilmoilla, sillä miten tavalliset pikkuhousut (ei esim. stringit) eroaa bikineistä ja niilläkin kuljeskellaan uima-altailla ja rannalla muiden ihmisten näkyvillä :) Koittamatta ei kannata ostaa ja kokonumeroonkaan ei aina voi luottaa. Farkut ovat myös lahkeista tosi pitkät eli älä pelästy jos niissä 20 cm liikaa pituutta. Tämä on ihan tarkoituksella, jotta ne sopisivat myös pitkille Falangeille ja he lyhentävät ne siististi juuri sinulle sopiviksi. Lyhennyksen jälkeen et edes huomaa että ne ovat lyhennetty. He sanovat koska voit mennä hakemaan farkut valmiina, useimmiten n.30min, riippuen kuinka paljon heillä on ollut asiakkaita riippuen vuodenajasta eli onko high-season vai low-season. Hinnat voivat myös olla sesonkiaikana hieman korkeammat.

      Oikein hauskaa shoppailua Thaimaassa ja Bangkokissa, itse menen taas vuoden kuluttua.

      • ShoppaHolikko

        Aivan ihanaa lukea! Jesh! Tässä iskee itselle myös ostoshimo, hih :)

        Voitko kertoa, mistä kaupasta sinä ostat farkkuja (olisi ihanaa jos olisi se sovituskoppi tarjolla)?
        Ymmärtääkseni MBK on aika valtava kompleksi?


      • FarkkuFani
        ShoppaHolikko kirjoitti:

        Aivan ihanaa lukea! Jesh! Tässä iskee itselle myös ostoshimo, hih :)

        Voitko kertoa, mistä kaupasta sinä ostat farkkuja (olisi ihanaa jos olisi se sovituskoppi tarjolla)?
        Ymmärtääkseni MBK on aika valtava kompleksi?

        Tosi hyvää infoa, kiitos kovasti!

        Ja jos vain jaksat, niin kerro tosiaan mistä kaupasta ostat farkkusi tai ohjeita miten sen paikallistaa?

        Ja ilmeisesti farkkujen hinta pyörii 700-600bathin ympärillä?

        FarkkuFani ekaa kertaa Bangkokkiin shoppis shoppis ;)


    • tinkimisestä

      Kyllä se MBK on aika valtava kompleksi ja itse vietin pelkästään siellä shoppaillen 2 kokonaista päivää, siis nyt lokakuussa :D Ei sieltä tarvitse edes poistua syömään, sillä siellä on ruokapaikkoja ylimmissä kerroksissa yllin kyllin. Suosittelen lämpimästi esim. sellaista ruokapaikkaa kuin "Sizzlers", ylimmässä kerroksessa, rullaportaista kun pääsette ylös niin lähdette kävelemään vaan vasemmalla ja se tulee sieltä aikanaan vastaan. Ihan mahtavan hyvä paikka. Siihen kuuluu mieletön, herkullinen, tuore salaatti-buffet ja myös jälkiruoka, joka oli ainakin viimeksi suklaa- tai kinuskimoussea. Nam! Juotavaa täydennetään ilmaiseksi. Ruokalistasta valitsette pääruoan ja tosiaan nämä muut sisältyy. Ihan tulee itselle vesi kielelle kun ajattelen sitä paikkaa :P Ja jos vielä sen jälkeen on jälkkäri nälkä (siis tuskin on...mutta vaikka myöhemmin...) niin maistakaa Dairy Queenin Oreo Blizzard! Siis NAM :) Se on vähän niinkuin täällä Mäkkärissä Flurryt, mutta paljon parempaa. Mielettömän ihania jäätelöannoksia saa myös Swensen's :n jäätelöbaarissa. Sitten jaksaa taas shoppailla :D
      En muista sen farkkuliikkeen nimeä kylläkään mistä itse aina ostan :( Se on joko 3. tai 4. kerroksessa, sekoitan ne kaksi kerrosta aina keskenään ja itsekin tsekkaan molemmat kerrokset. MBK:n keskellä menee rullaportaat, josta näet koko rakennuksen ylös ja alas. Toivottavasti ei ole korkeanpaikan kammoa! Niistä rullaportaista lähdet vasemmalle (kerroksesta 3 tai 4...) ja MBK:n vasemmalle seinustalle (katsottuna TOKYON päädystä, missä on myös skytrain asema) ja sieltä sen pitäisi löytyä. Se on vähän sellaisessa kulmauksessa ja siinä on edessä mallinukkien päällä farkkuja (miesten ja naisten) ja valkoiset ovelliset sovituskopit oikeassa nurkassa kun seisot liikkeen edessä. Myyjätytöt siellä ei kaikki ole kauhean "iloisia", mutta en ole sen antanut häiritä ja itse olen kuitenkin ollut aina iloinen ja hymyileväinen :) ja saanut hyviä farkkuja. Maksoin viimeksi 600 batia/farkut ja ostin viidet! Ne kannattaa pestä ennen käyttöä, sillä ennen ensimmäistä pesua ne saattaa päästää väriä. Ekan pesun jälkeen ne eivät enää ole värjänneet. En ole myöskään huomannut että Thaimaan farkut kutistuisivat pesussa enemmän kuin Suomesta ostetut, eli ei tarvitse ostaa suurempaa kokoa kutistumisen pelossa. Sama kokotyyli riittää kuin täällä Suomessa. Farkkuliikkeitä / kojuja on ihan pilvin pimein ja olen aika monesta ostanut ja laatu on ollut todella hyvä eli älkää murehtiko jos ette jostain syystä juuri kyseistä liikettä löydä ja sovituskoppeja löytyy muistakin. Ai niin, sellainen tuli vielä mieleeni, että Farkkujen "brändi" eli merkki, esim. dieselin kankainen merkki etu pikkutaskussa on peitetty ja housuissa ei välttämättä ole sitä nahkaista "merkkiläpyskää" takana vyötäröllä kun housut ovat esillä. Kysyttyäni miksi näin, kuulemma poliisien pelossa että he tulevat sakottamaan jos merkki on näkyvissä. Tämä on ratkaistu sillä, että nahkainen merkki taakse vyötärölle ommellaan kun ostopäätös on tehty ja farkut lyhennetään asiakkaalle sopivan mittaisiksi. Se esim. Dieselin merkki etutaskussa on jo valmiina sen toisen merkin alla mikä siinä sitten onkin. Siinä voi lukea vaikka vain "Jeans" tai "Denim" ja se leikataan veitsellä siitä pois, ja kappas oletkin ostanut Dieselin farkut :D Kannattaa siis aina kysyä mikä farkkumerkki on kyseessä ja useimmiten he kertovat sen jo ennenkuin ehdit edes kysyä. Kaikissa liikkeissä / kojuissa niitä ei kuitenkaan ole peitetty. Rohkeimmat kauppiaat pitävät ilmeisesti merkit näkyvillä, sillä kaikki asiakkaat eivät tätä käytäntöä tunne. Muistakaa aina tingata, sillä farkuistakin saatte vähän hinnasta pois, muista tuotteista enemmän. Sitten voitte ostaa uusiin farkkuihinne hienoja vöitä todella halvalla eli n. 200 batilla ja siitä ylöspäin :)

      Shoppailuintoa ja varatkaa riittävästi rahaa mukaan sillä sitä saa kulumaan! Voi kun itsekin taas pääsisi sinne ostoksille :D

      • Matkaan ukon kanssa

        Onpahan halpoja farkkuja... Huh! Eihän tuolla rahalla saa Suomesta edes kangasta farkkuihin vielä! Huh huh. Ei sitä todeksi usko että noin huokeeta voi ollakkaan. Kohtahan sen itsekkin näkee jos ukko vain päästää ostoksille (ukot on niin hankalia kun eivät jaksaisi kaupoissa kiertää, mihin sen sulloo ostosten ajaks, hmh?).

        Saikos muuten kasvisruokaa mainitusta "Sizzlers" paikasta?


      • tieseli
        Matkaan ukon kanssa kirjoitti:

        Onpahan halpoja farkkuja... Huh! Eihän tuolla rahalla saa Suomesta edes kangasta farkkuihin vielä! Huh huh. Ei sitä todeksi usko että noin huokeeta voi ollakkaan. Kohtahan sen itsekkin näkee jos ukko vain päästää ostoksille (ukot on niin hankalia kun eivät jaksaisi kaupoissa kiertää, mihin sen sulloo ostosten ajaks, hmh?).

        Saikos muuten kasvisruokaa mainitusta "Sizzlers" paikasta?

        ei saisi tuoda,ja usein se on tehty lapsityövoimalla ja usein myrkkykankaista. Äidit länsimaista hallooo,jos teidän lapset ompelisi,ja entä jos se pelätty allergia puhkeaa nistä myrkkyväreistä,kuis sitten,vieläkö se himo on kun ajattelette tarkoin asiaa,vai olisiko parei ostaa vaikka hietsun kirpparilta sopivammat,ja antaa loppurahat hätäapuna esim.:PELASTAKAA PATTAJAN VAIMONETSIJÄT tilino: 68253946-56 ,kiitos kun ymmärsit meitä poloisiakin etkä syyllistynyt harmaaseen pirattituontiin.


      • tinkimisestä
        tieseli kirjoitti:

        ei saisi tuoda,ja usein se on tehty lapsityövoimalla ja usein myrkkykankaista. Äidit länsimaista hallooo,jos teidän lapset ompelisi,ja entä jos se pelätty allergia puhkeaa nistä myrkkyväreistä,kuis sitten,vieläkö se himo on kun ajattelette tarkoin asiaa,vai olisiko parei ostaa vaikka hietsun kirpparilta sopivammat,ja antaa loppurahat hätäapuna esim.:PELASTAKAA PATTAJAN VAIMONETSIJÄT tilino: 68253946-56 ,kiitos kun ymmärsit meitä poloisiakin etkä syyllistynyt harmaaseen pirattituontiin.

        Tiedän että ei saisi tuoda, mutta tuon silti ;) Se on jokaisen oma päätös ostaako vai eikö ja jos vähänkin arveluttaa niin jättää ostamatta. That's it. En ainakaan vielä ole mitään allergioita saanut. Sinunkin aidot "Tieselit" saattaa olla samassa tehtaassa Kiinassa tehty. Lähes kaikki merkkivaatteet valmistetaan nykyään Kiinassa, Peak Performanceista - Gantiin. Se vaan on tosiasia että siellä valmistuskustannukset ovat halvemmat kuin muualla. Esim tismalleen samoja vaatteita, vain erilaisella logolla varustettuja, kuin H & M myy, myytiin viimeksi Thaimaassa, mutta hinta oli vain murto-osa siitä mitä täällä pyydetään. Ostin kesällä täältä H & M:ltä kesämekon ja täysin samaa mekkoa myytiin Thaimaassa eräässä tavaratalossa n.80% edullisemmin. Vähän kyllä harmitti :D En kylläkään pidä H & M:n vaatteita ns. merkkivaatteina, mutta tämä oli vaan esimerkki. Eihän Thaimaasta ole pakko ostaa mitään jos ei halua, voi sinne ihan muutenkin matkustaa. En minäkään sinne vaatteiden vuoksi matkusta, tulee aika kalliit vaatteet. Se shoppailu on mukava lisä siihen lomailuun. Lapsityövoimasta en osaa sanoa, kun en ole itse tehtailla käynyt, tuskin sinäkään. Kaikenlaisia huhuja ja pahansuopaisia juttuja on aina tässä maailmassa ollut ja tulee aina olemaan. Mitä niitä murehtimaan. Ei sitä muuta ehtisi tekemäänkään. Jos ostat kaupan lihatiskiltä lihaa, oletko varma ettei sitä eläintä ole kohdeltu huonosti? Entä jos viereinen asiakas luulee tietävänsä että sitä possua kohdeltiin huonosti, jätätkö lihan ostamatta? :) En siis varmuudella voi tietää että käytetäänkö lapsityövoimaa vai ei, mutta sellaista en kuitenkaan voi missään tilanteessa hyväksyä. Faktat ensin pöytään, niin sen jälkeen en osta. Hietsun kirpparilta en senjälkeenkään menisi housujani ostamaan, vaikka sopivat olisivatkin ja "Pelastakaa Pattajan vaimonetsijät" saa henkistä kannatusta :D Kyllä niitä vaimonetsijöiden mukavia tarinoita on mukava sitten kuunnella paluumatkalla lentokoneessa. Monenlaista tarinaa olen kuunnellut ja monella on jo suuri kaipuu sinne takaisin ennenkuin koneen renkaat edes irtoavat kiitoradasta. Voi mennä kuukausia ennenkuin tapaa taas tyttöystävänsä ja se aika on pitkä. Minusta on vain mielenkiintoista kun ihmiset kertovat tarinoitaan ja mikä minä olen ketään tuomitsemaan jos he käyvät siellä vain tyttöystävän vuoksi. Jokaisella on syynsä matkustaa Thaimaahan, joku haluaa sieltä elämänkumppanin, joku kulttuurielämyksiä, joku aurinkoa ja lämpöä jne. Minä kaipaan aurinkoa, lämpöä, hyvää ruokaa, kauniita maisemia, edullisia ostoksia jne. Tämä taas ei liity millään lailla farkkuihin ja tinkimiseen :D

        Sizzlersissä ei varsinaista kasvisruokaa ole, paitsi se mahtava salaatti-buffet. Sieltä saa pihvejä, kanaa, mereneläviä, hampurilaisia, sandvitchejä jne. Nettisivuilla voi käydä tutustumassa www.sizzler.com. Kannattaa kokeilla!

        Se on totta että ei ne miehet ole kovin innostuneita siitä shoppailusta, mutta voihan mies sillä aikaa keksiä itse tekemistä; Kierrellä kaupunkia, nauttia Shingha-olutta jossakin kuppilassa, käydä hienossa akvaariossa ja vaikka uida siellä haiden kanssa, mennä elokuviin katsomaan jotain hyvää toimintaleffaa (MBK:n yläkerrassa on hieno iso elokuvateatteri), käydä tutustumassa ei heikkohermoisille tarkoitettuun rikosmuseoon ja anatomianmuseoon jne. Kyllä Bangkokissa riittää tekemistä ja näkemistä, vaikka yksinään, sillä aikaa kun vaimo shoppailee. MBK:ssa on myös uskomaton määrä kaikenlaista elektroniikkaa, mikä yleensä kiinnostaa miehiä. Ainakin ne osastot ihan "kuhisevat" miehiä, vaateosastot taas naisia. Kyllä miehesi varmasti keksii jotakin tekemistä. Voihan sitä shoppailla erikseen ja sopia aikoja milloin tavataan jossakin tietyssä paikassa ja vaikka sitten shoppailee yhdessä.


      • no ja joo...
        Matkaan ukon kanssa kirjoitti:

        Onpahan halpoja farkkuja... Huh! Eihän tuolla rahalla saa Suomesta edes kangasta farkkuihin vielä! Huh huh. Ei sitä todeksi usko että noin huokeeta voi ollakkaan. Kohtahan sen itsekkin näkee jos ukko vain päästää ostoksille (ukot on niin hankalia kun eivät jaksaisi kaupoissa kiertää, mihin sen sulloo ostosten ajaks, hmh?).

        Saikos muuten kasvisruokaa mainitusta "Sizzlers" paikasta?

        Sizzler on Australiasta aloittanut kansainvälinen ravintolaketju jonka ravintoloita on monen muun maan lisäksi Thaimaassa. Thaimaassa Sizzler tunnetaan pihvipaikkana, mutta ravintoloista löytyy myös ”salaatti baari.”
        http://www.sizzler.co.th/en/menu_salad.php#
        Omasta mielestäni paikka on ihan kelvollinen – voittaa ketjuravintolana Suomen huoltoasemien ABC-ravintolat toki - mutta ei aivan edellisen kommentoijan kehujen arvoinen, etenkin jos sitä verrataan muihin Bangkokista löytyviin moniin ”pihvipaikkoihin”. Mutta makuasioitahan nämä asiat tietysti ovat. Mielestäni MBK:sta kuitenkin löytyy helposti monia paljon mielenkiintoisempia ravintoloita, etenkin jos kasvisruoka on hakusessa.


      • tinkimisestä
        tinkimisestä kirjoitti:

        Tiedän että ei saisi tuoda, mutta tuon silti ;) Se on jokaisen oma päätös ostaako vai eikö ja jos vähänkin arveluttaa niin jättää ostamatta. That's it. En ainakaan vielä ole mitään allergioita saanut. Sinunkin aidot "Tieselit" saattaa olla samassa tehtaassa Kiinassa tehty. Lähes kaikki merkkivaatteet valmistetaan nykyään Kiinassa, Peak Performanceista - Gantiin. Se vaan on tosiasia että siellä valmistuskustannukset ovat halvemmat kuin muualla. Esim tismalleen samoja vaatteita, vain erilaisella logolla varustettuja, kuin H & M myy, myytiin viimeksi Thaimaassa, mutta hinta oli vain murto-osa siitä mitä täällä pyydetään. Ostin kesällä täältä H & M:ltä kesämekon ja täysin samaa mekkoa myytiin Thaimaassa eräässä tavaratalossa n.80% edullisemmin. Vähän kyllä harmitti :D En kylläkään pidä H & M:n vaatteita ns. merkkivaatteina, mutta tämä oli vaan esimerkki. Eihän Thaimaasta ole pakko ostaa mitään jos ei halua, voi sinne ihan muutenkin matkustaa. En minäkään sinne vaatteiden vuoksi matkusta, tulee aika kalliit vaatteet. Se shoppailu on mukava lisä siihen lomailuun. Lapsityövoimasta en osaa sanoa, kun en ole itse tehtailla käynyt, tuskin sinäkään. Kaikenlaisia huhuja ja pahansuopaisia juttuja on aina tässä maailmassa ollut ja tulee aina olemaan. Mitä niitä murehtimaan. Ei sitä muuta ehtisi tekemäänkään. Jos ostat kaupan lihatiskiltä lihaa, oletko varma ettei sitä eläintä ole kohdeltu huonosti? Entä jos viereinen asiakas luulee tietävänsä että sitä possua kohdeltiin huonosti, jätätkö lihan ostamatta? :) En siis varmuudella voi tietää että käytetäänkö lapsityövoimaa vai ei, mutta sellaista en kuitenkaan voi missään tilanteessa hyväksyä. Faktat ensin pöytään, niin sen jälkeen en osta. Hietsun kirpparilta en senjälkeenkään menisi housujani ostamaan, vaikka sopivat olisivatkin ja "Pelastakaa Pattajan vaimonetsijät" saa henkistä kannatusta :D Kyllä niitä vaimonetsijöiden mukavia tarinoita on mukava sitten kuunnella paluumatkalla lentokoneessa. Monenlaista tarinaa olen kuunnellut ja monella on jo suuri kaipuu sinne takaisin ennenkuin koneen renkaat edes irtoavat kiitoradasta. Voi mennä kuukausia ennenkuin tapaa taas tyttöystävänsä ja se aika on pitkä. Minusta on vain mielenkiintoista kun ihmiset kertovat tarinoitaan ja mikä minä olen ketään tuomitsemaan jos he käyvät siellä vain tyttöystävän vuoksi. Jokaisella on syynsä matkustaa Thaimaahan, joku haluaa sieltä elämänkumppanin, joku kulttuurielämyksiä, joku aurinkoa ja lämpöä jne. Minä kaipaan aurinkoa, lämpöä, hyvää ruokaa, kauniita maisemia, edullisia ostoksia jne. Tämä taas ei liity millään lailla farkkuihin ja tinkimiseen :D

        Sizzlersissä ei varsinaista kasvisruokaa ole, paitsi se mahtava salaatti-buffet. Sieltä saa pihvejä, kanaa, mereneläviä, hampurilaisia, sandvitchejä jne. Nettisivuilla voi käydä tutustumassa www.sizzler.com. Kannattaa kokeilla!

        Se on totta että ei ne miehet ole kovin innostuneita siitä shoppailusta, mutta voihan mies sillä aikaa keksiä itse tekemistä; Kierrellä kaupunkia, nauttia Shingha-olutta jossakin kuppilassa, käydä hienossa akvaariossa ja vaikka uida siellä haiden kanssa, mennä elokuviin katsomaan jotain hyvää toimintaleffaa (MBK:n yläkerrassa on hieno iso elokuvateatteri), käydä tutustumassa ei heikkohermoisille tarkoitettuun rikosmuseoon ja anatomianmuseoon jne. Kyllä Bangkokissa riittää tekemistä ja näkemistä, vaikka yksinään, sillä aikaa kun vaimo shoppailee. MBK:ssa on myös uskomaton määrä kaikenlaista elektroniikkaa, mikä yleensä kiinnostaa miehiä. Ainakin ne osastot ihan "kuhisevat" miehiä, vaateosastot taas naisia. Kyllä miehesi varmasti keksii jotakin tekemistä. Voihan sitä shoppailla erikseen ja sopia aikoja milloin tavataan jossakin tietyssä paikassa ja vaikka sitten shoppailee yhdessä.

        Ps. Thaimaan Sizzlerin sivut löytyvät osoitteesta www.sizzler.co.th. Ja Thaimaalainen olut on Singha, ei siis "Shingha" :)


      • tinkimisestä
        no ja joo... kirjoitti:

        Sizzler on Australiasta aloittanut kansainvälinen ravintolaketju jonka ravintoloita on monen muun maan lisäksi Thaimaassa. Thaimaassa Sizzler tunnetaan pihvipaikkana, mutta ravintoloista löytyy myös ”salaatti baari.”
        http://www.sizzler.co.th/en/menu_salad.php#
        Omasta mielestäni paikka on ihan kelvollinen – voittaa ketjuravintolana Suomen huoltoasemien ABC-ravintolat toki - mutta ei aivan edellisen kommentoijan kehujen arvoinen, etenkin jos sitä verrataan muihin Bangkokista löytyviin moniin ”pihvipaikkoihin”. Mutta makuasioitahan nämä asiat tietysti ovat. Mielestäni MBK:sta kuitenkin löytyy helposti monia paljon mielenkiintoisempia ravintoloita, etenkin jos kasvisruoka on hakusessa.

        Makuasioitahan ne juuri ovat ja vain kokeilemalla niitä monia hyviä ruokapaikkoja joita Bangkok tarjoaa, löytyy se omasta mielestä paras. :)


      • Muutama kommentti
        tinkimisestä kirjoitti:

        Tiedän että ei saisi tuoda, mutta tuon silti ;) Se on jokaisen oma päätös ostaako vai eikö ja jos vähänkin arveluttaa niin jättää ostamatta. That's it. En ainakaan vielä ole mitään allergioita saanut. Sinunkin aidot "Tieselit" saattaa olla samassa tehtaassa Kiinassa tehty. Lähes kaikki merkkivaatteet valmistetaan nykyään Kiinassa, Peak Performanceista - Gantiin. Se vaan on tosiasia että siellä valmistuskustannukset ovat halvemmat kuin muualla. Esim tismalleen samoja vaatteita, vain erilaisella logolla varustettuja, kuin H & M myy, myytiin viimeksi Thaimaassa, mutta hinta oli vain murto-osa siitä mitä täällä pyydetään. Ostin kesällä täältä H & M:ltä kesämekon ja täysin samaa mekkoa myytiin Thaimaassa eräässä tavaratalossa n.80% edullisemmin. Vähän kyllä harmitti :D En kylläkään pidä H & M:n vaatteita ns. merkkivaatteina, mutta tämä oli vaan esimerkki. Eihän Thaimaasta ole pakko ostaa mitään jos ei halua, voi sinne ihan muutenkin matkustaa. En minäkään sinne vaatteiden vuoksi matkusta, tulee aika kalliit vaatteet. Se shoppailu on mukava lisä siihen lomailuun. Lapsityövoimasta en osaa sanoa, kun en ole itse tehtailla käynyt, tuskin sinäkään. Kaikenlaisia huhuja ja pahansuopaisia juttuja on aina tässä maailmassa ollut ja tulee aina olemaan. Mitä niitä murehtimaan. Ei sitä muuta ehtisi tekemäänkään. Jos ostat kaupan lihatiskiltä lihaa, oletko varma ettei sitä eläintä ole kohdeltu huonosti? Entä jos viereinen asiakas luulee tietävänsä että sitä possua kohdeltiin huonosti, jätätkö lihan ostamatta? :) En siis varmuudella voi tietää että käytetäänkö lapsityövoimaa vai ei, mutta sellaista en kuitenkaan voi missään tilanteessa hyväksyä. Faktat ensin pöytään, niin sen jälkeen en osta. Hietsun kirpparilta en senjälkeenkään menisi housujani ostamaan, vaikka sopivat olisivatkin ja "Pelastakaa Pattajan vaimonetsijät" saa henkistä kannatusta :D Kyllä niitä vaimonetsijöiden mukavia tarinoita on mukava sitten kuunnella paluumatkalla lentokoneessa. Monenlaista tarinaa olen kuunnellut ja monella on jo suuri kaipuu sinne takaisin ennenkuin koneen renkaat edes irtoavat kiitoradasta. Voi mennä kuukausia ennenkuin tapaa taas tyttöystävänsä ja se aika on pitkä. Minusta on vain mielenkiintoista kun ihmiset kertovat tarinoitaan ja mikä minä olen ketään tuomitsemaan jos he käyvät siellä vain tyttöystävän vuoksi. Jokaisella on syynsä matkustaa Thaimaahan, joku haluaa sieltä elämänkumppanin, joku kulttuurielämyksiä, joku aurinkoa ja lämpöä jne. Minä kaipaan aurinkoa, lämpöä, hyvää ruokaa, kauniita maisemia, edullisia ostoksia jne. Tämä taas ei liity millään lailla farkkuihin ja tinkimiseen :D

        Sizzlersissä ei varsinaista kasvisruokaa ole, paitsi se mahtava salaatti-buffet. Sieltä saa pihvejä, kanaa, mereneläviä, hampurilaisia, sandvitchejä jne. Nettisivuilla voi käydä tutustumassa www.sizzler.com. Kannattaa kokeilla!

        Se on totta että ei ne miehet ole kovin innostuneita siitä shoppailusta, mutta voihan mies sillä aikaa keksiä itse tekemistä; Kierrellä kaupunkia, nauttia Shingha-olutta jossakin kuppilassa, käydä hienossa akvaariossa ja vaikka uida siellä haiden kanssa, mennä elokuviin katsomaan jotain hyvää toimintaleffaa (MBK:n yläkerrassa on hieno iso elokuvateatteri), käydä tutustumassa ei heikkohermoisille tarkoitettuun rikosmuseoon ja anatomianmuseoon jne. Kyllä Bangkokissa riittää tekemistä ja näkemistä, vaikka yksinään, sillä aikaa kun vaimo shoppailee. MBK:ssa on myös uskomaton määrä kaikenlaista elektroniikkaa, mikä yleensä kiinnostaa miehiä. Ainakin ne osastot ihan "kuhisevat" miehiä, vaateosastot taas naisia. Kyllä miehesi varmasti keksii jotakin tekemistä. Voihan sitä shoppailla erikseen ja sopia aikoja milloin tavataan jossakin tietyssä paikassa ja vaikka sitten shoppailee yhdessä.

        ” Lähes kaikki merkkivaatteet valmistetaan nykyään Kiinassa, Peak Performanceista - Gantiin.”

        Thaimaasta on vaateteollisuutta siirtynyt jo aikoja sitten kiinaan, mutta silti Thaimaassakin tehdään vielä merkkivaatteita.

        ” Eihän Thaimaasta ole pakko ostaa mitään jos ei halua, voi sinne ihan muutenkin matkustaa.”

        Totta, mutta itse koetan Thaimaassa vaatteita ostellessani ostaa sellaisia vaatteita, joihin ei ole varastettu ja väärennetty tuotemerkkiä. Tällä tarkoitan sitä, että näitä laadukkaita - enemmin ja vähemmin kopio - vaatteita saa usein myös omilla itse keksityillä ”merkeillä” varustettuina. Osoittaa mielestäni melkoista pikkumaisuutta, heikkoa itsetuntoa ja rikollisuuteen taipuvaa lieromaista luonnetta - jos jonkun pitää päteä näillä mukamas merkkivaatteilla. Halveksittavaa touhua.

        ” Lapsityövoimasta en osaa sanoa, kun en ole itse tehtailla käynyt, tuskin sinäkään. Kaikenlaisia huhuja ja pahansuopaisia juttuja on aina tässä maailmassa ollut ja tulee aina olemaan. Mitä niitä murehtimaan. Ei sitä muuta ehtisi tekemäänkään.”

        Lapsityövoimasta ja pahansuopaisista jutuista en tiedä minäkään, mutta tuo muu ajattelusi ja rikollisen toimintasi selittely on kuitenkin erittäin läpinäkyvää ja halpamaista.

        ” Faktat ensin pöytään, niin sen jälkeen en osta.”

        Just ja niin varmaan - ja näin siis kirjoittaa henkilö joka on aikaisemmassa viestissään kertonut kuinka etsiskelee vaatteita joidenka varastetut ja väärennetyt tuotemerkit on kätketty hämäysmerkkien alle. Jotenkin minusta tuntuu, että jos tällä tyypillä on oma tytär, niin hän ei varmaankaan tuntisi suuria tunnon tuskia tämän tyttärensä parittamisesta. Tekeehän sitä muutkin ja jos sellaista murehtisi niin ei muuta ehtisi tekemäänkään… tai jotain tuohon suuntaan, eikö niin?


      • tinkimisestä
        Muutama kommentti kirjoitti:

        ” Lähes kaikki merkkivaatteet valmistetaan nykyään Kiinassa, Peak Performanceista - Gantiin.”

        Thaimaasta on vaateteollisuutta siirtynyt jo aikoja sitten kiinaan, mutta silti Thaimaassakin tehdään vielä merkkivaatteita.

        ” Eihän Thaimaasta ole pakko ostaa mitään jos ei halua, voi sinne ihan muutenkin matkustaa.”

        Totta, mutta itse koetan Thaimaassa vaatteita ostellessani ostaa sellaisia vaatteita, joihin ei ole varastettu ja väärennetty tuotemerkkiä. Tällä tarkoitan sitä, että näitä laadukkaita - enemmin ja vähemmin kopio - vaatteita saa usein myös omilla itse keksityillä ”merkeillä” varustettuina. Osoittaa mielestäni melkoista pikkumaisuutta, heikkoa itsetuntoa ja rikollisuuteen taipuvaa lieromaista luonnetta - jos jonkun pitää päteä näillä mukamas merkkivaatteilla. Halveksittavaa touhua.

        ” Lapsityövoimasta en osaa sanoa, kun en ole itse tehtailla käynyt, tuskin sinäkään. Kaikenlaisia huhuja ja pahansuopaisia juttuja on aina tässä maailmassa ollut ja tulee aina olemaan. Mitä niitä murehtimaan. Ei sitä muuta ehtisi tekemäänkään.”

        Lapsityövoimasta ja pahansuopaisista jutuista en tiedä minäkään, mutta tuo muu ajattelusi ja rikollisen toimintasi selittely on kuitenkin erittäin läpinäkyvää ja halpamaista.

        ” Faktat ensin pöytään, niin sen jälkeen en osta.”

        Just ja niin varmaan - ja näin siis kirjoittaa henkilö joka on aikaisemmassa viestissään kertonut kuinka etsiskelee vaatteita joidenka varastetut ja väärennetyt tuotemerkit on kätketty hämäysmerkkien alle. Jotenkin minusta tuntuu, että jos tällä tyypillä on oma tytär, niin hän ei varmaankaan tuntisi suuria tunnon tuskia tämän tyttärensä parittamisesta. Tekeehän sitä muutkin ja jos sellaista murehtisi niin ei muuta ehtisi tekemäänkään… tai jotain tuohon suuntaan, eikö niin?

