Liian pitkä tytöksi?

Pitkä tyttökö?

Olen 17v tyttö ja pituus 184 cm. Harmittaa kun oon näin pitkä :( Oon seurustellut parin pojan kanssa jotka oli mua paljon lyhyempiä. Typerää oli kävellä yhessä ku olin niin paljon pitempi. Olenko mielestänne liian pitkä? Ja onko muita tyttöjä jotka yli 180 cm? Vastauksia kiitos (:

80

5486

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • assad

      nykyään koulussa ei näekkään ku jotain 150-160cm pitkiä tyttöjä, eli sellaisa pätkiä, joita edes en itse mitenkään huomio. mut sitte kaikki pitkät tytöt kyl kääntää katseet, varsinki jos on kaunis tai persoonallisen näköinen.

      • :)

        Ei sitä pituudelle minkään voi.


      • Minä Jaakko

        Miten niin nykyään ei näe? Eivätkö nykyään ihmiset ole pitempiä kuin ennen? Kun et silloin ennen vanhaan ole koulussa ollut, ei sinulla ole mitään meriittiä kirjoittaa noin.


      • jooeituooikeinoo

        Kato vaikka tilastoista. Suomessa ainakin pituus kasvaa lapsilla.


    • derfeind

      Minun mielestäni olet, mutta makujahan on monia. Maksimipituus tytöllä saa olla n.174 cm, mutta mieluiten alle 170 cm.

    • pitkäpätkä

      et ole yhtään liian pitkä, mitä pitempi sen parempi :D lyhyet tytöt ei oo niin kivan näkösiä

      • lyhyt ja ylpeä!

        Just!! Ettäs kehtaatki sanoo, että lyhyet ei oo kivan näköisii!! Ooksä joku rasisti vai??!!


      • Anonyymi
        lyhyt ja ylpeä! kirjoitti:

        Just!! Ettäs kehtaatki sanoo, että lyhyet ei oo kivan näköisii!! Ooksä joku rasisti vai??!!

        Ei oo rasistista sanoo että mun mielestä pidemmät on kivempiä kuin lyhyet...:/


    • --------

      Älä suotta murehdi tuota pituutta. Olet varmasti upea näky

      • hulluapina^^_

        ei ole väliä kuinka pitkä tyttö on, kuinka pitkä jätkä on tai edes kuinka pitkä jätkällä on seurustelussa & yhdessä olossa on tunteet pelissä siinä ei seurustella pituuden, tissien kyrvän perseen tai minkään muunkaan yksinäisen kanssa vaan koko tytön/jätkän :)

        16v. 1.2vuotta seurustellut about 15cm lyhyemmän tytön kanssa


    • Onnellinen pituudest

      Et ole ollenkaan liian pitkä. Itse olen tyttö, ja pari senttiä sinua pidempi. Olen pituudestani ylpeä, olen aina ollut. Korkokenkiäkin käytän aina satunnaisesti. On jotenkin uljas olo kun kävelee kaupungilla hyväryhtisenä toisten ohi. Monet ovat varmasti meille pitkille kateellisia. Itse en antaisi senttiäkään pois.

    • joka on

      vähän yli 190 cm pitkä. Se onkin meidän koulun pisin tyttö, seuraavaksi pisin tyttö meidän koulussa on suunnilleen aika tarkalleen 180 cm. Muutenkin meidän koulus on melko pitkiä tyttöjä, kun moni tyttö näyttää olevan yli 170 cm pitkä. Mutta koulumme pisin poika on vielä tätä pisintä tyttöäkin pitempi. Se poika pelaa koripalloa ja on 205 cm pitkä. Saattaa kuulostaa epäuskottavalta, mutta tää on totta. Aivan oikeasti. Aika pitkiä ovat. Ite oon 'vaan' hieman yli 180 cm (eli suaki lyhyempi) ja poika. Enkä kasva enää.

      • edellisen kirjottaja

        Ei tuota oo moni muukaan uskonut, ennen kun on näkenyt. Mutta toi on oikeesti aivan totta. Tyttö lienee samalla koko meidän kaupungin pisin tyttö myös (en oo nähny ikinä ketään toista lähellekkään noin pitkää tyttöä) ja poikakin lienee meidän kaupungin pisin poika (yli 190 cm pitkiä mieshenkilöitä meidän kaupungista tosin löytyy useampikin).


      • öjsadöasoidhnöoefh

        huh huh vaan? mie kasvan 170 cm ja oon poika että niimpä niin(taino ennustettu)


    • dxkxkglglhjf

      Ymmärrän hyvin, että ottaa päähän olla noinkin pitkä tyttö, mutta älä suotta huolehdi! 184 ei vielä ole lähelläkään mitään "friikki"pituutta ja sua pidempiä kundeja löytyy vaikka miten paljon. Itekin olen 190 ja kaveripiirissä on pari pidempääkin. Sitä paitsi sillä ei pitäisi olla sulle mitään merkitystä, jos kundi on lyhyempi. Jos lyhyt kundi haluaa kävellä sun kanssa niin sun pitäis kääntää se positiiviseksi asiaksi. Mä tunnen muutaman oikeesti lyhyen tyypin, joilla on selvä kompleksi siitä asiasta. Sellaiset jätkät eivät todellakaan kehtaisi lähteä sun kanssa ulos kun häpeäisivät OMAA pituuttaan. Jos joku sua selvästi lyhyempi kundi on itse OK pituuseron kanssa niin se vaan tarkoittaa sitä, että ne on itsevarmoja eikä niillä ole mitään pituuskomplekseja tai vastaavia, vaan ne ovat ylpeitä siitä kun saavat olla SUN kanssa ulkona. Eli sun on ihan turha stressata sitä pituuseroa.

      Se pitää vielä sanoa pitkille tytöille yleisesti, että olkaa reilusti vaan pitkiä älkääkä yrittäkö peittää sitä. Liian usein näkee vähänkin muita pidemmän tytön kävelevän lysyssä ja yrittävän piilotella sitä omaa pituuttaan. Sellaiset ei näytä yhtään lyhyemmiltä vaan näyttävät vaan huonoryhtisiltä. Not sexy! Ottakaa mallia pitkistä kauniista julkkisnaisista, jotka kantavat pituutensa ylpeinä. Esim. tenniksenpelaaja Ana Ivanovic, joka on 186cm pitkä. Tai Adrianne Palicki (http://www.imdb.com/name/nm1597316/), joka on hoooot! No joo, tietty noi julkkikset on ekstrakauniita, mut pointti siis oli se miten ne "kantaa" sen pituutensä eikä se miten nättejä ne on (eli en yritä sanoa et pitkän on pakko olla kaunis tullakseen hyväksytyksi lol)...

    • Ei haittaa

      Missitkin ovat yleensä pitempiä kuin 175 cm.

    • tyttö :)

      mä oon 14wee tyttö ja oon tasan 180cm pitkä..

    • yks poika

      Olen ihastunut elämäni aikana 2 kertaa tyttöön ja molemmat tytöt olivat suunnilleen 175 cm pitkiä. Ainakin mun mielestä pitkät tytöt on kauniita. Ei johdu siitä, että olisin itse pitkä, koska en oo. Oon aika normaalipitunen poika.

    • liian pitkä :(

      oon ite tyttö, ja sua kymmenen senttii lyhkäsempi eli 174.. ja tämä OMAKIN pituus tuntuu ihan kamalan pitkälle, kun on sekin melkein kymmenen senttiä keskiverto naista pidempi. ja oon 15v, kuolen jos kasvan enää yhtään! :(:( olis niin ihanaa sijoittuaa siihen johonkin 160-168 cm välimaastoon, mihin suurin osa naisista sijoittuukin. Ihan turhaan aiemmat kirjoittajat väittivät ettei pituudesta ole mitään haittaa, 184 cm on jo reippaasti keskivertomiestä pitempi!! Joutuu karsimaan aika paljon miehiä pois tuon pituuden takia, kun tuskin kukaan oikeasti haluaa itteensä lyhemmän miehen?? Ja vastaavasti kuka mies haluu isomman naisen???! Noh, voimia sulle, kannattaa yrittää hyödyntää se pituus jotenkin.. Jos vaan ulkonäköä riittää niin mallikouluun vaan :):) tai ala pelaan koripalloa.

      • 7+4=?

        Voi kuule... Ehkä se keskipituus tosiaan on yllättävän lyhyt, tällä hetkellä miehillä 178 ja naisilla 165 (tosin keskipituudet kasvussa, eli nuorilla jo 180/166), mutta kyllä meitä pidempiä miespuolisia löytyy vaikka kuinka paljon. Vasta yli 195 cm alkaa olla harvinaisempi pituus, mutta 185-195 cm on edelleen aika normaali pituus. Omassa kaveripiirissä 6-7 yli 185 cm. Ei pidä ylianalysoida liikaa ja kärsiä asioista, joissa ei oikeasti ole mitään ihmeellistä.


      • tässä näin
        7+4=? kirjoitti:

        Voi kuule... Ehkä se keskipituus tosiaan on yllättävän lyhyt, tällä hetkellä miehillä 178 ja naisilla 165 (tosin keskipituudet kasvussa, eli nuorilla jo 180/166), mutta kyllä meitä pidempiä miespuolisia löytyy vaikka kuinka paljon. Vasta yli 195 cm alkaa olla harvinaisempi pituus, mutta 185-195 cm on edelleen aika normaali pituus. Omassa kaveripiirissä 6-7 yli 185 cm. Ei pidä ylianalysoida liikaa ja kärsiä asioista, joissa ei oikeasti ole mitään ihmeellistä.

        Suomalaisten nuorten miesten keskipituus on 180,2 cm ja nuorten naisten keskipituus 168,7 cm.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisen_pituus#Ihmisten_keskipituus_eri_maissa

        Eihän suomalaiset oo mitenkään lyhyitä. Ei kovin moni kansa ole maailmassa suomalaisten edellä pituudessa.


      • jaa jaa

        "184 cm on jo reippaasti keskivertomiestä pitempi!!"

        Ei nyt kovin reippaasti, ei ainakaan keskivertoa nuorta miestä. Nuorten miesten keskipituus on siellä suurin piirtein 180 cm tienoilla. Mutta kaikkien suomalaisten miesten keskipituus on totta kai alempi, koska siihenhän lasketaan ne kaikki vanhat papatkin, joista moni on (reilustikin) alle 170 cm pitkiä.


    • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      14 tyttö 180 senttinen?
      siis mitä vittua onx tää joku steroidifriikkien ketju,kaikki kirjottajat on vähintään yli 190cm

    • hujoppi :(

      Ajattelen joskus itse samaa. Olen 14 v. tyttö ja 178,5cm pitkä. Olen luokkani 2. pisin, vain yksi poika on minua pidempi

    • bf

      Asut kenties Espoossa?

    • annnnnnnnnnnniiiiiii

      TIedän tunteen. Ite oon vähän päälle 170 ja sekin tuntuu ihan liian pitkältä, tuntuu että kaikki muut on tosi paljon pienempiä. Että et ole ainakaan yksin!

      • Anonyymi

        No hei mä oon 11 wee lapsi ja oon jo 160 cm pitkä... okei onhan se pituus laskenu sika paljon diihen verrattuna et mitä aluks kasvoin


    • pituus on kaunista

      Suomalaiset naiset näyttää niin lyhyiltä, ne pitkät, jotka erottuvat joukosta, erottuvat edukseen ja saavat katseet kääntymään. Moni nainen sanoo omasta pituudestaan huolimatta, että eivät ottaisi alle 185cm pitkää miestä. Suurin osa miehistä on alle tämän luvun, joten kuvittele vaan, millaset paineet miehillä varmaan on!
      Itse olen 175. Mielestäni mukava pituus, kun kulkee lyhyempien kavereiden kanssa, mutta kun paras kaveri on 185 tunnen itseni ihan kääpiöksi.. Hän on muuten todella kaunis ja N A I S E L L I N E N vaikka onkin pitkä, kauniimpi hän on siksi, että on ylpeä pituudestaan ja seisoo aina selkä suorana, leuka pystyssä :)
      Ole ylpeä pituudestasi. Moni, moni mies on sinua paljon pidempi, ja mitä se haittaa vaikka olisi lyhyempikin? Nää videot kannattaa kattoa :

      http://www.youtube.com/watch?v=NyoZquHllCE
      http://www.youtube.com/watch?v=F0V_8ZXZyzM
      http://www.youtube.com/watch?v=hejByDieFww

    • Tyttö180

      Oon 14 v. ja 180 cm.
      Ja tosi ylpee siitä!
      On ihanaa olla muita pitempi, saada huomiota ja väkisinkin alkaa oikeen naurattamaan, että kuinka onnekas on!!!

    • dippadisifs

      oon 14v tyttö ja kovin lyhyt, terkkari sanoi että voin juuri ja juuri ylettää 162cm:n lopputuloksissa, vaikka ennustettii alussa että oisin 165 sitte ku en enää kasva. mutta joo, harmittaa olla näin lyhyt ja osaan kuvitella sun tilantees kovin pitkänä. lyhyellä omat ja pitkillä omat haittansa tai murheensa, miten sen nyt ottaa. mut vaikka tuntuis nii pitkältä, ni et sä voi mitää pituudelles (:
      itse haluaisin olla 170cm pitkä, ni vois vielä käyttää korojaki :D

    • jejjejejee

      ei oo liiän pitkää ja näyttääkii paremmalta pidempi =)

    • R-ht

      no voi olla et oot vähä liian pitkä ehk...

    • hei kato tänne ylös!

      hei kuule, mä oon n. 170 cm pitkä enkä oo ku 13 vanha. Sellanen ottaa ihan vähäsen päähän, ku kaikki kattoo ylöspäin. Mut oon itteni pituselle sopivan lajin löytäny, pelaan korista. : ) Mut jjoo, oon mielestäni AIVAN LIIAN pitkä :

    • DRAZIR

      Olen työskennellyt pesulassa ja nähnyt siellä tytön, joka oli melkein minun mittaiseni.

    • Vaihtamalla paranee

      Jätä ne pojat rauhaan ja ota tästä mies joka on sinua pidempi. Oma pituus on 194 cm. Kelpaisko tällainen pitkä ja asiallinen heppu?

    • nonorahalo

      mä olen 12 - vuotias ja olen suunnilleen 170 cm , ei varmaan normaalia ) =
      muaki harmiittaaa ku olen näin pitkä );;

      • Anonyymi

        Olet varmasti hyvin kaunis💖


    • pitkä likka

      oon 14 v tyttö ja pituutta löytyy sellaset 180cm ja vähä päälle ja tunnen itteni ihan liian pitkäksi. )= kaikki kaveritki on musta paljon lyhyempiä. oonko mä teidän mielestä liian pitkä? ja kiitos vastauksista (=(=

      • teinit haisee

        ...olet selvästi liian tyhmä, jos tuollaista pitää kysyä.


    • Ei se haittaa mitään

      Mua kiihottaa pitkät tytöt. Haluaisin olla pitkän tytön kaa.

      • Haakon air

        Ite oon tyttö, 15, 182cm, ja RAKASTAN sitä :). Pituus on kauneutta, ainakin mulle, mutta meitähän on monia. Miehiltä saan huomiota pituuteni takia, useasti katsotaan perään, koulussa yrittävät kaikki hakeutua juttelemaan minulle (söpöä).
        Pitkät naiset ja miehet ovat kaikki upeita :). Ole ylpeä ja onnellinen, että sua on siunattu tällasella pituudella.


    • 11v tyttö

      ei pojat tytön pituudesta välitä.
      no tää on aika surkee esimerkki mut silti; mun täti on aika pitkä ja sillä on mies joka on tosi lyhyt joten luulisi et ei ne pojat mistään pituudesta paljoa välitä..toivottavasti enemmän välittää susta ittestäs eli siitä mikä sä itse oot, sun luonteesta :)

    • Ristiriitainen(ko?)

      Itelläni on tullut hirveäksi paineeksi toi pituus. Ala-asteella pojat haukku hujopiksi ja muuksi. Kun kutoselta pääsin, vaihdoin koulua toisella paikkakunnalle.
      Nyt olen jäänyt 166 senttiseksi, ja pidä itseäni todellisena jättiläisenä yhä. En voi mitään tuolle ajatukselle, vaikka yritän siitä päästä eroon. Käytän vain ohutpohjaisia kenkiä, korkkareita never.
      Kai se muiden mielipide painaa niin paljon tuolla alitajunnassa. -.-
      Mutta sinuna olisin ylpeä pituudestasi, tunnen monia paljon pidempiäkin naisia. :)

      • Pitkä..?

        Kuinka pitkä olit silloine kuudennella? miten jotku haukku sua hujopiks jos olit jtn 166 cm? ite oon 12 v ja 170 cm vähä yli.


    • dallinger

      Nykyään tuntuu että nuoret naiset on todella lyhyitä. Minusta normaali naisen pituus on jotain 165-170 cm ja nyt kun menee kaupungille ja kiinnittää ihmisten pituuksiin huomiota on todella todella paljon näitä 160 cm ja alle. Itse olen 168 ja tunnen olevani tosi pitkä,ehkä vain siksi että ukkoni on vain vähän minua pidempi ja melkeen kaikki kaverini ovat tätä kääpiö luokkaa....

    • kalle195

      Alle 170-cm pitkät tytöt ovat liian lyhyitä! Itse olen 15 v poika ja pituutta 195 cm ja näyttäisin jättiläiseltä about 170 pitkän tytön kaa. Yli 180 pitkät tytöt ovat parempia vaikka heitä onkin harvassa ;)

    • syränvikane

      Nooo mä oon 14 vuotta ja olen 188cm pitkä. Mut mä en ole terve. tai siis mul on sydänvika ja oon sen takii tällänen

    • --------------------

      ei must 170cm nyt kovin lyhyt oo

    • Roobbee

      oo ilonen että oot noinkin pitkä. ite oon nimittäin pian 17v poika ja oon 168 cm pitkä ja arvaa vituttaako vähän!! tuskin kasvan tästä enää (hyvällä tuurilla ehkä 5cm) mutta tekisin kyllä mitä vaan että olisin noinkin pitkä, ja vaikka olet tyttö, niin en usko että suuresta pituudesta ei ole koskaan yhtä paljon haittaa kuin alamittaisuudesta (ellei sitten mene yli 2m), joten ole onnellinen että sulla edes on pituutta. tää on nii perseestä ku koulussakin on niin vitun lyhyt olo kun kaikki kaverit on ainaki 178-190 pitkiä ja muijista yli puolet sun pitusia/pidempiä.vitutta aiha kivasti kyllä...............monet mahdolliset seurustelusuhteetki on kaatunu tähän yhteen ja samaan ongelmaan: "jos oisit vähän pidempi niin ehkä sit" et tekisin mitä vaan et oisin samanpitunen ku sinä!

    • seiväs(kö?)

      Minä olen 170 cm pitkä, ja täysin tyytyväinen. Tumppi en tahtoisi koskaan ollakaan. Fakta on, että pitkät voi käyttää mitä tahansa korkokenkiä ja vaatteita, eikä näytä horatsuilta. Lähinnä naurettavaa, jos 160 senttinen pistää 15 senttiset korot.

      Kulje ryhti suorana, niin näytät upealta!

    • 175cm 14v tyttöö..

      170cm on lyhytt o:: mä oon 175cm ja tykkään yhest pojast joka on mua n.10cm lyhyempi ja ituttaa nii muutenki ku kaikki kamut on 160 - 168cm ja ite oot joku vitu hujoppi-.- siis kaikki jätkät on pitempii nii ja oon 14v ett jes tää fiilis on aina niiiii äryttävä ja vituttava mun miälest lyhyet(eli 165 - 168) on seksikkäiti kauniita ja paljon rakastetuimpia ku pitkät siis pitkät (elimä) on mun miälest kömpelöitä eikä niille oikeen sovi mikkää vaatteet ja muutenkin kaikki tissit ja kurvit ei o kohallaa oon ite niiku pelkkä lauta.... ei mitöä muotoja mun toine pakara on pienempi mun toinen rinta on pienempi ettö onnee teille jokka on 170cm ja sen alle viä-.-!!!

      • 175cm 14v tyttöö

        korjaan ne jätkät on siis LYHEMPIII


    • ylipitkäääää

      SIIS ite oon 175cm 14v tyttö ja kyl on sellane olo koulussa että oot isokokonen ja liian pitkä koska kaikki tytöt on alle 170cm ja jätkät samaa luokkaa ja itte oon tälläne hujoppi siis kuka helvetti voi olla ylpee pituudesta siis tyttönä siis ite tunnen olevani ihan hevonen muiden rinnalla vaikka painan 57kg siis kaikilla lyhyillö on varmasti parempi elämä ku jätkät ottaa kummisiki mialuite itteensä lyhemmö ku pitemmä ja siis pitkät on just kömpelöitä ja iso kokosen näkösii vaikka tekis mitä ja yleesä ne on kaikki lautoja ja vaatteet ei oikeen ees sovi ja mun toinen rintaki on pienempi ja toinen pakara myös että näyttää siltä että tääl on joku muu kuka kärsii samasta!!!!!

    • Miisa1

      Oon 170 cm ja antaisin mitä vaan et oisin sun mittanen. Mun paras kaveri on 183 ja oooooh my god se on upee! Kaikki miehet kuolaa sitä (myös kääpiömittaiset) ja kaikki tytöt kadehtii.... Oo ylpee ittestäs nainen!

    • too short??

      NO VOI NY!!! mä oon 157 cm nyt,,must o ennustettu n.165... :( ja mää oon 13 kohta.(tyttö) et oonko mää nyt ruma?,,

    • fsf

      Pituus voi tulla suvusta tai jostain ihan muusta asiasta. Minä olen n. 193 cm pitkä ja ei ole tullut suvusta en todellakaan tiedä mistä on kysymys lääkärit ovat tutkineet minua, mutta ei ole löytynyt syytä.

    • olet pissis

      Kuulostat tyypilliseltä teinihorolta jos jo tuossa iässä pitää leikkiä aikuista kaiken maailman seurustelu-säätämisillä!

    • tall

      mä oon 175cm ja 17vuotias.. ärsyttää tää pituus mut minkäs sille voi :) onnenks kaverit on saman mittasii ja jotkut pidempiiki.

      • heiheiuiiuiuiu

        Miten se voi ärsyttää?? IHANNE PITUUS!


    • kelpais..

      Ite oon 164cm ja niiiin haluaisin olla ees 175cm :--)

    • paskasäkä

      siis poikaystävä on saavutus koska en haluu lyhempää koska oon 177cm !!!!! vitun rasittavaa siis miksei miehet voi olla 180cm ja si haluin jonku 177cm mut EI!! ne haluu sellattee 160cm koska pitkät naiset ei oo naisellisii...

      • 166cm

        fakta on että lyhyet eli alle 165 -senttiset on vitun rumia nysiä


      • LUKEKAA INTTÄJÄT
        166cm kirjoitti:

        fakta on että lyhyet eli alle 165 -senttiset on vitun rumia nysiä

        PITKÄT JA LYHYET, OHUET JA PAKSUT NAISET OVAT KAIKKI YHTÄ KAUNIITA!


    • samainen tyttö

      Ei sille voi mitään:( itse olen tosin 158 cm ja kohta 12...Oon menos seur. 6 lk:( ja mua loukattiin just koulus et se on nolooo?

    • Czy

      Hei aloittaja et sä ole liian pitkä kyllä sulle vielä semmonen koripalloilija löytyy jonka vieressä näytät just sopivan pitkältä!

    • keiraxlol

      Oon pitkä, en liian, mut en ikinä opi arvostamaan itteeni pituuden takii ;(

    • kaikkionkauniita

      jokainen nainen on kaunis!

      lyhyet on usein kurvikkaita ja omaavat naisellisia muotoja

      pitkät taas kauniita ja soikeita ja melkein kaikki mallit on pitkiä

      (mutta siis en yleistä että se kaikilla olisi noin koska ei ole)

      ja siis ite oon 14v 170cm tyttö en ollut ennen ylpeä pituudestani mut nyt oon oppinu olla ylpeä koska oon niin pitkä.

      Ihan sama jos olisi pitkä tai lyhyt. Ei voi sanoo et miehet tykkää pelkästään pitkistä/lyhyistä naisista. Kaikilla on erilaiset kauneusihanteet, mutta jos oppii pitämään omasta pituudesta ja olemaan asian kanssa sujut niin se on ehkä se mikä on tärkein!

      pakko myös lisätä että itellä on n.188cm kaveri joka on tyttö ja ihan sairaan kaunis ja pitkä ja seurustelee jatkuvasti :D et rakkauselämä ei kyllä tostanoin kärsi.

    • Vastaaja :)

      Ite täytän 12 elokuussa ja oon pitkä jotain 165cm ja luokan tytöt ovat n.150cm että....

    • liianpitkä

      Mä oon 182cm pitkä, ja vihaan tätä. Jätkät haluu itteensä lyhyempiä tyttöjä, tästä syystä en ole ikinä seurustellut vaikka oon 15v :) Ties kuinka moni juttu on kaatunu mun pituuteen.. Yritän aina ajatella et muut on liian lyhyitä, ja mä oon normaali, mut se on yllättävän vaikeeta. Maksaisin vaikka kuinka paljon jos saisin 10cm pituudestani pois..

      • Hyvätyttöhei

        Oot hyvä pituudeltas!


    • heikaikki184

      Oon 13 ja mielestäni nainen/tyttö voi olla vaikka kaks metrinen. Ei oo välii. Pitkät on seksikkäitä. Pissis miehet on sellasii että pitää olla "lyhyempi kun itse on".

    • Anonyymi

      Olen nykyään 17-V tyttö ja pituutta löytyy 192cm mutta olen alipainoinen jotain 60-70kg ja pituus harmittaa tosi paljon kun muut on jotain 160-175cm!

    • Anonyymi

      Oon 12 ja oon 172cm pitkä ja muakin ärsyttää olla pitkä

    • Anonyymi

      Ei kannata stressata omaa pituutta, niitäkin jätkiä on, jotka tykkäävät pitkistä tytöistä/naisista. Ja on miehessä itsessään vain vikaa, jos jotenkin inhoaa että nainen on pidempi kuin hän itse.
      Itse tykkään jos nainen/tyttö on pitkä ja kestän kyllä olla itseäni pidemmän pimun kanssa kimpassakin.
      Toki olen itse 190cm mittainen jätkä, joten olisi aika surkeatakin olla jonkun 160-senttisen tai sitäkin lyhyemmän kanssa.
      Toki miten kemiat natsaa toisen kanssa, se on tärkeintä, mutta kuitenkin, kyllä naisella pitääkin olla pituutta.
      170cm on mulle aika minimi kriteeri ulkonäön suhteen, mutta mieluiten 180cm+ pituinen on mulle mieluisin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      73
      3350
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3170
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2682
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2052
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      313
      1864
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1845
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1775
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      129
      1424
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1261
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe