Kalat(n) Viihdytkö paremmin miesporukassa?

Kalanaikkonen

Olen paljon lueskellut sellaista, että Kalat(N) tulisi paremmin miesten kanssa toimeen kuin naisten? Itsekin kuulun tähän ryhmään ja haluaisinkin udella, että voiko se olla horoskoopista kiinni? Olen sitä miettinyt että mistä se voisi johtua?

12

1118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • möl84

   Olen itse kala nainen ja viihdyn paremmin miesten kanssa ku naisten...

  • seurannut kala

   pitäneepi paikkansa kalanaisiin,että ovat miesporukassa ominaanparemmin kuin naisporukassa,joten olen itse kokenut sen ja monta kertaa vielä.Kun olen tutkiskellut miksi näin ihanasti sattuu olemaan,niin kalat on haavoittuvainen merkki ja mikäli naiskala on nk.hyvännäköinen on seuraa ja seurataattu,sillä tuhat ja yksi yötä sopii silloin hyvin kuvaukseen,muttapitää muistaa,että aamun tullessa iltaan rakkaus katoaa=).

  • Kevätfisu

   Viihdyn paremmin miesten seurassa. Jotenki naisten seura ei vaan kauheasti houkuta, vaikka toimeen yleensä tulenkin.

  • kalatar87

   Mielenkiintoinen huomio. :)

   Itse ainakin pidän miesseurasta enemmän. Ja tarkoitan miepuolista KAVERIporukkaa, enkä mitään baarissa ympärillä pyörivää sakkia.
   Mistä lienee johtuu, mutta mielestäni miesporukassa on paljon rennompaa ja mukavampaa, jutunaiheitakin on enemmän (naisseurassa jutunaiheet tuppaavat rajoittumaan parisuhteeseen, perheeseen, sisustukseen ym..). Naisten kanssa tunnelma on aina jotenkin kireämpi, vaikka oltaisiin miten hyviä kavereita jo vuosien takaa. Paras kaverini on nainen, mutta vietän silti mielumin aikaani miesporukassa.

  • snn

   Kalanaiset ovat yleensä, ainakin itse ja monet tuntemani, luonteeltaan hyvin miehekkäitä. Tarkoitan siis syvällisyyttä, rentoutta, rauhallisuutta, pientä lapsellisuutta, leikkisyyttä ja pelleilyä, käytännöllisyyttä, "kaikkien kaveri" - luonnetta yms. Lisäksi kalanaiset ovat herkkiä ulkopuolisille vaikutteille, nauttivat huomiosta ja eritoten miesten huomiosta, naisista he kun eivät huonon itsetuntonsa vuoksi yleensä pidä, paitsi kavereistaan ja muista turvallisiksi havaituista ihmisistä, joista ei ole uhkaa heille.

   Itse ainakin tunnen kaikki miespuoliset henkilöt hengenheimolaisikseni. Tunnen heitä kohtaan suurta ymmärrystä, empatiaa. Rakastan miehiä. He ovat siinä kaikkeudessaan vain niin cooleja, ettei heitä voi kuin ihailla ja rakastaa. Heidän menettämistään ei myöskään koskaan tarvitse turhaan pelätä. Itse kalana olen melko menettämisenpelkoinen, enkä ole koskaan naispuolisten ihmisten kanssa uskaltanut tulla kovin läheisiksi, sillä kokemusteni mukaan naisen mieli on petollinen, arvaamaton, hajamielinen ja itseään täynnä(ainakin muita naisia kohtaan). Miehet ovat usein paljon hyväksyvämpiä, ymmärtäväisempiä, oikeudenmukaisempia sekä vaatimattomia, joita piirteitä minä kalana arvostan paljon!!! Juuri se miesten vakaus, turvallisuus ja rentous on se, mitä erityisesti me kalanaiset kaipaamme ihmissuhteiltamme. Olisivatpa naisetkin sellaisia...

   • kalanaikkonen

    Johtuuko se huonosta itsetunnosta, ettei kala voi niin hyvin naisen kuin miehen kanssa? Olen itsekin samaa mieltä asiasta, että miesten kanssa rennompaa ja monipuolisempaa, suusta saattaa päästä mitä milloinkin ja olo on vapautunut. En oikeasti ole vielä päässyt ratkaisuun, mistä se johtuu. Toisaalta tulen myös hyvin toimeen rentojen naistenkin kanssa. Mutta jos seurassa on yksikin leppoisa mies niin tunnelma on aivan erilainen, pystyy olemaan paljon enemmän oma itsensä. Olen paljon ollut sellaisissa porukoissa, jossa olen ollut ainoa nainen ja täytyy sanoa, että siitä olen nauttinut kyllä. Voisiko syy olla, että miehet ottavat avokätisemmin ja hyväksyvämmin vastaan, kuin naiset? oletteko koskaan miettineet, että miten me (kalanaiset) tulisimme keskenään toimeen, kun kuitenkin kaikki täällä ovat sitä mieltä että miesten kanssa on "mukavampaa"?


  • Yhtähyvin

   tai pitäisikö sanoa yhtähuonosti, vanhemmiten kaipaa yhä vähemmän kenenkään seuraa, kun sille päälle sattuu.

  • Kalanaisukka

   mieltä! Viihdyn paremmin miesten kuin naisten seurassa ja jos pomoksi sattuu nainen, niin siitähän ei hyvä seuraa.

   Miehet on ihania.

   • Maaliskuun Idus

    Miesporukassa kuten niin moni täällä on jo todennut on rennompaa, ja samaten kuten joku jo sanoi naisporukassa jutut on rajoittuneempia. Siis, mieluiten miesporukka, tai vaihtoehtoisesti sekaporukka, mutta ei pelkkiä naisia.


   • kalanaikkonen
    Maaliskuun Idus kirjoitti:

    Miesporukassa kuten niin moni täällä on jo todennut on rennompaa, ja samaten kuten joku jo sanoi naisporukassa jutut on rajoittuneempia. Siis, mieluiten miesporukka, tai vaihtoehtoisesti sekaporukka, mutta ei pelkkiä naisia.

    Oletteko töissä miesvaltaisella alalla vai onko sekaisin naisia ja miehiä? Itse en voisi kuvitellakaan meneväni naisvaltaiselle alalle.


   • vastarannan kiiski
    kalanaikkonen kirjoitti:

    Oletteko töissä miesvaltaisella alalla vai onko sekaisin naisia ja miehiä? Itse en voisi kuvitellakaan meneväni naisvaltaiselle alalle.

    ikinä naisvaltaiselle, huh, pelkkä ajatuskin saa juoksee karkuu. Mieluiten teen töitä yksin. Onneksi olen niin "sitoutumiskammoinen" etten koskaan ole joutunut sellaisessa paikassa kauaa olemaan.
    Ja tuo että viihtyykö mies porukassa on juttu sinänsä, olen jo aika vanha tyttönen mutta muistelen että ihan nuoresta alkaen olen liikkunut miesten kanssa melko paljon. Miehet on oikeesti rentoja ja hauskoja jos ne on kavereita vaan, sitten kun niiden kanssa alkaa säpisee jotain niin johan loppui kaveruus! Mutta viihdyn kyllä aikaajoin naistenkin kanssa, muutama tosi läheinen ystävä jo monien vuosien takaa saa kyllä rennoksi.
    "uusien" naisten kanssa aina vähän jäykkää ja kyräileväistä, joskus jopa olen todella ilkeä ja häijy, mutta niinhän me kalat kai ollaan.
    Mutta oikein rattoisaa kevään alkua meille kaloille, kohtahan se aurinko meidän merkkiin siirtyy ja kaiken pitäisi alkaa olla reilassa!


  • Myokine

   Joo olen ollu aina ainut nainen Miesporukassa ja viihdyn paljon paremmin vaikka naistenkin kanssa tulen hyvin toimeen..valitettavasti olen naisvaltaisella alalla eli parturi-kampaaja ja nyt kun olen opiskellut pitkään naisten seurassa niin kyllä hermot on kireällä, tekisi mieli vetää kaikkia niitä turpaan ku alkaa mennä hermot tommosee peilin tölläämiseen ja meikkien korjaamiseen 24/7 ja kaikista muista ihmisistä paskaa jauhaamisesta.. onneksi valmistun 2 viikon päästä ja toivottavasti löydän jonkun kampaamon missä ei olisi pelkkiä naisia :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   184
   4065
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   210
   2041
  3. 133
   1607
  4. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1273
  5. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   60
   994
  6. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   75
   979
  7. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   162
   937
  8. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   54
   922
  9. Mies, tunnistatko minut tästä

   🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
   Ikävä
   77
   895
  10. Tule mukaan

   Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
   Ikävä
   39
   894
  Aihe