        Just ja niin varmaan :D


      • Rahaa ei tule
        tieseli kirjoitti:

        ei saisi tuoda,ja usein se on tehty lapsityövoimalla ja usein myrkkykankaista. Äidit länsimaista hallooo,jos teidän lapset ompelisi,ja entä jos se pelätty allergia puhkeaa nistä myrkkyväreistä,kuis sitten,vieläkö se himo on kun ajattelette tarkoin asiaa,vai olisiko parei ostaa vaikka hietsun kirpparilta sopivammat,ja antaa loppurahat hätäapuna esim.:PELASTAKAA PATTAJAN VAIMONETSIJÄT tilino: 68253946-56 ,kiitos kun ymmärsit meitä poloisiakin etkä syyllistynyt harmaaseen pirattituontiin.

        Huh ja hoijaa. kun me vaan emme elä täydellisessä maailmassa. jostain niiden lastenkin on se raha saatava. jotkut saavat sen ompelemalla tehtaissa, jotkut kerjäämällä ja jotkut, no vielä ikävämmissä tilanteissa :( mutta näin se vain on, siellä päin ei sosiaalitoimi pelaa ja köyhillä ei ole mitään rahaa yhtään mistään. ikävää mutta totta. joten lapset tekevät sitä mitä voivat että saavat rahaa itselleen ja PERHEELLEEN


      • nam nam
        tinkimisestä kirjoitti:

        Ps. Thaimaan Sizzlerin sivut löytyvät osoitteesta www.sizzler.co.th. Ja Thaimaalainen olut on Singha, ei siis "Shingha" :)

        Parasta Thaimaalaista olutta CHANG turistit juo singhaa


      • Kallista leikkiä
        tinkimisestä kirjoitti:

        Makuasioitahan ne juuri ovat ja vain kokeilemalla niitä monia hyviä ruokapaikkoja joita Bangkok tarjoaa, löytyy se omasta mielestä paras. :)

        Muista nyt juuri tänä talvena on tehotarkkailussa kaikelainen piratti(jäljennös)tuotteiden tuonti Eu:n alueelle,jos narahdat tuonnissa ,olipa tekstiili tai mikä tahaan ,tuskin rankaisematta selviät,niin ovat nyt tiukaksi Eu:n alueella ruvenneet ,tehotarkkailussa on nimenomaan Aasiasta tulevat matkailijat ja tuotteet.EU..... 1 388800-7632 ja sitten vielä 96338-7426 ,joten harkitse,sinä olet vastuussa tekemisistäsi!


      • Jep jep
        nam nam kirjoitti:

        Parasta Thaimaalaista olutta CHANG turistit juo singhaa

        nam nam, Chang on aroi aroi, niin myös Singha. Mielestäni Chang lasillinen sietää enemmin jääkuutioita kuin Singha. Mutta monet alkuasukkaat juovat ulkomaalaisia lisenssi oluita, kuten Thai Asia Pacific Brewery Co., Ltd:n valmistamaa Heinekeniä. Sitä on heidän mielestään kai enemmin cool - kun juo "ulkomaalaista merkkiolutta".


      • mutta realisti myös
        Rahaa ei tule kirjoitti:

        Huh ja hoijaa. kun me vaan emme elä täydellisessä maailmassa. jostain niiden lastenkin on se raha saatava. jotkut saavat sen ompelemalla tehtaissa, jotkut kerjäämällä ja jotkut, no vielä ikävämmissä tilanteissa :( mutta näin se vain on, siellä päin ei sosiaalitoimi pelaa ja köyhillä ei ole mitään rahaa yhtään mistään. ikävää mutta totta. joten lapset tekevät sitä mitä voivat että saavat rahaa itselleen ja PERHEELLEEN

        No hoijakkaa ja huh huijakkaa. Lasten ja lasten. Thaimaan ompelutehtaissa useimmat työntekijät eivät kuitenkaan ole lapsia. Sosiaalitoimi ja sosiaalitoimi. Ei Thaimaassakaan kukaan nälkään kuole, ei sinne päinkään - ja Suomessa sosiaalitoimi saattaa tarkoittaa sitä, että vanhukset jätetään makaamaan paskat vaipoissaan hoitokeskitysleireihin siinä missä turvapaikkashoppailijoille sosiaalitoimesta riittää rahaa ja hyväpalkkaisia kädestäpitäjäymmätäjiä.


      • Ei logolle
        Kallista leikkiä kirjoitti:

        Muista nyt juuri tänä talvena on tehotarkkailussa kaikelainen piratti(jäljennös)tuotteiden tuonti Eu:n alueelle,jos narahdat tuonnissa ,olipa tekstiili tai mikä tahaan ,tuskin rankaisematta selviät,niin ovat nyt tiukaksi Eu:n alueella ruvenneet ,tehotarkkailussa on nimenomaan Aasiasta tulevat matkailijat ja tuotteet.EU..... 1 388800-7632 ja sitten vielä 96338-7426 ,joten harkitse,sinä olet vastuussa tekemisistäsi!

        Mutta jos ei ole mitään Diesel tai Levis tai vastaavia logoja (esim. ei anna myyjien ommella niitä tiskillä farkkuihin?) niin eihän se silloin ole piraatti? Eiköstä niin?


      • kallista leikkiä
        Ei logolle kirjoitti:

        Mutta jos ei ole mitään Diesel tai Levis tai vastaavia logoja (esim. ei anna myyjien ommella niitä tiskillä farkkuihin?) niin eihän se silloin ole piraatti? Eiköstä niin?

        Itse vastasitkin ,kun ei ole MITÄÄN rek. merkkiä ei ole mitään ongelmaa,ellei sitten ko. tuote ole tountikiellossa,mutta vaatettahan saa tuoda kunhan itse valvoo omat mitä ostaa ja muistaa ne kilot !!!!Ainahan voi repiä merkit pois tai pyytää myyjää poistamaan ne.
        Pese erittäin hyvin ennen käyttöä koska värejä tuskin on tutkittu.


      • neuroottinentaiei
        kallista leikkiä kirjoitti:

        Itse vastasitkin ,kun ei ole MITÄÄN rek. merkkiä ei ole mitään ongelmaa,ellei sitten ko. tuote ole tountikiellossa,mutta vaatettahan saa tuoda kunhan itse valvoo omat mitä ostaa ja muistaa ne kilot !!!!Ainahan voi repiä merkit pois tai pyytää myyjää poistamaan ne.
        Pese erittäin hyvin ennen käyttöä koska värejä tuskin on tutkittu.

        vaatteiden osto.
        Itseä kun ei merkit kiinnosta ei niin pätkääkään. En tiedä yhtään miltä minkäkin merkkinen tuote näyttää.
        Jos joku vaate on hyvännäköinen ja hyväntuntuinen niin mieti siinä sitten, että onko tämä piraatti vai ei.
        Aikamoinen vastuu ihmiselle, joka menee tavarataloon ostoksille.

        Huvittavinta vielä, että kalliskin vaate tai laukku voi olla piraattituote. Alastiko tässä joutuu kohta kuljeksimaan?

        Eikös se Ikeakin myynyt lasten tekemiä tuotteita? Väärinhän se on mutta...en ole tutkija/poliisi. En tosin osta Ikean tuotteita.


      • Shoppaaja myös
        Matkaan ukon kanssa kirjoitti:

        Onpahan halpoja farkkuja... Huh! Eihän tuolla rahalla saa Suomesta edes kangasta farkkuihin vielä! Huh huh. Ei sitä todeksi usko että noin huokeeta voi ollakkaan. Kohtahan sen itsekkin näkee jos ukko vain päästää ostoksille (ukot on niin hankalia kun eivät jaksaisi kaupoissa kiertää, mihin sen sulloo ostosten ajaks, hmh?).

        Saikos muuten kasvisruokaa mainitusta "Sizzlers" paikasta?

        600batia? Joskus musitan lukeneeni että 900batia olisivat farkut.
        Oliko siis se lähtöhinta (690batia?) kirjoitettu hintalappuun vai sanoivatko myyjät sen sinulle?
        Onhan tuo todella halpaa, jopa 900batin hinta olisi ylitselyömätön hinta.


    • Kysymys tässä

      Kertokaapa löytyykö siellä MBKssa mitään kivaa ILMAN niitä isoja logoja? Vai onko kaikki MBKssa ihan vaan piraattia?

    • MBKMBKMBK

      Onko MBK:ssa farkkuja tällaiselle "suomipunkerollekin"? Aasialaiset naisethan ovat hurjan hoikkia ja pieniä, onko kukaan meidän kokoa 38-40 nainen ostellut soppeleita farkkuja tuolta?

      • Iso_Eeva

        Vaikeata löytää isoa ( yes,yes i have madam...............(:) sitten hiljaa.....Elefant size ... kuten ne hymyilevät tytöt siellä keskenään naureksivat!!!!!!!!) mutta sitkeä löytää ja vähän enempi pitää isoista maksaa,pitää vaan kovasti sovitella kun vyötärö tahtoo olla navan alapuolella ja ne läskimakkarat loistaa sitten kauas,kamalan näköistä t-paita lyhyt ja napamallin housut sen makkaravyötärön ympärillä,jopa koomisen näköistä siskot ? Mutta Central Word Plazalta olen löytänny monta sopivaa liikettä.


      • Pitkä-Jussi
        Iso_Eeva kirjoitti:

        Vaikeata löytää isoa ( yes,yes i have madam...............(:) sitten hiljaa.....Elefant size ... kuten ne hymyilevät tytöt siellä keskenään naureksivat!!!!!!!!) mutta sitkeä löytää ja vähän enempi pitää isoista maksaa,pitää vaan kovasti sovitella kun vyötärö tahtoo olla navan alapuolella ja ne läskimakkarat loistaa sitten kauas,kamalan näköistä t-paita lyhyt ja napamallin housut sen makkaravyötärön ympärillä,jopa koomisen näköistä siskot ? Mutta Central Word Plazalta olen löytänny monta sopivaa liikettä.

        Entäs hoikalle mutta pitkähkölle miehelle?
        Vyötärö taitaa olla farkuissa luokkaa 30-32 tuumaa ja lahje menee sinne 34 tuumaa suuntaan?
        Mit luulette, löytyykö?


      • Pitkä-Jussi lisää
        Pitkä-Jussi kirjoitti:

        Entäs hoikalle mutta pitkähkölle miehelle?
        Vyötärö taitaa olla farkuissa luokkaa 30-32 tuumaa ja lahje menee sinne 34 tuumaa suuntaan?
        Mit luulette, löytyykö?

        Lisäys edelliseen:
        Erityisesti juuri tuo MBK kiinnostaa eli sieltä löytyyköhän farkkuja pidempääkin kokoa ja vyötärö siinä 30-32 tuumaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe