Onko poikaystäväni homo?

yks n vaan

Olen itse ruvennut epäilemään tätä. Juttelin kaverini kanssa tästä asiasta ja kaverini on kanssani yhtä mieltä että asia voisikin olla näin. Entä jos olenkin vain kulissi?
Ensinnäkin poikaystävälläni ei ole ennen minua ollut yhtään tyttöystävää.
Hän ei ikinä baareissa tai muuallakaan katsele naisia.
Olimme vähän aikaan erossa eikä hän halunnut ketään muuta naista, ei edes käynyt panemassa ketään.
Yksi nainen yritti iskeä häntä ja hän vain lähti eikä puhunut tälle naiselle. (Olimme silloin eronneet)
Nyt kun olen ottanut hänet takaisin (halusin vain koittaa tulisiko tästä kuitenkin jotain) kaikki jatkuu samaa rataa. Olemme kuitenkin ns. asumuserossa nyt. Hän ottaa todella harvoin yhteyttä minuun, minä joudun melkein aina soittamaan hänelle. Hän käy luonani vain muutaman kerran viikossa vaikka mahdollisuus olisi käydä päivittäin. Seksiä on aina vain minun aloittestani..
Mutta etenkin tuntuu hassulta se että hän ei tunnu olevan millään lailla kiinnostunut naisista.

13

2235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dhfhfd

      No tuskinpa on homo noilla perusteilla. Vaikka eihän sitä tiedä.

    • dsadsdsaads

      Voi olla, osittain täsmää. Kuinka vanha hän on? Onko hänellä vaikea äitisuhde? Onko hän ujo? Hyvältä kuulostaa, mulle kelpais. :) Tykkään ujoista kaappihomoista :)

      T. 20 wee homomies

    • Micke880

      Mä en kyllä usko, et se sun poikaystävä ois homo noilla perusteilla. Sä kerrot, et sillä ei oo ollu ennen sua yhtään tyttöystävää. Se ei kerro vielä yhtään mitään. Minkä ikänen sun poikaystävä on?

      Mitä siihen tulee, et se ei baareissa tai muuallakaan kattele (muita) naisii, ni sehän on pelkästään hyvä, koska sehän on varattu. Se, et se ei teidän eron aikana käyny panemassa ketään toista naista, saatto johtuu ihan siitä, et se eletteli toiveita, et te palaisitte yhteen - niin ku te palasitteki.

      Musta vaikuttas siltä, et toi sun poikaystävä on aika ujon olonen. Ainoo, mitä mä voin neuvoo on se, et sun täytyy puhuu tosta poikaystävälles: Täällä palstalla kukaan ei voi tän enempää auttaa, ku ei tunne teidän tilannetta.

    • ggjjkko

      Pelottavaa, ilmeisesti kaikkia miehiä, jotka eivät täytä macho-miehen määritelmää, epäillään homoiksi. Pitää olla vikittelemässä toisia naisia, heti kun oman välttää. Pitää olla vonkaamassa seksiä 24/7... Outoa, mutta kun nuo ehdot täyttyvät, ollaan sitten vinkumassa päinvastaista. Jotenkin tulee sellainen vaikutelma, että naiset etsivät jotain mr. perfectiä, jota ei ole olemassa, koska silloin kun em. ehdot täyttyvät, alkaa automaattisesti narina, s*atanan petturi ja pukki. Onhan näitäkin nähty, jotka ovat em. miestyypin lumoissa; ei soi hälytyskellot, vaikka ukko maksaa elatusmaksuja kolmelle naiselle tai kyseessä on vankilakundi. Jos suomalaisissa miehissä korostuu nössöys, niin naiset ovat selvästi jonkin sortin masokisteja.

      Mutta selvennykseksi alkuperäiseen: ei välttämättä. Eksäsi nyt ei vain priorisoi seksiä ensimmäiseksi suhteessa ihmissuhteeseen. Kyllä näitäkin miehiä riittää, ei se haluttomuus mikään naisten oikeus/ominaisuus ole.

      • Michhhh

        Poikaystäväsi ei ole siis renttu. Hetikö hän on gay jos hän ei ole naistenmies ja on vähän ujompi? Ja mahdollisesti vielä kiinnostunut sinusta paljonkin kun ei muita muijia kattele, ei vain tiedä, mitä tehdä.


      • jkkhhlkl
        Michhhh kirjoitti:

        Poikaystäväsi ei ole siis renttu. Hetikö hän on gay jos hän ei ole naistenmies ja on vähän ujompi? Ja mahdollisesti vielä kiinnostunut sinusta paljonkin kun ei muita muijia kattele, ei vain tiedä, mitä tehdä.

        kenties bi. Homot ei naisten kanssa pane.


    • Voi sun! Sun miehes on on yhtä epätiedoton kuin minunkin. Eri syistä kylläkin. Mun mies on homo, mutta luulen hänen jo jättäneen minut. Silti hän ei kerro totuutta tilanteesta, vaikka kuinka kyselen. Hänellä on uusi mies jo, näin otaksun. Asun itse Espanjassa, mutta mieheni lähti Suomeen.

      Mutta tämä ap:n juttu tuntuu myös oudolta. Minun vaikutelma on, että kaverisi on homo, mutta jollakin epävarma itsestään. Kun itse olin bi, niin kyllä naiset kiinnosti myös. En todellaaan tunne homojen tunne-elämää paremmin, mutta sun miehesi ei ainakaan näytä osoittavan laisinkaan kiinnostusta naisiin. Sama minulla nykyään, kun oon homo vaan. Vaikea tilanne teillä, mutta kun ajaudutte erilleen aina uudestaan, tuntuu ettei teidän suhde siitä sitten synny enää. Mun mies lähti 5 kk sitten Suomeen, eikä oo palannut takaisin luokseni. Täytyy tunnustaa tosiasiat, että suhde ei ole välttämättä toisen mielestä oman mielen mukainen. Tosin mun mies lähettää yhä rakkausviestejä...

    • azula-74

      Onko kyse siis jostain 16-17-vuotiaasta pikkulapsosesta vai ihan aikuisesta 30-kymppisestä miehestä? Aika paljon auttaisi tuo ikä tuossa viestissäsi. Jos on lapsi niin tuskin vielä osaa sexiä harrastaa tai muutakaan seurusteluun liittyvää vaan haluaa lukea läksyjä ja pelata teinien suosimia tietokonepelejä.

      • Micke880

        Älä, kuule, takerru toisten sanavalintoihin. Moni sua aikuismaisempi (myös yli kolmekymppiset) käyttää kumppanistaan nimityksii "poikaystävä" ja "tyttöystävä". Jos ei oo ton parempaa sanottavaa, voi olla sanomatta yhtään mitään.

        Kasvapa aikuseks - siis myös henkisesti.


    • ei millään pahalla

      Voi voi! Täältäkö luulet löytäväsi vastauksen. Jos tällaisiin kysymyksiin hetaan vastausta tähän tyyliin, niin ei voi kuin ihmetellä. Saisi jo naisväki lopultakin ymmärtää, että mieskin on ihminen ja hänellä on myös samat oikeudet elää omana itsenään, niinkuin naisilla on ollut aikojen alusta.
      Kukaan mies ei voi taata olevnsa hetero koko loppuelämänsä vai ja ainoastan siksi, että satut oleen ihastunut häneen ja jopa rakastunut. Jos vaadit itseltäsi täyttä varmuuttaa siitä, että onko miehesi täysin hetero, niin parempi jäädä vanhaksi piiaksi toisinsanoen sinkuksin. Sinulla ei ole oikeutta eikä kellään velvollisuutta olla ja elää sinun pillisi mukaan. Rakkaus on tahtolaji ja avioliitto myös.

    • wattöfak?

      "Olimme vähän aikaan erossa eikä hän halunnut ketään muuta naista, ei edes käynyt panemassa ketään."

      ... ja miehiä haukutaan sioiksi. Päättäkää jo mitä haluatte.

    • 1120

      Miehiä on monenlaisia, niinkuin naisiakin.
      Kaikki miehet eivät onneksi ole "seksikoneita", joillakin voi olla toimintaa yläpäässäkin.
      Jos ei onnistu, voi onnistua jonkun toisen kanssa, jolla on samat toivomukset seksin määrästä.

      Tuo Sinun poikaystävä ei taida olla pahimpia. Mulle kyllä voisi kelvata. :) Vaikuttaa ihan fiksulta.
      Noilla perusteilla ei voi sanoa mitään homoudesta, voi olla tai sitten ei. Ihmissuhteet ovat monimutkaisia, väkisin ei kannata yhdessä olla.

      • Vilhonaattori

        No en mene sanomaan että olis homo. Jos kerran haluat saada tietää asian, on parempi kysyä jätkältä iteltään.

        Ollaan tosin realistisia, jkkhhlkl väitös bi-seksuaalista on täysin perseelleen mennyttä, tunnen muutamia täys hinttejä jotka ovat kaapissa ja panevat naisia 24/7.

        Se ettei homo ole naisista kiinnostunut ei tarkoita etteikö homo pystyisi harrastamaan seksiä naisen kanssa, rakkaus ja seksi sattuvat vain olemaan täysin 2 eri asiaa.

        Ja kummalakaan ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä, et voi oikeastaan sanoa asiaa varmaksi ennen kuin kysyt suoraan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4654
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      30
      2962
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      96
      2014
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      135
      2005
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1845
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      41
      1787
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      32
      1675
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      119
      1454
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1329
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1312
    Aihe