Huonot ihmisuhteet

_en_kerro

Onko yksinkertasesti sellasia ihmisiä olemassa, jotka ei kelpaa muille kavereiksi? Ehkä ne on niin ärsyttäviä, vaikka ei ne haluais, tai ehkä niissä on vaan jotai epämiellyttävää. Voihan kyse olla vainoharhasuudesta, sekopäisyydestä tai siitä kunnioittaako itteään ja miten näkee maailman.
Itellä on tällänen ongelma. Oon tällänen 18v nuori mies. Harvoin pystyn luomaan uutta kaverisuhdetta, ja monesti tuntuu tulevan joku kylmä katse. Tai sitten toista ei kiinnosta ollenkaan. En mä kyllä osaa kauheen hyvin puhua ihmisten kans. Moni tuntuu vaan alottavan puhumisen ja tutustuu siten uusiin ihmisiin. Itestä tuntuu ettei ole mitään puhuttavaa ja sitte tulee niitä vittumaisia hiljasia hetkiä. Sitten kun mokaan jotenki puhuessa, kun en tiedä miten vastata tai muotoilla kysymyksen, niin saan kusipään leiman. Tai ainakin sellasen tylsän ihmisen leiman. Sitte porukkaa ei kiinnosta enää. En sano, että täysin paska näis asiois olisin. Joskus saattaa läppää lentää. Ongelma vaan on yhteyden luomises ( miten alottaa keskustelu ja mistä puhua), en oikeen tiiä asioista ja mitään ei tule mieleen. Tuntuu väkisin väännetyltä, jos alkais vaan puhua perusjutuista yhtäkkiä "hei millasta musiikkii kuuntelet" jne..
Tosin itteensä ei kannata syyttää näis asioissa. Varhaisteini-iän elin purkissa, olin ujo ja liian haavoittuvainen ja jäin aika paljon jälkeen muista. Siinä syy miksen osaa luoda hyvin mitää yhteyttä. Yläasteen jälkeen aloin miettiä toden teolla, et mikä helvetti on vialla. Kehitystä on tullu roimasti, mut luulen et sitäki on viel helvetisti jäljellä. Joka päivä tulee yritettyy parantaa sosiaalisia taitoja. Jos en mee taaksepäin, niin eteenpäin. Nyt tuntuu vaan, että oon ihan hakuteillä. En tiiä mitä pitäs tehä ja tuunko koskaa pääsemää siihe mitä haluun. Kavereita on muutama. Eli ei mitään 100 kaveria. Täällä nuoril helvetin isot kaveriverkostot. Mut tosin kumpi on tärkeempää? Mä vai 100 muuta tyyppiä?
Ehkä tärkeintä on olla tyytyväine itteensä ja tietää mitä haluaa. Jos jonku asenne ei kelpaa, niin sitä ei ota omaan maailmaansa sitte. Jos ei kunnioita itteensä, nii miten muutkaa voi kunnioittaa?

Välillä joudun hirveeseen raivotilaan, ku tulee nöyryytetty olo, jos on puhunu jolleki (tytölle baarissa, jolleki koulussa) ja takas tulee vaa jotai negatiivista. Sitte muille tää on helpompaa. Täytyy tosin myöntää, et välillä oon ollu vähä kusipää noissa baareissa. Viime vkl mua oikeestaan nöyryytettii vähäse ja olin ihan shokissa siitä. Sitte kotona rupes taas raivostuttamaa ja teki mieli tehä pahaa niille ja muille ketkä oli joskus ollu vittumaisia. Tääki viha johtuu vaan siitä miten joskus enne oli asiat huonommi, ja koska mulla ei ole taitoa luoda mitää yhteyttä. Myös se etten koskaa ole sanonu kunnolla takas. Pitää tapella ittensä kans, et rauhottuis välillä.

Joka tapauksessa tää on välillä helvetin rasittavaa. En tiiä onko tää sellasta, mitä tapahtuu koko aja jokasella. Ehkä munki pitäs vaa vaihtaa omaa maailmannäkemystä, vaikka onki vaikeeta. Mitä tälläsessä paskamaisessa tilanteessa pitäs tehä?

3

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17v jätkä-

      Mul on sama ongelma, yritän kympillä parantaa ihmissuhde taitoja ja laajentaa kaveripiiriä, tsemppiä sulle. :P

    • gsdgsg

      Mitä jos ettisit "omanlaistasi" seuraa... En nyt meinaa että joku "säälittävien otusten jengi" pitäis perustaa, vaikka voishan sekin toimia. Mut siis ajattelin vaan, et et kai säKIN yritä tehdä tuttavuutta vain niihin joilla on se hirvee kaverilössi? Nimittäin ehkä ne ei vaan oo sun tyyppisiä. Ei se sit oo yksin sun vika jos juttu ei luista.

    • Täys pelle

      Tiedän yhen pisamanaamasen pellen jolla on silmälasit ja vaaleat hiukset joka on hiton ärsyttävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2794
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2634
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      84
      1101
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe