maalaismainen liikenne

kiire kiire kiire

käyttäytyminen.

Arvon autoilijat, mitä varten suojatien edessä on ne hidastustöyssyt? Sitäkö varten pakotetaan hidastamaan vauhtia, ettei autosi pohja vaurioidu, jos vauhdilla täräytät siihen töyssyyn? Miksi hidastatte vauhtia, pysähdytty töyssyn eteen, mutta jatkatte kuitenkin matkaa vaikka jalankulkija olisi jalkakäytävällä ja pyrkisi ylittämään tietä? TÄH? Vai onko se töyssy sitä varten, että hidastat, pysähdyt, katsot ettei kevyen liikenteen väylältä ole tulossa polkupyöriä tai mopoja, jotka autoosi tormätessään vahingoittaisivat peltilehmäsi pintaa? TÄH! Eilenkin, täti antaa siististi tietä fillareille vaan lähtee heti painamaan kaasupoljinta eikä huomaa, että olisi yksi jalankulkija myös!

Tai Varsinais-Suomessa on ilmeisen paljon sellaisia vilkkaita valtasuonia pikkukaupunkien välillä, jotka päivisin ja alkuiltana ovat ruuhkaisia. Usein valtasuonen vierellä kulkee kevyen liikentaan väylä. Usein myös valtasuoneen liittyy pikkuteitä, joita myös nämä kevyen liikenteen väylät risteävät. No, niiltä pikkuteiltä tietysti kun pyritään siihen ruuhkaiseen valtasuoneen eikä ole edes liikennevaloja, jotka antaisivat pikkutien kaaharille etuajo-oikeuden, niin rupeaa sitä kaaharia vituttamaan ihan helvetisti kun joutuu oottelemaan omaa hukiaan. No, sitten illalla on ehkä ajankohtia jolloin sieltä sivustakin pääsee ihan kohtuullisen hyvin valtasuoneen, kun ei siellä niitä pitkiä autoletkoja enää niin olekaan, vaan sattuu sopivan pitkiä tyhjiä välejä, niin siltikin, niin siltikin, jos kevyen liikenteen väylällä kulkee jalankulkija, niin se saatanan kaahari tunkee vaikka väkisin siihen suojatielle, vaikka jalankulkija olis jo keskellä sitä ylittämässä tätä pikkutietä, niin kaaharin vaan pitää nyt väkisin mennä kun kerrankin ehtii, vaikka siellä valtasuonella ei olis kuin yksi auto just sillä hetkellä. VIINAKAUPPAANKO ON KIIRE, ettei niin ehdi edes jalankulkijaa päästää yli! Ja toinen kaheli tunkee takaa samalla tavalla! VIINAKAUPPA OLI JO SIIHEN AIKAA KIINNI! TURHAA HERMOILET! Niin, kumpikos siinä risteyksessä oli ens: Jalankulkijako, jos kerran oli jo keskellä suojatietä ylittämässä kun uuno pyrki eteen peltilehmällään?

Joo, liikkuu siellä varmaan pyöräilijöitä ja lapsiakin illalla! TULE PÄÄLLE VAAN!

4

253

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • fdöhdföghdsföhfghfgö

   viemässä akkaansa laitokselle! Muu ei ole niin kiireellinen asia, että pitäisi yrittää ajaa suojatiellä kulkevan jalankulkijan päälle, kuin kiire synnytyslaitokselle! HÄHÄHÄHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Mitäs tunget mun eteen - ittehän tunkee suojatielle, vaikka mä tulen täältä tuhatta ja sataa että ehdin just tohon aika harvaankin autojonoon!

   • döödfghföghfög

    eli just se kaaharin kaista oli vielä vapaa, jalankulkija oli just astumassa siihen keskiviivan kohdalle! ELI HYVIN MAHTU VIELÄ!


   • ojan puolelle jo
    döödfghföghfög kirjoitti:

    eli just se kaaharin kaista oli vielä vapaa, jalankulkija oli just astumassa siihen keskiviivan kohdalle! ELI HYVIN MAHTU VIELÄ!

    vähän vaan joutu koukkimaan sinne ojan suuntaan, mutta pääasiassa, että ehti vielä sinne päätielle ennen kuin joku olisi ollut tukkimassa siellä tietä.

    Kaikenlaisia älykääpiöitä! Aja jonkun päälle kun sinne viinakauppaan niin kova kiire on!


  • esppa

   olisiko aika tarkistaa lääkitystä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   386
   3167
  2. Tajuatko kuinka hyvää

   seksi meidän välillä tekisi?
   Ikävä
   71
   1306
  3. IS Viikonloppu 13.-14.7.2024

   3- -merkitty kovis Antti Skytältä. Ratkaisulauseita sai kunnolla miettiä senkin jälkeen kun niistä pääsi jyvälle. Jotkut
   Sanaristikot
   66
   1204
  4. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   45
   1175
  5. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   95
   1155
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1132
  7. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   35
   1080
  8. Vasemmisto väkivalta kiihtyy

   Nyt joutui uhriksi Trump. Suomessa vasemmistolaiset on kertoneet leikkaavansa päät irti Orpolta ja Purralta. Pitäisik
   Maailman menoa
   274
   995
  9. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   55
   993
  10. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   52
   929
  Aihe