Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Naapurin tätiä 4 ja ½: Kahden naisen leikkikalu

Naapurin poika

Jatkoa sarjan 4:nnelle osalle..

"Hei miks sä lopetit?!" -Anne ähkäisi ja samantien huomasi Eevan ikkunan takana. Eeva lähti säikähtäneenä perääntymään takaisin omaan kotipihaansa, mutta Anne huusi Eevaa pysähtymään ja Eeva kääntyi takaisin. Eeva käveli kuistin ovesta sisään ja sanoi:
"Olin tulossa onnittelemaan Markoa, mutta täällä on nähdäkseni ihan erilaiset synttärikestit meneillään.."
"Ethän kerro tästä Markulle, ethän?" -Anne sopersi vaikean näköisenä
"No tuota" -Eeva aloitti.. "Yhdellä ehdolla"
"Niin?" -Anne katsahti Eevaan toiveikkaana.
"Jos pääsen mukaan tähän teidän pieneen "synttärileikkiinne"" -Eeva sanoi ja katsahti minuun ja Anneen ovelasti.
"Selvä" -Anne sanoi.

"Sinä pysyt Mikko siinä paikallasi, nyt saat nähdä sellaista herkkua, ettet ihan heti unohdakkaan.." -hän jatkoi ja iski silmää minulle. Nojauduin sohvan selkänojaan ja katsoin ihmeissäni, kun Anne asteli hitaasti Eevan luokse. Nämä kaksi naista alkoivat suudella toisiaan hellästi, ja Anne riisui Eevan mustan sporttitopin. Annen ja Eevan kielet hyväilivät toisiaan ja tunsin veren pakkautuvan kaluuni. Eevalla oli päällään punaiset rintaliivit, jotka Anne napsautti lattialle samantien. Eevan rinnat olivat pienemmät kuin Annen, mutta sitäkin kiinteämmät. Nännit olivat myöskin pienet ja sievät, hyvin terhakat ja pystyt. Anne pyöritteli Eevan tissejä käsissään ja hyväili nännejä sormillaan. Eeva hapuili kädellään Annen pillua, ja se sai Annen huokailemaan kiimaisena. Annen iho kiilteli hikisenä äskeisestä sessiostamme ja Eeva valutti verkkarihousunsa nilkkoihin. Eevalla oli jalassaan punaiset stringit, joiden etumuksessa erotin kostean tahran. Eeva alkoi hyväilemään pilluaan stringien läpi ja samalla nuolemaan Annen suuria rintoja. Katselin kiihottuneena, miten Eevan kieli liukui Annen isojen nännien ympärillä, väillä Eeva näykkäsi leikkisästi nänniä.

Annan katseeni kierrellä näiden aikuisten naisten vartaloilla. Eevalla on jumalaisen seksikkäät sääret, ja aerobicin kiinteyttämät reidet, Anne on puolestaan muodokkaampi, pyöreä perse ja pitkät, ruskettuneet sääret tekevät minut hulluksi. Naiset hyväilevät toisiaan edessäni, enkä malta odottaa vaan nousen seisomaan ja käsken Eevan sohvalle selälleen. Eeva tottelee kuuliaisesti ja katselen Eevan pillua kriittisesti. Eeva on jättänyt karvoituksensa melkein kokonaan ajelematta, on hän tosin siistinyt taidokkaasti, ja edessäni onkin erittäin kiihottava näky: Eeva hieroo klitoristaan sormellaan välillä hyväillen muualtakin.

Astun lähemmäksi ja työnnän kullini Eevan tiukkaan, kosteaan pilluun. Tunnen kiimaisen pillun supistelevan kaluni ympärillä ja alan työntelemään hitaasti kohti Eevan pillun perukoita. Anne asettuu sohvalle Eevan pään taakse ja alkaa hyväillä vittuaan kiimaisena. Välillä hän suutelee Eevan huulia kiihkeästi. Aikani nussittua vetäisen lemmennesteistä kiiltelevän kaluni Eevan vitusta ja käsken häntä ottamaan kyrpäni suuhunsa. Eeva tottelee himoitsevan näköisenä ja näen, kun Anne nousee sohvalta ja lähtee kävelemään kohti makuuhuonetta. Eeva levittää häpyhuuliaan ja kyrpäni lipuu hitaasti hänen tiukkaan vittuunsa. Eeva alkaa hitaasti ratsastamaan kalullani päästelleen hiljaisia, tyytyväisiä huokauksia. Anne ilmestyy makuuhuoneesta dildo kädessään ja heiluttelee sitä kädessään veikeästi hymyillen.

Anne alkaa työntelemään dildoa sisäänsä seuraillen samalla Eevan ratsastustuokiota. Molemmat naiset voihkivat, ynisevät, kiljahtelevat, huokailevat ja päästelevät toinen toistaan kiihoittavampia äännähdyksiä. Anne voihkii edessäni vasemman käden etusormi suussaan, silmät suljettuina ja paksut tummanruskeat hiukset sekaisin.

Eeva nousee päältäni ja molemmat naiset asettuvat lattialle polvilleen ja nuolevat huuliaan. Anne tarttuu kyrpääni kädellään ja alkaa veivata hitaasti edestakaisin. Sitten hän ottaa kaluni suuhunsa ja imee voimakkaasti. Eeva tekee saman perässä. Katselen kiihoittuneena kun nämä naiset suutelevat kaluani vuoron perään, nuolevat terskaani ja pallejani, imevät voimakkaasti ja hierovat kyrpääni poskiaan ja tissejään vasten, välillä suudellen toisiaan intohimoisesti. Laukean ja spermaa lentää molempien naisten naamoille. Anne lipoo huuliaan ja pyyhkäiseen kädellään spermat poskestaan, nuolleen kaiken. Eeva makaa lattialla voipuneena ja huohottaa.
"Melkoiset synttärikestit..." -hän henkäisee ja poimii stringinsä lattialta. Hän pukee päälleen ja kävelee ovesta ulos, kohti kotipihaansa. Anne hyväilee rintojaan tyytyväisenä ja katsoo minuun autuaan näköisenä.
"Tämä on pakko ottaa joku kerta uusiksi" -hän kuiskaa korvaani.

4

10503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mahe

      Hyvää stooria.

    • Minä

      Jatka vaan!!!

    • Naapurin poika

      Naapurin tätiä-sarjan viides osa löytyy nyt "Seksiä työpaikalla" osiosta!!
      Nauttikaa :)

    • zuschauer

      Nää sun juttushan on loistavia. Jatka ehdottomasti, mutta ei mitään kiirettä. Laatu korvaa määrän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe