SAATANA ELOKUVISSA

kuukivi

jos kiinnostaa saatana elokuvissa teema, niin suosittelen tsekkaamaan uuden blood ceremony-lehden. mukana on historiaa saatanasta elouvissa, pitkä ja perusteellinen artikkeli anton laveystä ja häneen liittyvistä elokuvista ja hänen suosikkielokuvista, ajatuksista elokuvista jne, helvetin monesta teeman leffasta arvostelu, jne. must!

4

546

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Phibes

   Jep, hieno numero. Tuo juttu LaVeystä oli erinomainen ja perusteellinen, tuli esiin paljon asiaa, mistä en ollut aiemmin kuullutkaan. Joitain noista LaVeyn suosikkielokuvista pitää katsoa, ja jotkut uudella silmällä nyt...

  • Anonyymi

   Missähän elokuvassa sekään olisi saatu kuvailtua onnistuneesti? Kaikki viittaa ihmismieleen.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kannattaa laittaa hakusanaksi yksinomaan "devil" tai "satan". Jälkimmäisellä taitaa tulla osuvimmat tulokset.

    Ongelma on se, että tuon teeman elokuvat herkuttelevat enemmänkin säikäytyksillä, rumilla naamoilla ja verellä. Ne ovat useimmat "pehmoleffoja" niille, jotka haluavat nähdä erikoisuuksia. Aikuiset ovat niissä kohteena, muistakaa tämä, kun pääsette tämän jutun viimeisille riveille.

    Näyttää siltä, että mm. USAssa ei osata tehdä elokuvaa paholaisesta, mutta mikä pahinta - he osaavat tehdä sellaisen "elokuvan" reaalissa.
    Mitä videolle on päässyt, yksi selkeimmistä oli kuvaukset kaksostornien räjähdysten jälkeen muistaakseni ykköstornissa näkyneestä "kaksois"paholaisesta (oikean puolimmainen osa kasvoista pirun päätä, vasemmalla "lohikäärmeen" pää, ja koko helahoito siivottiin netistä pois.

    Toinen oli youtubeen päässyt tapaus, missä paha henki tms. oli tunkeutunut jonkun perheen kotiin alakertaan. Perhe oli aidosti kauhuissaan mennessään portaita alas, ja näkivät jotain, kun samassa valot sammuivat, ja porukka kipaisi kiljuen takaisin yläkertaan.

    Kolmas ovat sen erään venäläisen uhkarohkean nuoren miehen videot youtubessa, missä hän mm. keskustelee pahojen henkien kanssa ouijalaudan avulla.

    Elokuvia pahemmat "kauhuelokuvat" taitavat ennemminkin löytyä youtubesta - aitoa elämää, josta ei ole käsikirjoitusta, ja se ei ole mielikuvitusta. Elokuvien kaavamaiset hakijat ovat aikaansa jäljessä. Paholaista he eivät löydä elokuvista - näyttelijät saavat hyvät rahat.

    Pahinta ei yleensä laiteta jakoon. Lapset ja eläimet ovat niissä kohteena (mitä kirjoitinkaan ylempänä?). Ja tekijöinä ihmiset itse. Montako lasta katoaa vuosittain mm. USAssa, eikä heitä koskaan löydetä?
    Moni on menettänyt järkensä noissa hommissa. Kyseessä ei paholaisesta puhuttaessa ole mikään ihmislaji ja ihmislajin ajatukset, vaan jotain paljon korkeampaa.

    Saadaksenne käsitystä mistä on kyse, voidaan kysyä moniko uskoo Jessen argumentoineen paastonsa jälkeen paholaisen kanssa tekstinsä oppikirjoista lainaten?
    Millä tietoisuuden tasolla luulette henkien olevan?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   23
   2450
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   2346
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   190
   1806
  4. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   84
   929
  5. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   71
   920
  6. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   41
   866
  7. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   262
   858
  8. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   67
   783
  9. Voehan taivahan talikynttilät

   Kuumin misu ja haluttavin pipari olet kyllä...Nam nam totean vain 🥰 Oot 🔥♥️🔥
   Ikävä
   37
   725
  Aihe