HP Deskjet f370 rasittava ongelma

Kohtameneehermot

Moro! Olis tämän otsikossa mainitun tulostimen kanssa ongelmia. Elikkäs kun olen tulostamassa jotain niin joskus tuo sattuu heittämään erroria kehiin, eli tulostus keskeytyy. No, peruutan tulostuksen ja korjaan mahdolliset paperitukkeumat jnejne, tulostimen pitäisi tässä vaiheessa olla ihan tulostusvalmiina. Mutta ei vaan ole! Koneelta kun katsoo niin tulostin ilmoittaa olevansa offline-tilassa eikä sitä saa mitenkään muuten pois tästä tilasta kuin poistamalla asennukset ja asentamalla uudestaan (joka tarkoittaa odottelua, odottelua, tietokoneen sammuttamista ja uudelleenkäynnistystä, odottelua ja odottelua). Ei meinaan jaksaisi jokaisen paperin takia alkaa tätä samaa hullunmyllyä pitää, etenkään jos sattuu olemaan kiire! Ongelma ilmaantuu myös jos vaikka paperi loppuu ja tulostimen täytyy sen takia lopettaa tulostaminen.

Toinen asia joka erittäin vahvasti liittyy ongelmaan on valokuvapaperille tulostaminen. Ensin yritin tulostaa jotain pientä ihan testimielessä, painoin tulostimesta paperityypin valinnan valokuvapaperiksi, koneelta valitsin a4 kokoisen muun valokuvapaperin (eli ei HP:n paperi). No, ensin se ei suostunut edes vetämään paperia sisään ja valitti paperityyppiä. Ajattelin että olin itse laittanut jotain väärin. Poistin jumiin jääneen paperin kuten kuuluu ja yritin uudestaan - ei mitään. Asensin ajurit uudelleen ja nyt toimi, sain tulostettua pienen kuvan. Yritin tulostaa oikean valokuvan mutta ei. Taas valittaa jostakin. Tätä uudelleenasennusta ja testailua kokeilin noin kolme kertaa kunnes onnistuin jälleen tulostamaan kuvan. Kuvasta tuli huono, joten muokkailin sitä vähän ja yritin uudestaan. Ei toiminut. Nyt on jälleen 4. ajureiden asennuskerta edellisen tulostuskerran jälkeen takana ja nyt en enää jaksa, koko päivä mennyt tuon kanssa painiessa.

Yritin etsiä molempiin ongelmiini vastausta mutta ei. Olen yrittänyt virtapiuhan irroittamista, USB-piuhan irrottamista, molempien piuhojen irrottamista molemmista päistä ja vaikka mitä.

Eli jos tiedätte ongelmaani ratkaisun niin voisitteko ystävällisesti auttaa? Etenkin siinä että miten saisin helpommin tuon tulostimen pois offline-tilasta ja tulostamaan?

Kiitos paljon!

6

1342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfghdfghdfghdfghdf

      Jep elikkäs ohjelmassa oli vika, Wordi ei ilmeisesti tue valokuvien tulostamista. Mutta tulipahan kokeiltua! :)

    • hermot meni täälläki

      Ongelma saattaisi olla paperin paksuus. Minulla on samanlainen tulostin ja se ei kakistelematta niele kuin 170g/m2 paperia. Tuossa on pinkka 260g/m2 paperia turhan panttina kun juuttuu aina tulostimeen. Tulostuksen saa peruttua kun klikkaa hiiren oikealla puolella tulostimen kuvaketta käynnistyspalkissa oikealla ja avaa tulostimet ja faksit. Sen jälkeen klikkaa vasemmasta reunasta tulostuksen aihetta ja peruuttaa tulostuksen. Sen jälkeen voi yrittää uudestaan.

    • opppppppppppppppp

      Asensin koneeseen Linuxin ja tulostus pelaa. Samassa koneessa on myös Windows, sama ongelma kuin yllä mainittu, ratkaisuna toinen käyttis rinnalle.

    • JormaL1

      Jokohan oma Deskjettini sanoi itsensä irti? Kone ilmoittaa paperin olevan lopussa vaikka on entiseen tapaan täynnänsä. Kopioitaessa se inisee pariin kertaan ja jättää kopioinnin siihen. Epäilen, että tulostimeni on viime aikoina raksahdellut aika rumasti, joten paperi-ilmaisin saattaa olla rikki. Pari kitisevän narisevaa tyhjäkäyntiääntä kopioitaessa viittaa mielessäni siihen, että paperin vetäjä koneisto kelaa pari kertaa tyhjää? Olisiko siihen syynsä, että näin kesähelteellä
      kumitela on kuivunt eikä tartu paperiin imaistakseen ja tai vetääkseen päällimmäisen paperin sisään? Vai olisiko vetäjä kela käynyt pölyyntyessään tehottomaksi tarttumaan paperiin?

      • Black Decker

        Pyyhkäise kumiteloja kevyesti hiomapaperilla. Pienen karhennuksen pitäisi auttaa.


    • Annuliina48

      Hei, tuo aloitus on jo vanha asia, mutta aivan sama juttu täälläkin, eli kun jotain häikkää tapahtuu tulostettaessa, niin ei auta kuin täydellinen virrankatkaisu, pistokkeetkin pois seinästä ja uusi yritys. Tuo seuraa esim. kun paperi on huomaamatta loppunut tulostimesta. Luulisi että kone "tajuaa" aloittaa, kun paprut on lisätty... mutta ei. Läppärin ollessa käytössäni piti se akkukin irroittaa, sitten seremonia uudelleen, niin tulosti.
      Tämä monitoimilaitteeni pelaa edelleen, mutta mielestäni on hirveä mustesyöppö, mitä lienee muut käyttäjät tuumaa...?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      301
      2719
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      103
      2132
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      80
      1625
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      179
      1485
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1308
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe