Hiontakone lasitöihin

odefield

Hei,

Osaako kukaan sanoa, saako noita Kristall (tai muita kohtuullisia) hiomakoneita mistään vähän edullisemmin (esim. käytettynä)? En raskisi investoida uutta tähän vaiheeseen, mutta olisi sen niin paljon helpompi kuin käsin hiominen...

OD

6

704

Vastaukset

 • kannattaa investoida itselle se kone, se kestää vuosikymmeniä.

 • Ei kannata... Lasiharrastajat yleensä arvostavat tuon koneen hinnan käytettynäkin aika korkealle. Aiheesta toki, koska kone on kestävä - kestää tosiaan useita, useita vuosia vaatimatta huoltoa. Käytettyjä olen nähnyt myynnissä 80 euron hintaan, mm. tiffanyliikkeiden ilmoitustauluilla ja keltaisessa pörssissä. Näissä on vain se ongelma, että hiomakivi maksaa 25 euroa ostopaikasta riippuen ja se on lähes poikkeuksetta loppuun kulutettu käytetyissä. Eli yhteishinta käytetylle koneelle ja uudelle kivelle nousee jo 105 euroon. Kymppi lisää niin saa uuden, jossa eivät ole laakerit kuluneet ja vesi nousee terälle moottorin avulla (monet, joita olen nähnyt myynnissä käytettynä, ovat näitä halvempia malleja, joissa vesi nousee terälle superloninpalalla). Suosittelen, että liityt vaikka johonkin harrastuspiiriin tai kurssille ja hiot siellä jos et raaski uutta ostaa. Leikkaa kotona ja käytä koko kurssiaika hiomiseen?

 • Meillä on hyvin vähän käytetty Kristall 2000S, jo 100 €.
  Puh. 050-5114217

  • Mitä mieltä käytetyn koneen tarjoaja olet? Onkohan alkuperäinen kyselijä kymmenen (10) vuoden aikana A) ostanut koneen? B) harrastus hiipunut ?


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 46
  1027
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  805
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  399
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  18
  386