Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kortisoni allergia

geokätkö

elikkäs, onko kellään kokemusta? joudun syömään silloin tällöin vähintään kuuden viikon kuurin haavaiseen paksuolen tulehdukseen, ja tässä parina vuotena olen huomannut että aina kun saan kuurin loppuun niin alkaa järjetön ihottuma, reiden sisäpinnat, kaikki taipeet ja niistä ympäristö laajalta alueelta, vatsaan..
sanoin tästä mutta vastaus oli vain et kuitenkin lähtee pois, no kait se joskus lähtee kun iho paranee siitä kun allergian aiheuttajaa ei enää saa, ei vain jaksaisi, kortisonirasva ei auta kutinaan koska se vaan kutisee lisää.

4

4643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eläinrakasnainen40

      mä sairastan nivelreumaa ja atopia myös vaivaa,nokkos ihottumaa tulee lääkkeistä esim:ibusal,kortisooni,jotkut kosmetiikka tuotteet,stressi.mun kutina ja ihottuma oireet alkoi v.-96.kortisoonia käytän reumaan ja hillitsee kutinaa.kortisooni on aikamoinen lääke,auttaa ja pahentaa.mun pitää laittaa se välil tauolle.jos käytän liian pitkään kerral niin vatsaa alkaa polttaa.mul on myös todettu ärtyny paksu suolen oireyhtymä.kortisooni pahentaa ihon kuntoa,kutinaa kylläkin hillitsee ja reumaan auttaa.nyt tässä kuus meen taas allergia sairaalaan sup valo hoitoon,tosi hyvin auttaa.käyn kuurina n.15-20 kertaa.ja kortisoonikin taitaa mennä tauolle.apolar rasvaa suosittelen kun oireet oikein pahana,on resepti lääke.allergia sairaalaan ei ollu helppo päästä,mutta kun kerran pääsee nii pääsee jatkossakin.pyydän lähetteen suoraan valohoito keskukseen.talvi aikana käyn yleensä sup valos.sun iho oireet pitäs selvittää kunnolla ja tosi kurjaa jos muuttuu krooniseks.kortisooni kuuri on varmasti välttämätön haavaiseen paksusuolen tulehdukseen.on aika jännä et käyn allergia sair.ja siel jotkut hoitsut viitsii epäillä oireita.se on tosi kurjaa kun menee tosissaan hakee apua vaivaansa.niin ja tosiaan heinix vähän auttaa kutinaan,otan yöksi kuurina.apolaria voi laimentaa sekottamal siihen agualan-l,se maitomaisempi rasva.kokeilemalla selviää. toivon sulle kaikkea hyvää ja jaksamista!

      • agualan

        Moi! Älä ihmeessä käytä noita apteekin perusvoiteita, ne on ihan kauheita allergeenejä auheuttavia tököttejä. Mulla alkaa suunlimakalvot turpoon ja se rasva maistuu suus vaikka laittaisin sitä vain varpaisiin. Muuten mulla on kans reumaa, kortisonia ja atopiaa.


    • geokätkö

      hei, ongela on ainakin toistaseks poistunut, olen saanut sairauteeni uutta lääkettä ja se sopii, ja on auttanut mys kaikkeen ihottumiin, jopa aurinkoihottuma katosi, pystyin kesän olemaan normaalisti ulkona

    • anselmi

      Hei! ihan selkeät kortisoni allergian oireet.Itselläni todettiin allergia noin kuukausi sitten,olin vuosikaudet kärsinyt pahasta ihottumasta,minulle lisättiin aina vaan kortisoni voiteiden käyttöä,kunnes pääsin tutkimuksiin,allergia selvisi lappu testeillä.samalla todettiin muitakin allergioita.
      Nyt on helpottunut olo kun tietää mille on allerginen.aika kauan on kirjeestäsi
      toivottavasti syy on löytynyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe