Kalat(n) Viihdytkö paremmin miesporukassa?

Kalanaikkonen

Olen paljon lueskellut sellaista, että Kalat(N) tulisi paremmin miesten kanssa toimeen kuin naisten? Itsekin kuulun tähän ryhmään ja haluaisinkin udella, että voiko se olla horoskoopista kiinni? Olen sitä miettinyt että mistä se voisi johtua?

12

1106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • möl84

      Olen itse kala nainen ja viihdyn paremmin miesten kanssa ku naisten...

    • seurannut kala

      pitäneepi paikkansa kalanaisiin,että ovat miesporukassa ominaanparemmin kuin naisporukassa,joten olen itse kokenut sen ja monta kertaa vielä.Kun olen tutkiskellut miksi näin ihanasti sattuu olemaan,niin kalat on haavoittuvainen merkki ja mikäli naiskala on nk.hyvännäköinen on seuraa ja seurataattu,sillä tuhat ja yksi yötä sopii silloin hyvin kuvaukseen,muttapitää muistaa,että aamun tullessa iltaan rakkaus katoaa=).

    • Kevätfisu

      Viihdyn paremmin miesten seurassa. Jotenki naisten seura ei vaan kauheasti houkuta, vaikka toimeen yleensä tulenkin.

    • kalatar87

      Mielenkiintoinen huomio. :)

      Itse ainakin pidän miesseurasta enemmän. Ja tarkoitan miepuolista KAVERIporukkaa, enkä mitään baarissa ympärillä pyörivää sakkia.
      Mistä lienee johtuu, mutta mielestäni miesporukassa on paljon rennompaa ja mukavampaa, jutunaiheitakin on enemmän (naisseurassa jutunaiheet tuppaavat rajoittumaan parisuhteeseen, perheeseen, sisustukseen ym..). Naisten kanssa tunnelma on aina jotenkin kireämpi, vaikka oltaisiin miten hyviä kavereita jo vuosien takaa. Paras kaverini on nainen, mutta vietän silti mielumin aikaani miesporukassa.

    • snn

      Kalanaiset ovat yleensä, ainakin itse ja monet tuntemani, luonteeltaan hyvin miehekkäitä. Tarkoitan siis syvällisyyttä, rentoutta, rauhallisuutta, pientä lapsellisuutta, leikkisyyttä ja pelleilyä, käytännöllisyyttä, "kaikkien kaveri" - luonnetta yms. Lisäksi kalanaiset ovat herkkiä ulkopuolisille vaikutteille, nauttivat huomiosta ja eritoten miesten huomiosta, naisista he kun eivät huonon itsetuntonsa vuoksi yleensä pidä, paitsi kavereistaan ja muista turvallisiksi havaituista ihmisistä, joista ei ole uhkaa heille.

      Itse ainakin tunnen kaikki miespuoliset henkilöt hengenheimolaisikseni. Tunnen heitä kohtaan suurta ymmärrystä, empatiaa. Rakastan miehiä. He ovat siinä kaikkeudessaan vain niin cooleja, ettei heitä voi kuin ihailla ja rakastaa. Heidän menettämistään ei myöskään koskaan tarvitse turhaan pelätä. Itse kalana olen melko menettämisenpelkoinen, enkä ole koskaan naispuolisten ihmisten kanssa uskaltanut tulla kovin läheisiksi, sillä kokemusteni mukaan naisen mieli on petollinen, arvaamaton, hajamielinen ja itseään täynnä(ainakin muita naisia kohtaan). Miehet ovat usein paljon hyväksyvämpiä, ymmärtäväisempiä, oikeudenmukaisempia sekä vaatimattomia, joita piirteitä minä kalana arvostan paljon!!! Juuri se miesten vakaus, turvallisuus ja rentous on se, mitä erityisesti me kalanaiset kaipaamme ihmissuhteiltamme. Olisivatpa naisetkin sellaisia...

      • kalanaikkonen

        Johtuuko se huonosta itsetunnosta, ettei kala voi niin hyvin naisen kuin miehen kanssa? Olen itsekin samaa mieltä asiasta, että miesten kanssa rennompaa ja monipuolisempaa, suusta saattaa päästä mitä milloinkin ja olo on vapautunut. En oikeasti ole vielä päässyt ratkaisuun, mistä se johtuu. Toisaalta tulen myös hyvin toimeen rentojen naistenkin kanssa. Mutta jos seurassa on yksikin leppoisa mies niin tunnelma on aivan erilainen, pystyy olemaan paljon enemmän oma itsensä. Olen paljon ollut sellaisissa porukoissa, jossa olen ollut ainoa nainen ja täytyy sanoa, että siitä olen nauttinut kyllä. Voisiko syy olla, että miehet ottavat avokätisemmin ja hyväksyvämmin vastaan, kuin naiset? oletteko koskaan miettineet, että miten me (kalanaiset) tulisimme keskenään toimeen, kun kuitenkin kaikki täällä ovat sitä mieltä että miesten kanssa on "mukavampaa"?


    • Yhtähyvin

      tai pitäisikö sanoa yhtähuonosti, vanhemmiten kaipaa yhä vähemmän kenenkään seuraa, kun sille päälle sattuu.

    • Kalanaisukka

      mieltä! Viihdyn paremmin miesten kuin naisten seurassa ja jos pomoksi sattuu nainen, niin siitähän ei hyvä seuraa.

      Miehet on ihania.

      • Maaliskuun Idus

        Miesporukassa kuten niin moni täällä on jo todennut on rennompaa, ja samaten kuten joku jo sanoi naisporukassa jutut on rajoittuneempia. Siis, mieluiten miesporukka, tai vaihtoehtoisesti sekaporukka, mutta ei pelkkiä naisia.


      • kalanaikkonen
        Maaliskuun Idus kirjoitti:

        Miesporukassa kuten niin moni täällä on jo todennut on rennompaa, ja samaten kuten joku jo sanoi naisporukassa jutut on rajoittuneempia. Siis, mieluiten miesporukka, tai vaihtoehtoisesti sekaporukka, mutta ei pelkkiä naisia.

        Oletteko töissä miesvaltaisella alalla vai onko sekaisin naisia ja miehiä? Itse en voisi kuvitellakaan meneväni naisvaltaiselle alalle.


      • vastarannan kiiski
        kalanaikkonen kirjoitti:

        Oletteko töissä miesvaltaisella alalla vai onko sekaisin naisia ja miehiä? Itse en voisi kuvitellakaan meneväni naisvaltaiselle alalle.

        ikinä naisvaltaiselle, huh, pelkkä ajatuskin saa juoksee karkuu. Mieluiten teen töitä yksin. Onneksi olen niin "sitoutumiskammoinen" etten koskaan ole joutunut sellaisessa paikassa kauaa olemaan.
        Ja tuo että viihtyykö mies porukassa on juttu sinänsä, olen jo aika vanha tyttönen mutta muistelen että ihan nuoresta alkaen olen liikkunut miesten kanssa melko paljon. Miehet on oikeesti rentoja ja hauskoja jos ne on kavereita vaan, sitten kun niiden kanssa alkaa säpisee jotain niin johan loppui kaveruus! Mutta viihdyn kyllä aikaajoin naistenkin kanssa, muutama tosi läheinen ystävä jo monien vuosien takaa saa kyllä rennoksi.
        "uusien" naisten kanssa aina vähän jäykkää ja kyräileväistä, joskus jopa olen todella ilkeä ja häijy, mutta niinhän me kalat kai ollaan.
        Mutta oikein rattoisaa kevään alkua meille kaloille, kohtahan se aurinko meidän merkkiin siirtyy ja kaiken pitäisi alkaa olla reilassa!


    • Myokine

      Joo olen ollu aina ainut nainen Miesporukassa ja viihdyn paljon paremmin vaikka naistenkin kanssa tulen hyvin toimeen..valitettavasti olen naisvaltaisella alalla eli parturi-kampaaja ja nyt kun olen opiskellut pitkään naisten seurassa niin kyllä hermot on kireällä, tekisi mieli vetää kaikkia niitä turpaan ku alkaa mennä hermot tommosee peilin tölläämiseen ja meikkien korjaamiseen 24/7 ja kaikista muista ihmisistä paskaa jauhaamisesta.. onneksi valmistun 2 viikon päästä ja toivottavasti löydän jonkun kampaamon missä ei olisi pelkkiä naisia :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      92
      1814
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1502
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      1015
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      976
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      46
      864
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      748
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      711
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      701
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      696
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      633
    Aihe