Junnufutis on syvältä

Vanhemmat

Mitä tehdä kun 12-vuotriaalle juniorille kerrotaan, että hän ei pääse enää pelaamaan futista otteluissa. Kesällä hän saa vielä pelata turnauksissa, mutta sitten se on loppu. Huoltojoukkoihin hän kyllä kelpaa. Takana on kuusi elämäniloista vuotta, joiden tärkein sisältö on ollut futis. Mutta se ei merkitse mitään valmentajalle.
-Nyt pelataan enää voitoista, sanoo valmentaja.
Järkky juttu:
http://www.veppiloki.blogspot.com

10

6156

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • joojoo

   kannattaa vaihtaa joukkuetta tai sitten valmentajaa... tollaset valmentajat on pahimpia kusipäitä!

  • junnu valmentaja

   sellainen valmentaja on laitettava vaihtoon,tai kaikkien vanhempien on kokoonnuttava yhteen ja keskusteltava asiasta jos yhteisymmärrystä löytyy.

  • kalleankka

   ...............voi voi mut jos totta puhutaan niin meiän jengissä oli sellanen kaveri joka 12 vuotiaana oli vielä läski ja jäi jalkoihin silti sai peli aikaa vähä aikaa sitte pelas nuorten maaottelun et silleen - tuskin ois jatkanu fudista jos ei ois saanu pelata!

  • sipi salonen

   EIKÄ OO!! PERUSTELE.

  • Jokeri

   kutsuisin kaikki vanhemmat, huoltojoukot ja varsinkin omistajan että JoJon (joukkueenjohtaja) paikalle. Pitäisin keskustelun ja todennäköisesti ite haluaisin valmentajan erotettavan tai jotain muuta. Mutta ei se jengin vaihtaminenkaan oi´keen kivaa olisi, 6 v. pelannu yhessä ja ykskaks. "Moi kaverit, mä pelaankin tänään teitä vastaan, enkä kanssa". Meill oli sellanen joukkuehenki ennen ett jos valmentajat ei pystyny vetää, nii jojo tai jonkun isä veti. Se oli kätevää. Mutt tohon otsikkoon viitaten, mie olien hieman sitä vastaan. mun mielestä se vika meinaa on siinä valmentajassa. Meillä kaikki sai silloin yhtä paljon peliaikaa, ite olin keskitasoo, mutt kaveri oli x parempi ja oli enemmän vaihossa kuin mä. Se riippuu ihan valmentajasta.

  • Mica

   Jalkapallossa sentään on Fairplay säännöt. Jääkiekko on vielä kierompaa. Siellä jopa 7 vuotiaita poikia pidetään vaihdossa.

   Mutta kyllä teidän lapselle löytyy uusi sopiva joukkue (tasollisesti). Eli ottakaa yhteyttä uusiin joukkueisiin niin eiköhän löydy sopiva seura lapsellenne.

   Olen myös nähnyt pelejä missä yksi poika on tehnyt alku minuuteilla 4 maalia. Sen johdosta on loppuajaksi kutsunut vaihtopenkki. Poika on luullut että on tehnyt jotain pahaa ja ei ole jatkossa pelannut sataprosenttisesti vaan on vältellyt tekemästä maaleja että saisi pelata ja pitää hauskaa ottelun loppuun asti.

   Miksi Fairplay sääntöjä ei käytetä Koulussa eli arvosanat kokonaan pois ja jääkiekossa missä vaaditaan jo kuusi vuotiaalta ilmiömäisiä suorituksia????

  • Huulipyöreenä

   Meidän joukkue ilmoitti että tärkeintä on voittaminen , ei se että kaikki pääsee pelaamaan .
   Kivaa!

   • <<<<

    ON KIVA SEURATA JUNNU FUTISTA


  • ikäkausi-ikämies-isä

   junnufutis on huisin hieno harrastus, eikö se harrastus kumminkin oo, vai. Jos ei niin vanhemmat/valmestajat ovat tosi syvältä eivät tokikaa innokkaat junnut.

  • zlatan1

   Moi!

   Varmaankin kannattaa ensin miettiä, minkä tasoisesta joukkueesta on kysymys ja mitä joukkue hakee tulevaisuudessa. Kilpajoukkueet ovat kilpajoukkueita ja haaste-/ harrastejoukkueet ihan toinen juttu. Kilpajoukkueissa on yleisesti selkeät pelisäännöt, jotka kaikki mukaan tulevat ymmärtävät. Tai ainakin pitäisi ymmärtää! Siellä kyse ei enää ole Kaikki Pelaa - jutuista, vaan nimen mukaisesti kilpailemisesta.

   Haaste- / harrastejoukkueissa toiminta voi ja oikeastaan pitääkin olla enemmän " kaikilla on kivaa " fiiliksellä touhuamista.

   Kilpailullisimmille ja intohimoisimmille pitää antaa mahdollisuus treenata ja pelata omalla tasollaan, kuin myös hiukan leppoisammin harrastavillekin, mutta niitä ei missään nimessä pidä mennä sekottamaan. Silloin tuloksena ei ole kuin iso soppa, jossa junnut ovat se kärsivä osapuoli!

   Vaikeaksi asian tekee se, että aika moni vanhemmista näkee sen oman pojan / tytön joukkueen ehdottomana tähtenä, vaikka näin ei todellisuudessa olekaan! Tästä lähtee se vanhempien vinkumiskierre, jossa on taas kärsijänä ne junnut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   4970
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   3354
  3. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   1318
  4. Sofian piti taas matkia Martina ja ostaa samanlainen nahkatakki.

   Miksi seuraa Martina ja pukeutuu ja ostaa samoja vaatteita, on kuin kiusan tekoa .?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   826
  5. Millä vitun mandaatilla Sanna Marin

   Menee Ukrainaan heilumaan, sehän antaa Venäjälle, lisäsyyn operoida Suomeenkin?! :x
   Maailman menoa
   301
   796
  6. Ukrainalaiset varastivat kaikki ruoat

   Olimme leipäjonossa, kuten ennen eläkepäivää muutenkin. Oli jo hyvissä ajoin Ukrainan pojat tulleet. Kun ovet aukesivat, niin kaksin käsin kantoivat
   Maailman menoa
   169
   705
  7. Mä haluisin niin paljon nähdä

   Sinut.. voi tätä haluamisen määrää.. :(
   Ikävä
   27
   662
  8. Vanhemmalle södelle naiselle

   Olithan ihan mukava, ei siinä mitään mutta pysy jo kauempana minusta. Sydämeni kuuluu nyt naiselle joka voisi ikänsä puolesta olla sinun oma tyttäresi
   Tunteet
   69
   659
  9. Et sä kehtaisi kumminkään

   Et kehtaisi seistä vierelläni! Vai kehtaisitko? naiselle mieheltä
   Ikävä
   48
   639
  Aihe