Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kaasot auttakaa!

heinäkuun morsian

kertokaa mitä te haluaisitte/olette saaneet kiitoslahjaksi hääparilta!?

mulla on kaks kaasoa ja molemmat ihan erityyppisiä ihmisiä. haluaisin molemmille joko samanlaiset tai edes saman arvoiset kiitoslahjat ostaa. eikä hajuakaan että mitä ostan!!!

kiitos jo etukäteen vastauksistanne ja vinkeistänne!!!!

23

9336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaaso

      Mitä ihmeen lahjoja? En ole koskaan tommosesta tavasta kuullukkaan, enkä ainakaan mä odotan että mulle kukaan mitään ostaa sitten kun kaasoilen. =)

      • Mikkis

        Onhan se ainakin kohteliasta muistaa kaasoa ja bestmania pienellä lahjalla häiden jälkeen. He tekevät kuitenkin palkatta työtä, joten minusta kuuluu asiaan kiittää lahjalla.


      • rouva 80

        En minäkään ollut kuullut aiemmin - ennen kuin tällä palstalla... :)


      • Pettynyt
        Mikkis kirjoitti:

        Onhan se ainakin kohteliasta muistaa kaasoa ja bestmania pienellä lahjalla häiden jälkeen. He tekevät kuitenkin palkatta työtä, joten minusta kuuluu asiaan kiittää lahjalla.

        Itse sain kaasona oltuani kiitoksen häitä seuraavana päivänä tekstiviestitse. Siis tyyliin kiitos eilisestä. Ja sen päälle morsiamen ja mun välit huononivat, kuka tietää lopullisestiko..


      • hiljaisuus täälläkin
        Pettynyt kirjoitti:

        Itse sain kaasona oltuani kiitoksen häitä seuraavana päivänä tekstiviestitse. Siis tyyliin kiitos eilisestä. Ja sen päälle morsiamen ja mun välit huononivat, kuka tietää lopullisestiko..

        Hei Pettynyt,

        tilanteesi on tuttu minullekin. Olin pari vuotta sitten kaasona kaverilleni. Sain häämatkan jälkeen kiitossoiton, mutta esim. hääkuvaa en ole vielä saanut ja nykyisestä rouvasta ei ole juuri mitään kuulunut. Olisi ollut kiva kuulla edes se, missä mokasin.

        Morsiamet: jos haluatte säilyttää ystävänne vielä häiden jälkeenkin, muistakaa pari juttua:
        - Kiittäkää kaasoa, pieni muistolahja häistä ei ole pahasta, jos ei muuta niin hääkuva.
        - Jos järjestelyissä jokin ei mene niin kuin olitte toivoneet, kysykää ainakin kaasolta miksi ei. Ehkä kukkakauppa ei ollutkaan saanut oikean värisiä ruusuja tai antamanne ohjeet olivat puutteelliset tms.
        - Miettikää kumpi on tärkeämpi: ystävyys vai täydelliset hääjuhlat.
        - Kun teistä on tullut rouvia, älkää hyljätkö vanhoja kavereitanne, vaikka avioliittonne olisikin teille kaikkein tärkeintä. Tai kertokaa ainakin miksi lopetatte yhteydenpidon.

        Olen itse menossa alttarille tänä vuonna ja koetan muistaa saamani opetukset.


    • Sulhanen

      Toiselle turbo-saab, ja toiselle väri-TV

      • joo

        ihan varmaa.


      • Alannah

        Me vietiin kiitokseksi kaksi kaasoa ja bestman kunnolla syömään. Kolmen lajin menu ja mukava ilta.


    • Nainen

      Ensinnäkin on ihan pakko sanoa,että joku ei olisi moisesta kuullutkaan?? No kaikkea ei voi tietää ennen kuin tulee kohdalleen. Se on todellakin kaunis ajatus ja lämmittää kaason mieltä varmasti. Se ei ole mitenkään pakollinen, vapaaehtoisestihan sitä kaason hommia tehdään, tosin mielestäni se on enempikin kunnia-asia. Vaikea sanoa mitä lahjaksi, mutta lahjojen ei tarvitse olla samanlaiset. Mielestäni se voisi olla henkilökohtaista. Silloin se on kaasostakin mielekäs. Jotain pientä sisustukseen liittyvää, taulua, koriste-esineitä, kaunis kiitos runo jonka voi kehystää tauluksi,koru ym. riippuu niin paljon ihmisestä minkä tyylinen hän on.

      • rouva 80

        Kaikkea ei voi tietää, vaikka olisi omalta kohdalta jo ohitse... :) Miten vanha perinne lie tämä kaasolle lahjuksien ostaminen?!


      • Jeps
        rouva 80 kirjoitti:

        Kaikkea ei voi tietää, vaikka olisi omalta kohdalta jo ohitse... :) Miten vanha perinne lie tämä kaasolle lahjuksien ostaminen?!

        Mietippäs nyt omalle kohdallesi tämä juttu. Olet kaaso ja autat häiden järjestelyissä sekä ennen suurta päivää, että myös tuona päivä. Vaikka kyseessä on kaverin auttaminen, on tämä aika pois jostakin muusta. Eikö sinustakin olisi mukava saada pientä lahjaa, ajatuksella "arvostan todella mitä teit meidän hyväksemme". Lahjan ei todellakaan tarvitse olla kallis, vaan ajatus on tässä tärkein, että morsiuspari ajattelee ja näyttää arvostuksensa kaasolle ja bestmanille heidän tekemästään työstä.


      • helle

        No minä ainakin olen päässyt jo kolmen kympin ikään, enkä ole moisesta tavasta kuullutkaan. Olin lapsuuden ystäväni kaasonakin pari vuotta sitten. Ollaan muuten parhaita ystäviä edelleenkin.Ei siis tullut mieleenkään odottaa heiltä mitään. Mistä tällainen tapa on tullut?
        Menen itse ensi vuonna naimisiin ja päätin etten halua kaasoa lainkaan tätä palstaa luettuani..


    • Sisilia

      Itse ostin kaasoilleni valokuvakehykset, joihin laitoin häissä otetun kuvan tyttökolmikosta. Kaverini puolestaan vei omat kaasonsa ulos syömään. Vaikea tosin sanoa tuntematta kaasojasi, mistä he pitäisivät.

      • kaktus

        Hei!!
        Itse sain lahjaksi pari vuotta sitten viinipullon ja kukkakimpun joka oli laitettu vaasiin ja minusta se oli minun näköinen. Ystäväni sai viime kesänä lahjakortin Pentikille, arvo taisi olla 50 euroa, minusta lahja ei tarvitse olla kallis, mutta kun muistaa kiittää....


    • Twice

      Mä oon ollu kaasona kahdesti ja kummallakin kerralla olen saanut lahjan kiitokseksi järjestelyistä.. Ihan kiva tapa mun mielestä muistaa. Pirusti hommia kuitenkin ollut kummassakin tapauksessa..

      • morsian vm.2001

        toiselle kaasolleni 3krt niskahartiahieronta lahjakortin(on hierojan tarpeessa säännöllisesti) ja toiselle kylpyläliput ja lounaan kahdelle hengelle(tykkää rentoutua uimalla)en osallistunut vaate tai kampaus yms.kuluihin joten muutama sata markkaa(v.2001) per kaaso ei tuntunut liian kalliilta lahjalta siitä työstä jonka he tekivät.polttarit ja häät meni aivan nappiin!!


    • minxi

      itse oltuani kaasona kalevalakorun joka oli kaunis kiitos tehdydtä työstä ja avusta lahjoja sai myös bestman ja morsiustytöt ja tämä oli myös yksi loppuillan ohjelma numero missä morsiuspari kiitti meitä.

    • Mikko

      bestman kirjoittaa......

      Itse sain lahjaksi zippo sytkärin, lämmitti mieltä kummasti, tupakka miehiä kun nyt satun olemaan.
      Kaaso sai kalevala korun, nätin ja yksinkertaisen (kuten kaasokin)
      Eivät olleet ehkä rahallisesti suuria sijoituksia MUTTA ajatus oli tärkein, meidät oli huomattu ;)

      Jäimme kaason kanssa hyville mielin.

      Kiitos Katrin ja Ari

      • :o)

        Oli pakko vaa kysyä että ai oliko kaasokin nätti ja YKSINKERTAINEN?


      • jeeaah...
        :o) kirjoitti:

        Oli pakko vaa kysyä että ai oliko kaasokin nätti ja YKSINKERTAINEN?

        pylly pystyyn ja melaa mekkoon...


    • bestman

      Ensi syksynä olen kaverini bestmanina. Odotan hommasta saavani kauniin kiitoksen, mikäli hoidan hommani kunnialla. Jos taas en hommassani onnistu, odotan saavani haukut ja jälkeemnpäin tunnustuksen siitä, että yritin parhaani ;)

      Minusta on vähän kummallista odottaa saavansa jotain kallista lahjaa. Onnistuneet häät jatkoineen ovat minulle paras kiitos. Sulhanen on erittäin hyvä ystäväni, eikä se mistään lahjonnasta muuksi muutu.

    • Lepa

      Olin itse kaasona muutama vuosi sitten ja hääpari muisti kaason ja bestmanin lisäksi ystävää, joka floristina teki kaikki kukka-asetelmat juhlaan! Saimme bestmanin kanssa Kalevala -korut ja floristiystävä hemmottelulahjakortin kylpylään! Kiitokset ja halaukset tulivat juhlan lopussa ohjelmaosuuksien jälkeen ja lämmittivät mieltä kovasti onnistuneen juhlan jälkeen!! :)

    • kaaso

      itse toivoin ja sain parhaasta ystävästäni eli morsiammesta kuvan hääpäivänä, koska minulla ei ollut hänestä yhtään 'hyvää' kuvaa (hänen sanoin , ei minun) ja kun välimatkaa on on tuolähes 300km ,mukavempi muitutus kuin joku tavaralahja. Tarjoa kaasollesi illallinen, yhetiset hetket paras kiitos :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe