Teinihuo...

Leppoisa

TEINIHUORA

Johanna käveli koulun käytävää lyhyessä hameessa hiljaa hyräillen. Koulu oli jo tyhjentynyt, hän oli ollut yksin atk-luokassa myöhäiseen iltaan saakka. Nyt hän suuntasi kulkunsa kohti pääovea, valmiina lähteäkseen kotiin nukkumaan. Johanna oli varsin vetävän näköinen, juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut tyttö. Hän oli melko sirorakenteinen mutta hänellä oli kohtuullisen isot rinnat ja suuret ruskeat silmät. Vaaleat hiukset hän oli sitonut kahdelle palmikolle. Nyt hänellä oli yllään lyhyt musta hame ja valkoinen kauluspaita, jonka pari ylintä nappia hän tapansa mukaan oli jättänyt auki.

Yhtäkkiä edessä olevan luokan ovi avautui ja käytävälle astui kolme hahmoa. Johanna huomasi tympääntyneesti että siinähän olivat Markku, Pete ja Vellu, kolme outoa tyyppiä, joiden seurasta hän ei ollut koskaan oikein välittänyt. Hän tykkäsi liikkua muodikkaampien kavereiden kanssa. Poikaystävää hänellä ei tällä hetkellä ollut, aikaisemmin hän oli seurustellut vanhemman, menestyvän ja rikkaan miehen kanssa.

Pojat olivat menossa myös oven suuntaan, kun yksi heistä kääntyi yllättäen ympäri.
"Hei, teinihuora!" Pete huudahti. Muut pojat kääntyivät ihmeissään ympäri, mutta pian heidän kasvoilleen levisi ymmärtävä virnistys. Johanna jähmettyi paikoilleen. Puna nousi hänen kasvoilleen. "Mitä sä oikein sanoit?"
"Kuulit kyllä. Tulkaa pojat, annetaan sille kyytiä!" Pete kehotti ja pojat ryntäsivät Johannan kimppuun. Tyttö oli järkyttynyt tämän kaltaisesta käytöksestä, hänhän oli luokan suosituimpia tyttöjä ja yleensä hän oli se joka katseli muita turvallisen etäisyyden päästä nenänvarttaan pitkin.

Johanna ehti ottaa pari askelta, kun vahvat käsivarret jo kiertyivät hänen ympärilleen. Pojat raahasivat rimpuilevan tytön lukitsemattomaan luokkahuoneeseen. He pitelivät hänen suutaan ettei hän huutaisi. Pojilla oli housuissa jo kalut kovina ja heidän hengityksensä oli kiihtynyt ja silmissä outo kiilto.

"Jos huudat niin tehdään sulle jotain tosi pahaa", varoitti Pete ja otti kätensä pois tytön suulta. Tyttö oli hiljaa. Hänet nostettiin eturivin pulpetille. Markku heitti hänen laukkunsa syrjään, tarttui kiinni kauluspaitaan ja repäisi niin että napit lentelivät. Sitten hän heitti koko paidan pois ja riisui rivakasti rintaliivit. Johanna peitti käsillä rintansa ja pyysi: "Ei...älkää....päästäkää mut pois..."

"Hiljaa lutka! Oot nyt meidän huora. Et olekaan varmaan pitkään aikaan saanut munaa", Vellu tokaisi, väänsi Johannan kädet sivulle ja alkoi nuolla ja näykkiä tämän rintoja, joiden punaiset nännit jo sojottivat pystyssä. Johanna voihki epätoivoissaan ja häpeissään. Vellun nuollessa rintoja muut pojat riisuutuivat. He katselivat hetken pulpetilla yläosattomissa kiemurtelevaa tyttöä ja hieroivat kovia kalujaan.

"Ime, teinihuora", Pete käski ja tarrasi kiinni Johannan hiuksista. Ähkäisten tämä laskeutui kontilleen luokan lattialle ja alkoi imeä sykkivää kullia. Markku meni tytön taakse, nosti hameen vyötäisille ja repi pikkuhousut pois. "Huora, huora, huora!" hän sähisi ja voimisti sanojaan kolmella rajulla läimäytyksellä kiinteille pakaroille, joihin jäi punaiset jäljet. Sitten hän ohjasi kullinsa teinihoron tiukkaan pilluun. Johannan suusta, jossa kulli heilui edestakaisin, kuului vaimea ynähdys.

Vellu laskeutui panokolmikon viereen, kostutti sormensa syljellä ja pyöritteli sitä Johannan pyllyreiän ympärillä. Sitten hän painoi sen sisään, jolloin Johanna vinkaisi ja käänsi päänsä taaksepäin. "Ei sinne...ahhh...ahhh...."
"Jatka imemistä, lutka!" Pete komensi.

Pian pojat nostivat Johannan opettajanpöydälle vatsalleen. Tämä ei enää yrittänyt vastustella, hänen silmissään oli sumea katse ja hän odotti mitä tuleman pitää. Pete laittoi terskansa peräreiän kohdalle, kostutti sitä runsaalla syljellä ja painoi varovasti sisälle. Samalla Johanna vei toisen kätensä klitorikselleen ja alkoi hieroa.

"Nyt saa pikkuhuora kunnolla munaa! Pyydä sitä!" Pete käski.
"Anna...munaa...ahh! Olen teidän teinihuora, lutka, orja...noin...anna sinne persereikään...nussi, nussi, nusiii....persereikään!" Johanna vikisi kiimaisena.

Vellu meni Johannan kasvojen eteen, ja ilman eri käskyä tyttö alkoi runkata ja imeä kalua. Välillä hän nuoli palleja ja hyväili sormillaan pojan välilihaa ja peräaukon ympäristöä. Markku runkkasi opettajanpöydän vieressä ja laukaisi pian lastinsa tytön paljaalle selälle.

Pian laukesi myös Vellu. Spermat lensivät teinilutkan suuhun, muutama pisara jäi valumaan leualle.
"Mä saan...vittu, oon teinihuora, irstas narttu, panopuu, kiiimaa...ahh, ki-ki-kiimapillu....aaaiiiihhhh!" Johanna kiljui ja kiemurteli orgasmin kourissa. Samaan aikaan Pete läimäytti rajusti kumpaakin tytön pakaraa ja ampui korahdellen lastinsa tämän anukseen.

Pojat kiittivät narttua panosta ja jättivät hänet luokkahuoneeseen lepäämään. Johanna huohotti ja lepäsi hetken. Hän oli nyt avannut uuden lehden elämästään. Vastaisuudessa hän olisi koulun virallinen huora.

Hän tulisi ottamaan eräältä nörttipojalta suihin siivouskomerossa. Numeroja hän korottaisi antamalla pillua opettajanhuoneen sohvalla. Ja kerran talonmies komentaisi hänet vessaan, jossa panisi häntä nopeasti ja rajusti. Sellaista tulisi olemaan teinihuoran elämä... Johanna oli löytänyt tiensä.

9

10794

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mss

      Kerro ehdottomasti lisää...

    • vany

      kerrohan lisää teinihuoran seikkailuista :)

      • Leppoisa

        Joo, eiköhän kohta tule lisäystä...


    • Leppoisa

      Kinkypuolella on vähän jatkoa.

    • Hyvin kirjoitettu.
      Terveisin lisätunteja Pepulla

    • Anonyymi

      H­e­i! Ku­ts­­­um­me sinu­­­t kä­­­ym­­­ään u­­­ude­ss­­a cha­tis­­sa! Mei­tä on yl­­i mil­­­jo­­­ona! 👉 https://seksi24.online/H/S1m1F7

    • Anonyymi

      Vastenmielinen novelli, väkisinmakaamista. Seksi on hyvää, kun se on herttaista.

      • Anonyymi

        Ja "teinihuora", joka pyrkii olemaan suloinen monille pojille, on naisten parhaimmistoa, kultainen ja herttainen. 🌹👀


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3196
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2926
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2258
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      24
      1795
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe