Naapurin tätiä

Naapurin Poika

Oli aurinkoinen kesäkuun päivä, ja ajattelin lähteä potkimaan palloa läheiselle nurmikentälle, kun muistin että edellisviikolla ostettu upouusi jalkapalloni oli unohtunut kaverini takapihalle edellisen päivän pelailun jälkeen..minun oli siis pakko lähteä hakemaan palloa.

Kaverini perhe oli rikas ja asui isossa omakotitalossa vain muutaman talon päässä omasta kotitalostani. Matkalla kaverini pihaan muistin, että kaverini oli kertonut edellisenä päivänä lähtevänsä aikaisin aamulla Jyväskylään katsomaan rallikisoja. Niinpä menin ovikelloa soittamatta suoraan takapihalle hakemaan palloani. Etsiskelin katseellani palloa nurmikon seasta.. ja huomasinkin sen marjapensaan alla. Katseeni osuessa talon kuistille, silmäni laajenivat ja suu loksahti auki. Puisen kuistin päälle levitetyllä peitolla makoili kaverini äiti, Anne nimeltään, pelkissä bikineissä!

Olin jo kauan kaverini luona käydessäni ihastellut Annen isoja rintoja ja pyöreää, aikuisen naisen hyvin säilynyttä persettä. Tunsin alapäässäni kuumotusta ja housujeni sisällä tapahtui heti pientä liikehdintää. Otin vaistomaisesti pari askelelta taaksepäin ja asetuin tarkkailemaan Annea nurkan takaa. Anne oli voidellut itsensä huolellisesti aurinkoöljyllä ja hänen ruskettunut ihonsa kiilteli todella seksikkäästi aamupäivän auringossa.. suljin silmäni ja ajattelin: "Voi helvetti siinä se nyt on.. tästä mä oon haaveillu monet kerrat!" Tungin käteni housuihin ja aloin veivaamaan edestakaisin katsellen Annen persettä.

Yhtäkkiä Anne nousi ylös ja lähti kävelemään ovelle. Hän huomasi minut nurkan takana ja ovela hymy levisi hänen kasvoilleen.
-"No mutta.. Eikai se Mikko ole vakoillut minua?" hän sanoi viekas hymy kasvoillaan, alahuultaan purren.
Kävelin nolona nurkan takaa Annen eteen ja änkytin
-"No.. öö.. joo.. kyllä mä vähä kattelin... tota, anteeks!!"
-"Nooh.. ei se mitään, piditkö näkemästäsi?" Anne iski silmää.
-"Ai että pidinkö!? Huh! Todellakin" ,sain sanottua. Katseeni olin liimannut Annen pyöreisiin rintoihin, jotka hädin tuskin pysyivät bikineissä. Anne otti pari varmaa askelta minua kohti ja silitti hiuksiani
-"Kyllä mäkin sua olen katsellut, kun sä Markon luona olet käyny.. susta on kasvanu iso ja komea poika!" ,Anne hymyili
"Aijaa.. mä en oo huomannutkaan.. kiitti! Mut tota.. mä oon aina haaveillu siit et mä saisin suudella sua" ,sanoin. Anne siirsi toisen kätensä selkäni taakse ja hivutti sen perseelleni, toisella kädellään hän hyväili takaraivoani ja alkoi kiihkeästi suudella minua suulle. Tunsin perhosia vatsassani ja vastasin Annen suudelmaan.
"Mä taas olen tässä jo jonkin aikaa haaveillut siitä että sä panisit mua" ,Anne henkäisi korvaani ja laskeutui polvilleen eteeni.

Anne alkoi avata vyönsolkeani ja vetäisi farkkuni alas. Esiin pomppasi täydessä taisteluvalmiudessa ollut kaluni, jonka Anne vetäisi salamana suuhunsa. Anne oli laittanut viininpunaista huulipunaa, ja olin aina pitänyt hänen huuliaan seksikkäinä. Anne imi ja nuoli, sylki terskani päälle ja pyöritteli kaluani suussaan. Katselin haltioituneena, kun nuo ihanat, kohtalaisen paksut huulet liukuivat kyrpäni päällä edestakaisin.

Anne otti kyrpäni suustaan ja lipaisi kielellään terskani päätä leikkisän seksikkäästi. Sitten hän käski minun ottaa häneltä bikinit pois. Tein työtä käskettyä, ja vetäisin Annelta yläosan pois. Annen rinnat pullahtivat esiin, ja tarrasin niihin kaksinkäsin hetimiten. Nuolin annen pyöreitä nännejä ja hyväilin rintoja. Ainoa ajatus mielessäni oli "MMMmm.. jumalauta mä elän fantasiaani!"

Anne laski alaosansa nilkkoihin ja pyöräytti bikinit ketterästi jaloistaan. Nappasin ne nurmikolta ja katsoin Annea pyytävästi silmiin kysyen:
-"Voinks mä pitää nää?"
-"No pidä nyt sitten" ,Anne nuolaisi huuliaan haluavan, ja haluttavan näköisenä.
-"Vai että haluisit sä että mä panen sua?" ,kysyin virnistäen.
-"MMmmmh, mä en malta oottaa!!" ,Anne ähkäisi hieroen pilluaan.
Anne asettui maahan levittäen haaransa ja veti minua itseään kohti. Työnsin pääni tämän kypsän naisen haaroväliin ja aloin nuolemaan Annen kostunutta alapäätä. Anne työnsi pääni hellästi pois ja komensi:
-"Ähh! Nussi mua!"

Työnsin kaluni Annen vittuun ja aloin työntelemään aluksi rauhallista tahtia. Anne päästeli tyytväisiä ähkäisyjä ja hyrähteli tyytyväisenä.
-"Kovempaa!!" ,hän huusi.
Kiristin tahtia ja Anne nuoli huuliaan edessäni.
-"Ahhh, mmmmmmmmmmmmmhh,, Aaaaaaahhh, nai mua! nai muaaaaaAaaaah!" ,Anne vääntelehti orgasmin kourissa. Työntelin edestakaisin välillä kiihdyttäen tahtia ja välillä hitaasti työnnellen. Hetken kuluttua Anne käännähti ympäri, ja nosti perseensä ilmaan minua kohti. Työnsin kyrpäni Annen persereikään ja se sai aikaan sellaisen metelin, että! Ei ollut epäilystäkään, tykkäsikö Anne persepanosta. Paneskelin Annea aikani, kunnes tunsin paineen kasvavan palleissani.
-"Anne, mult tulee ny!!" ,huusin, ja vetäisin kaluni Annen perseestä. Anne kierrähti jälleen ympäri ja otti kaluni suuhunsa ja alkoi imeä. Laukesin annen suuhun ja naamalle. Anne lipoi kieltään ja nuoli spermat huuliltaan.
"Mmmh! Se oli mahtavaa!" ,Anne henkäisi. "Pojat on reissussa koko viikon, tuu millon vaan uudestaan!" ,Anne jatkoi ja iski silmää.
"Todellakin tulen!" ,sanoin ja tungin Annen bikinit taskuuni, nappasin futispallon kainalooni, suutelin Annea hyvästiksi ja juoksin tieheni.

3

13935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naapurin poika

      Niin siis jos kerron mun toisesta vierailusta Annen luona (Jossa mukana mm. mansokoita, kermavaahtoa ja stringejä) jos kysyntää löytyy..

      • minä

        jatka ihmees


      • Mahe
        minä kirjoitti:

        jatka ihmees

        Äijä on N.E.R.O!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      654
      4814
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3241
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      169
      2498
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. 255
      1899
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1363
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1359
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe