Vanhojen miestenkin iloksi, mutta ennen kaikkea omaksi iloksi.

Villikissa

"Miksi vanhemmat miehet kiinnostaa mua? mulla on poikakaveri ja seksi luistaa todellakin paremmin kuin hyvin. Silti mä aina fantasioin vanhoista, todellakin mieluumin viidenkympin paremmalla puolella olevista miehistä. Mä en ehkä todellakaan haluaisi edes toteuttaa niitä mutta himoilen niistä usein...",mä pohdiskelin tosi usein kunnes jotain tapahtu. Jotain ratkaisevaa. Tosiaanki mä toivoin että tää olis tapahtunu kun mä olisin ollu vielä nuorempi ja lapsenomaisempi. Että joku kiimanen, ehkä hieman pedofiliiankin taipuva, vanha mies olis saanu sänkyynsä kiimasen nuoren pupun joka olis huutanu onnesta nähdessään karvaisen reppumahan alta nousevan suonikkaan paksun jötikän, joka kiiltelisi ensimmäisistä tipoista valmiina naimaan mua ensin suuhun...
No en mä ihan vanhukseksi kerinny ennenkö mun fantasia toteutu ja kaiken kukkuraksi mut otettiin rajusti ja mä olisin voinu vaikka kuolla jos mä en olisi saanu kokea tätä.Niin täytetty ja onnellisen likanen mä olin.

Mä olin ehtinyt jo reilusti kuudentoistavuoden paremmalle puolelle.Olin muutamaa kuukautta vaille seitsemäntoista vuotias kun meille tuli fysiikkaan uusi sijainen. Mä en ollut sitä kaljuuntuvaa vanhaa herraa koskaan aikaisemmin nähnyt, mutta se antoi mun heti ymmärtää, että mut oli pantu merkille jo paljon aikaisemmin. Ensimmäisen sijaistunnin päätteeksi keräilin tavaroitani laikkuun.Mun kaveri, istui harmiksi toisellapuolella luokkaa eikä jaksanut jäädä seuraamaan mun selviytymisrituualia. No mä myönnän, mä oon hidas ja lähden luokasta aina viimeisenä. Lukio oli remontoitu ja huomasin taas että toiseksi viimeisen lähtijän jälkeen uusi itsestään sulkeutuva ovi paukahti kiinni. Opettaja katseli minua - silloin luulin että kärsimättömästi- ja yritin nopeammin tunkea tavaroita laukkuun. Tietenkin marimekon täpötäysi penaali tipahti lattialle ja huomaamattani pyllistelin opettajaan päin ehkä hyvinkin kutsuvasti. Kaiken kukkuraksi päälläni oli lyhyt espanjasta tuotu musta vekkihame. (oli alkusyksy eikä minihameet olleet vielä rantautuneet suomeen, toisin kuin nyt.) Olen 175 senttinen sporttinen kaunotar ja hame peitti juuri pakarani jotka jatkuivat pitkinä trimmattuina säärinä kohti lattiaa. Onneksi lukiossa älykkyys kauneus ei enää ole mahdoton yhtälö. Vaikka todistuksessa kiiltelikin ysejä ja kymppejä, fysiikka takkuili pahemman kerran. Keräilin viimeisiä kyniä ajatellen samalla että taidan tarvita tukiopetusta kuulin sijaisen askeleet. Luulin hänen kävelevän ovelle odottamaan että saisi lukittua oven minun jälkeeni mutta yhtäkkiä tunsin hänet takanani. Hän kurottui ylitseni ja poimi viimeisen kynän ja ojensi sen minulle. Tuon pinen hetken aikana hänen lantio painui hetkeksi pyllyäni vasten ja tunsin miten hänellä seisoi.

Pomppasin hämmentyneenä pystyyn ja otin kynän sijaisen kädestä. -Kiitos, sanoin vahingossa keimaillen toivuttuani shokista. Tuijotin hetken hänen suorien harmaiden housujen etumusta. Hänen toinen, taskussa oleva käsi piti elimen piilossa, eikä kummempia kohoumia näkynyt. Otin tavarani ja kävelin opettajan ohi. - Hei sanotkos sen sun nimen vielä uudestaan? sijainen uteli. Kerroin nimeni ja hän kysyi minulta muutamasta sukulaisesta jotka hän tunsi jostain. Avasin oven ja opettaja lähti kävelemään käytävälle vierelläni. - Etkös sä oo ollu viime kesänä jenkkifutiksen kotiotteluissa katsomo myyjänä? se kysyi ääntään vaimentaen. -Mä mietin usein käytätkö sä niiden hameiden alla ollenkaan alushousuja, se jatkoi ja lähti viimein eri suuntaan. Aluksi mä olin ihan pihalla kunnes tajusin mitä se oli just sanonu. Mä en siis kuvitellu kovaa kalua mun pyllylläni mä iloitsin ja huomasin miten klitoristani alkoi kihelmöidä, kosteutta valua aavistuksen verran pöksyihini ja nännini huutamaan rajuja puraisuja.

Mä olin ollut muutaman päivän kipeänä ja olin entistä enemmän ulalla fysiikan potentiaalienergiasta. Kun torstaina vihdoin uskaltauduin kouluun menin fysiikan opettajan puheille tiedustelemaan mahdollisesta tukiopetuksesta. En tietenkään ollut unohtanut maanantaista konfliktia ja olin runkannut itseäni innokkaasti edellisinä päivinä kaikessa rauhassa näitä koulunovelleja lukien, kun muu perhe oli töissä ja koulussa. Jännittyneenä ja pillu sykkien odotin kun edellinen ryhmä poistui luokasta 206. Menin sisään ja näin sijaisen keskustelevan vaimealla äänellä Esko Vihriälän, matematiikan lehtorin kanssa.He eivät huomanneet minua joten odotin kiltisti oven suussa. Laskin laukkuni maahan jolloin he huomasivat minut ja fysiikan sijainen vilkaisi Eskoa merkitsevästi.
- Eihän sulla ole tänään fysiikkaa, hän sanoin asiallisella äänellä.
Näytin hänelle poissaolovihkoni ja selitin viimepäivien poissa oltot. Samalla kyselin myös mahdollisesta tukiopetuksesta hyväillen samalla kaulaani. Sijainen, jonka rinnassa luki Reijo Mäenpää katseli käteni liikettä ja vastasi taas tiukasti että tukiopetukset on pidetty eilen. Lopetin hyväilemisen ja katsoin molempiin opettajiin murtueella katseella. Ennenkö kerkesin sanoa mitään, Esko avasi suunsa : "Eikös ne kaksi muutakin tyttöä ollut eilen poissa ja tarvinnut tukiopeusta" heittäen samalla painavan katseen Mäenpäähän. "Ilmoitahan tytöille että tukiopetusta on sittenkin saatavilla!". Reijo myöntyi ja käski minun tulla paikalle kolmeksi. Katsoin Eskoa kiitollisena, nostin laukun maasta ja lupasin olla paikalla kolmelta. Pyysin myös että varaisivat paljon aikaa. - Haluan perusteellisen opetuksen, pojat.

Kello oli viittä vailla kolme ja olin vessassa pesemässä alapäätäni. Suihkuava vesi hieroi ihanasti ja unohduin kiusaamaan klitoristani ehkä liiankin pitkäksi aikaa. Kello oli jo viisi yli kun hypin portaat yläkertaan. Klitorikseni oli turvonnut niin suureksi että pelkkä käveleminen hankasi sitä melkein liian kiihottavasti. Olin jättänyt alushousut pois ja vetänyt vain ohuet sukkhousut sulojeni peitoksi.Nyt hametta nostamalla näkyisi muutakin punaista pitsiä. Ajatellen kiiltoa opettajien silmissä toivoin parasta. Saattaisi kuitenkin olla että kaksi muuta tyttöä tosiaankin olisi paikalla ja tiedossa olisikin vain laskemista.

Koputin vimmatusti lukittuun oveen, mutta oven avasikin naissiivoaja. Hän kehotti minua menemään ilmaisutaidon luokkaan seuraavaan kerrokseen, tukiopetus pidettäisiinkin siellä. Luokan ovi oli raollaan ja astuin sisään. En kuullut enkä nähnyt mitään ja juuri kun olin sytyttämässä valoja joku tarttui käteeni. - Suu kiinni pikkupillu, joku sanoin. -Saat avata sen ihan kohta. Tunnistin tietenkin Sijaisopettajan äänen ja tunsin kuinka kostus levisi sukkahousuilleni ja reisilleni. Mut talutettiin opettajan pöydälle ja laitettiin selälle makaamaan. Oli aivan pimeää ja Reijo alkoi riisua mua mutta ei koskunu muhun muuten kertakaan. Mä paloin halusta saada sen isot, karvaiset ja karheat kädet puristamaan mun kiinteitä rintoja ja vailtamaan mun vartalolle.En kuitenkaan uskaltanu puhua. Yhtäkkiä toiset kädet ottivat mun paidan pois ja joku kuiskasi korvaani: "Mun teki aina mieli panna sut hajareisin istumaan mun syliin ja naida rynkyttää sun piukkaa pillua niissä jenkkifutis matseissa. Jouduin tyytymän vaan katseluun ja litkimään sun kahvia kolmenkymmenen asteen helteellä. Nyt saat kyllä korvata, korvata antamalla sedälle muutakin kun vaihtorahoja. Voihkin innoissani kun kaksi miestä riisuivat mua ja kysyin kuka toinen oikein oli. - Suu kiinni pimu, ne murahtivat yhteen ääneen ja sitten mun silmät sidottiin. Mäkasin alastomana pöydällä pillu tihkuen ja huomasin että joku sytytti tauluvalon. Toinen mies avasi mun haarat levälleen ja pillun tuoksu levisi huoneeseen. Se korahti kiimaisesti, käynnisti vibran ja asetti sen mun klitorikselle. Mä voihkin nautinnosta, mun klitoris ei meinannu kestää sitä tunnetta sen vessa leikin jälkeen. Aloin kiemurreilla, mutta kahdet vahvat kädet painoivat mut pöytää vasten. Kumpikin mies alkoi nuolla mun valmiiksi tököttäviä nännejä ja tunsin kuinka ensimmäiset orgasmi aallot lähtivät alaselästä. Olen aina ollut sängyssä hyvin äänekäs enkä tälläkään kertaa voinut ola voihkimatta kiimassani. Toinen mies puraisi nänniäni, toinen lipitti toista nänniä kiusoittelevasti kielellään. Ennen orgasmia haistoin kuinka miesten partavesien tuoksut sekoittuivat vanhan miehen sekä hien hajuun.

Mut nostettiin lattialle polvilleen ja Reijo asettui mun eteen seisomaan. mä olin aivan tulessa vielä orgasmistani enkä meinannu pysyä pystyttä. Se avas julpin ja haistoin kullin tuoksun. Se haisi ehkä hieman ummehtuneelle ja likaiselle, mutta täähän oli mun fantasiaa ja voihkin nautinnosta. Pyysiin saada nuolla sitä ja reijo polvitui mun eteen. Se toi naamansa mun kasvojen eteen ja tunsin sen hengityksen ihollani .Kun se viimein työnsi kielensä suuhuni se viikset kutittelivat kivasti mun huulia.Mä menin lattialle nelin kontin ja kaivoin kyrvän seiomaan kasvojeni eteen. Harmittelin etten saanut katsella sitä esin. - Aah, vanhan miehen paksu kyrpä ajattelin ja puristin sitä kädessäni. Nuolaisin jo kostunutta terskaa kiusoittelevasti ja livoin herkintä kohtaa. Olen pirun hyvä lutkuttamaan, tiedän sen. Poikaystävänikin pitää minua virtuoosina mutta en voinut ajatella häntä nyt. Vedin nahan taakse ja puristin huuleni yhteen. Sitten työnsin terskan hitaasti suuhuni ja aloitin taidonnäytteeni. Imin päätä lujaa ja livoin kielelellä herkimpiä kohtia ja oli Reijon vuoro kiemurrella. Tiesin miltä tuntuu kun tuntuu melkein liian hyvältä ja hellitin imua. Aloin ensin hitaasti vedellä nahkaa ottaen mulkkua suuhun samaan tahtiin. Nopeutin vetoja ja kalu kangistui entisestään suussani. Toinen mies napsautti jälleen vibraattorin päälle ja työsi sen syvälle märkään pilluuni. Hän alkoi naida minua vibralla ja pilluni alkoi listä äänekkäästi.Reijo hurjistui litinästä ja voihkinnastani niin, että alkoi nussia mua suuhun. Oli vaikea estellä häntä tekemästä kipeää vaikka olinkin totunut että mua naidaan suuhun.Tosin oma pitkäaikainen kundikaverini joka osaa lopettaa jos sattuu. Olin kuitenkin niin kiimasta vauhkona että antauduin miehille. Sain jälleen orgasmin ja reijo siirtyi taakseni. Hän runkkasi muutaman kerran ja puski patukkansa sisääni minun vielä värähdellessä ja ruiskutti nesteensä syvälle vittuuni. Pelkkä alatus että vanha mies rassaa putkiani sai aikaan uuden orgasmin.Tietenkin paksu sykkivä kulli teki myös tehtävänsä.

Huohotin lattialla ja toinen miehistä laittoi telvision päälle. Sain riisua siteen silmiltäni ja näin televisosa pysäytetyn kuvan pornoleffasta. Video laitettiinkin pyörimään ja tunnistinkin yllättäen oman voihkintani pilluni litinän. Ensin kuvattiin toisen miehen käsiä puskemassa vibraattoria pilluuni. Hetken päästä Reijo tuli ja työnsi kullinsa sisääni. Sperma valui pillustani.

Sitten kiinnitin huomien toiseen mieheen. Hän oli todellakin yksi mies kesän matseista. Hän istui aina ilman paitaa punaisissa sortseissa joka otteluissa. Hänen möhömahansa oli ruskettunut päivä päivältä ja juttunsa muuttuneet rivommiksi kesän edetessä.Reijo veti vetoketjua kiinni ja suoristeli vaatteitaan. Se tuli mun luo ja suuteli mua rajusti.
- Top top, möhömaha sanoi, eikös nyt ala olla mun vuoro? Reijo katseli mua omistavsti ja silitteli hymyillen mun ihoa. En mä haluaisi tällästä hunajapillua muitten käsiin antaa, mutta diili on diili. Sitä paitsi mä joudun lähtemään. Se kuiskasi mun korvaan kiitoksen ja kertoi toivovansa ettei tää jäisi yhteen kertaan. - Haluan jysiä sinua vielä muuallekin kuin suuhun.Ennenkö se poistui se asensi videokameran uudelleen käyttövalmiiksi mutta jätti sen niin että tvstä näkyi kokoajan mitä nauhalle tallentui.

Mä halusin sitä möhömahaa ihan hirveesti. Se oli just sellasta irstasta mies tyyppiä jota mä himoilin. Sitä paitsi se oli iso ja jaksaisi varmasti nostaa mua. Mä menin sen luo ja katsoin vienosti sen silmiin. Aloin riisua sitä ja se hurjistui ja alkoin samalla kourui rintojani kovakouraisesti. Toisella kädellä se työnsi kaksi paksua sormea pilluuni. Se oli vielä tiukka sillä vibra oli ollut aika pieni eikä Reijo ollut jyystänyt mua vielä. Mun teki niin miehi kyrpää sisälleni ja kaksi paksua sormea tekivät hyvää painellen mun g-pistettä. - Mmhh, mä näin koko kesän märkiä unia tästä. Sä et oikeesti tiedä miten mun teki mieli tulla hajareisin sun syliis niissä matseissa...setä. Saanko sanoa sua sedäksi? -Et saa, sano mua isäkses se murahti kiimaisesti. - Vielä parempi, saanko mä olla sun impi tyttäres joka isukin täytyy ensin korkata ennenkö mua voi käyttää? Isä mikä tää on sanoin ja otin kiinni kovasta, suonikkaasta munasta. Laskin miehen boxerit ja edessäni kiilteli hyvän näköinen kookas muna. - Isä kertoo kohta, mutta ensin sut on putsattava tosta sotkusta mitä sun sisälles ruiskauteettiin. Se kaiveli mun pillua ja toi spermaiset sormet suulleni. - Sinä oot olut tyttö tuhma kun päästit jonkun muun pimpsaasi ennen isukkia. Nuole!se karjaisi ja mä nuolin silmät kiiluen pilluni ja Reijon eritteitä miehen sormista. - Auttaisiko jos isä antaisi piiskaa kysyin miehen sormet suussani? Mies irrotti vyön sousuistaan ja läimäisi minua lujaa pepulli. - Aih, kiljaisin kivusta mutta pyysin silti lisää. Lujempaa isä lujempaa!!!! Ja mies piiskasi pakarani helliksi. Piiskaaminen sai hänet hurjaksi ja nosti minut lattialta syliinsä. Kiedoin jalat hänen ympärilleen ja hän painoi minut liitutaulua vasten. - Siinäs näet tyttö, mitä tuhmille tapahtuu! -Saisinko muutakin kuin piiskaa, isi, en tiedä mitä tuolla tehdään mutta työnnä se mun sisälle, voiskohan se laittaa sinne? Ja isä työnsi. Tuntui kuin jättimäistä puun runko olisi ängetty sisääni ja jo ensimetreillä haukoin henkeäni kullin repiessä vittuani. Mies työsi sitä tuskallisen hitaasti sisäni ja tuntui että sisälläni olisi jo metrin verran kyrpää. Lopulta se tavoitti vittuni perän ja veti sitten kyrvän hiljalleen pois ja aloitti uudelleen samanlaisen tuskallisen työnnön. Huusin kivun ja kiiman sekaisin tuntei isää lopettamaan mutta mies vain hurjistui Hän nussi minua loputtoman kauan mutta kokoon totuttuani nautin suuresti puhun isukille tuhmia ja vauhti vaan lisääntyi. - Tahtoisiko isukki viedä multa peppuneitsyyden? mua ei koskaan oo painettu kakkoseen? mies nosti mut alas seinältä ja menin jälleen lattialle nelin kontin. - Kyllä isä haluaa nussia sua syn tiukkaan pyllyyn, se sanoin ja levitti kosteutta mun pillusta anuksen ympärillä. Sitten se räkäisi pyllylleni ja nuoli peräaukkoa.Se työnsi suuren mulkkunsa vielä alapäähäni ja painoi sormen pyllyyni. Pelkkä sormi tuntui kamalalta ja muistin miksi en aikaisemmin ollut harrastanut peppuseksiä. Aloin jänistää ja siitäkös mies inostui. Hän otti mua länteilta kiinni ja työnsi hitaasti kulliaan sisälleni. Terskan ollessa sisällä huusin kivusta. - Suu kiinni narttu se sanoin ja veti munansa ulos. -Ei enää, älä isä enää kiljuin kun se survoi munansa syvälle suoleeni ja alkoi liikkua siellä tiuhaan tahtiin. Huusin tuskasta eikä se tuntunutkaan enää hyvältä, ei edes kipu.

Seuraavaksi heräsin ilmaisutaidon luokan lattialta ja huomasin kuinka möhömaha teki lähtöä. -Taisit pyörtyä onnesta, se hörähti. -Nähdään viimeistään kesällä, ja se lähti.

Mun fatasia toteutui ja mä mietin olisko ollu parempi ehkä pitää se vaan fantasiana? Ei, ei olis ollu. Ja mä pääsin viimein himostani vanhoihin miehiin. Toki kävely teetti vaikeuksia vielä viikonkin jälkeen istumisesta puhumattakaan. Perjantaina oikea opettaja tuli takaisin ja poikakaveri kotiutui lomille intistä. Mä odotin jännittyneenä kesälomaa, tai oikeastaan futiskauden alkua.

9

11523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä§

      toi oli tosi ihanaa!!! Mä sain ihanat orkut!!! Kiitti sulle tosi paljon.......=)

      • Mahe

        Runkkaako jengi oikeesti näitä lukiessaan? Ei vittu...

        www.messulauta.tk


    • *mmmhhhhhhhhhh*

      hyvä juttu sinänsä(tosi hyvän pitunen),mut kirjotusvirheit ois voinut tsekata tarkemmin...muuten ihan jees!

      • eeepi

        tosi hyvä...ja sain tosi hyvät


    • Genre

      Hyvä juoni ja eteni uskottavasti joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

      Kirjoitusvirheet vielä pois ja jaksotus, - ei putkeenkirjoittamista eikä oikaisuja juoneen.
      Kohtuullista tarinointia.
      Jatka kirjoittelua / harjoittelua :)

    • pari juttua....

      Oli tosi herkullinen ja kiihottava tarina. Mutta vähän parempi jaksottelu helpottaa lukemista, ja ehkä vuorosanojen merkitseminen...

      Muuten tosi hieno tarina. Jatka vaan samasta aiheesta... Nam!

    • Wayne

      Tommonen kama menee vain jollekkin nörtille.. Rajumpaa meininkiä!

      • Villikissa

        Taidan siis olla ihan nörä ! :) Kiitos palautteesta!


    • esko

      iha hyvä mutta silti niin äklöttävä ja sieltä paljastu aikas paljon kirjotus virheit

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe