Los Cristianos, Teneriffa

pammie

Matkalle lähdössä maaliskuussa. Kertokaapa kokemuksianne paikasta ja keleistä tuohon aikaan vuodesta.
Hotelli on Atlantida, eli jos joku osaa kertoa myös sieltä kokemuksia, niin olisi ihan kiva.

8

6320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hise

      Hienon paikan oot valinnut!! Ollaan mieheni kans käyty Cristianoksessa neljä kertaa,ja helmikuun lopussa lähdetään taas,,ja arvaapas minne hotelliin?? Atlantidaan!! En oo kyl koskaan tässä hotellissa majaillut,mut muut aikaisemmat hotellit ovat olleet moitteetomia. Ainahan niitä valittajiakin meistä löytyy,,,on torakoita ,,kovaa sänkyy ja mekkalaa,mut lomalla loma mieli,ja ei nipoteta turhasta,nauttimaanhan sinne mennään,eikä tsiikaamaan huoneiston nurkkia,vai kui?? Miulle ainakii riittää,ku tulee lämmintä vettä,on perus siisteys,ja riittävä keittiövarustus,ni eiköhän sillä jo ihan kivan loman saa!! Mitä oon lukenut täst hotellista,,ni enemmän on kyl positiivista palautetta,,mitä nyt vähän sokkeloinen,mut mihis sitä lomalla on kiire?? Itessään Cristianos on (takuu)aurinkoinen,turvallinen(poliisit liikkuu iltaisin rantabulevardilla),,ja ruokapaikkoja on pitkin rantakatua,,ja sit vähän ylempänäkii pikku kujilla. Ehkä just sen aurinkoisuuden,turvallisuuden ja leppoisuuden vuoksi palaamme sinne hymyissä suin herra aurinkoista tervehtimään!!! Kaikki on viel eessäpäin JESSS!!! Iloista lomaa teille,ja nauttikaa kaikesta mikä eteen tulee!!

      • ...

        Matka kuume rupeaa olemaan täälläkin! Lasten hiihtolomalla lähdetään Cristianosiin ja hotellina Atlantida! Perheen ensimmäinen reissu etelään on edessä ja netti käy kuumana, kun selvittelen asioita.. mitä mukaan ja millanen paikka jne... Mutta eiköhän se siitä, vielä olis kuukaus maltettava ;)
        Mukava lukea toisten mielipiteitä, saa vähän käsitystä paikasta! Kiitos siitä!!


    • hise

      Viel edelliseen lisäten!! Miul unohtui mainita niistä sunnuntai-markkinoista,mitkä pidetään ihan siinä ranta kadun alkupäässä isolla parrkkipaikalla sunnuntaisin,,siellä kannattaa käydä!! Siellä sit myydään kaikkea maan ja taivaan väliltä,,ja kannattaa tinkiä,,mut on kivan ahtaa tunnelma,,mut haittaaks se, ku aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta??!! Ruokapaikoista on vaikea valita,ku jos ei oo liian nirso,ni kaikki käy. Oon kerran saanut Cristianoksessa pienen ripulin,mut se oli ja meni,,ei haitannut lomaa,,,ruoka on aina ollut maukasta,ja hotellit kiitettävän siistejä,,ja niistä torakoista,,kerran neljään vuoteen yks vilisti mein huoneessa,,ja jos niit on siel maassa,ni sit niit on,ja se myö kestettäköön,,jossainhan heinkii on majailtava!! Jänskää lomafiilistelyä!!

    • ...

      ...Lanzaroten Puerto del Carmenissa, Gran Canarian Bahia Felizissä, Kreetan Agia Marinassa, ja Teneriffan Los Cristianosissa. Puhtaasti turismipaikkoja kaikki. Mutta näistä vain Los Cristianosin koin oikeasti turistihelvettinä. Vaikka kokemukseni siitä eivät olekaan yksinomaan negatiivisia, matkasta ja erityisesti Etelä-Teneriffan turistihotellikeskittymästä jäi paha maku suuhun.

      Rannalla ei saanut olla kaupustelijoilta rauhassa, eikä liioin ravintolan sisäänheittäjiltä. Hetkeksikin kuin pysähdyit ruokalistan ääreen, oltiin sisään kampeamassa. Taksit kusettivan ainakin kahdesti - loppuhintaan tuli viiden euron lisämaksu, ja näistä toinen vielä ajoi pitkän, turhan koukkauksen (ja oli muuten naistaksi!).

      Hotellin kanssa meni sukset pahemman kerran ristiin hotellissa pidetyn juhlatilaisuuden takia, koin että meidän tilanteemme ei hotellia mitenkään liikuttanut, ja meille jopa valehdeltiin päin naamaa. Tämä on toki yksittäisen hotellin syytä, mutta eipä Teneriffan turistikeitaasta kyllä kovin hyviä muistoja jäänyt, vaikka kaikki ei ollutkaan toki pielessä.

      • ...

        ...että se onglmahotellimme EI OLLUT Atlantide, ettei vaan jää sellaista käsitystä että olisin puhunut siitä.


      • hise
        ... kirjoitti:

        ...että se onglmahotellimme EI OLLUT Atlantide, ettei vaan jää sellaista käsitystä että olisin puhunut siitä.

        Tottahan se on,et vähän turistirysiähän ne nuo sekä Kanarian-että Teneriffan keskeiset paikat ovat,mut kyl sieltä omaa rauhaakin löytyy!! Kaupustelijoista ja "sisäänheittäjistä" ei oo kyl miun lomilla ollut haittaa. niille kun vaan sanoo eka kerralla hyvin tiukasti,et EI!! ni kyllä antaavat olla rauhassa,,ja maassa maan tavalla,,onhan meilläkii täällä kotosuomessa kerjäläisii ja "ruusukauppiaita",et kaikkeen tottuu,,ja lomalla lomamieli!! Oon ottanut sellaisen tavan,et lentokentälle kun pääsen,niin siitä se loma alkaa,,ja kaikki mikä vastaan tulee,on uutta ,,on se sitten vaikka vähemmän hauskaa,mut ei tarvii ainakaan aamuulla ensimmäiseks miettii,,et mitä ruokaa tänään laittais,,ja se on jo juhlaa!! Joten ottakaamme lomalaiset kaikki ilo irti,,vielä kun se on eessäpäin aurinkoa odotellessa!!!


    • 243436583

      Terveisia suomeen americasta ,tanaan ollu kuuma pv 26 varjossa kylla kelpaa , nyt
      ollu huomattavasti paremmat ilmat kuin viime talvena ,maaliskuussa varmaan viela kuumempaa

    • ndjknds

      12/2011 Teneriffa Los Cristianos, Solvasa Atlantida, huoneistohotelli

      Mukava loma oli, tjäreborgin matka. Ensimmäinen ulkomaanmatka, joten ei hirveästi kokemusta, mutta kokenut teneriffan kävijä mukana. Hotelli perus siisti, huoneistomme remontoitu, jossa iso terassi. Ei ollut torakoita, kuolleita kyllä näkyi ulkopuolella. Astmaatikolla matkakumppanilla otti hieman normaalia enemmän henkeen, kannattaa varata allergia ja astmalääkkeet mukaan, varsinkin jos hajusteyliherkkyyttä. Emme ottaneet siivousta jokapäivä hajun takia, jos satuimme olemaan huoneessa, kun siivooja tuli paikalle. Lapsille tekemistä, leikkihuone, altaita ja ohjelmaa. Meillä huone merinäköalalla, aurinko paistoi koko päivän terassille, jos paistoi. Lyhyt matka rannalle. Kaupustelijoita melko paljon ja loppuviikosta alkoi niiden suomi mongerrus jo ärsyttämään, mutta ei liiaksi.

      Pettymyksenä tuli, ettei hotellissa ollut kuntosalia tiedoista huolimatta.. Tai oli, mutta siellä oli lähes tyhjä huone, jossa ei ollut painoja, eikä mitään laitteita. Ainoastaan penkkejä, jossa ei voinut mitään tehdä, kun ei ollut välineitä.


      All inclusive oli hyvä, niin ei tarvinnut miettiä ruokailuja, eikä koko viikon aikana käyty muualla syömässä.. Markkinat los cristianoksessa sunnuntaina, fanaben markkinat lauantaina.. Siam parkissa käytiin, ilmaisbussi kätevä.. On iloa isoille ja pienille.. Matkaporukkamme koostui aktiivisista aikuisista ja kaikki viihtyivät.. Auringonpalvojille ilmaiset aurinkotuolit alueella..

      Sää suosi, ei satanut... Lämmintä oli.. Kaksi päivää viikon aikana, jolloin taivas pilvetön ja aurinko porotti kunnolla..

      Voin kyllä suositella paikkaa ensikertalaisille matkaajille, niille lapsiperheille kuin muillekin.. Rauhallista ja yöllä sai nukuttua hyvin.. Henkilökunta ystävällistä.. Hotellillakin tekemistä, tenniskenttä ja esim. veijumppaa..

      Kävimme myös suomalaisessa baarissa, Kippiksessä, jossa meno oli melko suomalaista.. :)

      Kannattaa varata hyvät lenkkarit tms kengät, joilla hyvä kävellä.


      Teide ja meressä uiminen jäivät sitten seuraavaan lomaan.. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1812
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1245
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      261
      935
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe