Voisiko joku hieman valaista tätä asiaa...
Onko mahdollista, että henkilö on ollut minun kanssani Messenger-chatissa, näen hänen online-tilansa, mutta hän ei olisi ohjelman mukaan ole lisännyt minua yhteystietoihinsa? Eli näyttääkö tämä lista "näytä, ketkä ovat lisänneet minut yhteystietoihiinsa" vain väärin vai voiko olla, että tämä kyseinen henkilö ei olisi lisännyt minua yhteystietoihinsa?
Kiitos avusta!
Onko mahdollista, että henkilö on ollut minun kanssani Messenger-chatissa, näen hänen online-tilansa, mutta hän ei olisi ohjelman mukaan ole lisännyt minua yhteystietoihinsa? Eli näyttääkö tämä lista "näytä, ketkä ovat lisänneet minut yhteystietoihiinsa" vain väärin vai voiko olla, että tämä kyseinen henkilö ei olisi lisännyt minua yhteystietoihinsa?
Kiitos avusta!
Vastaukset 2
Vanhimmat
Ilmeisesti tarvitaan hieman selvennystä, koska vastauksia ei ole tullut:
Eli ongelma on siis se, että olen lisännyt henkilön A yhteystietoihini Messengerissä. Olen myös ollut hänen kanssaan chatissa. Nyt kun katson asetuksista löytyvää (Työkalut >> Asetukset >> Tietosuoja) "Näytä, ketkä ovat lisänneet sinut yhteystietoihinsa" -listaa, en näe henkilön A nimeä/tunnusta tässä listassa.
Onko mahdollista, että vaikka näen hänen online-tilansakin, hän ei olisi lisännyt minua yhteystietoihinsa, mutta ainoastaan hyväksynyt minut sallituksi henkilöksi sen jälkeen, kun lisäsin hänet omiin yhteystietoihini?
Kiitos avusta!
On se vissiin mahollista, kun sulla kerran lukee niin.