Miten pian saitte pesää?

Tuore Faija

Olen tuore isä, ensi kertaa..
Tyttö on nyt kolmen kuukauden ikäinen.
Olen miettinyt että miten pian synnytyksen jälkeen olisi mahdollista saada seksiä?
Vaimolla synnytys meni normaalisti eli ei leikelty lihoja tai muuta vastaavaa, silti sanoo että paikat ei kestä.
Pitääkö tämä paikkansa vai eikö vaimolla vain ole haluja?
Miten pitkään muut isät ovat olleet ilman?

23

4417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanha akka

      "saitte pesää?" Oletko kolmetoista?

      Kyllä kolmen kuukauden jälkeen paikat pitäisi kunnossa olla, haluja tosin välttämättä ei ole lainkaan. Viksuna poikana et varmaankaan ala painostaa etkä russuttaa vaikkei sitä "pesää" vielä tulisikaan?

      • Anonyymi

        Ihan niin tästäkin sanasta ” pesä” voi jo aavistaa miksi ei ole vielä vaimo kiinnostunut. Jos mies ajattelee näin yksinkertaisesti asioista että käyttää sanoja jotka ovat typeryyden todiste. Voi olla että pian tämä saa etsiä ihan muualta sitä ” pesää”
        Naisen hormoonitoiminta synnytyksen jälkeen on jokaisella erilailla , se pitäisi ymmärtää
        Ensi kuukaudet on se lapsi joka vaatii kaiken huomion , imettämisestä sun muut .
        Joten jokainen tapaus on erilainen, siis ei voi kysellä toisilta tälläistä asiaa.
        Isät voisivat myös olla osana lapsen ensimmäiset kuukaudet. Se kun jahdata ainoastaan sitä yhtä asiaa.


    • --------------------

      Imetyskin pitää tehokkaasti halut poissa ja saattaapa jopa vaikuttaa niin, että paikat ovat rutikuivat. Kun keho on imetyksen vuoksi ei-normaalissa tilassa, niin ei ole mikään ihme, jos ajatus seksistä ei kiinnosta.

      Ja kyllä paikkoihin voi sattua vielä vuodenkin kuluttua synnytyksestä, vaikkei leikkausta olisikaan jouduttu tekemään. Aina siinä jonkinlaisia nirhaumia tulee.

      Pistää tosin miettimään, että oletko edes isä, kun käytät sanaa "pesä". Älä ainakaan ala painostamaan.

    • jojjojjojo

      No, minä "annoin" pesää kuukauden jälkeen. Teki niin pirusti mieli :) Annoin lainausmerkeissä siksi, että sain kyllä itsekin, kahden kauppahan se on. Eikä pesästä huolimatta olla teini-ikäisiä :D Kyllä seksi kuuluu liittoon lapsen syntymän jälkeenkin, ja kolme kuukautta on piiiitkä aika..

    • äidiksi 09

      Minäkin "annoin pesää" tai siis rakastelin mieheni kanssa 3 viikon jälkeen synnytyksestä. Olisin halunnut jo vaikka heti kotiuduttua, mutta lääkäri käski odottamaan jälkitarkastukseen. Emme kuitenkaan malttaneet odottaa niin pitkälle! Paikat olivat oikeasti rutikuivat vaikka halut olivat kovat, eli LIUKKARI on kaiken A ja O. Sitähän tuli puteli äitiyspakkauksessakin, käyttäkää sitä sitten kun aiotte ryhtyä puuhiin.

      Mutta kaikki on yksilöllistä. Halut eivät aina kohtaa. Ole ymmärtäväinen vaimoasi kohtaan, hän on kuitenkin läpikäynyt elämänsä tuskat ja mielialat varmaan heittelehtii vieläkin! Vaikka episiotomioilta yms onkin välttynyt, niin synnytys on silti synnytys.

    • Maija...

      Naisesi on nyt muuttunut äidiksi. Lapsi on nro 1 hänen elämässä. Sinä olet ikuisesti se kakkonen ellei toista lasta tule.

      Yritä nyt, hyvä mies, ymmärtää, ettei sitä seksiä tule enää koskaan olemaan niin kuin ennen eikä se enää koskaan tule tuntumaan siltä kuin ennen.

    • muuan muija

      pesää jo 2 vkoa sektion jälkeen mut mies ei halua! pitää mua puutteessa, ...

      • Älä kerro akalle

        Varpajaisten kenraaliharjoituksissa, eli heti muutama tunti lapsen syntymän jälkeen.


    • Mirma

      meillä meni kans kaksi viikkoa. mutta ei ollut kivaa ahisti kun lääkäri ei antanut lupaa ja piti varovasti ettei paikat repeisi uudestaan ja tulisi tulehduksia. eikä oikein miltään tuntunutkaan kun verta oli niin paljon ja otettiin ehkä liiankin varovasti. se että vauva ei ollut kunnolla nukahtanut. kuulemma pitäisi siihen asti ootella että jälkivuoto on loppunut ja jälkitarkastus tehty.. eli 6-12 vk luin jostain. tosin joku nainen tuolla jossain palstalla kirjoitteli huolestuneena että hänellä tulee jälkivuotoa vuosi putkeen aina lapsen syntymän jälkeen.

      • Mirma

        täytyy vielä lisätä että mies kai kumminkin tykkäs kun tuli kerran:/ ainakin väittää..


      • hohohhohhhooo

        En usko että sillä pilillä paikat repeis:)


      • Anonyymi

        Normaalisti odotetaan kunnes jälkitarkastus on tehty. Sillä sehän tehdään siksi että nähdään aitä kaikki on kunnossa alapään asioissa .
        Joten asia joka on jokaisella erilainen ei ole edes keskustelun arvoinen koska niitä ei voi vertailla mitenkään


    • MOT...

      Pihtaa loppuikänsä...

      • Akan mies

        Jos vielä hääkakkua sai niin varma tapaus: pesä meni kortille!
        Hääkakku se kaiken hauskan katkaisee ja lapsi viimeistelee. Pilde on tästä lähin kiristysväline, vieläpä löysä sellainen!!!


      • muuan akka
        Akan mies kirjoitti:

        Jos vielä hääkakkua sai niin varma tapaus: pesä meni kortille!
        Hääkakku se kaiken hauskan katkaisee ja lapsi viimeistelee. Pilde on tästä lähin kiristysväline, vieläpä löysä sellainen!!!

        tollasta! kyllä seksi niin tärkeetä on. meillä ukko pitää puutteessa ja se on kamalaa, itte haluaisin useita kertoja vkossa mutta ei.

        hääkakun kermat nuolisin miehestä ku antais vaan...


    • Kokenut ja oikeassa

      nopeestikin!
      Itse kärsin pitkään ja se todella kannatti. 3 Pitkää kk. Jolloin oli paikat parantunu niin hyvin, kuin ei olisi ikinä synnyttänytkää voin kertoa siis että malta ja anna parantua kunnolla. Ei haavaakaan kannata venyttää tai sorkkiä :D Maltti on valttia jos meinaat saada vielä kunnon tuusmyyrää

    • en jaksa venttailla

      lapsen jälkeen ilman 32 v. Alkaa suututtaa.

    • kolopesijä

      sain pesää, muistaakseni alle kolmessa kuukaudessa. Tein tosin vaimolle selväksi että pitää sanoa jos sattuu yhtään ja lopetetaan heti jos ei tunnu hyvältä. Ekoilla kerroilla vaimo sanoi tekevän kipeää, mutta ei halunnut lopettaa vaan vaihtaa asentoa, no raskausaikana sitä oli muutenkin tullut kokeiltua asennon vaihtoja kesken leikin, joten no probs! Tarjouduin kyllä lopettamaankin, mutta asennon vaihto riitti vaimon mielestä. Lihoja oli leikelty eikä se ruusunnuppu enää niin nuppuinen ole, mutta nyt kun lapsia on kaksi ja nuorempikin alkaa olla pari vuotias, on seksi itse asiassa parantunut, vaimo saa useammin orkun, nuorena se oli harvinaista, ja kun ennen takaa päin piti olla toosi varovainen, nykyisin saa antaa mennä ja rouva pyytää vielä kovempaa. Molempien lasten ollessa vauvoja meillä tehtiin diili että olen aina käytettävissä, mutta aloitteen pitää tulla emännältä. Jos aloitetta ei tullut oli halit ym. hellyydet vain hellyyttä ja jos vaimo halusi jotain enemmän hän kertoi siitä. Toimi meillä. Isompi ongelma on toi lasten seksitutka, joka helvetin kerran kun saan kädet vaimon paidan alle, kuuluu jostain "äitii, isää" tai yöllä askeleet teputtaa meidän makuuhuoneeseen ja nuorempi alkaa ähisten pungertaa meidän sänkyyn.

      • ovat vain

        yhdenkerran lapsia meillä kanssa tultiin yöllä aina viereen nukkumaa,suomme heille sen ilon.Kirjoitti isä.


    • happy daddy 35

      mutta 1kk päästä kunnolla. toisen jälkeen sama juttu. synnytykseen luodut antaa ja paranee nopeemmin

    • Anonyymi

      Jos ei tule suikkaria ja käsihoitoa synnytyksen jälkeen normaalisti/yhdynnän korvaavana toimenpiteenä, synnyttäjä on omaksunut pihtaamisen, joka ei kuulu terveeseen parisuhteeseen. Jokaisella on tietenkin oikeus olla piittaamatta toisen seksuaalisista haluista, mutta toisella on myös oikeus saada tarpeensa tyydytettyä sitten sellaisten kanssa, jotka kokevat seksin normaalina asiana, eikä säännösteltävänä hyödykkeenä, jota käytetään henkisen väkivallan muotona.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti ei halua , voitolla että ottaa aikaa ennekuin hormonit ovat tasoittuneet.mutta tavallisesti sitä voitolla jo parin viikon päästä yhdynnässä jos on ollut normaali synnytys.mutta sekin on yksilöllistä ,toiset voivat olla aika pian yhdynnässä toisilla kestää hieman kauemmin riippuen ihmisestä .monhan. Niitäkin perheitä joillekin tullut eka lapsi tammikuussa ja toinen saman vuonna marraskuussa että sekin jo todistaa että ei siinä olla odoteltu oikein kauaa

    • Anonyymi

      Meillä emäntä oli hieman epävarma alakerrastaan. Hän osti sellaisia erikokoisia dildon tapaisia treenipalloja ja sain niitä työnnellä hänen sisälleen. Aika tiukalta tuntui, vaikka synnytyksestä oli vain kolme viikkoa. Hän jäi itse niitä kokeilemaan ja kertoi minulle jälkeenpäin, että meni nautiskeluksi. :) Sen jälkeen meillä jatkui taas seksielämä niin kuin parisuhteessa kuuluukin.

      Itse asiassa ensimmäisessä yhdynnässä synnytyksen jälkeen hän ilahtui, että enää ei satu. Tiukkuus palautui, mutta ei kipu. Rinnat muuttuivat paljon isommiksi ja herkemmiksi ja ovat oiva apu esileikin ja seksin aikana. Kuin kaksi klitorista lisää. Minun kannalta mielenkiintoisinta oli, että hän oppi puristamaan alapäällä tosi kovaa. Se puristus on miehelle sellainen jännä tunne, kun naisen alakerta supistuu.

      Keskusteluyhteys on tärkeä asia. Asiat pitää kysyä kumppanilta sen sijaan että huutelee ongelmistaan koko maailmalle. Meilläkin seksi alkaa yleensä siitä, että jutellaan sängyllä vierekkäin ja sitten hän on kohta kainalossa jne. Joskus tulee sanomaan, että nyt tekee mieli, mennäänkö vessaan tai kylppäriin lukkojen taakse. :)

      Toivottavasti aapee ei enää kärsi kuivasta ajasta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      67
      3222
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      549
      3044
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2355
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2002
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1825
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      307
      1820
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1622
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      104
      1314
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1218
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1205
    Aihe