Eli kun kirjoittaa jonkun sivuston vaativaa käyttäjätunnusta ´laatikkon´,niin saattaa ponnahtaa useita edellisen käyttäjän tunnareita valkattavaksi,salasanat sentään eivät ponnahda.
Lomakkeiden täydennys on poistettu astuksista.
Saat tittelin-jos kerrot miten toiminne deletoidaan!
Lomakkeiden täydennys on poistettu astuksista.
Saat tittelin-jos kerrot miten toiminne deletoidaan!
Vastaukset 1
Vanhimmat
Asetukset
Tietosuoja
>Täydelliset historiatiedot<
-valitut historiatiedot otetaan käyttöön ja sieltä kruksi pois kohdasta:
(X)säilytä lomakkeiden ja hakupalkkien tiedot
Versio 3.5.6