HYVÄÄ PUUTA ?

JUSTERS

MIELENKINTOINEN JUTTU AQUARIUKSEN BLOGISTA....

tiistaina 15. joulukuuta 2009
Jo on aikaa kulunut...
On kulunut tovi jos toinenkin sitten viimeisimmän blogitekstin. Sitten viimeisimmän kirjoituksen on edetty vähän puolihimmein lyhdyin. Pikkuhiljaa edeten kohti uutta auringonnousua.
Nooh, elämä on kuitenkin jatkunut Latviassa noin yleisesti ottaen. Jatkunut kaikista talouden ja politiikan kommervenkeistä huolimatta. Tämä on siitä oiva ja yllätyksellisen mukava maa, että koko ajan sattuu ja tapahtuu. Paljon riittää kertomista varmaan jälkipolvillekin...kun me kerran Latviassa -tyyliin. No onhan Suomessakin omat lautakasansa käännettävänä.

Loppukesästä oli mielenkiintoista "ei voi olla totta" -uutisen poikasta telkkarissa. Lasten yliopistollisen sairaalan lähellä on ihan hyvä, tavallinen apteekki. Yhtenä yönä oli kuitenkin ovet säpissä, vaikka piti olla avoinna 24h. Syy moiseen selvisi pienen ihmettelyn ja kopistelun jälkeen. Farmaseutti tai apteekkari mikä lie, joka tapauksessa hän oli maanläheisesti sanottuna perseet olalla siellä apteekissa. Lukinnut oven ja nuokkui kaikessa hiljaisuudessa yksikseen.
Toisen kerran oli uutisryhmä matkalla maaseudulla, ja sattuivat ojaanajopaikalle. Pysähtyivät ja menivät tarjoamaan apua. Mitään dramaattista ei ollut tapahtunut, mutta kuinka ollakaan kuski oli luonnollisesti kännissä. Tällä kuljettajalla oli vielä työvaatteetkin päällä (en muista oliko menossa töihin vai tulossa). Työvaatteet oli...poliisin virkapuku! Lisämausteena kerrottakoon, että hänellä oli vielä koira takaluukussa. Ei ollut siis farmariauto, vaan sedan volkkari. Sieltä luukusta kömpi koira. Kumpikaan ei ollut vahingoittunut, eikä sivullisille tapahtunut mitään. Moraali ja järki vaan olivat tainneet jäädä matkasta sillä kertaa.
Nämä toki ovat yksittäistapauksia, eli ei kannata ajatella tällaisten olevan ihan jokapäiväistä elämää edes täällä Latviassa.

2

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • justers
      • Matkai-lija

        mielenkiintoista luettavaa näkyy olevan. Melko realistista kaikenlaisten turistiopusten jälkeen. Suosittelen lueskelemaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1545
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1233
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      977
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      900
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      67
      819
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      42
      797
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe