Tästä saamme NAUTTIA TV-maksullamme

Jeannetta Björkqvist

Räikeää rasismia svenska YLE:ssä

Suomalaiset ei ollenkaan tiedä, miten TV:n lupamaksuilla heitä haukutaan ruotsinkielisillä kanavilla, radio Vegassa, radio Exremissä ja FST:ssä.

Esim. koko välipäivät joulusta alkaen on radio Vegassa oikein urakalla haukuttu suomenkielisiä, kuinka ne ovat huonompia, kun eivät puhu ruotsia. Jotain pohjanmaan ruotsinkielisiä naisia esim. haastateltiin ja henkeään sai haukkoja, kun kuunteli sitä halveksunnan määrää, jonka suustaan päästivät.

Tänään Eftersnack-ohjelmassa oli HBL:n toimittaja Jeannette Björkvist, Magnus Londen, Joel Backström ja Micha Eriksson keskusteluohjelmassa. Varsinkin Björkvist aivan uhkui vihaa suomenkielisiä kohtaan, ja kaikki neljä haukkuvat Suomea ja suomalaisia jokaisessa ohjelmassa. Björkvistin asenne Vanhasta kohtaan täyttäisi melkein viharikoksen tunnusmerkit, niin valtavalla raivolla hän Vanhasta haukkui.Täytyy ihmetellä, että puolueettomana itseään pitävä lehti HBL palkkaa tuollaista kirjoittajaa. HBL:hän on tietenkin oikeasti RKP-lehti, mutta teeskentelee puolueetonta.

Kaikki nuo 3 ruotsinkielistä kanavaa täyttävät suurimman osan ajastaan kielipolitiikalla. Pääaiheena on se, kuinka hyvää ruotsin kieli onkaan ja kuinka tyhmiä/sairaita/väkivaltaisia ja kaikkea muuta huonoa ovatkaan suomenkieliset. Ruotsin medialle syötetään samat jutut.

Ruotsinkielinen media on varsinkin viime aikoina alkanut täysin rasistiselle linjalle suomenkielistä enemmistöä kohtaan. On aivan käsittämätöntä, että suomenkieliset toimittajat eivät puutu asiaan - vai eivätkö he ymmärrä muumiruotsia.

.

2

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FST5 on ihan ok!

      Määkään en dikkaa ruottin puhumisesta tässä maassa, mut miksi pitäs olla vielä TYHMEMPI ja kikustua asiasta. Laki takaa ruottinkielelle aseman tässä maas. Oikeestaan on huvittavaa kuunnella vaikka metrossa, kun sinne tulee ns. parempia ihmisiä ja ne puhuu ruottia. Sitten jollekkin tulee puhelu ja se puhuu HYVÄÄ suomea ja kääntää tämän puheen SURKEEKSI ruotsiksi. Kyse on oikeesti vain periaatteesta, jolla isi/äiti kasvattaa lapsiaan olemaan parempia. Taas tulee oman suvun vihat päälle, mutta anti tulla vaan. Ruottia ei pidä korvata ainakaan VENÄJÄN kielellä, joka haisee, haisee pahalle. Enkkuu vaan kehiin kaikille, kun sillä nyt oikeesti pärjää vaikka ruottissa.

      • Tässä SE ongelma

        "Laki takaa ruottinkielelle aseman tässä maas."


        Ainoastaan RKP:n laatimat lait takaa ruottinkielelle aseman tässä maassa - ongelmana on vain se, että Manner-Suomessa on vain 4 % ruksannut itsensä ruotsinkieliseksi ja oikeita ruotsinkielisiä on vain 4.000-5.000 Stenbäckin mukaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe