Borderlands

Hyvä peli

Alku ainakin antaa mukavan raikkaan tuulahduksen tähän genreen. Grafiikat hieman sarjakuvamaiset ja se on vain plussaa. Hieman tuli mieleen takavuosien loistava peli XIII

http://images.google.fi/images?hl=fi&source=hp&q=XIII game&um=1&ie=UTF-8&ei=cOcPS8jpOYWsjAerrJnNAw&sa=X&oi=image_result_group&ct...

4

257

Vastaukset

 • Kuka tykkää kuka ei...
  Peli on alusta alkaen olevinaan hauska,mutta ei kyllä meikäläistä naurattanut missään vaiheessa.
  Jaksoin pelata siihen asti kun pääsin irti siitä ärsyttävästä robotista kun ajattelin että nyt alkaa paremppaa,mutta paskat.
  Huono peli ja huonot grafiikat.
  Jos haluaa pelata sarjakuvamaista peliä niin suosittelen ilmaista super hauskaa ja hyvää peliä nimeltään Battlefield Heroes.

  • Kyllä muhun uppos, ei ollu samanlaista räiskintäpaskaa kuin yleesä noi ovat nyt olleet. Se sarjakuvamaisuus tuo just sitä pientä uutta mitä kaivataan.


  • piti ihan oikeasti oppia, mistä kerätä ammuksia ja taaloja ja mikä ase valita kun sai edes jonkin suoritusvälineen. Ammus- ym. muut automaatit on melki suoraan bioschockista. Tällaisia single playereitä pelattiin ennen verkkopelejä. Kaikki mitä tekee, tietää tekevänsä itse. Edelleen hyvä peli, nyt jopa mahtavampi.Lisää tämmöistä.


 • paskan marjat toi uusi goty, en mistään löytä niitä koodeja

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3485