Lelukuvastot

Martta78

Kun postista tulee aina ennen joulua lelukuvastoja, niin annatteko lasten selailla niitä? Itsestäni on aika omituista, kun 5-v tyttömme haluaisi ottaa tarhan lelupäivänä kuvaston mukaansa. Siellä ne sitten tuijottelevat porukalla leluja ja vertailevat, mitä hienoa kukanenkin saa lahjaksi. Tekisi mieli paiskata ne lärpäkkeet uuniin saman tien kun ne tulevat postista.

5

376

  Vastaukset

  • annan kyllä katsella mutta teen selväksi että niitä ei meille enemmissä määrin ole tulossa joululahjaksi joulupukilta eikä ylipäätään muutenkaan :):)haaveilla saa...

  • omituista. Minusta olisi paljon omituisempaa, jos 5-vuotias paiskaisi lelukuvastot uuniin.
   Sinäkin varmaan katselet sellaisia kuvastoja yms., joissa on jotakin sinua kiinnostavaa. Saatat jopa ottaa niitä mukaasi töihin ja näyttää työkavereillesi. Et ilahtuisi, jos lapsesi hävittäisi ne.
   Ellet halua mainoksia kotiisi, voit helposti kieltää sen ottamalla yhteyttä jakeluun.

  • Kyllä minä muistan omasta lapsuudestani miten ihania ne kuvastot oli.
   Silloin tosin ei tullut lelukuvastoja erikseen vaan perinteiset anttilat sun muut. Kyllä niitä hartaasti selattiin naapurin tyttöjen kanssa. Kyllä me ainakin tajuttiin ettei niitä kaikkia voi saata, mutta minkä ottaisit tältä sivulta....?

  • Tyttö 4v. on niin innoissaan aina, kun hänelle itselleen tulee postia. Ja sitten sieltä haaveillaan kaikkea mahdollista. Tietää kyllä tokikin, että kaikkea ei voi saada (eikä edes pukki tuoda ;) !!), mutta siinäpähän ihailee niitä. Ja niitä luetaan vielä kauan joulun jälkeenkin! itseasiassa heitin risat viimevuotiset lelulehdet just hiljattain pois, kun alkas tulla postista uusia!

  • Se on meilläkin ihan ajanvietteeseen verrattavaa...lelukuvastot, lastenvaatekuvastot, nukkekatalogit, littlest pet shop katalogit. Tyttö 6 v. Hänestä on valtavan hauskaa kaisella niitä ja miettiä mistä tyykkää ja kysellä äidiltä ym mistä toinen tykkää ja mikä on lemppari.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   581
   9039
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1083