Feminismi ja väkivalta

17+15

Tyttö pahoinpideltiin Viikissä. Tekijät olivat naisia. Toiminta oli harkittua ja pitkään suunniteltua.

Tytöillä on nyt yhtäläinen oikeus pahoinpidellä toisia ihmisiä. Nainen on lähtökohtaisesti susi varsinkin toiselle naiselle. Karmeimmat väkivallanteot tulevat nykyään naisilta, valitettavasti jo nuoriltakin.

Ei väkivaltainen kehitys ole Suomen erityisoikeus. Meillä seurataan normaalia länsimaista kehityskulkua. Aiempien naissukupolvien alistamisesta kumpuava raivo nousee uusissa sukupolvissa jaloilleen. Nuorilla naisilla on tarve ja nyt myös uskallus todistaa kykenevänsä samaan mihin miehetkin. Pahempaankin. Muutamassa vuodessa saamme lukea nuorten naisten, tyttöjen tekemistä murhista. Mikä meitä vaivaa. Onneksi emme asu Briteissä. Odotellaan.

Olemme jo menettäneet osan nuorisostamme. Pahoinpitelijöiden kaltaisille nuorille ei ole paikkaa tässä maailmassa. Ainut parannuskeino on hoitopaikka kuuden jalan syvyydessä. Eikä sekään auta. Aina tulee uusia. Miehiä ja naisia.

Tälläkin palstalla uinuu väkivalta. Poistetuissa ketjuissa naiset ovat uhkailleet hakkaavansa. Älkää olko sokeita.

16

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niiiiiiih

      Feminismi kannattaa rauhaa. Jostain muualta tytöt saavat oppia lyömiseen. Arvaan että poikaystäviltään.

    • n(y)yr(i)kki

      Kandee varustautua.
      Kuten isommissakin valtioissa.
      Ettei kuri löysty.
      Ja väärä aate ota valtaa.
      Niin soon.
      Eikä aurinkoa tänäänkään....

    • Couldplay

      mitä on yks tai kaks tapausta, verrattuna siihen että nainen on ollut miehen omaisuutta vuosisatoja.
      Väkivalta, raiskaus avioliitossa, alistaminen on ollut jo kauan reaalielämä'ä monelle naiselle.
      Väkivalta, jahtaaminen, pahoinpitely ei pitäisi olla sallittua kummallekkaan sukupuolelle.
      Tukka pois ja linnaan ihmiseltä joka siihen alkaa..Joka toista alistaa, mitenkään tavoin.

      • gvds

        on elänyt vuosisatoja. Naiset kuitenkin syyllistyvät esim. perheväkivaltaan lähes yhtä usein kuin miehetkin.


      • et uutisointi on ollut todellisuutta useammalle. Varsinkin naisiin kohdistettu väkivalta on saanut spesiaalikohtelua IP-lehdissä ja siten se on tullut todellisemmaksi. Mikä ei tarkoita etteikö sitä olisi, mut luvut eivät ole ihan niin suuret kuin naistutkimus pahimmillaan antoi ymmärtää.

        Miten historia liittyy asiaan? Tämän päivän tilastot ovat tätä päivää vaikka historia olis mitä.


      • Couldplay
        gvds kirjoitti:

        on elänyt vuosisatoja. Naiset kuitenkin syyllistyvät esim. perheväkivaltaan lähes yhtä usein kuin miehetkin.

        sanonkin, että toisen ihmisen väkivaltainen kohtelu, on asia josta pitäs tulla sanktio.
        Ei ole väliä kumpi sukupuoli siihen on syyllinen.
        Ja jos se kohdistuu lapseen, tuplaten


      • on vieläkin suurempi tabu. Lapsia opetetaan jo pienestä välttämään fyysistä väkivaltaa, koska se on ultimate hyi hyi. Eli anna vaan Liisan vittuilla äläkä välitä.


      • pienempi lasten lyömiseen ei puututa yhtä herkästi - ja silti väkivaltaa on siellä kohtuu vähän. Toki kulttuurilla on paljon merkitystä.

        No henkinen väkivalta voi olla hyvin monipuolista - sanoisin et lapsille mainostaminen on kärkipäässä. Kouluarvosanat tai tapa millä ihmisiä arvotetaan on hyvä kandidaatti. Pelottelu - sekin pääsee aikas ylös.
        Kiusaaminen ja fyysinen väkivalta ovat helppoja siinä mielessä et niiden tunnistaminen on selkeämpää.


      • vaikuttaa tuohon. Tehdään Saravuot ja lisätään kilpailua kouluihin niin eiköhän toi meiltäkin luonnistu. Mut joo - yhteiskunnan väkivalta on vaikeampi muuttaa - ja meitin yksilökulttuurissa sitä ei edes ole. Eihän kukaan pakota tappamaan itseään, vaik oliskin luuseri.


      • plörde
        ttuplai kirjoitti:

        et uutisointi on ollut todellisuutta useammalle. Varsinkin naisiin kohdistettu väkivalta on saanut spesiaalikohtelua IP-lehdissä ja siten se on tullut todellisemmaksi. Mikä ei tarkoita etteikö sitä olisi, mut luvut eivät ole ihan niin suuret kuin naistutkimus pahimmillaan antoi ymmärtää.

        Miten historia liittyy asiaan? Tämän päivän tilastot ovat tätä päivää vaikka historia olis mitä.

        yrittävät puolustella naisten aiheuttamaa väkivaltaa toisinaan sillä, että se on jnkl. vuosisatojen ajan naisen niskoille kohdistuneen opression kulminoituma ja oikeutettu purkaus. Ei kukaan ihminen kuitenkaan ole kohdellut toista väärin tai joutunut väärin kohdelluksi satoja vuosia, olkoonkin että miehetkin ovat varmasti historiassa kärsineet yhtä sun toista. Suurinpiirtein yhtä fiksua olisi puolustella kenen tahansa väkivaltaista käyttäytymistä sillä, että joku hänen sukupuolensa edustaja tai vaikkapa kaima on jossain historian vaiheessa joutunut vääryyden kohteeksi. Yksi vääryys ei oikeuta toista vääryyttä, vaikka sellainen olisi sattunut ihan omallekin kohdalle, joten on täysin turhaa hakea oikeutusta omalle häiriökäyttäytymiselle siitä, että joku itsensä kanssa jollain tavalla samankaltainen ihminen on joskus historiassa joutunut vääryyden kohteeksi. Sukupuolellakaan ei ole mitään tekemistä asian kanssa kuin paitsi ehkä femakoille, jotka nähtävästi uskovat jälleensyntymään ja syntymiseen silloinkin aina yhä uudelleen naiseksi. Turhahan se olisi valittaa vuosisatojen kurjuudesta naisena, jos on mitenkään mahdollista, että on aina ennen elänytkin miehenä. :)


    • nuoriso. Mulla on aina pesismaila mukana, kun menen lähiostarille, koska siinä oven edessä norkoilee noita pelottavia tappajia. Ihan menetettyjä sieluja - ihmiskunnan historia on yhtä rauhaa, mut nyt on selkeesti kaikki kääntynyt päälaelleen. Mikä meihin on mennyt?

      Mitäs sit pelättäisiin? Käviskö noi sudet - niit on kans joka kulman takana ja ne raatelee pikkulapsia koulumatkoilla.

    • niitä jotka uhoaa minkä kerkiää muttei niistä mihinkään oo, sukupuoleen katsomatta.

    • yhnujm

      Nikkejä kehiin

    • Sitähän se

      Kaikki muistavat, miten palstan femakot puolustivat esim. Anneli Aueria, insuliinimurhaajia ja uni-pilleri-utriota.

    • ilkeä femakko

      Naisten väkivallan lisääntyminen on väkivaltaista käyttäytymistä ruokkivassa kulttuurissa todellakin väistämätön lieveilmiö. Olisiko parempi sitten, että naisten väkivallantekojen sijalla olisi lisää miesten naisiin kohdistamaa väkivaltaa - joka ennen teki naisten väkivallan mahdottomaksi? Feministitkö tässä ovat seksistisiä?
      Väkivalta liittyy aina muuhun pahoinvointiin. Suomessa lasten ja nuorten pahoinvointiin voi etsiä syitä mm. valtion pihistelyyn mielenterveyspuolella, median vaikutukseen (väkivallan ja etenkin tyttöjen kohdalla sairaiden ulkonäköodotusten ihailu), työttömyyteen ym. Feminismillä ei ole asian kanssa tekemistä.

      "Nainen on lähtökohtaisesti susi varsinkin toiselle naiselle. Karmeimmat väkivallanteot tulevat nykyään naisilta, valitettavasti jo nuoriltakin."
      Tämä on pelkkää paskaa. Miehet EDELLEEN tekevät valtaosan väkivaltarikoksista. Miesten väkivalta johtaa useammin kuolemaan ja he ovat melkein kaiken seksuaaliväkivallan takana. Tällaiset yksittäistapaukset saavat paljon mediahuomiota juuri siksi, että ne ovat harvinaisia. Kaikki taas ovat tottuneet siihen, että POIKAporukka hakkaa POJAN. Sillä pojathan ovat aina poikia, eikä niiden käytökseen saa puuttua. Pahat femakot yrittävät pilata Suomen miehet tekemällä pojista "naismaisia", eli ihmisiä, jotka eivät hakkaa, raiskaa, tapa ja aja kännissä. Hyi hirveä! Ei ihme, että Suomessa vallitsee suorastaa paniikki feminismin suhteen. Miesten on katsottava peiliin, he itse opettavat pojallensa "miehenmallin" jossa nyrkit puhuu, suu ei.

      Sofi Oksanen teilattiin, kun hän kehtasi puhua tästä oikeasta ongelmasta. Suomi tosiaan ei ole maailman väkivaltaisin maa, mutta ottaen huomioon taloudellisen hyvinvointimme, jossain on vikaa, kun sosiaalinen hyvinvointi ei nouse samaa tahtia!
      Raha ei korvaa rakkautta. Sodasta ja lamastakin on aikaa, mutta kärsimys kulkeutuu sukupolvien yli, kunnes ei enää edes tiedetä, mistä se alunperin sikisi.

      Feministien pyrkimykset rikkoa perinteisiä sukupuolisen käyttäytymisen malleja olisivat valtava helpotus tuhansille Suomalaisille tytöille jotka sairastuvat masennukseen ja syömishäiriöihin epäreilujen vaatimusten edessä, mutta myös pojille, joista tulee alkoholisoituneita ja aggressiivisia miehiä, koska he eivät koskaan saa ilmaista tunteitaan.

      Tätä kehitystä suomalaiset miehet eivät salli, koska teille on niin saamarin tärkeää pitää kiinni Jumalaisen Maskuliinisuuden Myytistä, koska sitä on aina käytetty ja edelleen käytetään teidän etuoikeuksienne perusteluun. Jos seuraavan sukupuolen pojat olisivatkin fiksuja, vapaasti tunteensa näyttäviä, eivätkä pelkäisi ja vihaisia naisia ja kaikkea naisellista, kaikilla muilla olisi hyvä olla, paitsi teillä TosiMiehillä!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      8009
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4552
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2210
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2109
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1795
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1699
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe