Junnufutis on syvältä

Vanhemmat

Mitä tehdä kun 12-vuotriaalle juniorille kerrotaan, että hän ei pääse enää pelaamaan futista otteluissa. Kesällä hän saa vielä pelata turnauksissa, mutta sitten se on loppu. Huoltojoukkoihin hän kyllä kelpaa. Takana on kuusi elämäniloista vuotta, joiden tärkein sisältö on ollut futis. Mutta se ei merkitse mitään valmentajalle.
-Nyt pelataan enää voitoista, sanoo valmentaja.
Järkky juttu:
http://www.veppiloki.blogspot.com

10

7497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joojoo

      kannattaa vaihtaa joukkuetta tai sitten valmentajaa... tollaset valmentajat on pahimpia kusipäitä!

    • junnu valmentaja

      sellainen valmentaja on laitettava vaihtoon,tai kaikkien vanhempien on kokoonnuttava yhteen ja keskusteltava asiasta jos yhteisymmärrystä löytyy.

    • kalleankka

      ...............voi voi mut jos totta puhutaan niin meiän jengissä oli sellanen kaveri joka 12 vuotiaana oli vielä läski ja jäi jalkoihin silti sai peli aikaa vähä aikaa sitte pelas nuorten maaottelun et silleen - tuskin ois jatkanu fudista jos ei ois saanu pelata!

    • sipi salonen

      EIKÄ OO!! PERUSTELE.

    • Jokeri

      kutsuisin kaikki vanhemmat, huoltojoukot ja varsinkin omistajan että JoJon (joukkueenjohtaja) paikalle. Pitäisin keskustelun ja todennäköisesti ite haluaisin valmentajan erotettavan tai jotain muuta. Mutta ei se jengin vaihtaminenkaan oi´keen kivaa olisi, 6 v. pelannu yhessä ja ykskaks. "Moi kaverit, mä pelaankin tänään teitä vastaan, enkä kanssa". Meill oli sellanen joukkuehenki ennen ett jos valmentajat ei pystyny vetää, nii jojo tai jonkun isä veti. Se oli kätevää. Mutt tohon otsikkoon viitaten, mie olien hieman sitä vastaan. mun mielestä se vika meinaa on siinä valmentajassa. Meillä kaikki sai silloin yhtä paljon peliaikaa, ite olin keskitasoo, mutt kaveri oli x parempi ja oli enemmän vaihossa kuin mä. Se riippuu ihan valmentajasta.

    • Mica

      Jalkapallossa sentään on Fairplay säännöt. Jääkiekko on vielä kierompaa. Siellä jopa 7 vuotiaita poikia pidetään vaihdossa.

      Mutta kyllä teidän lapselle löytyy uusi sopiva joukkue (tasollisesti). Eli ottakaa yhteyttä uusiin joukkueisiin niin eiköhän löydy sopiva seura lapsellenne.

      Olen myös nähnyt pelejä missä yksi poika on tehnyt alku minuuteilla 4 maalia. Sen johdosta on loppuajaksi kutsunut vaihtopenkki. Poika on luullut että on tehnyt jotain pahaa ja ei ole jatkossa pelannut sataprosenttisesti vaan on vältellyt tekemästä maaleja että saisi pelata ja pitää hauskaa ottelun loppuun asti.

      Miksi Fairplay sääntöjä ei käytetä Koulussa eli arvosanat kokonaan pois ja jääkiekossa missä vaaditaan jo kuusi vuotiaalta ilmiömäisiä suorituksia????

    • Huulipyöreenä

      Meidän joukkue ilmoitti että tärkeintä on voittaminen , ei se että kaikki pääsee pelaamaan .
      Kivaa!

      • <<<<

        ON KIVA SEURATA JUNNU FUTISTA


    • ikäkausi-ikämies-isä

      junnufutis on huisin hieno harrastus, eikö se harrastus kumminkin oo, vai. Jos ei niin vanhemmat/valmestajat ovat tosi syvältä eivät tokikaa innokkaat junnut.

    • zlatan1

      Moi!

      Varmaankin kannattaa ensin miettiä, minkä tasoisesta joukkueesta on kysymys ja mitä joukkue hakee tulevaisuudessa. Kilpajoukkueet ovat kilpajoukkueita ja haaste-/ harrastejoukkueet ihan toinen juttu. Kilpajoukkueissa on yleisesti selkeät pelisäännöt, jotka kaikki mukaan tulevat ymmärtävät. Tai ainakin pitäisi ymmärtää! Siellä kyse ei enää ole Kaikki Pelaa - jutuista, vaan nimen mukaisesti kilpailemisesta.

      Haaste- / harrastejoukkueissa toiminta voi ja oikeastaan pitääkin olla enemmän " kaikilla on kivaa " fiiliksellä touhuamista.

      Kilpailullisimmille ja intohimoisimmille pitää antaa mahdollisuus treenata ja pelata omalla tasollaan, kuin myös hiukan leppoisammin harrastavillekin, mutta niitä ei missään nimessä pidä mennä sekottamaan. Silloin tuloksena ei ole kuin iso soppa, jossa junnut ovat se kärsivä osapuoli!

      Vaikeaksi asian tekee se, että aika moni vanhemmista näkee sen oman pojan / tytön joukkueen ehdottomana tähtenä, vaikka näin ei todellisuudessa olekaan! Tästä lähtee se vanhempien vinkumiskierre, jossa on taas kärsijänä ne junnut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe