mistä saisi halvalla hyviä muuttolaatikoita?

muuttaj

Tai jopa ilmaiseksi? Olisi muutto parin viikon päästä.

15

11051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muna

      Kysypä kaupasta pahvilaatikoita niinkuin suurin osa muistakin. Tai sitten muuttofirmasta vuokralaatikoita niin kuin ne loput.

      • muuttaja

        Firmasta niin, mutta mistä?


      • muuttaja

        että jos joku olisi tiennyt jonkun extra hyvän apajan näille laatikoille Helsingin seudulla, kun nykyään puristelevat niitä, eikä laatikoita tuosta vaan enää tunnu jokapaikassa suinkaan löytyvän. Myös sent takia kysyin jos joku olisi tiennyt jonu halvan firman joka vuokraa näitä laatikoia.
        kiitos mielenkiinnostasi.


    • minä

      Kysy kaupassa pahvilaatikoita esim. hedelmäosaston myyjiltä.
      Taloyhtiön pahvinkeräyksestä voi tehdä löytöjä. Taitettuja laatikoita voi koota uudelleen teippaamalla pohjan.

    • tina

      jokaisesta ruokakaupasta, jossa myydään vihanneksia, esim. banaani laatikot on tosi hyviä !! kestäviä, ja niissä on ne kahvat, ja monesti myös kannet !! ei maksa mitään.. eli rohkeesti vaan pari päivää ennen tarvetta astelet kauppaan, ja kysyt josko he voivat laittaa tarvitsemasi määrän laatikoita sivuun nimelläsi varattuna, ja että tulisit ne noutamaan..esim.loppuviikosta. mm. citymarketista ja prismasta saa ainakin, ja jopa melkein päivän varotusajalla, kun hedelmien menekki on suurempi!!

    • banaani

      Soitappa Citymarkettiin tai Prismaan ja tilaa banaanilaatikoita. Ovat todella hyviä muutossa, sillä niissä on päässä kantokahvat ja ovat erittäin tukevia. Jos on sellaista tavaraa, että haluat kannen päälle, niin sekin onnistuu. Kun pakkaat laatikoihin tavaraa tasaisesti, niin niitä on hyvä pinota useita päällekkäinkin.

    • bbuuuubbbb

      ei onnistu. eivät varaa nykyään laatikoita asiakkaille. ruttaavat ne heti koska tilaa ei ole. olen itse käynyt n. 10 isommassa kaupassa ja muutamassa pienessä. saldo= 1 banaaanilaatikko.
      elikkä ainoa lienee vuokrata niitä muuttolaatikoita koska ikea , biltema myy muuttoon pahvilaatikoita 2-4 euron kpl hintaan, lainalaatikot 0,16 e/vrk

    • Mad-Milk

      Itse laskeskelin, että jos vuokraan niemeltä laatikot aikataululla 30 laatikkoa, viikko pakkaukseen ja viikko purkuun, tulee tämä maksamaan muistaakseni 64 ja risat. Ikean laatikot maksavat rapiat 2 e/kpl. Näitä 30 kappaletta maksaa 60 euroa.
      Kantokyky ei ole yhtä suuri, mutta eipähän tarvitse aikatauluttaa purkamista. Niemen lootista kun juoksee tuo 16 sentin päivätaksa/laatikko.
      Jos aikataulu kusee, niinkuin muutoissa yleensä on vähän tapana, niin tuo 64 euroa voi jäädä vain haaveeksi, kun roikottaa laatikoita päivätaksalla purkamattomina. Tämähän on siis vuokraajan syy, mutta ihmisiä me kaikki olemme.

    • niemeltä laatikot

      Käy helposti kun pistät tavarat laatikkoon esim. hyllyittäin. tutustu ennakkoon huoneistoon tee siivous ja numeroi huoneet. tee huoneistosta pohjakartta ja pakkaa laatikot tulevien huoneiden mukaan, numerot laatikon päihin. Sitten puretaan laatikot nopsasti hyllyihin, saat palautettua suurimman osan nopeasti, jos ne loput kolme laatikkoa on vähän pitempään, ei kustanna paljon. oma hommansa se pahvilaatikko rallikin on. lisäksi ehkä saat kaupan varaston tuholaiset mukaasi.
      Itse kannoin banaanilaatikoissa sokeritoukat edellisestä asunnosta uuteen omakotitaloon muuttotavaroiden mukana. Että otti päähän!

    • Romppu1231
    • vkäyrä
    • 9+6

      Alkosta löytyy viinipullolaatikoita, ainakin osassa liikeitä on muutama laatikko heti saatavilla, isomman erän saa muutamassa päivässä.

    • amylee1

      Hei katso tätä linkkiä:
      keskustelu.suomi24.fi/node/11663597

    • 30 boksia

      Platima.com tilasin ja sain toimituksen kotiovelle sovitusti. Ainoa huono puoli, että tilasin liian vähän laatikoita. Kannattaa ottaa vähän enemmän kuin ajattelee tarvitsevansa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2244
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2087
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe