Mitro Repo natohörhöihin

yks Jamppa

Tänään media kertoi että pappimeppi Mitro Repo (sdp) liputtaa natojäsenyyden puolesta.
Nopeasti se kaapu kääntyi.Omaan jalkaan ollaan valmiit ampumaan jättimäisen
talouskatstrofin jakuessa ainakin seuraavt kymmenen vuotta.Jotenkin niin että kun
" Mitro Bryseliin livahtaa ääni natolle kilahtaa" ja herran siunaukset päälle.

12

186

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antinatotin

      ."Nopeasti se kaapu kääntyi" Jos se ei ole kääntynytkään, laiskat äänestäjät ja poliittisiin puolueisiin sidoksissa olevat toimittajat eivät vain ole tätä selkeästi kysyneet?

      Kaikki oikeistodemari Kansanedustajat on Nato-mielisiä, 100% Kokoomus, Keskusta 60%, mutta kansa 20% kannattaa Natoa. Mistä tämä epäsuhde puolueiden ja tavallisten Kansalaisten näin suuri ero johtuu. Siksi kun ei kysytä tarpeeksi monella tavalla onko ollut Natollinen, onko sitä nyt vai onko mahdollisesti tulevaisuudessa? Jos vastaus on tämän kaltainen: "Tulevaisuutta on vaikea ennustaa jne..." jätä henkilö äänestämättä, suosi pieniä puolueita, kolmen suuren valta pitää murentaa laillisin keinoin tietenkin.

      Nato muutenkin on kauan, kauan sitten olleen talven sulaneita lumiukkoja. Miten muuten me saamamme ”poliitikot kuriin”, kuin olemalla itse aktiivisia, tapoja on monia ja rankaisemalla ja palkitsemalla äänestäen.

      Äänestä jotain pienen puolueen ehdokasta, kun olet varmistanut, ettei hän ole missään tapauksessa Naton kannattaja. Tämä on älymystön paiseruttotauti, jonka paiseet on puhkottava rautanaulalla.

      Kysy ennenen kuin äänestät, älä tyydy epämääräisyyksiin, sillä silloin he pettävät sinut ” Aijoo nyt kirkastui, Natoon ja äkkiä” Muutenkin aivan sopimatonta, kun pappi osallistuu demareiden toimintaan, aikamoista sinisilmäisyyttä kun on kyseessä ”oikeistodemarit” (en ole vasemmistolainen, mutta oikeistodemarit ovat näissä yleensä kaikkein petollisimpia) Ovat oppositiossa enemmän tai vähemmän hiljaa kannattaen Natoa. Joko ne on voideltu tai sitten oma tieto on vain sen varassa mitä viranomaiset asiasta raportoivat, näin viranomaiset voivat syyllistyä politikointiin, varsinkin jos ei ole omaa päättelykykyä ja laittaa toisaalta kunnon ruuvipenkkiin asiantuntijat. Ongelmana on vain se, ettei nämä mäntit kykene viranomaiselta kysymään asiaa monipuolisesti, monesta suunnasta, vaan se ahhaa ja uskotaan kaikki…

      Eniten tässä Natokeskustelussa ottaa päähän se, että Nato piirit jatkavat vaikka heidät on kampattu monellakin tavalla, on se noloa kun Suomi sitten liittyy Natoon antaa panoksensa ja rötiskä lahoo. Nato EI OLE EUROOPPALAINEN, PYRAMIDIN HUIPULLA EI OLE EUROOPPALAISTA KOSKAAN. Kyllä se rauhan aikana menee, mutta ei sodan aikana, jo maiden sijainnin vuoksi näkökulmat ovat erilaiset.

      Seuraavat presidentin vaalit ovat Nato vaalit.

      • Nato-vaalit

        Naton nykyinen pääsihteeri on muuten tanskalainen ja edellinen oli hollantilainen.


      • Suomella ei ole kykyä torjua Venäjän sotilaallista hyökkäystä, siksi myös Suomi muiden Venäjänaapureiden tavoin liittyy Natoon. Ei ole perusteita jäädä pois länsimaiden yhteisestä rauhan takaavasta Natosta.


      • Nato-vaalit kirjoitti:

        Naton nykyinen pääsihteeri on muuten tanskalainen ja edellinen oli hollantilainen.

        Suomensisä- ja ulkopolitiikkaan tässä kontekstissa? :|

        Kerro Pointtisi?

        juu Saulista ei tule pressaa on Natoiltu ylinopeudella. Eikä kenestäkään demarista, ne vasta vaarallisia ovat tässä Natoasiassa. Voi käydä jopa niin (jos demarit saavat päättää), että käy ilmi 3kk jälkeen, että Suomi on liitetty Naton täysjäseneksi, kansan tietämättä mitään asiasta. Ei niistä demareista ja CIA-tovereista todellakaan ota selvää, mihin he meitä yrittävät ajaa. Eivät he itsekkään, noudattavat vain sitä mitä ulkoapäin pyydetään päättämään. "Se sellainen on niin viisastakin."

        Omaan pesän likaamista.

        Ehdotan Giljotiinin käyttöönottoa, ei siis sellaista sikareiden leikkaukseen tai "ympärileikkaukseen" mitoitettua eunukki mallia, vaan tarkoitan juuri sellaista oikeaa Giljotiinia, joka voisi sijaita heti Eduskunnan vieressä ja sitten ilmoitustalu, varamieslista ja ruksit, jokainen tekojensa mukaan tai tekemättäjättämisen mukaan. Kuka sitten tulee tilalle vähän ”edustamaan ja johtamaan Suomea”. Politiikot ihan tosissaan teihin ei voi enää luottaa 10 Centin vertaa.

        Pahimmat roistot käyvät politis-okultistisessa salaseurassa, siis tässä Bilderberg - ryhmässä. Sellainen järjestely ei edusta, edustuksellista demokratiaa, vaan lopulta tuhoaa sen kokonaan. Ryhmässä käymisestä tulisi antaa heti Suomessa 10 vuoden kakku aivan suoralta kädeltä, jos emme kykene lakkauttamaan isojen herrojen lahkoa. Katsokaas, ei asema oikeuta mihinkään muuhun kuin toteuttamaan parhaan kykynsä mukaan kansan tahdon, emmekä me ole valtuuttaneet teitä viemään päätöksenteon vähimmässäkään määrin minnekkään ulkopuoliseen ryhmään.

        Ymärätte nyt, että suunitelmanne on vetänyt vesiperän. Vedetään köydestä niin terävä leikkuri jysähtää.. pää lentää kuin ohjus kolme metriä eteenpäin. Sen minäkin haluaisin filmata ja ladata youtubeen, vaikka yleltä näytös tulisikin - ehkä jopa livenä.

        -saûl masson


      • Nato-vaalit kirjoitti:

        Naton nykyinen pääsihteeri on muuten tanskalainen ja edellinen oli hollantilainen.

        mikä ei päätä mistään mitään, pelkkä sätkkynukke.


      • Carpo kirjoitti:

        Suomella ei ole kykyä torjua Venäjän sotilaallista hyökkäystä, siksi myös Suomi muiden Venäjänaapureiden tavoin liittyy Natoon. Ei ole perusteita jäädä pois länsimaiden yhteisestä rauhan takaavasta Natosta.

        "Suomella ei ole kykyä torjua Venäjän sotilaallista hyökkäystä, siksi myös Suomi muiden Venäjänaapureiden tavoin liittyy Natoon. Ei ole perusteita jäädä pois länsimaiden yhteisestä rauhan takaavasta Natosta"

        Asia on niin monipuolinen, etten ala nyt sitä sinulle kirjoittamaan kaikessa laajuudessaan, mutta mahdollisimman lyhyesti elikkä näin:

        - tilanne jossa vain Suomen ja Venäjän välillä kasvaisi poliittinen ja sotilaallinen jännite yksistään meidän ja siis Venäjän välillä on mahdoton.

        Etupiirijako mallia elokuu, 1939 - ei ole mahdollinen näiltä näkymin takeena poliittisesti Eu eli Euroopan Unioni. (tietäen ettei se ole puolustusliitto kuten Naton on)

        Jos sotaan joutuisimme olisi se entistäkin laajempi konflikti, mitään Nato papereita silloin ei tarvita, liikkuma- ja pelivara on näin rauhankin aikana väljempi, joka on ollut tunnusomaista suomalaisille läpi historian.

        Hyvänä esimerkkinä 1941-1944 emme olleet akselivalta ja meillä muutenkin oli vapaampi liikkuma vara, kuin muilla Saksan puolella taistelleilla, eikä Hitlerin päämajasta johdettu Suomen armeijaa, kuten käytännössä muiden Akselivaltojen. Pari rykmenttiä oli lainattu ja olihan meillä edustus pataljoona Waffen-SS- eliittijoukoissa kesään 1943 saakka. Vain noin 1 400 miehen porukka.

        Jos me nyt liitymme Natoon siitä seuraavat harmit ovat mittavammat ja kulut tuntemattomat, eteenkin kuin Nato USA:n kanssa on häviämässä sotansa korottamalla kokoajan "pottia", Ei voi kuin todeta tyypillistä amatööripokerin peluuta, venyttäen vielä hävittyä peliä ”jospa kaiken vielä saisin takaisin”.

        Ammattilainen pienentää potin, potit tai lopettaa pelin kokonaan vastaavalla peli iltana "Huonot kortit huono päivä" miniimi tappiot, on jo etukäteen päättänyt mikä on maksimi tappio määrä ja myös toimii suunitelman mukaisesti. Amatööri sen siaan pistää kaiken likoon ja ottaa viellä samana iltana lainan.

        Eli pottia nostetaan näinkin 40 000 miestä USA:sta 5000 miestä Euroopasta ja heti perään jenkit sanovat, että "jatkamme taistelua vaikka tämä veisi vielä 17 vuotta." heh :)


        USA joutuu tekemään halvalla nyt työtä dollari viimeksi kuin katsoin 1 $ = 1,53 € kävi se vuosi sitten 1,6 € jolloin ajattelin, että pian romahtaa koko USA, kun dollari lähtee alas syöksymään.

        Näin ei onneksi tapahtunut.

        Nämä talousasiat ovat monimutkaisia asioita ja vähän erilaisia tulkintoja on asioista... liittyvät aivan oleelisesti maailmanpolitiikkaan ja sotilasasioihinkin. Mä itse ajattelin ensin että dollaria pidetään halpuudesta huolimatta keinotekoisen ylhäällä ja jos se tippuu liikaa tapahtuu totaalinen USA:n taloudellinen romahdus. Jäisi sitten Kiinalaisiltakin saamatta velat jenkeiltä takaisin. Keinotekoisesti ylhäällä pidetty valuutta syö viellä enemmän resursseja ja syntyy oravanpyörä.

        Ehkä dollari on nyt siellä missä sen kuuluukin olla, kun se tosiaan on ollut pitkään tosihalpa Euroon nähden...Ostaessa tietysti kivaa.... vaikka jenkit ovat kovia kynimään nettikaupoissakin, että loppuen lopuksi joutuu maksamaan paljon enemmän, kuin on aluksi ilmoitettu. Vähän välillä sellainen huijatuksi tulleen maku suussa. Olkaa varovaisia.

        Jos kuitenkin dollari romahtaa jonakin päivänä syöksykierteeseen, johon en välttämättä itse enää niin vahvasti usko, koska tämä kyseinen dollarin tila on ollut pidempi aikaisempi, kyllä se sitten olisi jo lähtenyt syöksyyn. Uskon tästä, että he ovat halvan dollarin aivan oikein hinnoitelleet. Se viennille etu, meillä on taas vahva Euro eli vetääkö USA itsensä mukana myös euroopan vai miten tässä käy? Tai voittaako Eurooppa sittenkin, mene ja tiedä lama ei ole paha tälläkertaa, kun sanotaan että nousu olisi jo alkanut.

        JOKATAPAUKSESSA: JOS USA EI TALOUDELLISESTI OLE SUPERVALTA, EI SE SITÄ OLE MYÖSKÄÄN SOTILAALISESTI, ei ainakaan kauaa.

        Brysselin HQ:ssakin on lappu luukulla, "Olemme lopettaneet toimintamme kiitoksia yhteistyöstä, terveisin Nato."

        Samassa kusessa on Venäjä, ei menekään enää niin lujaa... öljyn hinta alhaalla....., Venäjän valtio on joutunut leikkaamaan ja henkisesti ottamaan vähän "tasoittavia." Niin siinä Venäjän maavoimien modernisoinnissa sitten kävi, tällä kertaa? :) No toisaalta parhaimmillaankin niillä on ollut noin Italian BKT ja tiedämme, ettei Rooma ole kuin historiassa maailman napa.

        -masson

        http://www.saulmasson.org


    • 'Iivan

      kanta olisi ihan looginen, hän osaa venäjää. Siis tuntee venäläisen sielun!

    • Erkki-setä

      Jos olisin toimittaja ja suomessa niin kysyisin uskovaiselta ja vielä nato uskovaisemmalta
      isä Mitrolta rukoileeko hän Afganistanin natojoukkojen puolesta taistelussa vääräuskoisia
      vastaan?Toinen kysymys,onko isä Mitrolla jo valmiina liturgia ehkä piankin afganistanista
      saapuvalle suomalaiselle nato sankarivainajalle?.Olisi mielenkiintoista kuulla Mitron
      siis oikean puhetyöläisen muotoiluja.

      • , mutta pidän pääsääntöisesti hyvinä myös muita vanhoja kirkkoja, siihen on ihan järjellinen syy: "Aika on lahkojen pahin vihollinen" Myös vaimoni on Roomalais-katollinen, eikä meillä ole teoloogisia ongelmia. Ortodoksitkin ovat ihan ok.

        MUTTA PIDÄN TÄYSIN SOPIMATTOMANA, ETTÄ PAPPI ALKAA POLITIIKOKSI JA KÄYTETÄÄN SAMAN AIKAISESTI NIMITYSTÄ "ISÄ-MITRO", JOS HÄN TÄMÄN ITSE HYVÄKSYY TAI JOS HÄN EI HUOMAUTA TARVITTAESSA TÄSTÄ, HÄN ON LÄHEMPÄNÄ SAATANAA. JA OIKEISTO DEMAREIHIN - SEN SAATANALLISEMPAA NATO-JOUKKUETTA, EI SUOMESSA RAHAPIIRIEN LISÄKSI OLE, KUIN OIKEISTO -DEMARIT, JOTKA LYÖVÄT NATO HÄIKÄILEMÄTTÖMYYDESSÄÄN JOPA KOKOOMUSLAISET.


      • Nato on Rauha
        saulmasson kirjoitti:

        , mutta pidän pääsääntöisesti hyvinä myös muita vanhoja kirkkoja, siihen on ihan järjellinen syy: "Aika on lahkojen pahin vihollinen" Myös vaimoni on Roomalais-katollinen, eikä meillä ole teoloogisia ongelmia. Ortodoksitkin ovat ihan ok.

        MUTTA PIDÄN TÄYSIN SOPIMATTOMANA, ETTÄ PAPPI ALKAA POLITIIKOKSI JA KÄYTETÄÄN SAMAN AIKAISESTI NIMITYSTÄ "ISÄ-MITRO", JOS HÄN TÄMÄN ITSE HYVÄKSYY TAI JOS HÄN EI HUOMAUTA TARVITTAESSA TÄSTÄ, HÄN ON LÄHEMPÄNÄ SAATANAA. JA OIKEISTO DEMAREIHIN - SEN SAATANALLISEMPAA NATO-JOUKKUETTA, EI SUOMESSA RAHAPIIRIEN LISÄKSI OLE, KUIN OIKEISTO -DEMARIT, JOTKA LYÖVÄT NATO HÄIKÄILEMÄTTÖMYYDESSÄÄN JOPA KOKOOMUSLAISET.

        Venäjä on maailmanhistorian suurin saatana. Sitä vastaan kaikkien pitää puolustautua yhteisellä rauhan-nato puolustusliitolla.

        Natovastustajat häikäilettömästi ajavat Suomea Venäjäsyöpäläisten haltuun. Eikö natovastustajaa hävetä.


    • NATO ON JEEES

      MIKÄ YHDISTÄÄ MINUA JA SAULI NIINISTÖÄ? YHTEINEN KANNANOTTO, SUOMEN KANSA HALUAA NATOON JOS TULEE KANSANÄÄNESTYS AION SANOA KYLLÄ.

    • RYERYERY

      NATON PÄÄMAJA SIJAITSEE MUUTEN NASTOLASSA

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      200
      5138
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      124
      3170
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      142
      2417
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2374
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1992
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1566
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      116
      1510
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1403
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe